1. Haruka Eigen Budokan Last Match: Tamon Honda, Kentaro Shiga & Mitsuo Momota beat Takuma Sano, Junji Izumida & Haruka Eigen (9:00) when Shiga used a schoolboy on Eigen.
2. SUWA, Low Ki & Mushiking Joker beat Mohammed Yone, Tsuyoshi Kikuchi & Dakota (12:21) when Ki used the Ki-Krusher '99 on Dakota.
3. Bison Smith, Doug Williams & Nigel McGuinness beat Akitoshi Saito, Masao Inoue & Kishin Kawabata (14:38) when Williams used the Chaos Theory on Kawabata.
4. Takeshi Rikio beat Yoshinari Ogawa (8:19) with the Muso.
5. Naomichi Marufuji beat Akira Taue (13:23) with the perfect small package hold.
6. Mitsuharu Misawa beat Takeshi Morishima (18:35) with a running elbow smash.
7. Kenta Kobashi beat KENTA (21:57) with the Wrist-Clutch Burning Hammer.
8. GHC Jr. Heavyweight Tag Team Title: Ikuto Hidaka & Minoru Fujita beat Yoshinobu Kanemaru & Takashi Sugiura © (26:51) when Hidaka used the Shawn Capture on Kanemaru to become the 3rd champions.
9. GHC Heavyweight Title: Jun Akiyama © beat Minoru Suzuki (28:15) with the Wrist-Clutch Exploder (1st defense).
Visu pirma netikėta tai, jog lengvasvoris laimėjo prie sunkiasvorį ir dar ne bet ką, o prie Akiyamą buvusį čempioną Taue. Misawa vs Morishima fanų buvo pavadintas geriausiu show matču - keista - kol nepamatysiu tol nepatikėsiu. Kobashi nugalėjo Kentą su Wrist-Clutch Burning Hammeriu - na jau visikas io veiksmo nuvertinimas, tai turėjo būti tarsi stipresnis veiksmas u paprastą burning hammer, tačiau jis naudotas ne to lygio kovotojams nugalėti, taigi yra tikrai ne toks stulbinantis kaip paprastas burning hammer. Ikuto Hidaka ir Minoru Fujita tapo GHC čempionais, o tai tikrai nieko netikėto, nes geriausias Japonijos lengvasvorių tag-teamas to vertas. Akiyama vs Suzuki nieko netikėto, tačiau feudas graiai padarytas, leidiant prie kelias dienas tag teame Suzuki nugalėjo Akiyamą (Japonijoje tokie dalykai gana reti, kai main-eventeris kovotojas laimi prie kaką daugiau nei midcarderio lygio kovotoją tag-teame, o juo labiau reti atvejai, kai laimėjęs negauna diro singles matče).
Gana netikėti NOAH rezultatai
Sukūrė XEUS, 2006-03-06, 00:17
Temoje atsakymų: 7
2006-03-06, 00:17
2006-03-06, 12:12
Kiek 6,7 ir 9 matchaj gavo? Ypach 7 domina:)

2006-03-08, 00:03
Tik ką periūrėjau tuos 3:
Misawa vs Morishima - tai geriausias Misawos singles matčas per 3 metus (nea klystu - jis objektyviai lenkia net Kobashi vs Misawa 2003 taigi 4 metus), super stiffinis matčas, Morishima elgiasi kaip Vaderis ir pagaliau suvokė, kad stiffinimas gali pakelti matčo kokybę, Misawa stiffina taip pat nerealiai, numetęs kokius 5kg jis atrodo kur kas geriau, nors jo sportinė forma nėra labai gera ir jam sunku atlikti metimus su Morishima (is sveria 140kg), bet metimai nuo to atrodo tik iauriau. Matosi, kad abiejų itvermė nėra nuostabi, tačiau 18 minučių iame matče (nors, jei būtų 15 min. matčas būtų ****1/2) yra utektinai, kad Misawa ir Morishima pademonstruotų nuostabų, geriausią to show matčą ****1/4, kai kas skirs dar daugiau nes tai pirmas NOAH kartas Misawos singles matčas nuo Misawa vs Akiyama.
Kobashi vs Kenta - nedaug nueita nuo 2004 metų jų matčo, tačiau čia jau Kenta spardo ir dauo Kobashi, o tas realiai sakant nedaro praktikai nieko - įvertinimas ***1/2 (kai kas būtinai skirs ***3/4 bet gi Kobashi netgi nepadarė sleeper suplex, geriausia suskaičiuoti i vis kokius veiksmus padarė Kobashi iame matče).
Minoru Suzuki vs Jun Akiyama - problema stiffinimo trūkumas, geras matčas, bet labai jau man primena Suzuki vs Kawada i G-1 Climax, o jei tiksliau tai beveik identikas matčas tik kad truko 10 min ilgiau. Galutinis įvertinimas ***1/4.
Misawa vs Morishima - tai geriausias Misawos singles matčas per 3 metus (nea klystu - jis objektyviai lenkia net Kobashi vs Misawa 2003 taigi 4 metus), super stiffinis matčas, Morishima elgiasi kaip Vaderis ir pagaliau suvokė, kad stiffinimas gali pakelti matčo kokybę, Misawa stiffina taip pat nerealiai, numetęs kokius 5kg jis atrodo kur kas geriau, nors jo sportinė forma nėra labai gera ir jam sunku atlikti metimus su Morishima (is sveria 140kg), bet metimai nuo to atrodo tik iauriau. Matosi, kad abiejų itvermė nėra nuostabi, tačiau 18 minučių iame matče (nors, jei būtų 15 min. matčas būtų ****1/2) yra utektinai, kad Misawa ir Morishima pademonstruotų nuostabų, geriausią to show matčą ****1/4, kai kas skirs dar daugiau nes tai pirmas NOAH kartas Misawos singles matčas nuo Misawa vs Akiyama.
Kobashi vs Kenta - nedaug nueita nuo 2004 metų jų matčo, tačiau čia jau Kenta spardo ir dauo Kobashi, o tas realiai sakant nedaro praktikai nieko - įvertinimas ***1/2 (kai kas būtinai skirs ***3/4 bet gi Kobashi netgi nepadarė sleeper suplex, geriausia suskaičiuoti i vis kokius veiksmus padarė Kobashi iame matče).
Minoru Suzuki vs Jun Akiyama - problema stiffinimo trūkumas, geras matčas, bet labai jau man primena Suzuki vs Kawada i G-1 Climax, o jei tiksliau tai beveik identikas matčas tik kad truko 10 min ilgiau. Galutinis įvertinimas ***1/4.
2006-03-08, 00:11
Man pirmu dvieju linkus pamesk i PM jej gali ir jie Rapid'inej:)
O gal net ir i media imesk, gal ir kas kitas nores:)
p.s. Achiu uzh info
O gal net ir i media imesk, gal ir kas kitas nores:)
p.s. Achiu uzh info

2006-03-24, 21:15
na tik dabar prisiruoshiau pazhiuret Kenta vs Kobashi. Nieko visaj man... Ajshq sulipimo visam matchuj truxta, kaip ir pastangu ish Kobashi puses, ryshkiai:) Bent jau pirmoj matcho pusej. Antroj isibegejo. Negali but, kad Kobashi tiesiog buvo pavejktas Kentos pozhiurio i ji (paniekinanchio) ir tiesiog buvo bbd? Tipo: 'nu spardyk spardyk che mane, vis tiek jobinsi'...
Nepatiko varijantas, kad Kobashi ilga lajka selines alkune (vienu metu net pagalvojaw kad gavo trauma), paskuj spjove ir i taj:( Kaj chopu serija kampe dare, taj dare butent su ta ranka, ir tipo ramej, viskas jau ore:)
Misawa vs Morishima pazhejaw jau seniau, nerealus, brutualus matchas.
p.s. Nakamura vs Kenta? Tox matchas egzistuoja? Mane domintu;)
ir shiaip, ka parekomenduotum ish Kentos? Man vienintelis lengvasvoris patinkantis rimtai taip jis:)
ir shiaip, ka parekomenduotum ish Kentos? Man vienintelis lengvasvoris patinkantis rimtai taip jis:)

2006-03-24, 23:29
Fortaz, Mar 24 2006, 11:15 PM, pasakė:
na tik dabar prisiruoshiau pazhiuret Kenta vs Kobashi. Nieko visaj man... Ajshq sulipimo visam matchuj truxta, kaip ir pastangu ish Kobashi puses, ryshkiai:) Bent jau pirmoj matcho pusej. Antroj isibegejo. Negali but, kad Kobashi tiesiog buvo pavejktas Kentos pozhiurio i ji (paniekinanchio) ir tiesiog buvo bbd? Tipo: 'nu spardyk spardyk che mane, vis tiek jobinsi'...
Nepatiko varijantas, kad Kobashi ilga lajka selines alkune (vienu metu net pagalvojaw kad gavo trauma), paskuj spjove ir i taj:( Kaj chopu serija kampe dare, taj dare butent su ta ranka, ir tipo ramej, viskas jau ore:)
Na i Kentos tai galima visada pasiūlyti Kenta vs Misawa 2004 metų berods kovą, graus-geras matčas, Kenta vs Akiyama, netgi Kenta vs Takayama. Aiku svarbus jo Tag-team matčas su Marafuji vs Liger ir Murahama. Taip pat svarbus 5 vaigdučių matčas Misawa ir Ogawa vs Kenta ir Marafuji. Hmm, dar pvz. Kenta vs Wataru Inoue i NJPW show, taip pat visi NOAH Differ Cup lengvasvorių tag-teamų turnyrų (o dag teamai i visokiausių lygų) matčai su Kenta. Na, pvz. i Zero-One lygos tag-team matčas su Low Ki. Geras - tik ką pastebėjau, kad dar 2003 metias vyko Kenta Kobashi & KENTA vs Mitsuharu Misawa & Naomichi Marufuji, analogikas vyko 2005. Galėčiau pasakyti, kad neverta iūrėti tik Kenta vs Tenryu, o iaip visi tag teamai (jų beje daugiausia) verti dėmesio, na o singles siūlyčiau pervelgti http://noah.puroresufan.com nuo pat pradių.
2006-03-25, 12:46
Na taj Nakamura vs KENTA kaip suprataw neegzistuoja;)
Esme, kad ash nelabaj megstu Tag-Team kovas. Na gal chia nuo WWE tokia beda turiu, bet nepasakychiau kad ir TNA jos man patinka. ROH keleta zhiurejaw, bet deja tik lengvasvoriu - o taj jau ish karto manes netraukia (nes nebuvo tarp ju KENTOS:D). Taip pat ir Puro, apie 5-10 Tag matchu machiau, nelabaj jie man (nepatinka gal besikejchiantis kovos stilius, tempas,intensyvumas ir pan priklausomaj nuo kovotoju poros - o varijantaj yra minimum kaip suporuot kovotojus, taj kartajs jauchiuosi lyg 4 matchus zhiurechiau - man per daug bishkeli).
Pameginsiu pasieishkoti singles - vs. Misawa, vs Akiyama, vs Takayama. Jej nerasiu, krejpsiuos;)
Esme, kad ash nelabaj megstu Tag-Team kovas. Na gal chia nuo WWE tokia beda turiu, bet nepasakychiau kad ir TNA jos man patinka. ROH keleta zhiurejaw, bet deja tik lengvasvoriu - o taj jau ish karto manes netraukia (nes nebuvo tarp ju KENTOS:D). Taip pat ir Puro, apie 5-10 Tag matchu machiau, nelabaj jie man (nepatinka gal besikejchiantis kovos stilius, tempas,intensyvumas ir pan priklausomaj nuo kovotoju poros - o varijantaj yra minimum kaip suporuot kovotojus, taj kartajs jauchiuosi lyg 4 matchus zhiurechiau - man per daug bishkeli).
Pameginsiu pasieishkoti singles - vs. Misawa, vs Akiyama, vs Takayama. Jej nerasiu, krejpsiuos;)

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0