Peršokti prie turinio

CHUCK LIDDELL © vs. TITO ORTIZ

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 13

#1 `MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2007-01-02, 21:36

CHUCK LIDDELL © vs. TITO ORTIZ

Nuotrauka

DATE: Gruodzio 30, 2006

EVENT: UFC 57: Liddell vs. Ortiz 2 PPV

TITLE: UFC Light Heavyweight Championship

LENGTH: 39:34

SIZE: 337 MB

HOST: RapidShare

NOTE: Taigi tai vadina "didziausiu UFC PPV istorijoje". Kolkas mes neturime buyrate'u, bet UFC
prezidentas, Dana White, jau pranese, kad sis renginis surinko rekordini $5,397,000 gate'a :) Ir tai, kai
paskutinis gate rekordas buvo $3.5 mln. O siaip kovotojus jus zinote ir visa kita galite perskaityti cia.
Belieka tikietis, kad PPV buyrate'as perspjaus 1 mln. (nes net as netikiu i tokius skaicius kaip 1.2 mln., kuriu
tikisi White'as) ir as galesiu priminti sena diskusija Fortaz'ui, tam kad rub it in his face :rolleyes:

DOWNLOAD PART 1
DOWNLOAD PART 2
DOWNLOAD PART 3
DOWNLOAD PART 4

#2 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2007-01-02, 22:41

Zhmogau, tu man rub in a face galesi padaryt tada, kai UFC pajamos virshys WWE pajamas, nes tokia buvo VISOS diskusijos esme. O kad chia milijona pajims vienas PPV - tai jau ka, jau viskas, UFC pajamos nuo shiol nebus mazhesnes nej WWE?
You have to be kidding me...

Nuotrauka
Nuotrauka

#3 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2007-01-02, 22:59

Rodyti pranešimąFortaz, Jan 2 2007, 10:41 PM, pasakė:

Zhmogau, tu man rub in a face galesi padaryt tada, kai UFC pajamos virshys WWE pajamas, nes tokia buvo VISOS diskusijos esme. O kad chia milijona pajims vienas PPV - tai jau ka, jau viskas, UFC pajamos nuo shiol nebus mazhesnes nej WWE?
You have to be kidding me...
Ne, "zmogau", as gi parasiau, kad galesiu "rub it in rour face", o ne "RUB IT IN YOUR FACE" :rolleyes: T.y. kolkas gal ne del visos diskusijos, bet bent jau del sio tavo posto. Kitais zodziais as bent galesiu padeti taska toje sub-diskusijoje, kurioje tu vis abejojai UFC galimybe pasiekti to 1 mln. O metu eigoje ziuresime i bendra paveiksleli.

#4 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2007-01-02, 23:23

Ok, tas postas pacituoja tave: "per metus UFC PPV buyrate'ai pakils iki 1 mln. kas menesi".
Tai va.
Jej shis PPV bus milijoninis, tu galesi ijunkt skaitliuka, ir kantriai laukti kazhkiek lajko, kol busi tikras kad taip bus "KAS MENESI", kad galetum ""rub it in rour face", o ne "RUB IT IN YOUR FACE"" man padaryt.
Nes butent taip ash suprantu pasakyma: "per metus UFC PPV buyrate'ai pakils iki 1 mln. kas menesi".
T.y. kiekiveno menesio PPV buyratei bus milijonas.
Nebent jau issizhadi savo zhodzhiu, arba ish vieno PPV padaraj ishvada, kad visi jie tokie bus?
p.s. kartais tavo entuziazmas ir gerio troshkimas tam tikroj srity perzhiangia tam tikras ribas kitoj srity:(

Nuotrauka
Nuotrauka

#5 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2007-01-02, 23:31

Rodyti pranešimąFortaz, Jan 2 2007, 11:22 PM, pasakė:

Nes butent taip ash suprantu pasakyma: "per metus UFC PPV buyrate'ai pakils iki 1 mln. kas menesi". Nebent jau issizhadi savo zhodzhiu, arba ish vieno PPV padaraj ishvada, kad visi jie tokie bus?

Ne, as netikiu, kad UFC kiekviena 2007-uju metu menesi griebs po 1 mln. buyrate'a, nes, visu pirma, UFC 67 jau nepasieks 1 mln. jokiu budu - bet as tikiu kad ju vidurkis visgi gales buti 1 mln./per PPV, nes vieni PPV 2007 metais gali turetu potencialo buti 1+ mln. :rolleyes:

#6 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2007-01-02, 23:42

Ok, sukonkretekim, nes mataw neapibrezhtumajs tau patogu kalbet:
tai tu manaj, kad lygiai po metu man galesi pasakyt:
1) "stai, 2007 UFC PPV buyrate'ai vidutinishkaj buvo didesni nej milijonas"
2) "sekant pirmo punkto ir mano sio posto pasvarstymais, zinome kad UFC pajamos didesnes uzh WWE".
Taip tu manaj, ane?

Nuotrauka
Nuotrauka

#7 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2007-01-02, 23:56

Rodyti pranešimąFortaz, Jan 2 2007, 11:41 PM, pasakė:

Ok, sukonkretekim, nes mataw neapibrezhtumajs tau patogu kalbet:
tai tu manaj, kad lygiai po metu man galesi pasakyt:
1) "stai, 2007 UFC PPV buyrate'ai vidutinishkaj buvo didesni nej milijonas"
2) "sekant pirmo punkto ir mano sio posto pasvarstymais, zinome kad UFC pajamos didesnes uzh WWE".
Taip tu manaj, ane?

Ne, as tau pats sukonkretinsiu.
Kai as rasiau visus skaiciavimus ir kitus savo postus, as emiau kad 2007 metai bus skirti tam, kad UFC pasiektu savo "stogo" - t.y. kad jie rastu mazdaug savo maksimuma buyrate'ose, nes nepaliaunamas augimas buti negali, kaip mes visi suprantame. Tam kad neperlenkti lazdos savo fantazijose, as paemiau mazdaug man pasirodziusi normaliu, vieno milijono skaisciu. Kitais zodziais, 2007 metais as nelabai tikiu, kad UFC perspaus WWE pajamose (nors leidziu tikimybe kad tai imanoma). O sio posto schema as norejau pritaikyti jau 2008 metams, kai UFC buyrate'ai, pagal mano spelione, jau niekad nekris zemiau 1 mln. - t.y. kai jie jau stabiliai virsis sio skaiciu.
  • Taigi stai tau konkretus mano sakinis:
    As sakau kad UFC perspjaus WWE pajamose 2008 metu pabaigoje.

#8 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2007-01-03, 00:01

Nu tai va - ir ishtraukiau ka norejaw ("2008 metams, kai UFC buyrate'ai, pagal mano spelione, jau niekad nekris zemiau 1 mln") - va tik tada ir galesi daryt ""rub it in rour face", o ne "RUB IT IN YOUR FACE" ". T.y. tik po 2 bevejk metu, o ne po shio PPV buyrate'u paskelbimo.
Achiu uzh demesi.

Nuotrauka
Nuotrauka

#9 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2007-01-03, 00:19

Rodyti pranešimąFortaz, Jan 3 2007, 12:00 AM, pasakė:

Nu tai va - ir ishtraukiau ka norejaw - va tik tada ir galesi daryt ""rub it in rour face", o ne "RUB IT IN YOUR FACE" ". T.y. tik po 2 bevejk metu, o ne po shio PPV.
Achiu uzh demesi.

Wo wo wo!
TADA, jei 2008 metu pabaigoje UFC perspjaus WWE savo pajamose, as jau galesiu tau padaryti "RUB IT IN YOUR FACE", nes tai buvo VISOS diskusijos esme, o del "rub it in your face"...
Jei jau reikalas perejo prie detalaus ginco. Bukime detaliais.
Tavo zodziai:

Rodyti pranešimąFortaz, Dec 15 2006, 10:14 PM, pasakė:

Grazhi pasakele, deja paremta be jokio pagrindo ishkelta prielajda: "kad per metus UFC PPV buyrate'ai pakils iki 1 mln. kas menesi".
Tu parasei, kad pasakele neturi jokio pagrindo - t.y. tarsi tai kito pasaulio fantastika. Jei UFC 66 pasieks 1 mln. tai reiks kad as turesiu RIMTA pagrinda paremta jau pasiektais skaiciais. Taigi kitais zodziais as galieciau pasakyti:
Rub it in your face, UFC already reached 1 mln. buys in 2006 - therefore I have facts to back up my words, when you said I have nothing to back up my statement.
Achiu uz demesi :rolleyes:

#10 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2007-01-03, 12:35

Jo, tu turi toki pat pagrinda, kaip Zhalgirio fanaj turejo po ju vieninteles pergales shi sezona. Jie taip pat galejo sakyt: 'mes turim pagrinda manyt, kad ir kitas rungtynes laimesim, ir vidutinishkaj daugiau lajmesim, nej pralajmesim'.
Svarus ir kaip pabrezhi 'RIMTAS' pagrindas;)
Kitaip sakant, negaliu patiket, kad ish vieno PPV + neriboto entuzijazmo gali pasidaryt pageidautina, o ne realia ishvada:)
Dar kitaip sakant, mano zhodzhiams "be jokio pagrindo" paneigti tikrai tikrai vieno PPV nepakaks;)

Nuotrauka
Nuotrauka

#11 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2007-01-03, 12:44

Rodyti pranešimąFortaz, Jan 3 2007, 12:34 PM, pasakė:

Jo, tu turi toki pat pagrinda, kaip Zhalgirio fanaj turejo po ju vieninteles pergales shi sezona. Jie taip pat galejo sakyt: 'mes turim pagrinda manyt, kad ir kitas rungtynes laimesim, ir vidutinishkaj daugiau lajmesim, nej pralajmesim'.
Svarus ir kaip pabrezhi 'RIMTAS' pagrindas;)
Kitaip sakant, negaliu patiket, kad ish vieno PPV + neriboto entuzijazmo gali pasidaryt pageidautina, o ne realia ishvada:)

Fortaz, as rimtai nesidomiu krepsiniu, futbolu ar kt. panasiais sportais, taigi nei velnio nezinau kokia yra Zalgirio komanda.
BET as zinau, kad UFC buyrate'ai auga nuo pat 2006 metu pradzios ir tas 1 mln. *jei, vel gi, ji sugebes pasiekti, nes cia dar ne faktas* bus ne atsitiktinis pasokimas, o tik loginis laiptelis kompanijos pakilime.
Ziuresime;)

#12 WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
  • 1050 Pranešimai:
0

2007-01-11, 20:23

[spoiler]Aciu uz kova, idomi buwo, sugebejau atspet laimetoja ir man panasu buwo, kad chuck'as beweik wisalaik dominawo dar toks atsipalaidawes buwo o antram raunde ortiz gawo didesnius balus wien uz pastangas is gailescio... [spoiler/] beje ortiz ten gale apsiwerke?
Nuotrauka
Nuotrauka

#13 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2007-01-11, 20:35

Rodyti pranešimąWinstoN, Jan 11 2007, 08:23 PM, pasakė:

beje ortiz ten gale apsiwerke?

Man reges, taip.

#14 Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

2007-01-11, 21:37

Tai cia pastebejau nera retas atvejis kai apsiverkiapo kovos MMA ;)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0