Peršokti prie turinio

Viskas nuo pradziu.

Temoje atsakymų: 16

#1 MariKaz

Baltas diržas

• Naujokai
  • 9 Pranešimai:
0

2008-03-27, 21:00

Sale uztemsta ir pasigirsta Killswith Engage - This Fire Burns!!! Zmones nesupranta kokio kovotojo theme isgirdo ir tuo metu is dumu uzdangos islenda MariKaz! Jis pradeda tauntinti, o ziurovai pradeda rekti! MariKaz grizo i wrestlinga!!! MariKaz pasileidzia begti ir iciuozia i ringa ir uzlipes ant ringo kampo tauntina, tada nulipa ir paemes mikrofona pradeda kalbeti:

Sveiki, visi sedintis namie, jaukiame fotelyje prie TV ekranu, sveiki, visi susirinke arenoje. T A I P! Jus atspejote! As sugrizau i wrestlingo pasauli. Kaip zinote,kovodamas VCW lygoje, dar pries jai zlungant gavau trauma. Is manes buvo atimtas VCW cempiono titulas ir as nors negaledamas kovoti vistiek dalyvavau VCW veikloje. Su savo senu partneriu (dar nuo THW laiku) atgaivinome Revoliution Tag Team komanda ir pradejome arsiai feudinti su kitu Tag Team'u "The RattleSnakes". Tada as buvau iskrites is rikiuotes kokiam menesiui ir galejau palaukti, kol pilnai pasveiksiu, bet mano nervai neislaike ir as pagautas inirsio, spjoviau i uz galvos susiemusius gydytojus ir stojau i ringa. As ta kova laimejau, nors ji ir buvo labai sunki. Is karto po kovos patraukiau pas savo asmeninius medikus, kurie paskelbe baisia zinia: trauma dar labiau pablogejo ir tu negalesi kovoti visus ateinancius metus. Tau buvo sokas ne tik man, bet ir VCW vadovybei. Neteke kone pagrindinio wrestlerio, dar VCW dar surenge kelis show, bet po nuolatiniu ziurovu klausimu kur dingo MariKaz, bei po vis krentanciu ir seip zemu reitingu, uzdare federacija. Jus, fanai, taip ir nezinojote kur as dingau.
Dabar as jau atlikes pilna reabilitacija, stoviu siame ringe, kurio is pasiilgau. Na, bet uzteks apie ta suknista praeiti. As grizau stipresnis ir dar labiau istroskes pergaliu negu bet kada anksciau. As sia federacija pasirinkau, todel, kad manau ji yra perspektyvi, daug zadanti, taigi vos gaves kontrakta ji pasirasiau. Ir nepaisant sios visos suknistos istorijos ir kalbos, jus turbut jau supratote, kad cia atejau ne siap sau. As atejau paprasyti maco. Paprasto maco su vienu is No. 1 contenderiu. As noriu irodyti ko esu vertas ir pelnyti pagarba. Fanu, kitu wrestleriu, federacijos vadovybes... As zinau kaip tai sunku, nes jau esu pradejes karjera nuo nulio. Atrodo dabar viskas vel prasideda nuo pradziu. Bet, as pasirenges labiau nei kada nors.
Ka, gi ,pone Marcus Ulivier, noriu suzinoti ar jus man skiriate maca su kuriuo nors is Nr. 1 Contenderiu.
MariKaz atsisuka i titantrona.

Šį pranešimą redagavo MariKaz: 2008-03-27, 21:07

#2 PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0

2008-03-27, 21:24

Arenoje tamsu, netiketai pradeda groti The Doors - Shamans blues! Niekas nezino kas cia dedasi, kol pagaliau saudant melynom raudonom pirotechnik link ringo matome kazkoki silueta einanti link jo. Viskas uzgesta, tik groja muzika ir sviesa isijungia, Silencer jau ringe, jis tiesiai pries Marikaz, prideda prie lupu mikrofona ir taria:
- Sveiki sveiki, o kas gi cia. Ar tik musu nezinomasis Marikaz? As tokio nezinau, nebuvai FEE, nebuvau kovotoju. Suprask, VCW, sena sukriosusi federacija, kurios praeities gali mums nepasakoti, visiem tiesiog neidomu. Sakai daug sugebi? Kur sugebi? Senelei pyragus kepti? Telaimina tave Dievas, nes tave pamirso Marikaz. Supratau is istorijos kad praejo metai kaip nesikauni. Tave tikrai pamirso, manau dauguma musu net neidomu kas tu toks esi, turtuoliu vaikis, ar dar vienas vaidinantis: mane isauklejo gatve. Vienas zodis NEIDOMU. Atsirado mat, pasiputelis dristantis cia rodytis ir vaidinti ereli. Nors net neissirito is kiausinio. Show me what you got. Ar man verta daug kalbeti su tavim? Nemanau, nes tu nevertas nei stoveti sitame ringe, nei kalbeti su manimi. Todele shutup and fuck up. Ciuvas, ne ta lyga pasirinkai. Cia atejo Silencer, cia pasidarys pragaras, kokio tu dar nesi regejas baisuaisiame kosmare, tai ne VCW, tai ne DZVW, tai ne kokia dar velnio giebta federacija. Tai NME, ir tu cia nieko vertas. Iprates daug kalbeti esu, et cia atejau ir galiu pasakyti, kad man uztenka kalbeti tiek, kad tu pasimestum. Tau kojos nedreba? Ka sakai? Ne?? Tai kodel as manau kruvele salia tavo koju? Dabar pasakyk ko as dar nesu girdejas? Pakalbek su Dievu. Gal pades, beto, jei nori prasideti su manim? Lets go. Tiesiog as tave jau pries kova palausiu moraliskai, psichologiskai. Tu tunosi namie, kazkur kampe ir linguosi kaip isprotejes zmogus. Nes prasidesi ne suo vyru, ar ne taip paneles? *Apsisuka aplink publika* Dabar pasakyk tai, ko dar nezinociau??? Ir telaimina tave Dievas.

*Silencer isiriame kakta i Marikaz. . . *

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

#3 MariKaz

Baltas diržas

• Naujokai
  • 9 Pranešimai:
0

2008-03-28, 14:37

MariKaz pakelia mikrofona prie lupu ir taria:

Zinai, ka, Silencer, viena dalyka tikrai uzmirsau pasakyti. Uzmirsau pasakyti, kad neitu cia i ringa visokie mulkiai laikantys save pasaulio bamba, skiedziantys tik sau vieniems suprantamas nesamones apie mociutes piragus ir sudu kruveles, kokie, deja, patys ir esa. Po galais, tu wrestleris ar pasaku kurejas? Man asmeniskai tu atrodai panasus i juokdari, kalbanti pusiau angliskai pusiau lietuviskai vien del to, kad nori pasirodyti kietas, bet jokiu budu ne i wrestleri... Tavo tas slengas, kaip "shutup and fuck up" niekam isspudzio nedaro, nebent tom keksem su kuriom tu miegi ir aiskini, kad nesi vyras, kaip ir visiem cia susirinkusiem... Isties noreciau paklausti kas tu tada esi? Hmm... Transvestitas? Kad ir kas bebutum, manau gerai, kad neapsimeti vyru, o iskarto sakai tiesa. Tas yra labai pagirtina... Kad, ir kaip bebutu, atrodo visa sita save aukstinancia kalba, norejai iskviesti mane i kova? Na gerai, as sutinku. As nemaciau taves besikaunancio, taigi vien del to sutinku. Tikiuosi kauniesi geriau nei kalbi, nes antraip as labai nusivilsiu. Na, o man si kova bus puiki proga irodyti ko as vertas ir uztildyti tave. Manau paprastas match'as bus kaip tik, nebent tu vel nori parodyti savo "kietuma" ir pradesi siulyti visokius HIAC ir t.t. Noriu iskarto perspeti, kad neverta siulyti tokiu matchu.
Taigi, manau, kad sutinki su paprastu matchu, per ateinanti Heat.

MariKaz nuleidzia mikrofona ir klausiamai pasiziuri i Silencer.

#4 PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0

2008-03-28, 17:10

- Man patinka tavo ryztas, bet visdelto, jo neturi. Suprask, kalbi kaip Dievas, sakydamas apie kitus, to dar nezinodamas, kas as esu? As esu Silencer, VCW jis nezinomas, nes ta federacija kiek girdejau buvo viena prasciausiu. Yra FEE, jei tokia zinosi, ten buvau pasiekes titulus. O ten ne vaiku zaidimai, patikek.
- Xe xe xe, idomiai cia, kaukimes, parodysiu kad ne mano metuose esme. Pazesim kas liks grobuonis, o kas jo maistas. Kausimes, tik pazesim ka GM pasakis.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

#5 Guest_xnitro_*

• Svečiai

2008-03-28, 17:48

Ne į temą
Cia gal as ne i tema bet VCW buvo zymiai geresne federacija uz FEE , ICW,BIZ kar kaip ten nes *** federqacijos buna tai nebuna sou o VCW issilaike 1 metus antra ejo ir visai is ko isgirdai kad prasciausia is zygio ar is tnz kurie visada ant vcw vare pirmiausia nereikia kaltinti jai pats nematei

#6 PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0

2008-03-28, 18:08

Ne į temą
fee du metus issilaike, nematei gal . . .

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

#7 Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
  • 198 Pranešimai:
0

2008-03-28, 18:16

Ne į temą
Bet tu nematei kaip buvo VCW ir nz kad buvo karas tarp VCW ir ICW ,beto tu pradejai prie ICW todel tu tokios blogos nuomones apie VCW

Šį pranešimą redagavo Future Boyz: 2008-03-28, 18:16

#8 PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0

2008-03-28, 18:18

Ne į temą
na as prisiklauses apie VCW tokiu dalyku, gal todel man ikalta i galva kad VCW nekas. Na nepykit, nenorejau taip stipriai, cia toks mano kovotojas, tigi nebus lygiai toks pat kaip as. Pff, jis taip turi kalbeti :thumb:)

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

#9 Bonaqua

Baltas diržas

• Naujokai
  • 2 Pranešimai:
0

2008-03-28, 19:38

Blt, neginkit tos vcw, visi zinom, kad ji sudas. Gerai ji issilaike vienus metus, o kiek issilaike BFZ? FEE? ICW? Bet VCW tiesiogine to zodzio prasme zlugo, o FEE ir ICW dar gan ilgai laikes, tik kad BFZ nuluzo

#10 Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
  • 198 Pranešimai:
0

2008-03-28, 19:42

Ne į temą
Tu bl pats sudas esi tu buvai kai buvai kai susikure VCW *** ir be to ICW jau nera kaip matau :thumb: ir be to per daug zygio ir Tnz politikos prisiskaitei ir baigiam sita tema VCW ir BZW FEE tas pats

Šį pranešimą redagavo Future Boyz: 2008-03-28, 19:43

#11 MariKaz

Baltas diržas

• Naujokai
  • 9 Pranešimai:
0

2008-03-28, 20:03

Krc, varot ant VCW visiskai be reikalo. Sutinku BFZ buvo tikrai gera federacija, nors as joje galima sakyti ir newrestlinau (buvau uzsiregines, bet tada jau buvo e-fed atsibode), bet as ant jos nevarau, kaip jus ant VCW kuri seip buvo tikrai geras fed'as. Jus ant jos varot tik, todel, kad esat is *** forumo, kuris visada konkuravo su VCW forumu (foro pavadinima uzmirsau :)) ir visi ant jo vare. :thumb: Be to VCW padare geriausia PPV e-fed istorijoje. (VCW Olimpics)

#12 MariKaz

Baltas diržas

• Naujokai
  • 9 Pranešimai:
0

2008-03-28, 22:17

MariKaz pasiziuri i Silencer ir nusijuokia. Tada sako:

Na, man atrodo kuo toliau tuo labiau taves nesuprantu, o gal tu pats nesupranti ka sneki... " Man patinka tavo ryztas, bet visdelto, jo neturi." MariKaz klausiamai pasiziuri i Silencer. Taip pat noreciau suzinoti kas yra tie tavo vadinamieji FEE "titulai", kiek zinau is tavo biografijos tu esi buves tik Tag Team championu. Dar karta pasikartosiu, kad viliuosi tavo sugebejimai ringe yra geresni, nei iskalba, nes tada musu kova bus totali nuobodybe, kuri uzims tik eterio laika, bei vers ziovauti fanus. Na, as bent kolkas neturiu, ko pridurti ir nelabai suprantu, kodel dar nepasirode GM ir nepaskyre mums kovos.

MariKaz pasisuka i titantrona.

#13 PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0

2008-03-28, 22:43

- Man tie titulai ar taip ar taip nebuvo reikalingi, jeigu juos ismeciau is ringo. Patikek, as dar net nepradejau kalbeti, nes tiesiog nera tikslo. Ateis laikas bus ir vaikas kaip sakoma, o dabar, telaimina tave Dievas, ir te pasirodo GM kur nors!

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

#14 Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

2008-03-29, 21:27

GM pasirodo per ekrana

- Dieve mano nebeturit ka veikti... jokiu kovu su no.1 contenderiais nebus. Marikaz kita savaite aplamai nekovos, o stai Silencer gales isbandyti jegas pries Wallerio.
Laukite tolimesnes informacijos is manes.

ekranas issijungia

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

#15 BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0

2008-03-29, 22:52

Pasigirsta Rock - I Am Rock ir iskeles rankas iseina BoXiX.Nuejes ramiai i ringa pasiema mikrofona ir sako.

O... kas gi cia ? Indy Kovotojas ir buves tag team chempionas... Jus gal nuo gyvenimo atsilike ? Nuo kada jobberiai kovoja del NO 1 Contender vardo ??? Manau cia kiekvienas siame rosteryje noretu sio dalyko.... Marikaz... Kas tu toks ?? Atejes is kazkokios backyard ir apsimetantis kieta... Tipo as nervartuohu ''Fuck Up ir t.t.'' nori pasakyt tu koks gerulis ??? Galiu tau ramiai pasakyti ''P1SS 0FF''... nerupi man tie jusi isitikinimai.. nors kita savaite kovos ir negausiu bet pasireiksti tikrai bus kada ir as parodysiu kad krepsinyje moko netik zaisti bet ir mustis... As esu daug patyres street fight ir t.t. nors as ir nieko neturiu nei titulu nei garbes... Pagal siuos zodzius supratote kodel as cia ?? NME esu tik todel kad uzsidare tokia lyga BIF ir jeigu buciau galejes buciau ejes ten bet kadangi atsirado tokia indy lyga nusprendziau pakovoti cia... Ir dabar sakau tiesiai sviesiai noriu kovos kuom greiciau ir man visiskai ** kas mano priesininkas..

Nuotrauka

#16 PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0

2008-03-30, 08:59

Ne į temą
BIF zemiausias lygis, nko gero ten nebutum pasiekes, nes visi marcusai ir t.t. ten suejo. Vien isejau is BIF, del bookerio.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

#17 MariKaz

Baltas diržas

• Naujokai
  • 9 Pranešimai:
0

2008-03-30, 13:13

MariKaz pakelia mikrofona ir taria:

Na, as nezinau, cia visi sitoj federacijoj tokie mulkiai ar tik sitie du? Ateina ir pradeda kalbeti nesamones, su savo asilisku anglisku slengu, vien del to, kad nori pasirodyti "kieti" nors yra mulkiai, net nesuprantantys ka as kalbu. Ar as sakiau, kad noriu buti No. 1 Contenderiu? As noriu irodyti, ka galiu ir jei tau tai nesuprantamas dalykas, del kurio tu nesi savo kvaila galva cia i ringa ir pradedi kalbeti nesamones, eik paprasyk, kad tau paaiskintu ta bobute sedinti tenai (MariKaz parodo i bobute sedincia saleje). Daugiau tau neturiu, ko pasakyti, nes su pusprociais nekalbu.
GM, tikejausi, kad duosi kova, bet matau, kad turi savo priezasciu. Ka, gi tikiuosi kitame show as gausiu debiutine kova. Tiek norejau pasakyti...

MariKaz numeta mikrofona ir iseina.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0