Peršokti prie turinio

The Ultimate Fighter 7

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 26

#1 `MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2008-04-17, 18:24

Nu, nusprendziau surizikoti (nes tema gali buti tuscia, nors tikios Lix nuomoniu;) bet pagalvojau, kad butu laikas sukurti tema siam reality show sezonui. Taigi liepos 5 diena per UFC 86: Jackson vs. Griffin mes pamatisime kova tarp sio projekto trenriu, o kolkas galime padiskutuoti, pasidalinti nuomonemis apie sezono eiga, o jei mums pasiseks, gal net paskatinsim kitus narius isbanditi si show, kuris jau trys metus is eiles (2005, 2006 ir 2007) laimi WON metinius apdovanojimus geriausio MMA/PW savaitinio show nominacijoje, atstumdamas i antra plana mums gerai zinomus RAW, SD!, iMPACT! ir kitus.
Siais metais gavome projekto formato atgaivinima ir jau praejus dviem serijom su atrenkamosiomis kovomis, sia savaite gavom pirma serija, kur galejome arciau susipazinti su komandu nariais. Dabar vietoj 36 zmoniu, mums liko 16 laimejusiu kovotoju. Turiu pasakyti, kad pirmos dvi serijos man asmeniskai buvo kazkiek "sausos" del minimalaus supazindinimo su kovotojais ir didelio kovu kiekio, nors pati ideja su atrenkamosiomis kovomis man patiko, taigi nelabai galiu skustis + vietomis siose pirmuose matchuose gavome perliuku kaip tas ziaurus KO is Riddle. Si gi serija jau grazino mane i senas vezias ir jau galima buvo isiziureti i pacius personazus.
Is esmes kolkas gaunam daug Rampage margios personos, kur jis pralinksima mus su savo auksiniomis frazemis kaip "Push him off like you're in prison and he's trying to get your booty" :) Istikruju, pagal pirmas trys serijas, glaiam is anksto spresti, kad Forrest yra kurkas pasivesnis uz Jackson ir sis sezonas labiau iseis i nauda veikianciam championui ir akivaizdziai padaris is jo dar didesne zvaigzde - nusotabus kovotojas su spalvingu charakteriu ir charizma yra auksas organizacijai PPV rinkoje (Quitonui tereikia toliau rinkti pergales). Beje, jau sioje serijoje 'Page uzsimina apie pro-wrestlinga, jei kasnors praleido tai pro ausis. Prisiminkit, kai atejo dermatologas Jason Michaels ir Jackson paklause jo, ar jis nera gimine Shawn Michaels. Taip pat Quinton pasirode draugiskesnis uz Forrest (ne tik todel, kad jis uzsuko pas savo komandos narius vakare, bet bendrai).
Dar vienas elementas, kuris man patiko, tai kad rub'a is sio projekto gaus ne tik Jackson/Griffin is UFC kovotoju, bet ir Gray Maynard, kuris su Forrest trenerojasi Xtreme Couture stovykloje. Ypac dabar, kai jis visdar nenugaletas po pergales pries Frankie Edgar - kaip jau ne karta minejau, jis buvo mano antras favoritas is TUF 5 sezono po Joe Lauzon.
Toliau verta pamineti Paul Bradley, kuri issiunte is projekto del tu "cuties" (© Rampage) - rimtai matesi, kad zmogui buvo reikalinga si galimybe silauzti i sporta ir jis padare aukas. Tokiais momentai susimastai kokie pusprociai buvo Scarola , Sim, Thomas ir kiti, kurie buvo ismesti is namo/projekto del savo kvailisciu praeituose sezonuose. Bet Dana galima suprasti, jam tikrai nereikia, kad pasikartuotu kazkas panasus i TUF 4 sezono epidemija su staph infekcija.
Kas liecia pacia kova tarp Taylor ir Dolce, tai Jesse pateko i ketvirtfinali paprasciausiai dominodamas geresniais imtiniu igudziais. Idomiasuia, kad sioje serijoje Jesse stengesi pavaizduoti kaip mesos gabala su nesvesiausia galva pasaulyje - net Forrest pavadino ji "a meat head". Veliau mums parode kaip jis uzsispirusiai kovojo su indu plovykla virtuveje, nuejo pasivaiksciot i kita puse pokeliu i Octagona kovai ir dave pamoka visiems vaikams su fraze "Fuck School".
Taigi ka jus galvojat? Llaukiu pasisakimu is Lix ir Bottom (taip, zinau, kad tu krauni serijas i LM;) Aisku, jei dar kas ziuri, butu be galo malonu jei numestumet pora zodziu.

P.S. Argi nenuostabu, kad The Ultimate Fighter 7 pagrinidinis sponsorius yra tikras sveikas maistas atletui - Burger King :)

#2 koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0

2008-04-17, 18:53

heya pamirses buvau apie toky dalyka ;D as ir noriu paziuret! Rampage mane zavi belekokiai savo pasysakymais, kad ir trumpi filmukai youtube mane prejuokina
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

#3 Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12

2008-04-17, 19:24

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2008-04-17, 19:24, pasakė:

Taigi ka jus galvojat? Llaukiu pasisakimu is Lix ir Bottom (taip, zinau, kad tu krauni serijas i LM;) Aisku, jei dar kas ziuri, butu be galo malonu jei numestumet pora zodziu.
Taip, prigavai :) Bet teks prisipažinti, kad vis nerandu laiko tiems epizodams apžiūrėti. Paskutinėmis dienomis, kai geras oras, neprisėdu prie PW. Pvž tik šiandien pažiūrėjau šios sav. RAW, ko dar nėra buvę. Artimu metu pažiūrėsiu ir būtinai parašysiu savo nuomonę :)
Nuotrauka

#4 Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

2008-04-17, 20:14

Na nesutikciau, kad cia jau visa sezona Forrest bus pasyvesnis. Juk pamateme kolkas tik viena serija, o Rampage daugiau rode dar ir del tu siurpiuju spuoguciu. Beje, isivaizduoju kaip liudna gyventi Bradley, kai jis kaip supratau, beveik negali prisiliesti prie kitu zmoniu jei ju nenori uzkresti :? Nelabai suprantu kaip jis pries tai galejo uzsiimineti wrestlingo/MMA kovotojo darbu. Aisku tas isberimas, ypac jei ne ant kaklo yra gana px, bet tiesiog kiti zmones pradeda bijoti uzsikretusiojo, jei zino apie sia jo problema.
Man siaip patinka ir anksciau patiko Dana darbas sezonuose. Jis viska gerai ir uztikrintai isaiskina, nemegsta tu kurie nieko nedaro tik skundziasi. Joe Scarola praeitam sezone buvo gerulis, "I gotta see my girlfriend, man" - luzeris. White dar gerai pasake apie Bradley "of course he will stress out in the house", matosi kad zmogus jau pakankamai prisiziurejes kovotoju jausmu... :D
Dziaugiuosi tais prelimais, nes laimeta kova bent jau parodo, kad zmogus rimtai uzsiima MMA ir turi teisinga poziuri. Siaip kai kuriu jau vien recordai parodo, kad nebus jie TUF nugaletojais, 4-4 record'as, kaip buvo pas Dolce jau nuteikia nekaip. O Jesse - visiskas "Big" John McCarthy, as negalejau atsistebeti ju panasumu. Nezinau kazkodel nemegstu to vyruko, gal todel, kad palaikau Team Rampage sitam sezone.
Quinton is tikruju stebina. Zmogus yra juokdarys, visi tai zinojo ir taip, taciau jo MMA pergales ir kai kurios situacijos parodo, kad zmogus vistik nekvailas yra, moka ir protingai pakalbeti. Pvz tai, kad jis atejo i nama pakalbeti su kovotojais buvo labai saunu is jo puses, o sprendziant pagal C.B. Dollaway blog'a (jis ji raso MMAjunkie.com), tai Quinton'as daznai apsilankys pas savo vyrukus. Aisku Rampage pats zino, kad is jo treneris nera geras, bet jis bent gali psichologiskai gerai nuteikti kovotojus, o tai labai svarbu. Rampage gali pozityviai nuteikti kovai, kad jie noretu laimeti del Quinton'o, nes jis saunus vyrukas ir nebijo tarsi nusileisti i TUF'eriu lygi, nevaidinti zvaigzdes.
Del Griffin'o dar niekas neaisku, bet atrodo jo asistentai yra geri. Siaip dabar tie asistentai lyg ir labiau akcentuojami kaip ir turetu buti. Pvz per TUF6 tai Robbie Lawler nerode beveik visai, gal del to, jog jis - EliteXC kovotojas. Zodziu ziuresim kaip sezonas klostysis, bet tikiuosi nebus taip, kad viena komanda smarkiai atsiples, daug idomiau ziureti kai rezultatas apylygis.
Dar noreciau prie to pacio paklausti klausimo. Per TUF6 kovotojai lyg ir buvo viename name, ten bendraudavo ir panasiai, tik treniruotes atskirai vykdavo. O cia tarkim kai Quinton'as atejo pakalbeti su saviskiais, tai ten nieko nebuvo is Team Forrest. Tai siam sezone jau yra du atskiri namai ar as kazko nesupratau? :)

#5 Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
  • 742 Pranešimai:
19

2008-04-17, 20:54

na reik pora seriju paziuret vis del to idomu kodel isrenka si projekta geriausiu savaitiniu MMA/pw sou. Gerai kad i LM brendis imete, nebus gaila sugaisto laiko siunciantis jai nepatiks :?

Nuotrauka

#6 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2008-04-17, 21:12

Rodyti pranešimąLix, 2008-04-17, 21:14, pasakė:

Na nesutikciau, kad cia jau visa sezona Forrest bus pasyvesnis.
Na paziuresim, gal as ir klistu - cia mano pirmas ispudis is treju seriju, kur man pasirode, jog Forrest ne itin patenkintas sio darbu, bet, aisku, cia nereiskia, kad jis bus kazkoks pilkas visa sezona, nes kaip girdejom ten bus ir rimtas konfliktas su Jackson, kuris vos nevirto mustinemis :)

Rodyti pranešimąLix, 2008-04-17, 21:14, pasakė:

Dar noreciau prie to pacio paklausti klausimo. Per TUF6 kovotojai lyg ir buvo viename name, ten bendraudavo ir panasiai, tik treniruotes atskirai vykdavo. O cia tarkim kai Quinton'as atejo pakalbeti su saviskiais, tai ten nieko nebuvo is Team Forrest. Tai siam sezone jau yra du atskiri namai ar as kazko nesupratau? :D
Isskirti dvi komandas i du namus ir ismesti is TV tiek potencialiu konfliktu, nesutarimu ir emociju? :D Ne, namas vienas. Paprasciausiai gal Team Forrest buvo trenerotese to metu, ar kitame namo kampe (itariu pirmas variantas, nes jie, kaip zinom, trenerojasi skirtingu laiku).

Rodyti pranešimąBottom, 2008-04-17, 20:24, pasakė:

Taip, prigavai :D
Beje, cia labai geras dalykas, kad ikrauni LinkoManijos publikai The Ultimate Fighter - savo populiarumu JAV teritorijoje UFC turi buti dekinga TUF 1 sekmei (na ir aisku atskirai Griffin/Bonnar finalinei kovai;) Gal per stebukla ir musu lietuvaicius prie MMA pades pristatiti :?

#7 Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12

2008-04-25, 11:26

Pagaliau radau laiko apžiūrėt kelis epizodus(1 ir 2). Bet kažkodėl nepaliko didelio įspūdžio :) Šiek tiek pabosta pasakojimai tų žmonių visi, less talk, more work :) Arba gal nepatiko todėl, kad MMA manęs dar tiek netraukia, kad žiūrėčiau ir savaitinius šou :) Užtenka PPV. Bet don't worry, mesiu serijas ir toliau.

P.S. Dėkui Primusui ir `MalioK` už gerus žodžius :)
Nuotrauka

#8 Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

2008-04-25, 13:13

Tai tu ir trecia epizoda paziurek, nes nuo ten prasideda tikras sezonas. Pirma ir antra serija, tik preliminary fights. Zodziu bent treciau butinai paziurek.

Siaip ketvirta serija buvo gan gera. Kova labai idomi ir beveik 10min. Riddle buvo epizodo zvaigzde ir gaila, kad jis pralaimejo, nors Forrestas protingai suvede priesininkus. Man tik keista, kad jau dvi serijos pagrinde rodoma Team Rampage ir daugiau demesio skiriama sios komandos nariams, o kovas laimi atvirksciai - Team Forrest. Galbut cia veikia tas veiksnys, kad i nugaletojus ziuret niekam neidomu, t.y. jei rodytu daugiau Forresto ir jo komanda laimetu dvi savaites is eiles, tai visiems kaip ir taptu aisku, nebenoretu ziurovai ziureti dar vienos jo pergales. O dabar kai rodo praktiskai vien Quinton'o komanda, tai ziurovai turi ji tarsi prijausti ir laukti kitos serijos, kad jis gal pagaliau iveiktu "piktuosius rudosios armijos karius".
Credeur man pasirode visai neidomus, toks eilinis kovotojas, kuris atvyko cia visus sutriuskinti ir vaidinti kietuoli. Bet kita vertus, man Riddle kaip personazas gal ir idomus, bet su tokiu bendrauti tai visai nenoreciau - labai jau savim pasitikintis zmogus, kuris sprendziant is to ka rode, kalba vien apie save..
Ziuresim kaip toliau viskas vyks, tikiuosi kitoj serijoj Team Rampage pagaliau laimes ir Quinton'as nebebus "a sad panda" :)

#9 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2008-04-25, 20:54

Man Chipper istikruju labai patiko ir nezinodamas kovos rezultato, ziurejau sirgdamas uz ji - tokie spalvingi personazai kaip jis daro si projekta idomiu :) Kas liecia Credeur tai jis vienas tu vyru, kurie turi palaikyti seima ir stato tai i prioriteto vieta, tapdami pakankamai pilkais show eigoje (pvz. is TUF 4 prisimenu Rivera, kuris irgi pastate save i panasia pozicija).

P.S. Na, pagal preview, kuria mateme po sios serijos, kita savaite Rampage bus net an angry panda. O sprendziant is zodziu skirtu sekanciai serijai (radau oficialiame UFC saite), tai Quintono komanda vel pralaimes. Beje, as irgi palaikau Jacksono komanda.

www.UFC.com pasakė:

<...> a controversial fight results causes one coach to unleash his fury <...>

#10 koltasXxX

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0

2008-04-29, 15:40

"I'm ugly as hell I have nothing to loose" ;DD siaip man si kova yspudinga buvo per 4 serija ir dziaugiaus nugaletoju
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

#11 Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
  • 211 Pranešimai:
0

2008-05-03, 09:21

o mane kažkaip pirmas ir antras epizodas sudomino o kiti jau kažkaip netaip nes juose daug šneka :lol:

#12 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2008-05-03, 22:40

Labai gera darba UFC nuveike su sia serija - kadangi Rivera/Sene kova nebuvo kazkuo ypatinga, isskirus teiseju ivertinima, jie skire daugiau demesio sekancios serijos Brown/May kovos hype'inimui. Pavyzdziui po perziuros manyje liko tvirtas noras isijungti (jei, aisku, buciau amereketis su Spike TV;) sekancios savaites TUF. Kas liecia si teiseju sprendima, tai as asmeniskai manau, kad Brandon irgi turejo laimeti kova, bet mazdaug zinojau, kad teisejai atidos sprendima Dante, kadangi jie daznai tingi skaiciuoti nuleistus smugius ir tai kas padare daugiau zalos, pagrinde isiziuredami tik i pagrindini paveiksleli - t.y. kas uzima dominojancias pozicijas arba stumia veiksma (zodziu atiduoda prioriteta octagon control aspektui). Malonu pabrezti ir tai, kad sioje penktoje serijoje turejome pora perliuka is abeju treneriu (ypac gera is Forrest):

- I used to go to Anger Management classes, but they used to make me angry! © Quinton Jackson
- If Chuck Norris was a real person and not an evil alien robot, he'd be Matt Brown. © Forrest Griffin

Thumbs Up :D

#13 Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

2008-05-04, 13:51

Na manau du pirmus raundus laimejo Sene, o trecia jau teisetai laimejo Rivera, kadangi butent treciam pamatem, kad Dante vistik zino kas yra GnP. Siaip kovos TUF idomiau ziurisi nei nuobodi kova taip kokiam evente su ziurovais, nes TUF girdi ka treneriai rekauja ir Sene siaip neblogai pilde instrukcijas, bet as taip ir nesupratau ar jis ka nors moka be TD gynybos ir GnP is guard'o. Nes nemaciau is jo nei strikingo nei BJJ.
Beje, idomu, ar Rampage buvo isejes kur nors toliau uz filmavimo zonos i miesta. Turbut vaizdelis zmonems butu nekoks matant pikta Jackson'a vaiksciojanti "on a rampage" :)

#14 koltasXxX

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0

2008-05-04, 19:14

1. rivera 2. skiautere 3. rivera . ant zemes skiautere is vis be nuovokos. siaip fainai isireiskia Dana po kovos ;D
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

#15 koltasXxX

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0

2008-05-08, 18:32

wow 2 fights in 1 week!
Pradedam. Po pirmos kovos - nu jo forest'o geras palaikymas buvo. Siaip kovoje panasaus finisho ir tikejaus, nes per jaunas bachurelis, kad butu normaliai pasipriesines nebent ant zemes kazka butu daugiau padares. rampage pildavo degalus uz 2 $ ;DDD sitas mane nuosirdziai prajuokino. Antroj kovoj tai neysivaizduoju kas gali laimet. Gerai jie ede viens kita abu panasiai buvo pavarge ir panasiai suzaloti, matos kad labai vienodo pajegumo varzovai ir dar nesitrenirave savo istvermes (beje pirmoje kovoje ir greit mates abieju pavargimas). Buvau patenkintas nugaletoju. Ir turim pirma pergale team rampage ;]
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

#16 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2008-05-09, 20:56

Gerai, sis sezonas jau pagimde viena "bloga" zmogu :D Jei ziurovams nezuteko to, kad jau praeitoje serijoje Forrest pradejo mesti Chuck Norris formato juokus apie Matt Brown, tai sioje serijoje mes turejome prisipazinima nuo pacio Brown, jog jis sedejo kalejime, turejo kruva gatviu mustiniu, ragavo mirties skoni ir uz peciu turi problemas su narkotikais ir alkoholiu + pabaigai mes gauname grazu KO is to paties Brown (nors ir oponentas buvo nekoks - Jeremy Jitsu negelbeja nuo nepakankamo cardio). Beje, idomus momentas buvo kai Chipper (Team Rampage) ramiai papasakojo Team Forrest apie Jeremy kelio trauma, ypac ta fraze:

- I didn't say underestimate him, I just said kick him in the knee. © Chipper

Negrazu! :) Taip pat, kaip jau minejo koltasXxX, Griffin sioje kovoje labai energingai sauke instrukcijas, malonu is jo buvo pamatyti tokias emocijas ir susirupinima. Gerai, pereinam prie antros kovos. Daniel Cramer... jis toks mielas :) Toks mielas, kad tikriausiai bus nukirstas sekancioje kovoje (ketvirtfinalyje). Rimtai, kai ziurejau jo kova su Zachrich, man pasidare baisu kai isivaizdojau viena is ju pries Anderson Silva - tai butu ne matchas, o laidotuves. Ju pirmas raundas buvo paprasciausias brawlas, o antrame raunde jie jau buvo tokie pavarges (net pirmo pabaigoje), kad vos vos panesdavo kojas. Kolkas, pagal mane, Cramer isipaiso i tvirciausia underdog pozicija TUF 7 sezone. Bet, teisingumo labui, pirmas raundas buvo smagus, nes dazniausiai i tokias dinamiskas zaliu kovotoju kovas yra idomu ziureti.
P.S. Situacija su Team Forrest 4:1 Team Rampage labai primine TUF 5 sezona - tiems kas neziurejo, priminsiu, kad Team Pulver irgi sukaupe 4 pergales is eiles iki to momento kai Team Penn pagaliau gavo viena pergale, Joe Lauzon deka.

#17 Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

2008-05-15, 17:15

Septintas epizodas turbut buvo vienas geriausiu sezone. Labai geras medziagos suklijavimas ir man patinka kai rodomas 2 kovos. Siame sezone isvis mazai rodo ka kovotojai veikia savo name, o per sia serija isvis rode tik keleta treniruociu. Gaila, kad Rampage pralaimejo abi kovas, ypac ta pirma buvo apmaudi, nes Gerald buvo favoritas ir praktiskai kontroliavo visa kova, iki kol paragavo keli ir parode visiems, kad neturi gero chin'o. Cale, pries kova mums buvo reklamuojamas kaip zmogus, nemegstantis ir nenorintis turet nieko bendro su BJJ ar wrestling'u, bet kovos metu pamateme, kad jis daro takedown'us, kas yra siek tiek nieksiska, bet protinga, nes pamateme, kad Schultz ant savo nugaros yra visiskai bejegis. Tikiuosi, kad bent C.B. laimes paskutine kova, o Rampage, kaip ir Hughes tures du kovotojus ketvirtfinaliuose. Patiko Quinton'o komentarai, po pirmos kovos sake, kad jis noretu eiti ir prisigerti iki depresijos, o po antros jau ituzo ir reke Forrestui "I bet my purse that our fight ain't going to decision" :) O man kaiptik atrodo, kad jie vienas kito nenokautuos.

Ir, beje, kodel Forrest'as nenusiskuto galvos? Liar! <_<

#18 Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

2008-06-19, 14:45

Na ka baigesi sezonas. Nezinau ar cia geriausias sezonas is visu, nes maciau tik sita ir TUF6, bet kiti zmones taip sako. Bet kokiu atveju uz TUF6 buvo daug idomesnis. Buvo daug maziau rodoma dalyviu gyvenimo name, o daugiau kovu. Tik atrodo 10 ir 11 epizoduose buvo rodoma kaip griaunamas namas, bet sugebejau istverti. Pati pabaiga buvo netiketa ir intriguojanti. Jesse pasirode kaip idiotas ir dziaugiuosi, kad jis buvo isspirtas is sou. Dana is tikruju meistriskai perteike visa informacija Jesse, net priversdamas mane nusisypsoti. Turbut budamas Quinton'o ar Forrest vietoje buciau pradejes zvengti is visos situacijos :D
Sprendimas padaryti "kova del 3 vietos" irgi patiko. Si kova aaF relyze buvo iskirpta, kad sutilpti i laika, bet gal pasirodys normali versija, nes Spike rezervavo pusantros valandos siai paskutiniai serijai. Dziaugiuosi, kad C.B. laimejo, nes tikrai jauciau kazkoki priesiskuma Tim, nepatiko jis man nuo pat pradzios. Be to turejome Team Rampage prisikelima is numirusiuju! Is tikruju labai nustebau, kad Dollaway laimejo, nes netycia uzejau i mmajunkie.com pries paziuredamas si epizoda, nes ten spoileriu dazniausiai nebuna. O tik iejau ten siandien ir pamaciau Tim Credeur veida, tai galvojau jis tikrai pateko i finala. Nudziugau, kad taip neatsitiko :D
Tikekimes TUF8 sezonas irgi bus idomus, nepaisant to, kad viena puse treniruos brazilas, o Mir irgi nera itin charizmatiskas. Na gal sugalvojus Dana kokiu naujoviu...

#19 koltasXxX

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0

2008-06-19, 16:34

pieva, vel ta pacia kova matysim ir tikiuos taip pat pasibaigs, amir man jau nuo pradziu patiko, is veido toks paprastas geras, atrode pradzioj pralaimes, bet va pateko y finala. Del jessey nu tai ka zvaigzdziu liga susirgo, manau gaus dar kokia kova ufc jis vistiek ydomi persona ;] o CB tai man siaip nepatinka "goldenboy" with an ass face.
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

#20 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2008-06-19, 18:42

Rodyti pranešimąLix, 2008-06-19, 15:45, pasakė:

Jesse pasirode kaip idiotas ir dziaugiuosi, kad jis buvo isspirtas is sou.
Gal dar pasakisi, kad tau nepatiko kaip jis meistriskai ivalde siusiojima i sortus nacionalineje televizijoje? :)
As irgi patenkintas, kad toks zmogus artimiausiu metu nebus vienu is UFC veidu, bet turiu pabrezti, kad visada esu laimingas matyti Leben, Diaz, Taylor tipo personazus siame realybes show - jie butini, kad linksminti ziurovus ir suteikti spalvu pilkam gyvenimui. Beje, kas liecia sezonus, as irgi visu neesu mates (vis bandau rasti laiko pirmam Couture/Liddell ir treciam Shamrock/Ortiz sezonams), bet pradejau ziureti nuo ketvito ir galiu pasakyti, kad TUF 5 kolkas laikau idomiausiu su Penn ir Pulver - ir tai buvo ne tiek treneriu nuopelnai, kiek paciu parinktu lengvasvoriu.

Rodyti pranešimąLix, 2008-06-19, 15:45, pasakė:

Dana is tikruju meistriskai perteike visa informacija Jesse, net priversdamas mane nusisypsoti.
Jo, gali visada pasikliauti Dana, kai nenori matyti kuklumo :)
- This is my town, bro! © Dana "King of Vegas" White
Istikruju laukiau kazko baisesnio is Jesse, kai per UFC.com pradejo hype'inti ta finalisto iskritima - galvojau gal i kokias padorias mustines isivele, ar kazka isprievartavo, o gavom tik limuzino suniokojima ir konflikta su viesbuvcio apsauga... silpnokai. Bet net pusprociui kaip Taylor uzteko proto neprati apmusineti limuzino stiklus is isores, pjaustant sau ranka - skirtingai nuo vieno Bill Goldberg;)

#21 Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

2008-06-19, 19:01

Na Goldbergas yra DA MAN, tai prasau nelyginti jo su Jesse.

#22 koltasXxX

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0

2008-06-19, 19:06

nu ko jus ant jo varot, taigi smagi persona , ysivaizduokit keik ziurovu daugiau pritrauktu jai jis butu ppv ir per reklama parodytu ten "oh my god the bad boy that herrasses women!"
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

#23 `MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2008-06-19, 19:38

Rodyti pranešimąkoltasXxX, 2008-06-19, 20:06, pasakė:

nu ko jus ant jo varot, taigi smagi persona , ysivaizduokit keik ziurovu daugiau pritrauktu jai jis butu ppv ir per reklama parodytu ten "oh my god the bad boy that herrasses women!"
As ant jo tikrai nevariau, o kaip tik pabreziau, kad laimingas matyti tokius personazus per show :) Man net nepasirobe jo nusizengimas kazko neitiketinu, kadangi jei Dana tik panoretu, jie galejo apie tai nutileti, nes cia ne zmogzudiste, ar isprievartavimas - jei spaudoje apie tai nepasklido naujienos iki serijos transliacijos, tai sis atsitikimas galejo ramiai praskristi po radaru. Jesse nelaimei, tai buvo realybes show, ir toksmaterialas tik pagardina sezona, taigi tai nusprende ideti i TV.

P.S. Idomu tai, kad paskutinese trejuose sezonuose vis atsirasdavo kadrai, kurie susikdavo savo gyvenimo sansa ir buvo ismesti is namo :)
TUF 5: Ruediger, Berube, Sims ir Thomas
TUF 6: Scarola
TUF 7: Taylor

#24 Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

2008-06-19, 20:04

Na Scarola nebuvo isspirtas, jis pats isejo :) I miss my girlfriend... tas tai isvis idiotu idiotas. O as gal zadu atsisiusti TUF5 visa sezona, jei jau sakai, kad idomus. Norisi pasiziureti kaip ten ejosi Penn ir Diaz :)

#25 koltasXxX

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0

2008-06-19, 20:16

nepamirskit, kad visame tame realybes show yra ir rezhisuros elementu ;] bet siaip ar taip geriausias realybes show ir geros kovos, nes kovotojai kovoja tikrai is paskutiniuju jegu, nedvejodami ir nesisaugodami
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0