Peršokti prie turinio

coolman vs impact

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 1

#1 Jojuks

Baltas diržas

• Naujokai
  • 97 Pranešimai:
0

2008-04-26, 18:05

Pasigirsta rated-rko themas,pasirodo coolman,su kapisonu an galvos,ji nusimeta,istiesia rankas,ir pradeda sprogineti fjerverkai,jis ilipa i ringa,jam paduoda mikrofona,ir jis pradeda kalbeti:
-Stai cia as stoviu pries jus su dantisto lincenzija-parodo ja ziurovams,aisku netikra-na manau ja gavau saziningai,tik nesuprantu,kodel negaliu gauti nors karta normalaus varzovo,visa laika,tai siuksliu dezes,tai kokie seile paleide naujokai,ir stai,puikus pavizdys ''impact''.Vaike,ne ten nuejai,supranti,tu nematei to vargo kurio aash maciau pasauli,kai mano mama mire,o tevas vos galejo kalbeti,o man rupejo tik pinigai,ir del to ash BIF pastoviai pralaimedavau...Na bet gana apie gyvenimu istorijas,nors ziurekit,pakvies mane LNK ,i istorijas...Na bet palikim ta,ateiciai,manau dabar ateina ta dalis kur as turiu pasakyti,jog sutraiskysiu impact,priteksiu, ir t.t,bet ne,dabar as geriau pakalbesiu apie tai kokius gerimus pirksiu savo gimtadieniui kuris bus po 8 men.Na bet baikim juokus,ir preikim prioe tos nuobodziosios dalies.Per si heat,tavo karjera kaip wrestlerio baigsis,na bet taciau galesi draugam girtis,kad tave nugalejo coolman,the man who will be cool not just after this weeks heat,but forever!!!-coolman meta mikrofona ir iseina palydamas savo themo.

Šį pranešimą redagavo Jojuks: 2008-04-26, 18:06

#2 PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0

2008-04-26, 18:24

eEe! per 2 e-fedus vienas kovotojas negali zaisti kiek zinau! Tu TNT ir NME, rinkis viena ;p

Noreciau kad Walleris ir Scorpio atsizvelgtu i tai kad kovotojas kaunasi dviejse e-fedose tuo paciu asmeniu.

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-04-26, 19:08

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0