Live In Prison
Sukūrė Unbroken, 2008-06-02, 15:22
Temoje atsakymų: 10
2008-06-02, 15:22
Ringe pristatoma dekoracijų kurios primena kalėjimą. Suskamba Muse - Hyper Music. Prison įeina. Rankoje laiko mikrofoną. Jis ramiai užlipa į ringą. Prison atsisėda ant padėtos kėdės.
-Laba diena ponai ir ponios. (pradeda pokalbį) Su jumis naujoji laida Live In Prison. Aš esu misteris Prison. Pirmosios laidos pašnekovai - vodkos gėrimo konkursą turintys smirdaliai: Kapitonas Juodadadantis ir ku.. Kazys. Šiandien surengsime apšilimą prieš mano minėtas varžytuves šios savaitės Heat laidoje. Šiandien apšilimui skelbiu Alaus Gėrimo + Rankų Lenkimo konkursą. Pasitikime mūsų gerbiamus jaunuosius chuliganus... (Laukia kol pasirodys Budulis ir Kazys)
-Laba diena ponai ir ponios. (pradeda pokalbį) Su jumis naujoji laida Live In Prison. Aš esu misteris Prison. Pirmosios laidos pašnekovai - vodkos gėrimo konkursą turintys smirdaliai: Kapitonas Juodadadantis ir ku.. Kazys. Šiandien surengsime apšilimą prieš mano minėtas varžytuves šios savaitės Heat laidoje. Šiandien apšilimui skelbiu Alaus Gėrimo + Rankų Lenkimo konkursą. Pasitikime mūsų gerbiamus jaunuosius chuliganus... (Laukia kol pasirodys Budulis ir Kazys)
2008-06-02, 16:41
Jei tikiesi, kad jie cia pasirodys ir parasys kalba, tai esi daugiau nei optimistas
2008-06-05, 08:25
Sutemsta. Pradeda groti muzika ir į areną įeina TaDer'is, užšoka ant ringo ir perlenda pro virves. Po to užlipa ant turnbuckles, pasiuosto dešinį pažastį ir sušunka OUYEAH!! Nulipęs nuo turnbuckles jis paima mikrofoną.
-Sveikas Prison! Aš naujokas, kuris šį šeštadienį parodys, kad Stone visai ne akmuo, o minkštas kaip katik išspaustas sūris. California Rose nuvys ir ridensis iš ringo kaip Dykumų Rožė. Beje nepamirškim specialiojo svečio The Silencer, kuris savo išdidumą tegu susikiša į savo Supermassive Black Hole. Prison, atsimeni tuos laikus, kai buvome Tag-Team? Ateik čia!
-Sveikas Prison! Aš naujokas, kuris šį šeštadienį parodys, kad Stone visai ne akmuo, o minkštas kaip katik išspaustas sūris. California Rose nuvys ir ridensis iš ringo kaip Dykumų Rožė. Beje nepamirškim specialiojo svečio The Silencer, kuris savo išdidumą tegu susikiša į savo Supermassive Black Hole. Prison, atsimeni tuos laikus, kai buvome Tag-Team? Ateik čia!
2008-06-05, 08:32
-Na... Prisimenu. Taigi į mūsų laidą pakvieskime - Vakarienę Stone ir Kakifornia Rose!
Į areną ateina du "bomžai" persirengę Supper Stone'u ir California Rose'u.
Į areną ateina du "bomžai" persirengę Supper Stone'u ir California Rose'u.
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-06-05, 11:06
2008-06-05, 08:36
-Mūsų kovoje Tag-Team'ų nebus...
Suskamba System Of A Down - Sugar, ir TaDer'is palieka ringą.
Suskamba System Of A Down - Sugar, ir TaDer'is palieka ringą.
2008-06-05, 16:01
-- gerai,kad pabėgot..
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0