Peršokti prie turinio

Visa tiesas apie naujokus..

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 24

#1 Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

2008-06-20, 19:03

Be jokiu ceremoniju pasirodo Refresh ir kalba :
Stai pagaliau mes ringe , ringe kuriame as uzaugau.. Laimejau ir pralaimejau , kuriame prabego ne viena valanda mano gyvenimo.. Ir vardan ko? Taip , del ziurovu as nekenciau ju , jie nekente manes , bet as vistiek kovojau , stengiausi sutekti jums malonumo ir taip uzdirbdamas pinigus , tai man nebuvo vien darbas , tai buvo malonumas , bet paziurekime I wrestlinga dabar.. Prisirenka visokiu pinigu istroskusiu jaunuoliu kuriem nerupi niekas tik populiarumas ir pinigai.. Pavyzdzui : Prison jis kovoja apie menesi (tiksliai nepamenu) ir pagalvokime ka jis padare gero NME ir ziurovu labui ? O gi NIEKO jis tik kalba kaip sutrins savo priesininkus , nors nesu mates , kad tai padarytu , puola silencer po kiekvienos jo kalbos , nors silencer ji sutryptu kaip kate suvalgo pele.. Kitas mano nemegstamas naujokas yra FnT kiek pamenu jis dar nera kovojas , bet jau spejo pasireiksti tokiomis frazemis kaip : “TAVE MOKYKLOJE VISI DUXINDAVO” ar “Tave gal kokia bedantė močiutė mokino kalbėt?Užsimenu, nes tikrai matosi, kad tavo galvoje keli gumbukai ar Visų pirmą , nešvepluok kai šneki “ Po velniu! Mus ziuri mazameciai vaikai ir kaip gali sau leisti taip kalbeti? Jau dabar tureciau isspardyti tavo subine , bet palauksiu.. Kas gi bus treciasis mano nemegstamasis? Tai bus.. The Maniac sis wrestleris kaip ir Prison tik mala lieziuviu stai prisiminkime tokia fraze kaip : nežinau ką saugeba tavo šuo, bet manau zoofilijos jis išmoko iš tavęs. Jau sakiau mus ziuri vaikai.. Taigi tu taip pat esi itrauktas I mano priesu sarasa , kaip matau ne viena cia priesa susiradau nieko visiems bus isspardytos subines ir as jiems irodysiu , kad jie neverti stoveti siame ringe , manote mano sarasas baigesi? NE! Ketvirtasis siame sarase yra Plain , isvis nesuprantu kaip siais laikais priema tokius klounus kaip jis , mano nuomone jo vieta cirke ne wrestlinge , galetu linksminti zmones savo “menkais wrestlingo sugebejimais”.. Siuo kovotoju mano sarasas neuzibaige laipteliu zemiau yra penktojoje vietoje yra Super Stone (kvailas vardas) , sis kovotojas taip pat tik mala liezuviu , jau nepamenu jo kvailu fraziu nors ju taip pat buvo nemazai , Akmenie uzteks kalbeti atejo laikas veikti , vis delto ne uz kalbejima gauni pinigus..Sestoje vietoje gan ramei isitaises Kazys tai dar vienas nevykelis , cia Wrestlingas ne vodkos gerimo konkursas nori rungtyniauti , kas isgers daugiau vodkos? Vaziuok I kaima , ta pati galiu pasakyti ir Budului.. Septintoje vietoje sedi Taker Under , jai atmintis jam neapgauna jam buvo duota sansu pasireiksti , bet ar jis juos isnaudojo ? Taip , jai jo kovas ziurejo nieko nesuprantatys kudykiai , nes bent tris metus turintis vaikas tokioje kovoje miegotu , zodziu geriau nesipainiok man akyse , nors jau pakliuvai I mano priesu sarasa.. Astuntoje vietoje os vos nuo Taker Under atsilikes KYO na apie si wrestleri nieko gero pasakyti negaliu , bet vien is jo kalbu suprantu , kad jis niekam tikes , kaip ir auksciau isvardinti wrestleriai.. Devintoji vieta atitenka The PoPo , jis NME trinasi jau neviena ir ne du menesiu (jai tiksliai pameni) , bet per ta laika neparode nieko gero , nors jis gauna pinigus , tiksliau sakant gauna pinigus uz oro gadinima.. Ir paskutine desimtoji vieta atitenka..
Dabar linksmoji dalis.. Tarp naujoku matau tik viena gera kovotoja ir viena gan perspektyvu.. Taigi tas gerasis kovotojas yra Bottom , taip butent sis kovotojas yra IC championas (iki tol kol mes susitiksime 1vs1 , vyras pries vyra , be pagalbos ar ginklu)..perspektyvusis yra Impact jis gan greitai tobuleja ir manau pasieks NME virsune..

Refesh palieka arena..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

#2 PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0

2008-06-20, 19:14

Vo maladiec ;D man patiko ;D

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

#3 Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 493 Pranešimai:
13

2008-06-20, 19:17

Ne į temą
Cia gerai sustumei <_<

Šį pranešimą redagavo Crack: 2008-06-20, 19:20

#4 PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0

2008-06-20, 19:24

Ne į temą
patikek, tu juk irgi naujokas ;D tu prisidedi kazkiek cia ;D

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-06-20, 19:24

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

#5 Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 493 Pranešimai:
13

2008-06-20, 19:26

Ne į temą
Bet manes cia nera tai as epr viduriuka <_<

#6 Tadaz

Baltas diržas

• Naujokai
  • 91 Pranešimai:
0

2008-06-20, 19:26

Ne į temą
Jis dziaugiasi, kad jo cia nepaminejo, bet tai nera gerai, nes reiskia jis nelabai pasizymejo <_<

Matyt viena zvaigzdute man jau atkeliauja :lol:

#7 PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0

2008-06-20, 19:32

Rodyti pranešimąCrack, 2008-06-20, 20:26, pasakė:

Ne į temą
Bet manes cia nera tai as epr viduriuka <_<
Ne į temą
tada vadinasi jis tave pamirso, tiesiog tu jam nepatikai.. Nesudominai savo naujokiskomis kalbomis.. Tai ir nepaminejo ;pp daug ko nepaminejo.. ir gerai.. Butu be galo be krasto skaitymo ;D

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

#8 Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

2008-06-20, 19:35

Viliau, as kaip NME moderatorius esu susirupines siuo tavo pareiskimu - pastaruoju metu NME atsigavo kalbu atzvilgiu (deja, kol kas dar tik kiekybe, bet gal su laiku tai peraugtu i kokybe), o dabar tu turbut paminetiems zmonems nubraukei nora rasyt kalbas, negerai negerai :D

Neklausykit jo, bandykit toliau, kada nors tikrai rasysit puikias kalbas, jei tik zinoma pastangu idesit <_< Niekas negime mokedamas, o jei pasistengsit ir ismoksit, tai galesit tada busimus naujokus pasiepti galesit :lol:

#9 Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 493 Pranešimai:
13

2008-06-20, 19:36

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-06-20, 20:35, pasakė:

Viliau, as kaip NME moderatorius esu susirupines siuo tavo pareiskimu - pastaruoju metu NME atsigavo kalbu atzvilgiu (deja, kol kas dar tik kiekybe, bet gal su laiku tai peraugtu i kokybe), o dabar tu turbut paminetiems zmonems nubraukei nora rasyt kalbas, negerai negerai :(

Neklausykit jo, bandykit toliau, kada nors tikrai rasysit puikias kalbas, jei tik zinoma pastangu idesit <_< Niekas negime mokedamas, o jei pasistengsit ir ismoksit, tai galesit tada busimus naujokus pasiepti galesit :lol:
Kaip tik tuo skatina rasyt geresnes kalbas ir keist stiliu :D

#10 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2008-06-20, 19:56

refresh prašosi handicap kovos 1 on nme rookies <_<
nors iš čia paminėtų, tai man atrodo jis tik dėl FnT teisus, kuris peržengė visas ribas... o kiti gal ir nieko gero nepasako, bet ir nieko blogo...

Nuotrauka

#11 PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0

2008-06-20, 20:19

Daug cia persistengia, ir SS ir Prison, ir daug kitu, neminesiu, nejauku.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

#12 Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

2008-06-20, 20:29

as paminejau minusus manau neriekia rasyti "as tave nugalesiu" tau pyzda" ir panasiu nesamoniu.. Ir pvz maniac ar FnT raso kalbass 1-3 eiluciu , o nemanot , kad reiktu ilgiau pasedet? As pvz sita kalba apie 40 min rasiau.. As pries jus neturiu nieko blogo tik pasakiau , kad nereikia rasyti nesamoniu + linkiu sekmes tobulejant..

#13 fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0

2008-06-20, 21:38

Žinok nevisi turi laiko, kad prie VIENOS kalbos sedėt 40 min. Aš pvz jaunas, turiu ką veikt, ir negaliu tiek laiko skirt.Nelabai besinori išvis kąnors rašyt dabar tam Wrestlingo Diskusijos...

#14 Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

2008-06-20, 21:43

as galvoji mares laiko turiu? Tai jus prisedat 5min ir dedat , o as pvz parasau 5min , nebera laiko palieku worde , griztu pratesiu ir taip kol ilga pasidaro NEREIKIA ISKART DETI KALBOS

#15 fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0

2008-06-20, 21:52

TU.Ką darai tu čia niekam nesvarbu.Daugelis sakė, kad jiem patinka vidutinės kalbos.MAN ilgų pasakų skaityt neidomu, kai pasakoja koks aš kietas, koks aš protingas.Beto būk žmogus - nevaidink čia kažkokio tėvo.

Šį pranešimą redagavo fanatix: 2008-06-20, 21:53

#16 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2008-06-20, 22:02

Rodyti pranešimąvilius, 2008-06-20, 21:29, pasakė:

as paminejau minusus manau neriekia rasyti "as tave nugalesiu" tau pyzda" ir panasiu nesamoniu.. Ir pvz maniac ar FnT raso kalbass 1-3 eiluciu , o nemanot , kad reiktu ilgiau pasedet? As pvz sita kalba apie 40 min rasiau.. As pries jus neturiu nieko blogo tik pasakiau , kad nereikia rasyti nesamoniu + linkiu sekmes tobulejant..
chmmm... dabar netikrinsiu, bet kiek pamenu tai tik viena mano kalba buvo 'tilpusi' į tris eilutes, taip kad argumentus rink šiek tiek atidžiau... suprantu, mane įtraukei dėl zoofilijos paminėjimo, nes daugiau nenaudojau šiurkščių žodžių... bet tas pats žodis nėra jau toks blogas, kaip tau atrodo... pasakyk už ką čia galima warn'ą duot?

Nuotrauka

#17 Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
  • 198 Pranešimai:
0

2008-06-20, 22:04

Bl fanatix cia niekas nevaidina tevo tik tau aiskina kad galetai pasistengti arrba jai trumpa tai word issaugok ir kai turi minciu dar parasai o tu tik parasai kelias eilutes ir viskas

#18 Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
  • 298 Pranešimai:
0

2008-06-21, 00:06

Manau shita kalba persistengei. Galu gale neaishku ar chia pasireishkia tavo "wrestler'is", ar tu pats stumi ant naujoku (tarp ju ant manes), kurie pirma turi padaryt savo klaidas, kad po to ish ju pasimokytu.. Ir apskritai kritikuoti shi tiek naujokus.. Jeigu jau save laikai daug geresniu ish tikro, tai reikejo zharstyt patarimus i visas puses, o ne tokiais pareishkimais metytis. O ir kiek laiko tu savo kalbas rashai yra visishkai nesvarbu, ji turi but gera/idomi, o ne tokia i kuria sukishta valanda laiko.
Saves neginu, nesakau, kad puikiai pasirodzhiau, nuo pat pradzhiu gavau kritikos ir stengiuos i ja atkreipt demesi. Bet tokie pareishkimai manau turetu but ignoruojami. Naujokam reik patart, o ne ant ju stumt.

#19 Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

2008-06-21, 06:57

as pries jus neturiu nieko pries NMO fore , bet efede mes visi priesai.. kalba rase Refresh (gimikas) ne as..

#20 Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

2008-06-21, 08:14

Viliau. Supranti tavo wrestleris yra Tweenie labiau heel, bet parasei tu jau labai feisiska kalba... Ir dar jai tau rupi vaikai, tada neminek zodzio subine :D

Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-06-21, 08:16

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

#21 Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
  • 572 Pranešimai:
0

2008-06-21, 08:53

Maniau busiu suniekintas, o cia ne taip ir blogai :D

#22 Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

2008-06-21, 10:58

Rodyti pranešimąStraight Edge - CM Punk, 2008-06-21, 09:14, pasakė:

Viliau. Supranti tavo wrestleris yra Tweenie labiau heel, bet parasei tu jau labai feisiska kalba... Ir dar jai tau rupi vaikai, tada neminek zodzio subine :D

Galbut keiciu gimika..
Siaip turbut dazniau rasysiu tokias kalbas , bet nebutinai apie naujokus , pvz aprasysiu kuo sou patiko , kuo nepatiko ir pan.. Gal but nebusiu Saliskas.. ir viska darys mano gimikas NE as..

#23 Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
  • 298 Pranešimai:
0

2008-06-21, 11:25

Rodyti pranešimąvilius, 2008-06-21, 07:57, pasakė:

as pries jus neturiu nieko pries NMO fore , bet efede mes visi priesai.. kalba rase Refresh (gimikas) ne as..

Na dabar, kai paaishkinai, viskas aishku :D.

Šį pranešimą redagavo Ding3s: 2008-06-21, 11:26

#24 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2008-06-21, 17:33

aišku, viliau, bet jaučiu, kad tokia kalba labai apkartinai gyvenimą Refreshui :D

Nuotrauka

#25 Simis

Baltas diržas

• Naujokai
  • 5 Pranešimai:
0

2008-06-26, 12:03

Viliau. Spėju tu dar nebaigei pradinės mokyklos...

Šį pranešimą redagavo Simis: 2008-06-26, 12:03

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0