Peršokti prie turinio

Dviratis

Temoje atsakymų: 22

#1 lazy

Baltas diržas

• Naujokai
  • 105 Pranešimai:
0

2008-06-24, 18:25

Na tai papasakokite ar kas nors važinėjate dviračiu? Kokiu tikslu? Kokį dviratį turite?

Aš pats kol kas turiu kalnų dviratį, noname nes super-uber-ultra-mtb man ne pavadinimas o tiesiog kažkoks pokštas. Kai sesuo jį iš manęs atims žadu įsigyti kokį nors hibridą. Ne pati prabangiausią, taip kažkur 1500 lt. Kažkaip kalnų nebesinori, nes jau atsibodo tas reiklas, kad kol mini tol jis važiuoji, tik nustoji minti ir jis stoja. Kiek girdėjau hibridai ilgiau išlaiko riedėjimą.

Važinėju kol kas nedaug kartą į savaitę numinu iki santariškių - pagal google maps kažkur 8km į vieną pusę. Nuvažiuoti užknisa, ypač kai reikia į baltupių kalną užminti, bet grįžti tai vienas malonumas - vos ne ištisai į pakalnę. Galvojau gal dar į darbą važinėti, bet kažkaip minti į tauro kalną visai nesinori, tai kol kas ir nevažinėju.

Šiandien dar su drauge buvom išvažiavę link belmonto, tai dėka mano puikių orientacinių įgūdžių ne kartą veltui į kalną mynėm. Galų gale radom vietelę kurios norėjom, o ten laiptukai į kalną. Tai truputi susinrvavau, bet nieko aplink šiek tiek pavažinėjom. Vis tiek maloniai praleidom laiką. Namo grįžau maloniai nusiteikęs, visas atsigavęs, nors kojos ir truputį linko.

#2 domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3

2009-03-21, 21:49

Neisivaizduoju gyvenimo be dviracio (na ziema aisku kitas reikalas :rolleyes: ). Jeigu tarkime as i mokykla pirmyn ir atgal nueinu per 40 min, tai su dviraciu speju nuvaryti per 10. Sutaupau laiko, jegu ( nes nereikia kojom eiti, tiesiog atsipalaiduoji ir vaziuoji). Jeigu reikia nuvaziuoti i kokia parduotuve, tai irgi sutaupai ziauriai daug laiko ir jegu su dviraciu. Smagu vazineti su draugais kur nors po miesta, po gamta, siaip kur nuvaryt. Vasara su tevais vaziavom i vokietija, ir paemem savo dviracius. Nu nzn kaip isreiksti tokius didelius ispudzius. Isivaizduokit: po Berlyna, Dresdena, Saksonijos gamta su dviraciais. Vienu zodziu dievinu dvirati.

#3 Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

2009-03-21, 21:52

Rodyti pranešimądomaz, 2009-03-21, 21:49, pasakė:

Neisivaizduoju gyvenimo be dviracio (na ziema aisku kitas reikalas :rolleyes: ). Jeigu tarkime as i mokykla pirmyn ir atgal nueinu per 40 min, tai su dviraciu speju nuvaryti per 10. Sutaupau laiko, jegu ( nes nereikia kojom eiti, tiesiog atsipalaiduoji ir vaziuoji). Jeigu reikia nuvaziuoti i kokia parduotuve, tai irgi sutaupai ziauriai daug laiko ir jegu su dviraciu. Smagu vazineti su draugais kur nors po miesta, po gamta, siaip kur nuvaryt. Vasara su tevais vaziavom i vokietija, ir paemem savo dviracius. Nu nzn kaip isreiksti tokius didelius ispudzius. Isivaizduokit: po Berlyna, Dresdena, Saksonijos gamta su dviraciais. Vienu zodziu dievinu dvirati.
Siais laikais yra mopedai.. Zinoma su dviraciu megstu pasivazineti , bet daugiau kacialinimosi prasme nei savo malonumui ir tai tik vasara.. Va mano pusbrikas an dviraciu uzkietejas..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

#4 Backer

Baltas diržas

• Naujokai
  • 17 Pranešimai:
0

2009-03-21, 22:31

Dviraciu dazniausiai vazineju vasara, tiksliau tik vasara :rolleyes: Labai patogi ir paprasta transporto priemone, kai reikia nusigaut kur nors, o eiti tingi ar kaip sake domaz nori sutaupyt laiko renkiesi dvirati.

#5 SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

2009-03-23, 21:39

Vasarą aš tik ant dviračio. Kitu metų laiku jo beveik neminu, nes gyvenu Vilniuje ir kažkaip nesusigundau. Tuo tarpu vasarą beveik visą laiką leidžiu Nidoje, kur vaikščiot man yra labai nejauku. Užšoki ant dviratuko ir per penkias minutes jau visur nuvažiavai, nupirkai ir grįžai. Super :)

#6 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2009-03-23, 22:40

Vasara ant dviraciu shokam. Turiu sioki toki gal ir neprasta dviratuka. Esam su draugais vaziave iki mano kaimo nuo klp 30km.. taip pat vasarele dazniausiai dviracius naudojam kad is klp keliames i kita puse ir ten jau su dviraciais po juodkrante, nida ir i kempinga po poros dieneliu griztame :) na vienu zodziu poilsiaujam aktyviai sitaip :)

Nuotrauka

#7 Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

2009-04-21, 19:35

nelabai man idomu su juo vazineti :) bet sode jei reik iki parduotuves pavaziuot, jei mama neduoda mashinos tai shoku ant dviracio. Nejauciu malonumo kazkaip :) drauge dar kartais issitempia pavazinet, kaip ir siandien :D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

#8 SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

2009-04-21, 19:40

Aš tai pradėjau į mokyklą su dviračiu važinėt. Atstumas - 6km. Atrodo nedaug, bet kai ant kokio kalnelio pataikai, tai taip sunku ryte mint... :) Na o pirmyn atgal jau 12km. Tai visai nieko.

#9 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2009-04-21, 20:52

Na galiu pasigirti toliausiai nuvaziuotu atstumu kolkas ;D Vaziavom per atostogas su draugais i Preila. Na marsrutas tai toks: Esame klaipedieciai. Vaziuojam i perkela. Persikeliame su keltu. Minam Neringos takuciais ir dasigauname iki Juodkrantes (mazdaug 20km.) Pailsime, keliaujame toliau. Nuvaziuojame dar 20km iki Pervalkos. Cia nestojame sustojame kitur. Galiausiai pasiekiame savo tiksla (Preila dar 4km nuo Pervalkos) visiskai nuvarge savo taska kur issinuomoje buvome nameli sioki toki ant mariu krantu (cool). Is viso nuo persikelimo numyneme apie 44-46km. Iki keltu perkelos dar kazkiek km o kita ryta reikejo parminti ir namo. Taigi turejome labai nebloga kelione. Visa isvyka buvo smagi, taciau supratau, kad daugiau tiek nebeminsiu ;D per nelyg pavargau. Tuo labiau, kad mano plieninis zirgas sunegalavo :)

Nuotrauka

#10 SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

2009-04-21, 20:56

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-04-21, 21:52, pasakė:

Na galiu pasigirti toliausiai nuvaziuotu atstumu kolkas ;D Vaziavom per atostogas su draugais i Preila. Na marsrutas tai toks: Esame klaipedieciai. Vaziuojam i perkela. Persikeliame su keltu. Minam Neringos takuciais ir dasigauname iki Juodkrantes (mazdaug 20km.) Pailsime, keliaujame toliau. Nuvaziuojame dar 20km iki Pervalkos. Cia nestojame sustojame kitur. Galiausiai pasiekiame savo tiksla (Preila dar 4km nuo Pervalkos) visiskai nuvarge savo taska kur issinuomoje buvome nameli sioki toki ant mariu krantu (cool). Is viso nuo persikelimo numyneme apie 44-46km. Iki keltu perkelos dar kazkiek km o kita ryta reikejo parminti ir namo. Taigi turejome labai nebloga kelione. Visa isvyka buvo smagi, taciau supratau, kad daugiau tiek nebeminsiu ;D per nelyg pavargau. Tuo labiau, kad mano plieninis zirgas sunegalavo :)

Nuo Nidos iki Juodkrantės yra 24km, tai aš nežinau kaip čia tu tiek važiavai.

#11 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2009-04-21, 21:13

O prie ko ta Nida?
Visa Kursiu nerija tesiasi 52km. Nuo Preilos iki Nidos 9km. Atimkime is 52km 9km ir gauname 43km. Taigi tikslus skaicius butent 43 nuvaziuoti kilometrai. Apsiskaiciavau biski :) 1-3km paklaida padariau :)

Nuotrauka

#12 domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3

2009-04-21, 21:16

As irgi pasigirsiu, bet ne zygiais, o tuo, kad kiekviena savaitgali kai vaziuoju i Druskininkus ar dar kur 30-40km padarau :)

#13 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2009-04-21, 21:23

:) Nu mldc. Pagirtina Domai, nes as kai pavaziavau pirmyn atgal iki tos Preilos tai akyse to dviracio nebenoriu matyti :)

Nuotrauka

#14 domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3

2009-04-21, 21:32

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-04-21, 22:23, pasakė:

:) Nu mldc. Pagirtina Domai, nes as kai pavaziavau pirmyn atgal iki tos Preilos tai akyse to dviracio nebenoriu matyti :)
o pas tave geras dviratis? :D nes bent jau su mano tai ten malonumas o ne vargas vaziuoti po ta neringa. Gi visur lygu, dviratis pats rieda, o ne tai kad i kazkokius kalnus varyti :D nors siaip niekada nebandziau toli varyti. tik nuo Nidos biski ten toliau i juodkrantes puse ir atgal

#15 Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
  • 742 Pranešimai:
19

2009-04-21, 21:46

varau i darba su dviraciu, mazdaug 10km gaunas, per klaipedos miesta pravazioju beveik. Na o mano dviratis kokiu 12metu senumo, is turgaus kazkada padeveta uz 300lt pasiemiau, tai iki siol vazioja, zinoma kai kurias dalis keisti reikejo :) Dar iki siol nesusitvarkau galiniu stabdziu ir begiu, uztenka man dveju begiu ir priekiniu stabdziu, kol kas bedos neapturejau :) Mano logika jai dvirke vazioja vadinasi jis TVARKINGAS. Na o visokius spydometrus, purvasaugius, atsvaistus ar naktine lempa jau pamirses esu :D sudroziau juos per pirmus du metus.

Nuotrauka

#16 SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

2009-04-21, 22:02

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-04-21, 22:13, pasakė:

O prie ko ta Nida?
Visa Kursiu nerija tesiasi 52km. Nuo Preilos iki Nidos 9km. Atimkime is 52km 9km ir gauname 43km. Taigi tikslus skaicius butent 43 nuvaziuoti kilometrai. Apsiskaiciavau biski :) 1-3km paklaida padariau :)

Tai žinai, kai čia tokie atstumai, tai tavo paklaida griozdiška beveik ;D Nors iš tikrųjų, tai niekas nežino kiek ten tiksliai km. Dabar kelių nidiškių paklausiau, tai visi skirtingai pylė ;D

#17 SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

2009-04-21, 22:05

Double Post, sorry.

Šį pranešimą redagavo SmS: 2009-04-21, 22:06

#18 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2009-04-21, 22:23

Nu as pats esu Klaipedietis ir ziurint i mapus butent 52km :) O Domai atsakant i tavo klausima tai mano dviratis nera stebukladarys kazkoks gi beto pats minejau kad sunegalavo. Pradejo kazko jis sunkiai man riedet. Tame ir esme, kad sunkiai minu o riedziu mazai ;D Kol vaziavom pirmus km viskas buvo lyg ir gerai, taciau veliau kazkas sustreikavo ir buvo vargas. Pats dviratis tai tiesiog dviratis nezinau ar pavadinciau geru. Pirktas pries du-tris metus. Sumoketa 549 ar 649. Isivaizduoju, kad cia nera labai jau daug jei norima gero labai dviracio. O paciam teko paminti ir kartu vaziavusio draugo dvirati. Tai ten jau virs 1k paklojo tai skirtuma pajauciau. Beto pas ji plentines padangos buvo tai riedejo labai smagei.

Nuotrauka

#19 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2009-04-21, 23:13

ech, aš jau kokie 1.5 metų nemyniau savo "žirgo"... Ką daro teisės :)
deja, šiaip sau netenka niekur važiuoti, tai važiuodavau irgi tik į darbą. Vienas darbas buvo tolokai nuo namų (nžn kiek, gal 6-10 km), bet kelias nekalnuotas, taigi labai nenumirdavau bemindamas :) tik esmė buvo, kad dribau naktinį darbą ir darbas prasidėdavo 17h, taigi man reikdavo važiuoti piko metu tarp daugybės automobilių (kauniečiams patikslinsiu, kad važiuodavau nuo ledo arenos iki urmo bazės), taigi tekdavo pramint nelabai malonias gatves kaip Taikos pr, ir pan :D Na, aišku ryte, apie 5 arba anksčiau, tai vienas malonumas iš darbo važiuot kai jokios mašinos nesutinki :D (Pasigirsiu, kad vieną kartą pavyko beveik (beveik reiškia, kad nuo pieno žvaigždžių iki zoo sodo numyniau) visą tą atstumą nuvažiout "BE RANKŲ". man ir pačiam tuos sunkoka patikėt, bet taip buvo...
Kitas darbas, kitą vasarą buvo arčiau, bet čia jau reikėjo įveikti (Parodos) kalną. tai šiokiadienias važioudavau autiku, bet savaitgaliais jis anksti nevažiuodavo (darbas nuo 6,30) taigi mindavau. Į darbą, nuo kalno, kai mašinų nėr jokių problemų. grįžt namo - kančia... Prisipažinsiu, į kalną užmyniau tik vieną kartą... kitus kartus važiavimo atstumas vis mažėdavo, vis daugiau reikdavo stumt :D Aišku, mano dviratis kinietiškas, (mokėjau viso labo 200lt (už naują!) jau po pirmų kelių dienų nukrito pedalas :D) todėl sunkiau juo važiuoti, jis ir netoli rieda ir t.t. na, gal kada nusipirksiu gerą dvyratūką, nors kai dabar mane veža Golfas, tai menkai man jo reikia... nebent dėl pramogos...

Nuotrauka

#20 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2009-04-27, 21:12

Ash irgi tikiu, kad kai turesiu kitamet teises pamirsiu dviracia priemone ;D Tik bus gal pramoga karteli i metus, bet tam, kad i gamta nuvaziuot pravers ir automobilis :) Tad dviratis bus uzmirstas manau ;D

Nuotrauka

#21 Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
  • 572 Pranešimai:
0

2009-04-28, 09:35

Na neseniai dviratis tapo labai didelė dalis mano gyvenime. Važinėju kur tik galiu. Manau važiuot su dviračiu į mokykla, bet manau nors ir jei prisekčiau savo dviratį vistiek atsirastu žmonių kurie negalėtu praeiti nepadare ką nors blogo mano dviračiui. Šiaip tai turiu Shimano dvirati.

#22 lazy

Baltas diržas

• Naujokai
  • 105 Pranešimai:
0

2009-05-01, 09:11

Rodyti pranešimąImpact, 2009-04-28, 10:35, pasakė:

Šiaip tai turiu Shimano dvirati.

Mano kukliomis žiniomis Shimano negamina dviračių, tik komponentus (labiausiai žinomi bėgių perjunginėjimo mechanizmai). tarp kitko netgi tos pačios panteros turi shimano bėgių mechanizmus

P.S. my bad gamina ir dviračius.

Šį pranešimą redagavo lazy: 2009-05-01, 10:17

#23 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2009-05-02, 13:09

Pas mane Boxeris ;D Turbut lievaks :)

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0