- Scarface, kreipiuos i tave. Musu prashymas gauti macha del No.1 Conterdership buvo ishgirstas ir machas ivyks. Tenorejau ateit chia, palinket tau sekmes musu kovoje,o jos tau tikrai prireiks, ir taip pat pasakyt, jog ash zhinau, kad NME tu ilgiau uzh mane, ash zhinau, kad fanai tave geriau pazhista, ash zhinau, kad jie tave labiau gerbia... nors i zhiurovus man nusispjaut.. [Zhiurovai tokiu pareishkimu zhinoma nesidzhiaugia, pasigirsta kol kas gan tylus BOOO!] Tachiau, kaip bebutu, man nesvarbu, kad tu labiau patyres, ash zhinau ka galiu, ir ka sugebu, taip pat ash zhinau ka tu sugebi, stebejau ne viena tavo kova NME, kai pats dar nebuvau shios kompanijos dalis.. Tachiau tu apie mane nezhinai nieko! Nes NME ash galima sakyti kol kas nesikoviau, ir tu neturejai progos pamatyt ka ash subegu.. Nezhinomybe ir bus tavo pralaimejimo priezhastis, o tavo pralaimejimas bus mano kelio i shlove pradzhia. Ir nepamirshk, jeigu mane uzhtektinai supykdysi, galiu padovanot tau dar viena randa, randuotasis..
Plain laukia varzhovo atsakymo.
Edit, blin rankos susipyne, negerai varda parashiau, kodel neina temos pavadinimo redaguot?
Šį pranešimą redagavo Ding3s: 2008-07-05, 23:16