Peršokti prie turinio

What the?

Temoje atsakymų: 14

#1 Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

2008-07-26, 08:21

Dingsta šviesos. Suskamba Muse - Hyper Music. Į areną greitų žingsniu įeina Jason Clue. Sustoja prie ringo, užlipa laiptais ant ringo krašto. Peršoka trečią virvę, užlipa ant turnbuckle ir patauntina. Nueina ant kito ir dar kartą patauntina.

-Noriu revančo. Man jokio skirtumo tai bus Hardcore-Augas ar Bottom ar pats Impaler ar dar velniai žino kas. Man svarbu atsikeršyti. Nors ir kritau per trečią ringo virvę tkrai ilgai išbuvęs ringe, tačiau man tai nieko nereiškia. Man labai reikalinga kova kitos savaitės Heat.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

#2 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2008-07-26, 09:54

ei nu... negi nori mačo su Thunder Hawk??? daugiau pastangų prašyčiau...
VISIEM KITIEM SAKAU, KAD KOL NĖRA ANONSO GALIT STENGTIS PAPULT Į KITOS SAVAITĖS HEAT!!!
(net ir po anonso paskelbimo turėsit šansų:D)

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-07-26, 12:13

Nuotrauka

#3 Randy_Orton_Fan_4_life

Baltas diržas

• Naujokai
  • 43 Pranešimai:
0

2008-07-26, 10:23

Suskamba Saliva-Survival of the Sickest.

Šis šipsodamsis... Ieina i ringa paima mikrofona...

-Juokinga... Juokinga tai kaip greitai viskas keičiasi. Tarkim Supper Stone liko Supper Stone gersniu ne be tuo Supper Stone kuris aušina burna be per stojo ne be tuo kuris vadina save Hardore karaliumi... Jis te bėra Supper Stone jis dar geresnis nei ankščiau jis tiesiog yra... Jis dabar sako tiesa jis rodo tai ringe jau ne karta priešininkui teko parodyt gudrybes kad nugalėtu mane... Pris- Glue- Clue tu taip pat pasiketei... Bet tikrai ne i geraja puse tu...(BOOOOOO Fanai skanduoja Stone sucks)Užsičiaupkit jus Hamburgerisu ryjanti avių banda... Taigi kur aš čia baigiau. Taigi Clue tu nebesi irgi tas pats visus supuvusiais kazlėkais vadines vaikis... Tu nebesi Prison... Tu dabar esi tiesiog subinlaižys(Stone Sucks,Stone Sucks) Na gerai nebegaliu tų ožių klausytis užkart prie reikalo... Clue vs Supper Stone 1 vs 1...Sutinki?

Šį pranešimą redagavo Randy_Orton_Fan_4_life: 2008-07-26, 10:25

#4 Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1

2008-07-26, 10:25

Uzgroja Linkin Park - Somewhere I Belong ir ant rampos pasirodo Mister Hardcore. Biski pavaiksto ant rampos ir pradeda bekti i ringa. Uzsoka ant jo ilipa i vidu ir padaro salto.

Jis pastovi nieko nesakydamas.

Po kiek laiko papraso mikrafono ir sako:

- As irgi iskritau beveik kovos pabaigoje, bet man kersto nereikia. O kodel? Nors ir nelaimejau jau dabar budamas beveik naujoku esu pranasesnis uz daugeli kovotoju. Dirzas manes laukia jei ne sia tai kita savaite, jei ne kita tai dar kita. Tu nori revanso pries kazka? Gerai susitark su GM ir kaukimes. Kaukimes tryse kokioj tik norit kovoje ar tai butu Hardcore ar Single ar TLC. Man jokio skirtumo.

Mister Hardcore nusisypso:

- Vistiek visuose kovose pralaimesit, nes tiesiog as esu stipresnis, nei jus.

Mister Hardcore ir vel nusisypso:

- Rinkis kova as laukiu tavo sprendimo!

Atsiseda ringo kampe ir laukia.

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2008-07-26, 10:29

#5 Randy_Orton_Fan_4_life

Baltas diržas

• Naujokai
  • 43 Pranešimai:
0

2008-07-26, 10:58

What the Blue Hell are you? Pirma syki tave matau šiame ringe... A... Taigi čia tas pats Hardocras kuriam Chane užvožė per galva... Tikrai nepyk kad išpirmo neatsiminau... Ir išvis ka tu sau manai... Aš turiu omenyje...Jam syulidamas rinktis kova. Jis nevertas net prakeikto cento... O kas gi Mister Hardcore... Vaikeli esi kvaliesnis nei maniau... Jei jau Misteri Hardocre esi toks Hardcoristas parodyk nors bent viena Hardcore kova kurioje esi dalivaves... ne vienoje??Taip ir maniau...

#6 Infest

Geltonas diržas

• Nariai
  • 202 Pranešimai:
0

2008-07-26, 12:09

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-07-26, 10:54, pasakė:

ei nu... negi nori mačo su Thunder Hawk??? daugiau pastangų prašyčiau...
VIEIEM KITIEM SAKAU, KAD KOL NĖRA ANONSO GALIT STENGTIS PAPULT Į KITOS SAVAITĖS HEAT!!!
(net ir po anonso paskelbimo turėsit šansų:D)

Ne į temą
O kada buna paskelbtas anonsas?

#7 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2008-07-26, 12:39

Rodyti pranešimąInfest, 2008-07-26, 13:09, pasakė:

Ne į temą
O kada buna paskelbtas anonsas?
Ne į temą
būdavo visaip, šį kartą jis bus paskelbtas sekmadienį vakare.

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-07-26, 12:40

Nuotrauka

#8 Kzkas

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1

2008-07-26, 17:29

Mister Hardcore sako:

- Tu pats nieko nevertas! Gal pro-wrestlinge ar sioje federacijoje nesikoviau Hardcore kovoje, bet pries tai kovodavau ir visus traiskydavau. Sakai The Chain trenke man su daiktu? Kazin kas butu buve jei ir as buciau rankoje turejas ginkla. Matei kas atsitiko Unknown kai mano rankose buvo ginklas? Jis buvo visas kruvinas. Kokiais busit ir jus jei kausites su manimi. Sakai as nemoku kautis Hardcore kovose? Tai gal susikaunam Triple Threat Hardcore kovoje? O gal bijai guleti savo kraujo klane?

Mister Hardcore eina link entrance, bet atsisuka ir sako:

- Koks skirtumas kovosi tu ar ne vistiek liksi nevykeliu.

Mister Hardcore iseina.

Bet po keliu sekundziu isijungia titantronas ir jame Mister Hardcore kuris sako:

- Misterrrrrrrrr Hardcore

#9 Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
  • 298 Pranešimai:
0

2008-07-26, 18:01

Uzhgrojus Limp Bizkit - My Way ant rampos pasirodo Plain..

- Jei jau kalbat apie kershta/revanshus ir pnsh, tenorejau pranesht, kad ir ash norechiau macho, kuriame galechiau ant kazhko izhlieti susikaupusi pykti, po to kai buvau pirmasis ishmestas ish ringo per Battle Royal.. Taigi galima sakyt, kad tai Open Challenge. Man atsibodo pralaimet, tad shikart stengsiuos ish visu jegu, ir siulau ta pati daryt mano varzhovui, jei tik toki gausiu.

#10 Unbroken

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

2008-07-27, 21:31

-Nieko protingo iš jūsų neišgirdau. Turbūt, kad už jūsų kalbas man įdomiau buvo stebėti kaip fanas 5-oje eilėje krapštė nosį. Jei rimtai, tai aš atidžiai rengiuosi tam mačui. Aš neturiu nei vienos pergalės. Tai tikrai liūdna. (Fanai booina) Nors ir duodu šiems žmoniems adrenalino savo Moonsaultais, bet pradedu visiems įgrįsti. Taip aš ne supermenas, bet jums parodyti kur kojos dygsta galiu. Gal pagaliau laimėsiu. Gal pagaliau gersiu šampaną. WTF? Negersiu aš jokio šampano. NES AŠ ESU STRAIGHT EDGE. Aš esu pranašesnis už jus visus. Aš pranašesnis už Marcus Ulivieri. Aš stengsiuosi blogio šaknims užkirsti kelią užsiveisti. Gal kada nors ir man nusišypsos sėkmė... Ką aš sakau?.. LUCK IS FOR LOSERS! Viską reikia užsitarnauti. Nelaukti kol lobis bus atkastas, nes tada bus per vėlu. Reikia pačiam čiupti likimo kąstuvą ir kirsti į žemę. Ir jūs pasipūtėliai abejoju ar nevengtumėte eiti lengvesniu keliu ir išsinuomuoti laimės buldozerį. Nuleisu jums padangas ir jūsų raumenys subliukš. JŪS STEROIDAIS NUPENĖTOS KIAULĖS... Teisingumas nugalės, o jūs sėsite į ankštą, šaltą belangę. Ir uždusite nuo savo pasikėlimo dulkių. Ir iš kalėjimo nepabėgsite. Nes tas jailas esu aš. Tiesiog pabėgimo tiltas sudegs ir tada... 1... 2... 3... JŪS BŪSITE PALAIDOTI PO ŽEME KURIĄ NAIKINOTE BULDOZERIAIS...

Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-07-28, 12:15

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

#11 Kzkas

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1

2008-07-28, 12:42

- Hm koks tu juokingas nesi laimejas, nei vienos kovos ateini cia ir sakai, kad viska turi uzsitarnauti, sakai, kad esi pranasesnis uz visus. Ne Ne! Tu tikrai klysti. Tu nesi net mid-card kovotojas delto, kad kovosiu su tavim labai dziaugiuosi, o zinai kodel? O gi todel, nes noriu tau parodyt kas yra busimas sios lygos cempionas. As kaip tas Naruto is Naruto :D Kuri ziuredavau kai buvau mazas. Jis sakydavo as busiu Hokage, o as sakau as busiu Cempionas. Isimink mano varda as esu Mister Hardcore as esu Hardcore karalius, as esu ringo karalius, as busiu sios lygos stipriausias, as busiu sios lygos cempionas. O tau vaikeli pries mane jokiu sansu. Kodel? Nes kausimes mano stichyjoje kur as dar nesu pralaimejas, nei vienos kovos. Kaip manai kodel mano toks vardas. Nes kaip jau ir pirmai sakiau as esu Hardcore karalius. Matet kas atsitiko The Unknown kai mano rankose atsirado ginklas? O kas tu, kas tu toks? Kazkoks nevykelis Straight Edge ir dar kazkoks Supper Stone jus esate nevykeliai, girdejot nevykeliai. Ir jums pries mane jokiu sansu. Taip pabegimo tiltas sudegs ir tada as pabegsiu ir tu gausi Sweet Hardcore Music prizadu tau. Tada dar gausi P.I.N. ir ....

Mister Hardcore nutyla.

Tada vel pradeda sakyti.

1.... 2.... 3....

Mister Hardcore laimi

#12 Unbroken

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

2008-07-28, 13:37

-Ėj. Misteris Hardcore moka skaičiuoti iki trijų. Nesitikėjau. Bet tu sušiktas girtuokli rysi mano prakaitą. Tas prakaitas atves tave į kelią. Oi koks tu kietas buvai su ginklu. Aš dar ne toks kietas būčiau jei į mano rankas pakliūtų m4a1. Tačiau tame ir esmė, kad žmogus su ginklu jaučiasi galingesnis. Pažiūrėsiu kaip tu atrodysi be savo ginklo. Vienintelis tavo ginklas turi būti tavo kūnas. Pašaliniai daiktai nėra reikalingi jei nori įrodyti kitiems koks tu esi galingas. Savo givenime esu matęs dar ne tokių suskių kaip tu, bet tau patariu tokiu netapt. Nes tada tu net ginklai nebepadės. Taigi parodyk koks tu "kietas"... Su buteliu degtinės rankose. Aplaistyk savo paskutinę kovą su sveikomis rankomis kurias aš tau išlaužysiu. Jau gali atsisveikinti ir su sveikomis kojomis. Bet man tavęs gaila, kad po mano smūgio tu nebesusirinksi dantų. Na jei ir susirinksi jų į vietą neįstatysi, nes kol tu juos statysiesi į vietą tiltai sudegs ir tavęs nebebus. Tada tu nueisi ir nusigersi kaip ožys. STEROIDŲ PILNAS MAIŠE! Tu dar gailėsiesi, kad prasidėjai su manimi. Kad prasidėjai su streitedžeriu. Ir dar maldausi sakydamas - pasigailėk... Maldausi kaip valkata prašo išmaldos. O aš atsakysiu na jau ne kiauliastubri! Apie Supper Stone turiu irgi kai ką pasakyti. Aš tave atvedžiau į kelią... Atvedžiau, bet iš jo ištrenksiu į likimo šunkelį. Tu bedanti parazite! Kaip tu negerbi fanų, nors sakai, kad tu gerietis... Tačiau tu esi tik pilkas vamzdis kanalizacijoje. Tik plyta sienoje. Tik mėšlas mėšlo krūvoje. Tik paranoja serganti auka ligoninėje. STRAIGHT EDGE MEANS THAT I'M BETTER THAN YOU! Nors man tik 22m. aš jau mąstau, o jūs tik sėdit tualete ir nieko nesugebat. Norit titulo? Jį gausit tik praėję mano testą. Tik per mano lavoną. Jūs gyvenime jo negausit, nes jūs neprilygstate, nei Impaler, nei Bottom, nei The Silencer, nei... MAN. Tikiuosi po šio mačo jūs susimąstysit ir atkreipsit dėmesį į mano žodžius. Tikiuosi mano žodžiai perrėš jūsų gerklę. Perrėš jūsų gerklę iš kurios kylą tiek pasipūtusių, niekingų žodžių. Ir po mačo nesiskųskit niekam kokie jūs nuskriausti, kad nelaimėjot. Niekam jūsų žodžiai nerūpės. Nes tik bailiai taip daro. O Jason bailius baudžia. MIRTIES BAUSME! Kurią jūs patirsite... Jau šį šeštadienį. Giljotina laukia jūsų vyručiai. Aukurai ant kurių bus pasmeigtos jūsų susitraukusios galvos jau paruošti. Tik dar pasmailinsiu... Pasmailnsiu sakydamas: JŪS NEVERTI NEI SUDILUSIO SKATIKO. Jūs daugiau nieko neišmanote, tik kitus vadinti nevykėliais. O ar jūs esate tokie vykėliai?.. Abejoju. Jūs kofeinu išpampusios varlės. Skesite savo vėmalų jūrose ir dusite. Skesite, dusite. Ir taip visą gyvenimą. Nebent jūs mokate ne tik malti liežuviu, bet ir kapoti rankomis. Taranuoti kojomis... Bei mėtyti kitus po ringą. Tadą aš jus respektinčiau, bet nemanau, kad jūs ko nors nusipelnėte. Ai jūs nusipelnėte, kad jums išraučiau liežuvius ir išmokyčiau gerbti geresnius, stipresnius, gudresnius. Pasaulyje neegzistuoja tu, aš ir nevykėliai. Pasaulyje egzistuojame MES!

Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-07-28, 13:40

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

#13 Kzkas

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1

2008-07-28, 14:29

- Praeja tavo testa? Ir koks tas testas? Kiek kartu galiu kirsti tau i snuki? Tu kalbi, kad as kietas tik su ginklu? Tu kvailas ar ka? Kaip tu gali sakyt, kad as kietas tik su ginklu. As tau pasakiau tai, nes ... Jei dar nezinai mes kausimes Hardcore mace kuriame tu busi sutriuskintas. Daug kas man sake, kad tai bus mano paskutine kova. Bet po siu zodziu jiems patiems budavo riesta ir blogai. Tokie suskiai kaip jus esat paskutiniai sukles kurie moka tik girtis. Tu niekada nebusi toks kaip as, niekada nebusi cempionu. As praeisiu tavo testa ir sutriuskinsiu tave. Tu jaunasis kovotojau busi pralaimetojas. Po sios kovos tu busi isnestas su nestuvais poto kai gausi 100 smugiu su kede, poto 100 su lazda, krisi ant komentatoriu stalo. Na as galeciau vardinti ir vardinti kas tau atsitiks, bet nesakysiu tau to, nes per kova pats pamatysi kaip busi apdauzytas. Taigi ruoskis savo karjeros pabaigai.

Mister Hardcore palieka ringa

#14 Unbroken

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

2008-07-28, 14:47

TIKIUOSI MAN LABAI SKAUDĖS IR ŠIE TAVO ŽODŽIAI NEBUS BEPRASMIAI!

Suskamba Muse - Map Of The Problematique ir Jason "Prison" Clue iš po ringo ištraukia strypą. Nueina po titantronu ir strypą iškelia į viršų. Galų galiausiai palieka areną.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

#15 Randy_Orton_Fan_4_life

Baltas diržas

• Naujokai
  • 43 Pranešimai:
0

2008-07-28, 16:21

-Gerai per ilgai stebejau Ančiu kvaksėjima taigi neištversiu. Jason Clue jis ne tikrai rys tavo prakaita o tu rysi manaji... Hardcore karaliau kaškodel aš taves nebijau...Na ačiu dievui jūs palikot ringa...Nes kol kalbėjo prakaituotasis Glue ir iš 100 procentu totalaus nusišnekejimo aparato sudarytas Hardcore Nevykelis... Aš pasijutau nepatogiai jus privertet mane pasijust nepatogiai...ir ne todel kad aš susigesčiau kad esu savimi pasitikintis ir geriausias...Ir ne todėl ,kad kas nors iš jūsų man atrodytu stipresnis o todėl nes... Nes jūs kalbėjot kaip pabėge iš Bangų 6...Ponai neverskit NME bangų 6 užtenka jau , kad S-K-E nme padare amžinais baliavojimais...Visvien geriau Baliavojimas nei Bangų 6... Bet dar geriau yra Geras wrestlingas... kurį aš vienintelis suteikiu galinybe jūm išvysti vienintelis aš esu vertas vertas laimet šia Hardcore kova ir išeit pakiliai iš ringo su barbie iš ringo...Aš vienintelis Hardcore Karalius...Supper Stone!!!!!

Supper Stone palieka ringa ,bet prieš išeidamas iškelia Barbie ir rekia Say Hello to my litle friend!!!!!!!! Suskamba Saliva-Survival of the Sickest. Supper Stone nusišypso. Ir palieka arena.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0