Peršokti prie turinio

Masters of War yay...Naciu ir Crackomania naikinimas...

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 11

#1 Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11

2008-07-27, 15:16

Pasigirsta Eminem: We came to party... I arena ižengia Sick Extreme ir Kyo ant ju marškinėliu puikuojasi užrašas: Mr.Master of War.

-Ponios ir Ponai pasveikinkit misterius Masters of War!!!!!!!

KYO: Greitai mus vadinsite Misteriais Tag Team čempionais... 1-aisiais Tag Team čempionais...
S-E: Idmu tai kad gausim revanša prieš vienintelius kurie mus dažnai sugeba supykidt...
Kyo: Atsimenant mano trauma... Šio šeštadienio pažeminima tiesiog laukiu nesulaukiu TLC matča kur visi daiktai bus panaudoti ne pagal paskirti...
S-E: Kėdė bus panaudota iškaršt Nacimas ir Crackomaniakams kaili o neprisėst... Stalas , bus nebaliavojimam skirtas jis bus skirtas Kyo atlikineti Frog Splashus ant Maniaku ir Fricu...na o kopečios bus panaudotos ne tam kad užtasytume po baliavojimu nežinia kodėl su draugais nuplėšta Stogo dangos dali...jis bus panaudotas tam ,kad MES pabrėžiu žodį
MES pasiimtume Tag Team diržus ir išeitume kaip NME tag team čempionai.
Kyo: Na naciai išsigando su mumis single matčo todel ikišo CrackoMania...Aš turiu abiem po patarima CrackoManiai...Nusipirkit šokoladini batonėlio MANIA... Gal padės pasveikt nuo niešgydomos Amnezijos...O fricam...Fricam galiu pasakyt kad po Masters Of War jie nesakys žodžio... Wunderbar!!!!!!!Jie sakys žodi Shaize!!!!!!!!!!!!!!Jie kalba apie Naciu tautos geruma...
S-E: Ijunkit Titantrona...
Rodoma ištrauka iš Naciu pokalbio su Rojaus Matricomis.

Na o jusu lietuvelei infliacija perzenge visas zmoniskumo ribas, ir spekite kas privede prie to? Osama bin ladenas? fidelis kastro? Sedamas Husejinas? Lukasenka? Nein! Nein! und Nein! prie visa to privede susikta demokratija, liberali politika, viesuju ir privaciuju interesu painiojimas.S-E: Na jei kaška prie kaško privedė viešujų interesu su kaškuo painiojimas tai...Jus prie pralaimėjimo prives Wrestlingo ir šalių ekonomikos painiojimo...
Kyo: Rodykit toliau...

Mano mociute sakydavo lazda turi du galus, tad siadienai mes paroseme tikra staigmena, Adolfo kolegos istraukia is bagazines kunigu matijas, jas sumeta i siuksliu kibira ir Gerdas padega sias mantijas. Kyo: Tavo močiutė tikrai protinga... ne protingas tik tu sakydama kad lazda turi du galus ji pasake tai kad viskas visiškai VISKAS... susyje su Nacizmu turi būti sunaikinta...aišku Call Of Duty ir kitus gerus žaidimus tegu leidžia...Taip Lazda turi du Galus argi tai nepasitvirtino... nepasitvirtino kai jus per WW2 pralaimėjot sovietam... argi tai nepastvirtino sovietam beveik puse amžiaus laikiusius mumis gniauštuose... tarsi Sovietai butu Hell In A cell o kitos šalys tarsi wrestleriai ilgai ir kantriai lauke kol Hellė pradės byrėti aišku mes šiek tiek nukrypom nuo temos... Rodykit dar viena ištrauka...
na o ta klaustuka mes drasiai galesime nuimti tada kaip po Masters of war ant musu peties gules tag team dirzai, na o visa dauguma tai As, Adolfas, ir Gerdas bus laimingiausi pasaulio zmones, na o daugumai paklusti privales mazuma, tad abibendrinant visi bus laimingiausi pasaulio zmones, nes pagaliau nacimas ives tvarka siame pasaulyje, uzteks vaiksciot takeliais, pats laikas rinktis Kelia. tegyvoja fiuleris!

S-E: Klaustukas dėl nacizmo tikrai kabo jis tikrai kabo... Daugleyje jūsų žodžių yra teisybė, bet... yra vienas ,bet kai klaustukas bus nuimtas Nacizmas neisivyraus...Nacizmas žlugs per Masters of War kai mes Sick Extree Kyo busim nauji NME Tag Team čempionai.

Šį pranešimą redagavo Extreme: 2008-07-27, 15:28

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

#2 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2008-07-29, 22:52

Groja Liquido - Narcotic ir į ringą šlubčiodamas ateina The Maniac.
- misteriais tag team čempionais? jūs gal girti? fašistai du kartus iškaršė jums kailį ir jūs tikit kad galit tapt čempionais? Sick Extreme, tu tikrai sick...
turbūt visiem įdomu kodėl šiandien aš vienas? deja Cracky išvažiavo į kaimą pas gimines, bet ten sugedo jo mašina, todėl kelias dienas jo nematysit...
dabar einam prie reikalo. tai yra svarbiausia ko mes čia susirinkom... Extremai, iš kur pas tave tokia pusseserė??? dieve, aš iki dabar nenusiplaunu jos pažastų kvapo... ką jau kalbėt apie jos burną...
dar viena smulkmenėlė apie kurią norėjau pakalbėt, tai nMe tag team čempionų diržai...
turim tris pretendentus į juos... tai S-K-E... Naciai... ir Crack'o'Mania. chmmm, ar verta apie tai kalbėt? Naciai yra shaize shprechen, shaize essen, černobylio sprogimo pasekmė, bailių šutvė... Bailių, kurie bijo pažiūrėt tiesai į akis. nes jie žino, kad jei susitiktų garbingoje kovoje su mumis ar su jumis, ar netgi ta dailia panele iš trečios eilės, jie sąžiningai kovodami pralaimėtų! Bet jie nėra tokie kvaili ir supranta, kad jei imsis savo nešvarių žaidimų, jiems pavyks išsisukti. bet tai ilgai nesitęs... per Masters of War viskas baigsis. mes susitiksim TLC kovoje, kurioje visi veiksmai legalūs, ir sukčiauti nebus galima, nes toks žodis paprasčiausiai neegzistuos. laimės tas kas pirmas užlips kopėčiom ir pasiims tai, apie jau seniai svajoja - NME TAG TEAM čempionų diržai.
ką gi, išsakiau viską apie Nachius, dabar laikas apsvarstyti kita varžovą - S-K-E.
taip, jūs labai šaunūs vyrukai, pripažinsiu, per vakarėlį man buvo linksma su jumis... na bent jau iš pradžių... bet kai kalba eina apie čempionatą, linksmybes reikia pamiršti. tą aš ir padarysiu. nuo šiol nei lašo alkoholio, jokių narkotikų, jokių merginų... tikras celibatas. jokių juokelių, švankių ar nešvankių... nuo šiol The Maniac bus rimtas žmogus. aš aukoju savo linksmybes tam kad mano žiūrovai po MOW galėtų sakyti, jog aš ištikrųjų vertas čempiono diržo ir nelaimėjau 'per fuksą'. ne! taip tirai nebus! viskas bus pasiekta sąžiningu darbu, švarioje kovoje, įrodant visiem kad Crack'o'Mania ne iš kelmo spirta komanda...

Nuotrauka

#3 Ariju rinktine

Baltas diržas

• Naujokai
  • 87 Pranešimai:
0

2008-08-11, 23:51

pasigirsta Trečiojo reicho maršas Visur skamba fanfaros ir į areną įvažiuoja didelis Mercedes klasės automobilis. Jisai privažiuoja arti ringo ir iš jo išlipa trys iskilus asmenys: Adolfas Germanas, Giunteris Tishe, Gerdas Shlangestaigeris. Gerdas nusprendzia ziureti uznugari na o liek du naciai keliauja i ringa:

Guten tag mieli konkurentai, tikrai as nezinau kas jus per velniai esat, kokios politines paziuros ar kokie jusu sugebejimai, zinau tik viena jus mokate labai "puikiai" cituoti musu zodzius ir pilstyti is tuscio i kiaura. As tokius kaip jus riedlentininkus zinau, daznai mes Vokietijos, Lietuvos ir kitu saliu gatvese matome, zmones skustomis galvomis su kerzais ir karine uniforma, liaudiskai vadinami skinai. Jie visai malonus jaunuoliai yra, visada mes ju profsajungai pervedame kelis eurus. Bet pasirodo kad sio menesio dotacija reiks suspenduoti nes porele skinu ar reidlentinku ar kokajino platintoju, velnias zino kas jie tokie, bando kovoti su vejo malunais. Negi jaunuoliai neskaitet donkichoto? gi vienas drasus karzygis, (jusu atveju dvi narsios komandos) bando kovoti su vejo malunu ( sio atveju su mumis) na ir rezultatas buvo neigiamas, karzygis gavo spyga taukuota. Na taip gal tas karzygis (jus) galvojo nekovoti su vejo malunu yra bailumo gestas, as nesu bailys as kovosiu su malunu. Na o gal jis paprasciausiai beprotis.
Bandant pritaikyti sia istorija dabarciai, tai abu varijantai yra teisingas atsakimas. vieni donkichotai masto kad su naciais nekovoti yra bailumo zenklas, ir tenutrenkia mane zaibas as kovosiu pries juos, nepaist to kad Ariju rase yra sukurta dominuoti. Na ir kita kompanija donkichotu yra elementarus beprociai, gal zaibas du kartus i viena vieta netrenkia, bet tai nereiskia kad antra karta musu kompanija nesutiks suvanoti jusu subiniu uz elemnetaru Politinio ir Dvasinio vadovo negerbima.
Diena is dienos mum tenka girdeti kokie mes esame blogi, kas musu lauke, ir t.t Bet pasiziurekite realybiai i akis kas siame pasaulije yra geras? Kaip pateisinti rusijos ir gruzijos konflikta. Kaip pateisinti kara per olimpines zaidynes? Kaip pateisinti moters diskriminacija islamo salyse, kaip pateisinti bada, ir galiausiai kaip pateisinti globalini atsilima? visa sita shaize sukure tokie zmones kaip jus, teigdami: "nacizmas yra sudas", "nacizmas yra gaidys" "Nacizmas - tai viso pasaulio blogio saknys" ,ar dar kokiu jus ten zargonu turite, bet ka jus patys geriau sukure esate? Vieni vazineja su riedlentem, kurios kaina prilygsta treciuju saliu vidutiniam metiniam atliginimui, na o kiti deka galingiausios siais laikais ginklo t.y ziniasklaida - skatina vartoti jaunima narkotikus. Wunderbar ar ne? as vietoi naudingo padaro zmonijai tampu parazitu. Na ir tokiu parazitu kaip jus priviso pilnas zemes gaublys ir is to kyla visokios globalines problemos, na ir sita mada parazitauti tampa kultu. O dabar paziurekime ka mes doro nuveikeme zmonijos labui, gal ir nesame sventesni uz popieziu, bet manau kad tolygus jo sventumui, mes sukureme tobuliausia demokratijos forma - nacizma, kur parazitam vietos nera, na o jai jis atsiranda, jis buna sunaikintas. Kartais tenka sia demokratija grusti prievarta, kartais grazioju, bet pirmumo teise mes suteikiame diplomatijai. tad ir neisimtis konfliktas del tag team dirzu. Kad visiems butu geriau, mes tiesiog juos pasisiuleme nacionalizuoti, kam prvakuoti konfliktus? Paprasciausiai nacionalizuoji sios dirzus, jie atitenka teisetam savininkui ir visas pasaulis ramus, nes zino kad sitie dirzai priklauso naciams, na o norint jos perimti reikia sugebeti pries veja papusti. Bet kaip zinome lietuvoje niekada niekas nepriima teisingo sprendimo, visada buna visi suinteresuoti gauti naudos tik sau, o ant pasaulio geroves nusisikt. Tad ir gaunasi toks konfliktas, kur nukencia dazniausiai civiliai. stai dabar as turiu kalbeti pries jumis, as puikiai zinau, kad jus nemegstate, kai kalba uz jumis labiau isilavines zmogus, bet del sito as nesu kaltas, kaltinkit Narkomanus ir skeiterius, ju poelgis paskatino mumis prabilti ir paaiskinti kas cia yra tikrasis tetusis. Siandiena kenciate jus ziurovai, po keliu dienu, tik si karta fiziskai, kenties musu varzovai, tai dalinai bus jusu fanu kerstas sitiem dvien tag team, kurie yra kalti del sugadinto sendenos vakaro. Ir as galiu pazadeti, kai po tlc kovos mes turesime tag team dirzus, tiliesime kaip zuvytes ir tikrai neketinsime jums gadinti vakaru, jaukiame seimos rate: su 4vaikais, isgyvenanciais paauglystes krize, ir piktos storos zmonos su kocelu rankoje sukaujancios "kodel vel atejai namo su kvapu" , kuria beabejones kankina menopauze. Zinoma iki tos akimirkos kol vel neisprovakuso musu prabilti pries sia tukstantine auditorija. Niekada niekas nesutinka su musu mintimis geruoju, gaila, bet kad ir kaip nesinoretu, tenka naudoti fizine jega, ir mes galime pazadeti kad po TLC kovos, paskutiniai jusu zodziai bus, "Ogi reikejo sutikti su siuloma dirzu nacionalizacija" Na o kas toje tlc kovoje jusu laukia, as nepasakosiu, tereikia isijugti kokia nors ziniu laida ir paklausyti kas dedasi gruzijoje, tik si karta su jumis dorosis ne sumauti ruskeliai, o lyderiu tautos atstovai NACIAI! Tegyvoja fiuleris!

p.s Kam jus marginate tas kalbas, sunku skaityti jas yra su nmo sviesiu skinu.

#4 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2008-08-12, 12:38

-ar man taip atrodo, ar mes ir vėl buvome priversti klausytis to pamokslo apie Nacizmo indėlį į pasaulio gerbūvį? kodėl man atrodo, kad šitiems bepročiams buvo praplautos smegenys, ir jie valdomi VIENO proto bando įtikinti likusią pasaulio dalį kad jie yra šventi it Motina Teresė, amžiną jai atilsį, ir gali paversti pasaulį geresniu? leiskit paklaust, kokiu keliu ėjo jūsų išganytojas - Hitleris? ką jis padarė dėl žmonijos gerovės? keista, bet aš labai džiaugiuosi, kad man to neteko patirti, nes nei vienas sutiktas kuris tą išgyveno, nepasakė nei vieno teigiamo dalyko, išskyrus jus tris... ir kodėl gi? todėl kad šiandien žmogus turi tai, kas yra svarbiausia, tai yra - laisvę. ir nors ne visi tą laisvę išnaudoja teisingai, bet ji yra svarbiausias dalykas kiekvienam.
o ką darė jūsų "dievukas" - Adolfas?
jis vykdė genocidą... ir tai yra teisybė? nužudyti MILIJONAI nekaltų žydų, ir dėl ko? nes Hitleris jų bijojo! jis žinojo, kad jeigu nesunaikins jų - jie sunaikins jį. jis bijojo visų, kurie buvo kitokie nei jis.
jis įkūrė trečiąjį reichą, dėl kurio kaltės vėliau kilo Antrasis pasaulinis karas.
visgi, Hitleris, nebuvo toks beprotis, kaip jūs, ir supratęs kad 'sėdi mėšle', paprasčiausiai nusižudė... labai drąsus poelgis!
o jūs, bukapročiai, taip ir nesuprantate, kad Fiureris ėjo neteisingu keliu ir sekate aklai jo pėdomis...
taigi, jei tai nesiliaus - prasidės karas! karas tarp Nacių ir Crack'o'Manijos. tik šį kartą, nebus naudojamo branduoliniai ginklai, šį kartą apsieisime tik su stalais, kėdėmis ir kopėčiomis!
taigi turite dvi išeitis: arba pasitraukti gražiuoju, na, nusižudyti nesiūlau, kaip tą padarė jūsų bailusis mokytojas, siūlau tiesiog tyliai tūnoti savo mecedeso bagažinėje, kol mes laidysim S-K-Eveldras, ir pasiimsim tai, kas nulieta mums - NME Tag Team čempionų diržai...
tai tiek iš mano pusės, džentelmenai, turit laiko nuspręsti. arba tyliai pasitraukiat, arba prasidės Trečias pasaulinis karas...

Ne į temą
spalvą naudojam tam, kad būtų lengviau atskirti kalbą nuo paprastų veiksmų, pvz 'eina rampa' ir kt.
pasikeisk skiną ir nebus problemos :D arba pažymėk (ctrl+A) visą tekstą, tada jis bus aiškiai matomas :D

Nuotrauka

#5 PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0

2008-08-12, 12:54

Ne į temą
o nemanai Lynai kad jau geriau nespalvinti o pazimeti [i] ir [b], butu zymiai lengviau. Dabar ant tamsaus net per ryskiai viskas ;D

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

#6 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2008-08-12, 13:47

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2008-08-12, 13:54, pasakė:

Ne į temą
o nemanai Lynai kad jau geriau nespalvinti o pazimeti [i] ir [b], butu zymiai lengviau. Dabar ant tamsaus net per ryskiai viskas ;D
Ne į temą
nežinau, man atrodo kad vien [i] neužtenka, o [b] jau per daug... be to mokydamasis aukštojoj sužinojau, kad būtent geltona spalva juodam fone yra ryškiausiai ir aiškiausiai matoma... bet, jeigu dar kas nors pasakys, kas nesimato, padarysiu išvadą, ir ką nors keisiu... :D

Nuotrauka

#7 Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11

2008-08-13, 09:56

Kyo: Duok ir man!!!(fanai nustemba)
S-E: Nu jau ne!!!(fanai dar labiau nustemba)
Kyo: Nu plyzzz......
S-E: Nu gerai,gerai!!!!!

S-E Pasiima ir išsitraukia MP3 Grotuva ir duoda jį KYO.

S-E:Ėj o jūs čia baigėt Intresting...Kyo tau jokios naudos iš jų...Ech vaikas prisiklauė net pažiurėt i nieka nenori na ir apie ka mes čia... Chiupas Chiupsai ir Legenda kuri čia tėra tik sumauta Akiplėša...Chmm kaip Naciai kaška padarė kaip jie pralaimėjo kaip reikia šaudyt narkomanus ir iš psihuškės pabėgusius maniacus? Taigi aišku ne teisybė žeidžia o jie tikrai saves neižeidinės juk jie nera tokie kvaili... O gal? Na ne tikrai ne...Maniac kalbėjo maždaug šitaip(suplonina balsa)...Aš laimėsiu Tag Team titula aš busiu legenda mano varda isimins visi...Pala o koks mano vardas!? Giunteri, tiche ai tikrai jus nemokat šnekėt...Šhumacheri gal tu gali man padėt... O Naciai šitaip (sustorina balsa ir astsikrenkščia)Mano močiutė sakydavo ,kad lazda turi du galus...aš tai tikrai sužinojau kai ji plakė mane diržu aš juokiausiu,juokiausiu...bet kai ji pradėjo mane plakt kita diržo puse aš suvokiau ka ji turėjo omenyje!!!!!!!!!Ačiu tau močiute!!!!!!!!!!(nusikrenkscia)Tada istojau i Nacius jie ten mokė to paties tik štai ten Lazda turi du galus reiškė...Posaki...Geras ane??? Nu o dabar paklausykit mano močiutės istorijos apie tai ,kad naciai neša gėri ,kad jie yra išsilavinimo klaida kad jiems kaškas negerai... Oij pradėjau dėstyt savo mintis atsiprašau Močiute... (S-E Vėl labai atsikrekščia ir savo balsu taria) Kagi daug kartu esu viska sak...

S-E Girdi kaip Kyo niuniuoja po nosimi...Hey nothing you can say nothing gonna change what you done to me...(aišku nepseita be šiokio tokio žargono)

S-E: Raminkis tu ten!!!!Na ir kur mes... Karas kaška girdėjau apie kara!!!Apie Naciu ir Thunder Hawk kara!!!! Ir girdėjau ir apie Cracka ,kad jį sugavo bithch ass bitches kaip LAMA ir išvežė i psihuške ligiai kaip Maniaca...Na kagi atrogo Tag Team čempionais busim jau greitai...Chmm...Netgi jėgu neteko tausot nė turpučiuko gaila...tikrai gaila. Tikėjausi bent jau Lengvo pasivaikščiojimo o net jo mums nereikės.Ech...Na kagi...Viskas aišku...O štai ir Crackomania ir Naciai! Vis dėlto kaip gerai.Emm man ir Kyo gerai jums na nežinau... Gal... Manau kad ne. TLF ir TLC- Total Loser Fiuler ir Total Losers Crackomania... Šiuos žodžius girdėsite ir po Masters of War kai mes skanduosim su fanais šias frazes kai Laimesim Tag Team titulus...Ir dalinsim autografus!!!!!Šykart nei Fiuleris nei kiti Narkomanai jums nepadės...

S-E Palieka arena o Kyo isijautes vos nešoka ringe...Ir nieko nereguoja i niekieno veiksmus.

Šį pranešimą redagavo Extreme: 2008-08-13, 10:01

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

#8 Ariju rinktine

Baltas diržas

• Naujokai
  • 87 Pranešimai:
0

2008-08-15, 21:13

Naciai vos sulaikydami kumsius bando islikti diplomatiski. visu pirma noreciau musu kolegas narkomanus pasveikint su ju diena, visigi zoline, palinketume neikliuti kaip ikliuvo jusu salies kaimynai baltarusiai gabenantis kanapes. Istorija yra toks puikus dalykas, kad ji gali interpretuoti kiekvienas savaip, vienam tai yra gerai, kitam tai yra blogis. Bet reiketu buti visisku idjotu teigiant fakta, kad didziausia sio pasaulio blogybe buvo treciojo reicho egzistavimas. Jai ne musu karines pajegos visa europa butu komunistine, tik musu lyderio ristas kovoti su stalino kultu, padejo europai islikti nekomunistinei. O jus vietoi to kad padekotumete musu vadui, ji pasiepete ir primenate, kad nusizude, pridedami zodzius: "tas suskis". Negi niekas nezino kas yra vidurinio amziaus krize? uzjaustumet zmogu, suprastumet, o ne shaizes pultumet drabstyti. Yra siame pasaulyje du dalykai su kuriais kovoti sunku: tai vyriska prostata ir vidurinio amziaus krize. Kai sulauksite tam tikro amziaus tai suvoksite, o kol kas ipuskite dzointuka, taip paspartindami savo potencijos menkejima.
suprantama Molotovo ir Ribentropo paktas tai vienas is baisiausiu dalyku kas nutiko europai per pastaruosius 100metu, taciau tai bus iki masters of war ppv. Nes tureti bloga jumoro jausma tai nera blogai, bet sita bloga jumoro jausma demonstruoti tukstanciam zmoniu susirinkusiu sioje saleje, prie televizijos ekranu ir svarbiausia MUM, yra baisiau uz duju kameras, kuriose naikinom visus pasaulio iskrypelius, ir nuobodziau uz propogandines laidas kurias jusu salis buvo priversta stebeti visus 50 okupacijos metu per Nacionalinia televizija. Kad ir kaip nenoriu to sakyti, bet musu varzovai savo noru pasispaude mygtuka "vernichten" (sunaikinti), mes nelabai toleruojam smurta, musu ankstesnes kovos buvo paremtos apgalvotais taktiniais manevrais, ir seip mes neturejom niekada tikslo, bent jau NME, sunaikinti musu varzovu. Taciau po keliu praleistu valandu besiklausant jusu shaizes. Mes pasitarem ir as nusprendziau, kad prie apgalvotu taktiniu manevru reikia prideti musu igimtus naikintoju instinktus ir is situ visuomenes atmatu palikti tik dulkes. Naikintuvus, karo laivus, tankus ir t.t per master of war pakeis musu labai geri draugai: kedes, kopecios ir stalai. Na ir kad nebutu nobodu mes ,musu tony hawkams , paruosem sioki toki siurpriza.
Adolfas ir Giunteris eina link mersedeso bagazines, is ten istraukia kazkoki daigta uzdengta su nisa ir padekla. viskas inesama i ringo viduri. paprasoma bugnu. groja bugnai ir naciai skaicioja:
Spoiler'is
Spoiler'is
Spoiler'is
naciai nuema nisa, o ten kede, operatorius priartina ir matos:
Spoiler'is
Kadangi labai daznai kalbate apie mociutes, as pamasciau gal visai smagu bus, su sia kede duoti jum 10kartu per pakausi, ir taip ikalti i galva, jai negerbi saves gerbk kitus. Na o su kiekvienu kedes smugiu mano mociutes veide vis dides sypsena ir galiausiai po 10 ji ziuretdama per savo zydraji televizijos ekrana susoks pergales soki , tada isgers savo vaistu doze ir laiminga nueis megoti, nes jos numiletinis anukas ikrete chuligams proto. Uz viena musta duoda desimt nemustu, tad padarysiu jum paslauga ikresdamas i jusu menkas parazitu smegenis kad pagarba vyresniam ,yra kur kas svarbiau uz pinigus, merginas ir visas sovinistines idejas, kurias mes skleidziame jau treti metai. Gal ir sianden as neitikinau, kad per masters of war bus baisiau nei per Molatovo-Ribentropo pakto isigaliojima. Bet as tikrai galiu garantuoti visiem sitiem zmonem, kad po Kopeciu, stalu ir kedziu kovos, matydami mumis su tag team dirzais suprasite, ir sau viduje pasakysite, taip tai buvo baisiau uz tai kas ivyko per praejusius simta metu ir as tai maciau tiesiogiai. Pamirskite iskovota menka brondzos medali pries kelias dienas, pamirskite legendines Lietuvos rinktines pergales, pamirskite visa olimpijada. Tikra istorija bus sukurta per masters of war, ir tikrai tos istorijos pagrindinei veidai bus musu trijule su didziaja dali NME dirzu rankose! tegyvoja fiuleris! naciai iseda i mersedesa ir palieka arena.
Operatorius priartina kamera prie Gerdo veido ir giridis: "Po galais ka tik masina nuvaliau, isvaliau is salono demes ir vel tie sikniai pridrabste pomidoru, tai ka, vel pas lietuvaite reiks gautis su viesoju transportu"

#9 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2008-08-15, 21:53

- gero kelio! adjos! cirkas baigėsi, klounai išvažiavo. pagaliau... ačiū kad baigėt, bet žolinių progą, man atrodo kad čia jūs apsirūkę... visų pirma, nei vienas iš mūsų nevartoja narkotikų, antra, nei vienas iš mūsų nevažinėja riedlente... trečia: pasisakydami kad turite prostatą, bei jum prasidėjo vidutinio amžiaus krizė, mūsų gailesčio nesulauksite. per MOW "atkalsim" jūsų streikuojančias smegenis taip pat lyg tai darytume Hitleriui ar Osamai B.L. jūsu tautiečiai - vokiečiai yra treti olimpinėj medalių rikiuotėje, todėl jiems kažkokių trijų emigrantų sunaikinimas svetimoj šaly rūpi mažiausiai.
dėl tos kėdės per galvą... žinokit tokią 'techniką' galit naudoti tarpusavy... jei pavyzdžiui, Adolfas nesupranta kad jam Gerdas liepia pripūsti mercedeso ratą, tai jam galima trenkti šešiolika kartų, ir jis tą padarys. mes, matot, esam intelektualūs, ir jei kažkas nori kad mes ką nors suprastume, tai paaiškina žodžiu, be jokio smurto!
bet, mes su malonumu pasinaudosim ta proga, kad tamstos yra besmegenės marionetės, valdomos negyvo asmens, mielai jum paaiškinsim kad fiureris buvo BLOGIS! ir tam panaudosim kiek tik reikės smūgių kėde, šuolių nuo kopėčių, ar stalų laužymų naudojant jūsų pakaušius...
kalbant apie prastą jumoro jausmą, tai jūs man pasakykit kur galima įsigyti tokių rūbų kaip jūsiškiai?
tikiuosi įsidėsit į savo video grotuvą kasetę su šio mano atviravimo įrašu ir pažiūrėsit jį, bei gal kadanors suprasit kad vienas lauke ne karys... ir prieš vėją nepapūsi... jūs trys... vienas protas... suglebę, prostatos sugadinti kūnai...

Nuotrauka

#10 Ariju rinktine

Baltas diržas

• Naujokai
  • 87 Pranešimai:
0

2008-08-16, 21:03

Ne į temą
kad ir kaip noretumet bet musu kalboi nebuvo skirtas demesis vien tik jums, riedlentininkai tai tretieji musu varzovai, jai neklystam.

Šį pranešimą redagavo Ariju rinktine: 2008-08-16, 21:16

#11 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2008-08-16, 22:20

Rodyti pranešimąAriju rinktine, 2008-08-16, 22:03, pasakė:

Ne į temą
kad ir kaip noretumet bet musu kalboi nebuvo skirtas demesis vien tik jums, riedlentininkai tai tretieji musu varzovai, jai neklystam.
Ne į temą
klystat :) už tai ir prikibau :D jie pijokai, o ne riedlentininkai :D
ir bent komentarus galėtum rašyt kaip žmogus, o ne kaip Naciai :D

Nuotrauka

#12 Ariju rinktine

Baltas diržas

• Naujokai
  • 87 Pranešimai:
0

2008-08-16, 23:12

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-08-16, 23:20, pasakė:

Ne į temą