Peršokti prie turinio

Answer Diary

Temoje atsakymų: 20

#1 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2008-08-27, 13:22

"The Answer Diary"

Nuotrauka

Answer po ilgo nesirodymo viesumoje itin pasikeites

Saves pristatineti man turbut nereikia. Esu zinomas is filmu, is kino reklamu, esu vaizduojamas and aviziniu dribsniu dezuciu ir visiems zinomas kaip Mr.Tobulasis, kaip zmogus iveikes Sheskiu Pyzdeskiu. The Answer. Jus uzklydote i mano asmenini NME dienorasti. Taip. Jis yra viesas ir jus ji galite skaityti. Siame dienorastyje rasite kiekviena diena vis nauju gandu, naujienu, interviu. Siame puslapyje jus galite klausti manes ivairiu klausimu, o as pasistengsiu atsakyti. Jus uzklydote i naujai atgimusio Answer dienorasti ir idomaus bei sekmingo skaitymo. Aciu.

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2008-09-14, 01:57

Nuotrauka

#2 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2008-08-27, 13:46

Sveiki dar karta! Taigi pirmoji mano diena NME federacijoje. Koks tai man ivykis? Tai dar vienas isbandymas man. Kaip kovotojui, kaip zmogui. Esu buves keletoje federaciju ir ten budavau tu federaciju pagrindinis veidas, taciau taip cia nebus. As zinau, kad cia yra daug stipriu kovotoju ir norint buti tuo veidu reikia uzsitarnauti pagarba fanu, paciu kovotoju, personalo darbuotoju. Ir cia viskas taip lengvai nepavyks. Pirmoji mano uzduotis yra tik atvykus cia gauti kova. Prisiminti tuos laikus kaip koviaus. Noriu galu gale igauti gera sportine forma o tai man padaryti nera labai sunku. Ja tureciau igauti per kokia savaite. Bent jau anksciau man taip pavykdavo. Dabar ziuresime kaip man seksis lieka laukti kol GM paskirs man kokia nors kova.
Kaip jau matete yra padarytas naujas balsavimas prie sito mano puslapio. Yra du klausimai ir keletas atsakymu. Pirmajame klausiu as pats kiek Answer isbus sioje lygoje jusu nuomone ir antrasis per kiek laiko jis gali tapti cempionu. Jus turite prabalsuoti ir per siandien paziuresime ka mano kiti zmones. Siandien velai vakare arba rytoj laukia jau kita apklausa susijusi su manimi.

Oficialios naujienos:

1. Answer pasirase sutarti su NME.
2. Answer atvyko i NME kovotoju miesteli kur apsigyvens nedidialiame name.
3. Answer isikure naujame locker room'e NME arenos pastate.

Kitos naujienos/Gandai:

1. Answer tik atvykes i NME miesteli buvo pastebetas su jauna balaode mergina.
2. Daugelis kalba, kad Answer vel pradejo vartoti Marihuana.
3. Sklinda gandai, kad po pirmojo iskovoto titulo Answer pasitrauks is wrestlingo.

Zurnalistika/Interviu/Straipsniai:

- Stai ir jus atvykote i NME miesteli, kokios nuotaikos?

- Nuotaikos yra geros. Pasirasiau sutarti su NME. Dabar tenka tiesiog laukti.

- Laukti ko?

- Kaip tai ko. Kovos. Tenka sulaukti kol GM man paskirs koki nors varzova ir galesiu su juo kautis.

- Ar nera jokio jaudulio pries pirmaja dvikova NME?

- Jaudulio? Gal juokaujate. As tiek metu jau praleidau ringe, taip, kad jaudulio nejauciu jokio.

- Kaip manote ar esate islikes toks pat stiprus kaip geriausiais savo laikais?

- Tiesa pasakius del sito nerimauju. Mano sportine forma dabar tikrai yra suprastejus tai gali matytis ir as pats tai jauciu, taciau pasistengsiu ja nors kiek pagerinti. Nebesu jau jaunuolis ir nesu gal tas kuris iveike Sheskiu pries daug metu, taciau esu sutvirtejas psichologiskai ir tai man gali buti raktas i pergales.

Nuotrauka

#3 Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22

2008-08-27, 17:44

Klausimas Answer'iui.

- Kas toks buvo Sheskius Pyzdeskius. Kuo jis toks ypatingas? Ką jis tokio pasiekė ir padarė, kad yra toks jau nu jau toooks baisus?

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

#4 Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

2008-08-27, 18:35

Citata

- Kas toks buvo Sheskius Pyzdeskius. Kuo jis toks ypatingas? Ką jis tokio pasiekė ir padarė, kad yra toks jau nu jau toooks baisus?

As ne Answer , bet tikiuosi , kad jis nesupyks jai as atsakysiu.

Pirma jai Seskius tai pamatytu , tai tave svelniai tariant "ispiz**votu" (IMO jo gimikas beveik nuostabus 9/10 )

O jei daugiau dometumeis efedais , tai zinomtum , kad seskius efedu legenda. Del titulo jis nera pralaimejas niekada isskyrus Answerui..
Seskiu valdo Primusas..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

#5 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2008-08-27, 18:52

Citata

- Tu esi jaunas perspektyvus kovotojas mano manymu ir kaltinti taves negaleciau uz tai, kad nezinai kas yra Sheskius Pyzdeskius, taicau stai vienas fanas jau atsake i klausima. Sheskius tai e-fed legenda. Zmogus - Antzmogis. Tam seniui buvo daugiau nei 60 metu kai as su juo koviaus, o jis ringe sukasi kaip tornadas. Greitas, istvermingas, stiprus. Su juo tikrai nejuokai. Beje kaip ir pasake tas pats fanas Sheskius yra pralaimejas vos viena kova del titulo ir ta kova buvo man.

Nuotrauka

#6 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2008-08-27, 19:07

Oficialios naujienos:

1. Answer gavo kova ateinanciame HEAT Main Event'e pries Impaler.
2. Answer prisipazino oficialiai, kad noretu sukurti seima.

Kitos naujienos/Gandai:

1. Answer dar karta buvo pastebetas su paslaptingaja baltaode mergina.
2. Meginama issaiskinti kokia tai mergina. Buvo gauta jos asmenine fotografija > http://prime.hit.bg/images/Gloria.jpg
3. Sklinda gandai, kad Answer filmuosis dar viename filme pavadinimu "Alone in the Dark".
4. Answer pradejo savo asmenine programa sporto saleje.

Zurnalistika/Interviu/Straipsniai:[b/]

- Gavote kova pries Impaler. Kaip manote ar jis parankus priesininkas jums?

- Parankiu ir neparankiu priesininku nebuna. Su kiekvienu priesininku reikia kautis. Impaler neveltui jau anksciau buvo idetas i Main Event. Tai reiskia, kad jis tikrai stiprus kovotojas. Paprastai vidutines klases kovotojai nesikauna pagrindinese kovose. Jis turejo kautis su Marcus Jamison kiek zinau, o tai dar vienas ivertinimas. MJ yra begalo galingas kovotojas ir Impaler buvo gaves proga su juo kautis, taciau MJ negales dalyvauti show, todel ji pakeisiu as. Pasistengsiu viska padaryti, kad buciau ne ka prastesnis varzovas Impaler'iui nei MJ.

- Musu operatoriai keleta kartu jus pastebejo su grazia baltaode mergina. Kas ji?

- Ji yra mano gera drauge.

[b]- Drauge? Ar daugiau nei drauge?

- Pakaks tokiu klausimu. Nesikiskite kur nereikia.

Nuotrauka

#7 Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

2008-08-27, 20:21

Nepatinka man tai, ka dabar darai. Turetu Susan Styles is taves imti interviu, kurie butu ideti per show. O cia, pats sugalvoji sau patogius klausimus ir i juos atsakai, tai gaunasi dar ir kaip kito zmogaus valdymas.

#8 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2008-08-27, 23:17

nu gerai nebedarysiu interviu.

Nuotrauka

#9 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2008-09-08, 19:50

Diary:

Sveiki visi. Susitinkame po ilgo gan laiko. Susitinkame po pirmosios mano kovos NME. Pagaliau ivyko man debiutas NME ir as esu patenkintas pasiekta pergale. Po count-out'o iskovojau pergale pries pirmaji ir kaip sakoma daugelio NME ziurovu ir zinovu viena geriausiu sios federacijos kovotoju Impaler. Esu patenkintas tuom kaip pasirodziau. Dabar manes laukia dar vienas Heat show ir galiausiai seks PPV. Kaip kai kurie spejote susiprasti patekau i kova Fatal 4 way del IC titulo. Esu del to irgi labai patenkintas.

Oficialios naujienos:

1. Answer debiutavo NME ir iskovojo pirmaja pergale per Sunday HEAT.
2. Answer irasytas i sekancio PPV Match card'a.
3. Answer zada organizuoti kompanija "We help brotherzz", kuri rems benamius.

Kitos naujienos/Gandai:

1. 36 metu moteris Mellisa Stanford CNN televizijai pranese, kad augina Answer sunu apie kuri pats Answer net nezino. Daugelis dabar tik spelioja ar tai tiesa ar issigalvojimai. Nezinia ar Answer ir Melissos Stanford sunui bus atlikti DNR tyrimai.
2. Po sio pranesimo televizijoje Answer ir baltaodes merginos santykiai visiskai nutruko kaip pranesa spauda.
3. Filmas "Alone in the Dark" nufilmuotas sekmingai. Answer tame filme atliko pagrindini juodaodzio vyro vaidmeni, kurio vardas buvo Cameron'as.

Nuotrauka

#10 Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

2008-09-08, 19:58

Ne į temą
Siaip jau Heat vyksta sestadieni.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

#11 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2008-09-08, 20:35

oi atsiprasau uz klaida.. :)

Nuotrauka

#12 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2008-09-14, 01:52

Oficialios naujienos:

1. Answer nugalejo Refresh First time ever kovoje ir iskovojo antraja pergale NME federacijoje.
2. Answer per HEAT isitrauke i Main Event dvikova kur suvaidino nedideli vaidmeni.
3. Answer jau sia savaite atidarys akcija "We help brotherzzz" kuri rems benamius.

Kitos naujienos/Gandai:

1. Atlikti DNR tyrimai tarp Allen "the" Answer ir Mellisos Stanford sunaus Allen Stanford. Tyrimu rezultatai buvo teigiami. Tai reiskia, kad Allen Answer turi nesantuokini sunu.
2. 16metis Allen Stanford spaudai sake, jog didziuojasi turedamas toki teva ir tik gailisi, kad to tevo nebuvo salia kai jis augo, taciau dabar jis tikis praleisti daugiau laiko su tevu.
3. Answer po DNR tyrimu viska komentavo taip "As esu sokiruotas. Jis mano sunus? Jis tikrai mano sunus? As svajojau tureti sunu ir stai jis jau 16ka metu auga. As negaliu patiketi. Kodel ta moteriske nepasake man anksciau apie mano sunu? Kodel ji visa tai slepe?" - kalbejo Answer.
4. Mellisa Stanford yra kaltinama del prekiavimo narkotikais. Realus variantas, kad si moteris atsidurs uz grotu.
5. Answer sake, kad jeigu Mellisa Stanford atsidurs uz grotu jis pasiims teises i Allen Stanford'a, o kitu atveju mazu maziausiai bylinesis del vaiko globos. Teismas turetu leisti apsispresti vaikui ka rinktis teva ar motina.

Nuotrauka

#13 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2008-09-16, 19:19

Oficialios naujienos:

1. Vakar uzgeso Fujin Dembel gyvybe. Buvusi wrestlingo zvaigzde mire apie 23 valanda vakaro nuo eilinio sirdies smugio. Fujin Dembel jau anksciau pries keleta metu buvo diagnozuota sirdies plakimo sutrikimai. Fujin Dembel keleta metu kovojo wrestlingo ringe, taip pat buvo UWC federacijos bei Friday Evening Event lygos ikurejas ir GM. Fujin Dembel taip pat atidare savo wrestlingo akademija. Fujin Dembel saskaitoje ICW Regional titulas, bei BIF Tag Team cempiono titulas. FD FEE lyga buvo isrinkta 2006 metu geriausia metu e-fed lyga. Priminsime, kad dar vienas Fujin'u seimos narys FD brolis Fujin Terell zuvo per BIF filmavimus. Answer ir FD laimedami BIF tag team titulus paskyre juos butent jam.
2. Answer labai skaudziai prieme kraupia zinia, kad jo mokytojas mire, taciau Answer sake, kad nelaikas dabar jam paluzti o butent uz Fujin Dembel kovoti per ateinanti HEAT ir ateinanti PPV. Answer zada iskovoti pergale per HEAT ir ja paskirti savo mokytojui.
3. Answer teisetai tapo Allen Stanford/Answer Jr. tevu ir issikovojo pilnavertes tevystes teises. Answer sake, kad pats Allen Stanford-Answer Jr. jam sake, kad noretu buti imtyninku panasiu i savo teva. Answer zada pradeti ji treniruoti asmeniskai, o kiek veliau leisti i ta pacia mokykla kurioje buvo ir pats Answer "Fujin Dembel Wrestling Academy"

Nuotrauka

#14 SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

2008-09-16, 19:52

Ne į temą

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2008-09-16, 20:19, pasakė:

Oficialios naujienos:

1. Vakar uzgeso Fujin Dembel gyvybe. Buvusi wrestlingo zvaigzde mire apie 23 valanda vakaro nuo eilinio sirdies smugio. Fujin Dembel jau anksciau pries keleta metu buvo diagnozuota sirdies plakimo sutrikimai. Fujin Dembel keleta metu kovojo wrestlingo ringe, taip pat buvo UWC federacijos bei Friday Evening Event lygos ikurejas ir GM. Fujin Dembel taip pat atidare savo wrestlingo akademija. Fujin Dembel saskaitoje ICW Regional titulas, bei BIF Tag Team cempiono titulas. FD FEE lyga buvo isrinkta 2006 metu geriausia metu e-fed lyga. Priminsime, kad dar vienas Fujin'u seimos narys FD brolis Fujin Terell zuvo per BIF filmavimus. Answer ir FD laimedami BIF tag team titulus paskyre juos butent jam.

Čia tavo nesąmonė ar kas?

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-09-16, 21:11
Offtopicui reikia OT tag'ų

#15 Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

2008-09-16, 19:56

Ne į temą
taigi manau viskas aisku. FD buvo FEE ikurejas jis turejo nemazai titulu. Kiek pamenu BFZ kovojo. Ir dabar zygis nusprende kad jis jam nereikalingas or smth ir ji panaikino.

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-09-17, 15:56

#16 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2008-09-16, 20:10

Ne į temą

Citata

Čia tavo nesąmonė ar kas?

nesamoniau tu sunaikinau taip viena geriausiu charu istorijoj e-fed'u... samone nesamone tu..

Nuotrauka

#17 Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1

2008-09-16, 21:17

Ne į temą
4. Draudziama savo kalbose mineti kitu e-fed'u pavadinimus. I sita dalyka ziurima ypac grieztai.

Matosi, kad taisykliu neskaite

#18 PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0

2008-09-16, 21:18

Ne į temą
Na nemanau, kad cia yra kalba.. CI yra tiesiog dienorastis ir tiek. Kaip pastebejai, nikes ikroe kalbose nemyni kitu efedu ;/

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

#19 Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

2008-09-16, 22:08

Ne į temą

Rodyti pranešimąKzkas, 2008-09-16, 22:17, pasakė:

4. Draudziama savo kalbose mineti kitu e-fed'u pavadinimus. I sita dalyka ziurima ypac grieztai.

cia tau kalba?

matosi , kad beždžionė.

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-09-16, 22:30
durnų čia nėra ;) p.s. naudokit OT tagus!

#20 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2008-09-16, 22:29

Ne į temą

Rodyti pranešimąvilius, 2008-09-16, 23:08, pasakė:

cia tau kalba?

matosi , kad durnas.
et, viliau... ir kas šitaip kalba su kitais forumo nariais? o kur dingo pagarba? įspėjimo gal ir nenusipelnai (nuo manęs ir negautum (H) ), bet tavo postą aš sušvelninsiu, kad tai bent jau nebūtų įžeidimas toks stiprus...

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-09-16, 22:32

Nuotrauka

#21 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2008-09-17, 16:02

Ne į temą
nu tai kad zmones kartais nusisneka.. krauna is lempos o manes tas labai nervina. .tai nera net kalba o cia ant manes krauna kad as neskaites taisykliu... tam e-fede isbuves tiek metu, kad man b** cia aiskint visko nereikia per naujo.. zinau as tas taisykles ir del tu minejimu e-fed bet tai nekalba.

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-09-17, 16:08
nesikeikiam, prašyčiau. naudojam OT tagus ir nesinervuojam, mes žinom, kad Tu žinai taisykles, niekas Tau nieko nesako, o į tą, kuris sako - nekreipk dėmesio, daugiau nesakys ;)

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0