Peršokti prie turinio

Saturday's Night Fight

Temoje atsakymų: 8

#1 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2008-12-13, 00:10

BWE Pristato:

Saturday's Night Fight 1

Skambant Teminei BWE dainai Bon Jovi – It’s my life , saudant galingams ferverkams.. Titatrone matomi siautejantys fanai kurie iskart nutyla kai… pasirodo BWE GM Dechuan Carloso Harris kuris sako :
Spoiler'is

The Answer vs Mr.Hardcore

Spoiler'is

Xnitro & Thunder Hawk vs Sick-Extreme

Spoiler'is

Vaizdas is užkulsiu
Spoiler'is

Smith vs Impaler vs Ramiro "Ram" Cruz For BWE Action Title!

Spoiler'is

Titatrone matomas The Answer
Spoiler'is

Main Event: Silencer vs The Maniac

Spoiler'is
Netikėtai užgroja Bon Jovi – It‘s my life arena nusčiuva ir pasirodo Dechuan Carloso Harris
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo vilius: 2008-12-13, 08:45

Nuotrauka

#2 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2008-12-13, 02:05

Kadangi buvau paprashytas GM ideti show tai ir pakomentuosiu dabar kaip ziurovas.

Show toks vidutiniskas. Taciau atliktas neblogai vistek manyciau. Norejau idomesniu uzkuliusiu bet tikekimes gausim kita savaite.

Pirmoji kova: Trumpoka, keletas veiksmu. Pin'as pergale. Na man tai i nauda.

Antroji kova: Idomi kova man pasirode. Gerai subukinta ir tik norejosi kitokios pabaigos. Sveikinu su pergale SKE.. gera komanda is ju man ;) geras tag team'as gerai gimickai ju pavaizduojami.

Trecioji kova: Gal ir norejosi nugaletojo sioje kovoje. Manyciau, kad Impaler vertas buvo laimeti sia kova, taciau ir vel man naudinga galejau rinktis action ar title shot ir rinkausi title shot.. beje gal ir gerai kad Imp nelaimejo. Vis delto as ji matau kaip zmogu kuris dalyvauja Main Evente ir besikaunanti del pagrindinio titulo. Na nezinau.

Main Event: Nevertinsiu kadangi pats bukinau. Maciau ten yra biski klaideliu kai kur.. tai jei ka sorry.. my bad. Bet tikiuosi kam nors patiks. ;) Seip bendrai show paemus yra siek tiek geriau nei vidutiniskas tai duodu 7/10. Yra dar kur tobuleti ir manau viskas ateityje bus tik geriau.

Nuotrauka

#3 Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 420 Pranešimai:
51

2008-12-13, 02:10

atsiprasau, bet nesupratau kodel triple treat kovoje buvo dq ;) kiek girdejau tai an triple treat dq nebuna ;) ir kodel Ramiro Impaleri nei is sio nei is to pradejo must su tom kedem :) ??

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2008-12-13, 02:12

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

#4 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2008-12-13, 02:30

Show nors ir Lietuvoje, bet kažkodėl vyko tokiu metu lyg būtų vykęs Amerikoj :D
smulkiau:
1 kova, trumpoka, prastoka (tiksliau sakant, tikėjaus geresnės ;) ) tiesiog skirta parodyt "who's the real man is". nors school boy'us credibility Answeriui neprideda :D
2. nelabai įdėmiai skaičiau, kadangi jau vėlu :D
3. gera kova, man patiko, taip ir maniau, kad čempas nebus karūnuotas taip greit.
4. gera kova, tikrai jautės, kad main event'as, žodžiu liux :)

bendrai apie šou:
kovų atžvilgiu neblogas, bet labai labai trūko backstage segmentų... bet tos intrigos ir interferencai tikrai sudomino, tiek Mr. Hardocre, tiek Answer. atrodo pagaliau sulauksiu kovos su legenda, apie kurią svajojau nuo pat jo pasirodymo nme :)
Ne į temą
I can't wait to kick Your ass, nigga ;) :)

Nuotrauka

#5 Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22

2008-12-13, 02:46

kovos normalios, man patiko, visgi pirmas show. Viskas ok.

Tik taip pat noriu prisikabinti del to DQ, tik nezinau ant ko konkreciai kabintis - bookeriu/writeriu ar Smith nes jo kalboje buvo fraze, "jokiu dq" ir panasiai, iki galo tipo kova. taigi neaisq ka kaltint del nesusipratimo.

Po to kitur teko pastebeti kai yra sekantis veiksmas kuriame parodoma "Pin! 1,2,3.." iskart numetama itampa. siulyciau vienam paspaudime 1 kitam paspaudime 2 o dar kitam 3 (ar nebutu 3 ir butu kickout). pagavot minti?

nekantriai laukiam sekancio SNF!

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

#6 Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11

2008-12-13, 09:15

1.Kova: Nelabai patiko man trumpoka labai.
2.Kova: Buvo gera patiko spotai tik pabaiga neišbaigta.
3.Kova: Čia jau intriga patiko tik tas DQ...Na bet pabaiga jau labai patiko tie Chairshot!!! Ir Impalerio F-5.
4.Kova: Vo Main Eventas patiko ir net labai skaičiau su Intriga idomu ka Silenceris išrinks... ;)

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

#7 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2008-12-13, 13:48

del dq paaiskinsiu. kova buwo interference mh as pagalvojau kad po tokio isiterpimo turi but dq tj ir pasiuliau gm arnereik cia dq jis sutiko ir fsio. beje dekuj del me ivertinimo.

Nuotrauka

#8 Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1

2008-12-14, 00:55

1 kova: Tai geras :) 1 veiksmas ir gavau :D

2: Neuzbaigta pabaiga

3: Na idomus tas DQ buvo.

4: Labai idomus macas. Jei kas dar nesuprato Silencer mane isrinks :DDDDDDDDDDDDDDDD

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2008-12-14, 01:03

#9 Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2

2008-12-14, 13:06

Na kaip pirmasis šou, tai tikrai buvo geras. Jau buvau pasiilgęs e-fed'os nors pats to nesupratau. ;) Taigi, taip ir toliau.
P.S. labiausiai patiko matčas Silencer vs. Maniac. Neveltui ME (H)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0