Visų pirma norėčiau prisistatyti,taigi esu E-BRING ,naujokas šioje lygoje,šį penktadieni įvyks mano pirma kova,ir patikėkite
aš jūsu nenuvilsiu,beje netik jūsu ,bet ir mano "mielūjų" opponentu...Taigi,žiurim ka turim Ronnie,žmogus grįžęs is kaleimo.
hmm..nesistėbečiau jai jis palaužtas kaip penkiametis vaikas,atsiskyręs nuo mamos dideliame prekybos centre,vertinu jo
drąsa stoti į tokia sporto šaką kaip imtynės,tačiau neisivaizduoji kaip kvailai padarei,ypač kai kovosi prieš mane,E-BRING.
o taip ,negalima pamiršti ir mano tag team partnerio,kaip ten jo vardas,ak taip YOUR END,deja apie tave nieko nežinau,
girdėjau ,kad buvai palikęs BWE ,bet grįžai?Na tikiuos per mača susipažinsim ir tikiuosi tu manęs nenuvilsi(bei aš tavęs)
Taigi pakalbėkime apie antrajį opponentų komandos narį HEDGE,hmm,hedge,hedge,hedge,šis vardas skamba mano galvoje nuo tada
kai buvau priimtas i BWE,hehe,tu net neisivaizduoji kaip as laukiau šios kovos su tavimi,as nežinojau kada ir kaip,
bet buvau isitikinęs ,kad su tavim tikrai susikausiu,deja GM mum paskyre tag team mača ,kad ir kaip norėjau one on one
to neivyko,na ka ,juk visko iškarto negausi...net nežinau kodėl,bet tau hedge turiu begales respect,ir tikiuosi kai
būsime tame ringe,liesime prakaita ir krauja,tu prieš mane stosi visu 100% procentų!!!!!!O jai,mane nuvertinsi Hedge,
tau teks patirti kartų pralaimėjima,pries milijonus žiūrovas ir tai galioja visiem kurie bandys stoti prieš mane
ir galvoti,kad as esu,niekas, tik šlapia bala...su tokiu nusistatimu,jum reiktu begalės sekmės ,kad iš jūsu liktu kas nors
daugiau negu šlapia bala..
|
Ne į temą | jai kas nesupratote,tai apie visus pakalbejau tik siaip sau,iskyrus hedge,gal koki feuda padarys gm |
Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-02-02, 22:08