-Sveika miela publika,na ką,kuo greičiau pakilsi tuo skaudžiau krisi ar ne?deja taip deja tai tiesa,mano debiutas buvo nuostabus ..pirma kova laimėta ,mes su your end gavome titleshotą ,tačiau jau pačią antrą kovą mes ta titleshot išnaudojom veltui..ir pralaimėjom ,tikrai turiu pripažinti stipresniem opponentam,heh surengė nebloga kova,tik gaila,kad viskas greitai baigėsi, bet tai jau praeitis,taigi kaip ir sakiau aš grįžtu į pačią pradžią ir vėl pradedu nuo nulio ,vis dar negaliu su tuo susitaikyti ,na pripažinkite juk nekiekvienas gauna title matchą antrą kartą pasirodydamas ringe (e-bring nusisypso,bet greit juo šypsena išblėsta) Ką gi ir vėl mano opponentas ronnie..tačiau pala,juk kažkas ne taip ar ne? o taip,juk šį kartą ronnie tu vienas ,vienut vienutelis ,JOKIO hedge šalia tavęs..kodėl tu galvoji turintis šansą mane nugalėti kai esi be hedge? kodėl manai galintis užpininti būdamas vienas? Ha tada tai buvo tik pradžia ,tačiau tu nematei manęs kovojančio one on one mače ,ir linkėčiau tau to nematyti ,bet kadangi viskas taip susiklostė tai teks patirti ką reiškia stovėti vienam ringe su e-bring,ir žinoti ,kad šį kartą niekas neatbėgs ir nepaduos kedės kurios ir taip nesugebėtum panaudoti..Tu net neįsivaizduoji kaip tas tag team mačas prieš jus kartu su your end manė pristabdė ,neleido atsiskleisti..o ne ,nepagalvokite ,kad kaltas your end,ne ,jis visiškai nekaltas ,kaltas yra pats mačas nes jei noriu kovoti,ką nors parodyti man reikia būti ringe,o ne stovėti kampe ir žiūrėti kaip veiksmas rutuliojasi iki to kol man tag team partneris paduos ranka,o kai būnu ringe esu beveik įsipaireigojęs kai galiu paduoti ranką savo tag team partneriui ir leisti jam šiek tiek pasismaginti..juk YE suprato ką reiškia stovėti kampe ir žiūrėti kaip e-bring talzo jus su hedge..čia no offence YE ,bet kadangi mes nebe tag team dabar galime daužyti snukius ir nesijaudinti ,kad kažkas už mūsu taip pat nori įkrėsti opponentam..tai kaip supratai ronnie šį kartą viskas bus kitaip ,nors iš dalies taip pat..kitoks būsiu aš ,o mačo baigtis tokia pati..ką sakai? neprisimeni? ką gi,apšviesiu tavo mm.. "protą" jūs pralaimejote,bet nors ne baigtis bus ŠIEK tiek kitokia,ši kartą pralaimėsi tu.
Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-02-18, 18:48