Peršokti prie turinio

E-feds

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 5

#1 emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
  • 458 Pranešimai:
0

2009-02-19, 16:18

manau daugelis turėjo ar dar turi wrestlerį ne tik bwe, tad pasakykite jei galite savo wrstlerio vardą ir kokiose lygose jis kovoje tada parašykite ir kitus valdomus ar valdytus wrestlerius. Kuriu tokią temą nes noriu sužinoti kas ką valdė seniau. Na o kolkas galiu pasigirti tik vienu Jordan Derek. Kol jis Tag Team čempionas man gerai ;D

Jordan Derek (BWE)

#2 NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1

2009-02-19, 16:31

Ha,kadangi BWE vienintelis normalus e-fed kuri maciau tai teturiu cia savo E-BRING :) na ka ,esu kartu su your end laimejas savo pirma tag team kova pries ronnie ir hedge,o antroje kovoje isnaudojau savo titleshot ir pralaimejau tau emout :D o db man paskyre kovoti vel su ronnie :D

#3 Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1

2009-02-19, 16:51

Turiu 2:

FEE, NME, BWE kovojo Mister Hardcore. FEE buvau tik 1 savaite tad nieko gero negaliu pasakyt. Na, o galiu pasigirt tik tuo kiek kovu hardcore tipo (Neskaitant ten visokiu TLC ir pan.) tiek laimejau :D Turbut viska vardas pasako :)

Ir ten kazkokioj neatsimenu pavadinimo Hardcore brolis The Thunder. Su juo rasiau tik 1 kalba.

#4 The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

2009-02-19, 17:04

Kadangi e-feduose jau trys metai tai tu kovotoju yra daug buve.

Pirmasis mano kovotojas buvo Fujin Dembel: Su siuo charu koviausi ICW, BFZ ir BIF federacijose. Iskovojau net nepamenu ar viena ar du titulus. Viena titula ICW Regional tai tikrai kuris buvo man labai svarbus. Fujin Dembel charakteri panaudojau taip pat kaip FEE ikureja ir jis buvo tos federacijos savininkas. Kaip byloja istorija Fujin Dembel mire.

Antrasis ir treciasis mano kovotojai buvo Fujin Terell (Fujin Dembel brolis) ir Tommy Daddy Cool kaip TDC. Jie man buvo reikalingi tam, kad galeciau ikurti grupuote FTD. Taigi FTD buvo sekminga grupuote ir dabar laikoma kaip viena geriausiu istorijoje. Grupuote yra iskovojusi BIF tag team titulus, FEE tag team titulus ir iveikusi daug komandu BFZ federacijoje tarp ju ir Naciai. Pagal istorija TDC pasitrauke is wrestlingo o Fujin Terell tragiskai zuvo per BIF filmavimus.

Galiausiai atejo Answer era. Answer egzistuoti pradejo 2007 metais. Pasirode sis kovotojas BFZ federacijoje BRAWL lygoje. Cia iveike legendini Sheskiu Pyzdeskiu ir tai yra sekmingiausias mano charas e-fedinimo laiku.
ANSWER TITULAI:
BFZ Brawl Cempionas
ICW LT Heavyweight Cempionas
ICW Cempionas
TNT Heavyweight Cempionas
BIF Tag Team Cempionas
Answer islikes yra iki dabar ir kaunasi BWE lygoje kur yra tvirtas Main Eventeris.

Ir paskutinysis tai Bad Chad. Trumpai kovojau su siuo kovotoju, kadangi jis buvo lygoje kuri greit uzsidare. Pagal istorija Bad Chad yra jaunesnysis Answer brolis taciau sie kovotojai niekada nesikove kartu nei vienoje kovoje ir nebuvo nei vienoje lygoje kartu.

Nuotrauka

#5 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2009-02-19, 23:35

turbūt niekam ne paslaptis, kad valdau tokį "The Maniac", kuris pabuvojo BWE čempionu, bei buvo visai per plauką nuo NME komandinių čempionų titulo su Crack'o'Mania ir New Maniacs Union komandmis :lol:
taip pat valdžiau Maniac'o vyresnį brolį Triple B (Big Bloody Body) kuris buvo trumpai gyvavusioje WFI (ar kaip ten ji vadinos, Žygi ;))

Nuotrauka

#6 Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 371 Pranešimai:
1

2009-02-20, 16:40

Pirmas e-fed buvo ICW, neprisimenu ką ten valdžiau, bet turėjau berots iškovojęs titulą. Toliau, buvau su Razzor atsikėlęs į WFI, bet jį ten ir palikau. EWE lygoj buvau Webster, ten iškovojau antaeilį titulą ir db valdau Ramą :D
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0