Kayfabe lauzymas - gerai ar blogai?
2009-02-28, 19:39
Tai ar geras dalykas wrestlinge yra kayfabe lauzymas? Tarkim, TNA YouTube turi tokia laidele Spin Cycle, kurioje dalyvauja TNA darbuotojai - wrestleriai, teisejai ir kt. Ir karta toje laidoje dalyvavo Russo. Ir viena karta jis leptelejo "...as a writer, I...". Arba per Raw vykusi Ric Flair's Farewell Adress, Flairui paploti paciame laidos gale atejo heel'ai - Edge, Orton ir kt. Per pacius show labai retai galima aptikti tokiu dalyku Tai man idomi nariu nuomone. Ar jums patinka kai matote tokius dalykus? Nepriklausant nuo patikimo, objektyviai, ar jums atrodo, jog tai yra geras dalykas? Ar per TNA kai kuriuos matomus dalykus, pvz "Mr.Huffman", PW terminu kaip "marks, jobbers ir pan." naudojimas galima laikyti kayfabe lauzymu? Ar adekvatu lyginti kayfabe lauzyma pvz per savaitini show ir per DVD? Ar galima laikyti kayfabe lauzymu PW angle'us, kurie paremti tikrais dalykais, pvz Matt Hardy vs. Edge feud'as, Jarrett vs. Angle feud'as ir pan.?
2009-02-28, 20:15

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2009-02-28, 20:18

2009-02-28, 20:43
Citata
nMo - Where peace happens. :D
2009-02-28, 20:43
2009-02-28, 21:00
Todėl, kad dabar XXI amžius, Pro Wrestling'as yra modernus ir dabar nebėra tokio kategoriškumo, kaip kadaise. Iš mano pusės, kayfabe laužymas yra gerai, nes dažniausiai tai būna malonu žiūrėt, o papildomas realumas/rimtumas wrestling'ui taip pat nepakenkia. Minėti pavyzdžiai-Flair'o išėjimas, Russo leptelėjimas, HHH prisipažinimas-viskas yra ok. Ir tikra nesąmonė, kad mark'ams tai nepatiks. Jie bus tam abejongi, nes tiesiog nesuvoks, kampe kampas. O smark'ams priešingai, tai malonus vaizdas, nes jie tuo metu pasijaučia apsiskaitę
Bet vėlgi, laužymas kartais būna ir per stambus. Iš dabar atsimenamų, tai man nepatiko per kažkurį SmackDown!, kai HHH, berods per MVP's lounge, dėstė jam, kas yra "cutting a promo". Šnekant apie dabartį, man nepatinka, kaip book'inama Christian, tiksliau Edge. Kaip, grįžus jo šio biznio pačiam artimiausiui žmogui, Edge apie jį neužsimena nė menkiausiu žodeliu? Čia, man pačiam, yra įžeidimas.
2009-02-28, 21:58
2009-02-28, 22:17
Citata
|
Ne į temą | Na cia gali visaip sakyti.Aisku as irgi pasigedau kazkokio paminejimo is Edge puses,bet jis dabar Heel'as ,o Christian Face'as.Jie siuo metu neturi nieko bendro,taigi nelabai pasitaiko situacija pamineti Christian'a.Juk nesakys Edge-Cena i accept,oh hi Christian ,you're my brother.Arba-I love you Vickie,Christian i love you to. |
Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-02-28, 22:18

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2009-03-01, 01:53
aišku nuo situacijos priklauso, tikrai turbūt nei vienam galvos neskaudėjo, kad Orton ir Edge plojo Ric'ui, per HOF 08 irgi visi sėdėjo ir prikolino, (man pačiam buvo keista matyt Umagą su kostiumu ir akiniais, be face-paint'o, ir jei gerai pamenu, tai jis sėdėjo šalia Cenos
va man tik įdomu kaip ten su tuo Helmsley šeimos slėpimu, kada jis baigtas, nes pamenu prieš metus, gal pusantrų buvo segmentas ringe HHH prieš Vince, buvo Steph, Hunteris ją pabučiavo, ir pasakė "See ya at home, baby" or smth.
Žodžiu, nieko blogo tas laužymas, bet reik jaust ribas.
be to, manau, kad jei kažkoks faktorius neprieštarauja storyline'ui, tai joks čia kayfabe laužymas, kaip pvz pasakymas, kad Goldust ir Cody broliai...

2009-03-01, 11:03

2009-03-01, 15:24
2009-03-01, 18:55
Del Kayfabe lauzymo - is esmes yra gerai, kai pereinama prie worked-shoot, ir taip priartinama prie tikroves. TNA kai kur tai daro gerai (Huffman, Steiner'io "she was 19" ir t.t.), o kai kur ir blogai (Angle statomas kaip kompanijos priesas, nes priestarauja Jarret - pateikiama visai ne tuo kampu, kaip reiketu).
Mano nuomone Kayfabe tiesiogiai lauzyti net nereikia - t.y. reikia stengtis produkta kaip galima realesni. Tokie matchai patys geriausi, tokie storyline'ai irgi patys geriausi. Ta realuma bando ivesti TNA, bet jiems sunkiai sekasi, nes paskutiniame Impact buvo absurdas, kai su peiliu buo grasinta Steiner - kai pagalvoji.. Galima iskviesti ta pacia policija, ar ne, juk tai armed assault?

2009-03-01, 19:59
Zodziu, kol realybe netampa creative komandos ideju saltiniu, kai jie neima tikrus ivykius kaip pagrinda storyline'ui - su manim viskas OK, bet kai jie ekspluatoja musu ir talento tikras emocijas mane tai pikina ir gaunam pranesimus per WWE.com kaip Jeff Hardy buvo rastas be samones viesbutyje, situacijas kaip Eddie Guerrero mirties ekspluatavima su Rey Mysterio ir pns.
2009-03-01, 20:57
`MalioK`, 2009-03-01, 19:59, pasakė:
Zodziu, kol realybe netampa creative komandos ideju saltiniu, kai jie neima tikrus ivykius kaip pagrinda storyline'ui - su manim viskas OK, bet kai jie ekspluatoja musu ir talento tikras emocijas mane tai pikina ir gaunam pranesimus per WWE.com kaip Jeff Hardy buvo rastas be samones viesbutyje, situacijas kaip Eddie Guerrero mirties ekspluatavima su Rey Mysterio ir pns.
"mes puikiai zinome, kad Orton ir Triple H tikrame gyvenime nekencia vienas kito" - ???
"visokie Russo/$oldberg ivykiai, kur realybe nebuvo TAIP ekspluatojama, bet vistiek buvo tikro gyvenimo antipatija." - ???

2009-03-01, 21:27
Fortaz, 2009-03-01, 20:57, pasakė:
Fortaz, 2009-03-01, 20:57, pasakė:
2009-03-01, 22:32

2009-03-01, 23:20
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0