Peršokti prie turinio

Second Chance

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 2

#1 emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
  • 458 Pranešimai:
0

2009-03-05, 23:59

Jordan įžengia į ringą skambant jo theminei muzikai, matosi kad kažkur skuba. Taria:

-Sveiki visi kaip jau matėte anonse aš ir dar kažkas turime šansą atsigriebti už prarastus titulus. Ir kad aš atsigriebčiau man visalaik užtenka tik pergalės.SKE - Varžovai kurių strategiją jau perpratau ir man tereikia tai pateisinti. Žinot jų problemą??? Jie visad nesusikaupia kovose, kovoja kaip išeis ir panašiai. Žinoma praeitoje kovoje susimovėme mes. Priežastis??? Atsipalaidavo, bet gerai kad p.GM suteikė progą atsikeršyti ir tai aš darysiu nevienas. Turbūt daugelis norit sužinot kas bus tas žmogus aš tai pasakysiu tik kalbos gale. Bėja S-K-E sveikinu iškovojus titulus ir negalvokite, kad sakydamas kad mes nesistengeme ir atsipalaidavome aš teisinuosi. Tai sakau tik dėl to kad taip ir buvo. Aš pats žiūrėdamas kovos vaizdo įrašą pamačiau kad trūko to tikrojo Jordan Derek ir dabar aš tą Jordan Deęrek bandysiu parodyti. Taigi atėjo metas pasakyti savo partnerį taigi jis yra - Crack Hamilton!!! Nustebote?? Taip tai bus jis. Jis man padės sutriuškinti tuos du nusigėrelius ta sakau viso iki penktadienio.

Jordan išeina

#2 Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 493 Pranešimai:
13

2009-03-06, 13:10

Ne į temą
biski nesupratau :? is kur tu mano sutikima gavai? :)

#3 emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
  • 458 Pranešimai:
0

2009-03-06, 14:32

Ne į temą
Tai sutik dbr ;DD

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0