You , you , Hello Motherfucker , seniai nemaciau jusu veidu , jusu supuvusiu snukiu , bet nenumaldomai arteja PPV , ir tai ne betkoks renginys kurio pardavimus butu galima suskaiciuoti , ant vienos rankos pirstu , tai didziausias BWE PPV! Diena kai visu akys nukrypsta I BWE televizija , tai renginys kurio visi laukia , renginys I kuri patekti yra garbe , tai renginys del kurio zmones kraustosi is proto.. Niekada niekas negalejo pagalvoti , kad butent cia , geriausiame BWE PPV su Refresh susitiks , ne kas kitas , o Mr.Hardcore ir FnT. Bet nei apie viena , nei apie kita nesu pasirenges kalbeti Jie tieiog nera verti eterio laiko ir juo labiau , kad as naudociau savo branges minutes kalbant apie juos. As negyvenu is wrestlingo wrestlingas gyvena is manes ir iki siol buvusias mano kovas galima vadinti blusu kutenimu. Kelkite I virsu nykcius , kas norite gauti I skura , nuo Refresh. Pagarba visiems kurie kovoja ar kovoja ir tiem zmonem kurie isileido wrestlinga I plauti lyg oro gusni , lyg paskutini maisto kasni. Daug kas sako , kad as isgarsejau per viena nakti kai laimejau DWE titula ir as visu 100% sutinku su tuo , taciau iki tos nakties as daugybe dienu sunkiai dirbau , kad galeciau isgarseti per viena nakti. niekada nebuna dideliu darbu , be milzinisku sunkumu.. Daug kam as jau atsibodau , yra zmoniu kurie mano , jog man metas baigti karjiera , bet as iskart jiems galiu pasakyti keleta graziu zodziu , nes as kovoju ne del kitu , o del saves , bei titulu! Lazybu kontoros visada skirsto I Favoritus ir ne Favoritus , taciau mano zodyne tokio zodzio nera yra tik Stiprus ir silpnas , spekite kuriai grupei priklauso mano priesininkai? Daug kas mano , kad Continent titula buvo labai lengva iskovoti , taciau jei titulai lengvai gaunami tai liaudis nei tu aksciausiu nei jokiu kitu nevertina , kad ir kiek butu aviu (FnT , , Hardcore) vienas vilkas jas vistiek visas isgasdins , tikriausiai del sios priezasties mano priesininkai dar nepasirode? Kai kurie kovotojai ilga laika kalba , kad jie geriausi , kad ateina ju era , bet tai tik zodziai , o zodzius reikia irodyti darbais , taciau kaip permainu nematau taip nematau , vos pasirodes BWE kovojau prie MH jis sake , kad ateina jo era , kad greitai jis taps championu , taciau ant jo peties vis dar nematau titulo , o stai as galima sakyti nesakiau nieko ir ka dabar turime? As esu daukartinis Continent titulo savininkas! Galbut as nenuejau kur norejau ir nepasiekiau savo tikslo tai yra neiskovojau visu championu titulu , taciau as sustojau ten kur norejau , prie Continent dirzo.. Visi konors bijote lyg paprasti kovotojai , taciau visi konors trokstate lyg championai. . Net pats geriausias saulys kadanors nepataiko I taikini , taip ir as pralaimejau viena karta FnT , taciau ar prisimenate , bent viena pralaimejima FnT po to PPV? Zinoma ne , nes geras saulys niekada neprasauna dukart..
|
Ne į temą | Meginau siektiek kitoki rasymo stiliu ( po visu tu atsibodimu) Tad butu neblogai jai pakomentuotumet (Geriau i PM) is anksto dekui pakomentavusiems , jai tokiu isvis bus |

Tema yra užrakinta