Peršokti prie turinio

Sacrifice 2009

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 16

#1 `MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

2009-04-24, 11:54

MICK FOLEY © vs. STING vs. ANGLE vs. JARRETT
TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP / FOUR WAY MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): STING
RATING:
***1/2

AJ STYLES © vs. BOOKER T
TNA LEGENDS CHAMPIONSHIP / "I QUIT" MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): AJ STYLES ©
RATING:
***3/4

SUICIDE © vs. DANIELS
TNA X DIVISION CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): SUICIDE ©
RATING:
**1/2

THE BRITISH INVASION vs. BEER MONEY, INC.
THE FINALS OF THE TEAM 3D TOURNAMENT
Nuotrauka
WINNER(S): BEER MONEY, INC.
RATING:
***1/2

ANGELINA LOVE © vs. AWESOME KONG
TNA WOMENS CHAMPIONSHIP MATCH
WINNER(S): ANGELINA LOVE ©
RATING:
*1/2

KEVIN NASH vs. SAMOA JOE
THE MAIN EVENT MAFIA VS. THE NATION OF VIOLENCE
WINNER(S): SAMOA JOE
RATING:
**1/2

DAFFNEY vs. TAYLOR WILDE
KNOCKOUTS MONSTER'S BALL
WINNER(S): TAYLOR WILDE
RATING:
*

SIX MAN TAG TEAM MATCH
ERIC/JAY/CREED VS. SABIN/SHELLEY/BASHIR
WINNER(S): ERIC/JAY/CREED
RATING:
***3/4

AMAZING RED vs. KIYOSHI
PRESHOW SINGLES MATCH
WINNER(S): AMAZING RED
RATING:
**

- Ivertinimai pagal Larry Csonka

#2 DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
  • 320 Pranešimai:
0

2009-05-06, 12:12

Nors tai ppv pries Slamiversary, tikiuosi TNA nesusikoncentruos vien i viena is pagrindiniu ppv, o ir sitam skirs trupputi demesio, kad butu ziurimas. Aisku as, manau, ir kiti TNA fanai pagrinde laukia Slammiversary, kuris tikiuosi bus 2, 3 kartus geresnis uz BFG. Butu gerai jei per si PPV AJ prarastu titula ir per Slammiversary isvystume ji kaip king of the mountain.

#3 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2009-05-25, 20:55

Siek tiek nesusigaudau..
Tai buvo del World Title 4way, ar ne? :o
Nes ir pas mus parasyta, ir siaip maniau, kad nera kodel nebuti del dirzo..
Bet dbr nueinu i TNA puslapi.. Ten Foley..
Ar cia TNA bookinimas (Impact neziurejau), kad butinai champ'a turi nupinint? :/

Nuotrauka
Nuotrauka

#4 Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
  • 298 Pranešimai:
0

2009-05-25, 21:00

Titulas buvo, tai ka Foley butu paaukojes pralaimejimo (pino) atveju, o kadangi Angle buvo pinintas, viskas liko posenovei.

#5 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2009-05-25, 21:07

Ai, cia is serijos "you must sacrifice something" (skaityti TNA balsu).
Geras matchas buvo, bet daug atima, kad jos svarba nedidele.
Na sorry kad neziurejes impact, bet tikrai idomu, ka pvz galejo islosti Jarret pvz nupinindamas Angle? Arba Foley nupinindamas Sting? Ka Sting'as sacrificino ne Angle? Ka Angle Sacrificino ne Stingui? Ka aplamai Jarret'as sacrificino?

Beje, tikiuosi mane nuojauta apgauna, ir Bookerio ir Nash santykiniai uzmistami pralaimejimai nera kokio nors naujo plano dalis.. Liudna ziuret, kaip Joe prarades savo overness..

Nuotrauka
Nuotrauka

#6 Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1

2009-05-25, 21:13

Rodyti pranešimąFortaz, 2009-05-25, 22:07, pasakė:

Ai, cia is serijos "you must sacrifice something" (skaityti TNA balsu).
Geras matchas buvo, bet daug atima, kad jos svarba nedidele.
Na sorry kad neziurejes impact, bet tikrai idomu, ka pvz galejo islosti Jarret pvz nupinindamas Angle? Arba Foley nupinindamas Sting? Ka Sting'as sacrificino ne Angle? Ka Angle Sacrificino ne Stingui? Ka aplamai Jarret'as sacrificino?

Beje, tikiuosi mane nuojauta apgauna, ir Bookerio ir Nash santykiniai uzmistami pralaimejimai nera kokio nors naujo plano dalis.. Liudna ziuret, kaip Joe prarades savo overness..

Jei butu Stingas nupinintas jis baigia karjera
Jei nupininta Kurtas jis praranda MEM lyderio pozicija tam kas ji nupinina jei as gerai supratau :o
Jei nupinina Foley jis praranda titula tam zmogui kuris nupinino
Jei nupinina Jarret'a zmogus kuris tai padare tampa TNA owneriu ;)

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-05-25, 21:14

#7 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2009-05-25, 21:45

Really?????
Wow.. Now that's some crazy booking :o
Twisted.. Iki siol mastau, kaip viskas uzsukta.. Nu jo, cia bandyta parodyt svarba kiekvieno pralaimejimo atveju..
Bet kadangi as iki siol jauciuosi suglumes, tai galima pasakyt, kad jiems pavyko main-event'a subuildint taip, kaip is naujo Joe - taip, kad nezinai ka gavot... ;)

Nuotrauka
Nuotrauka

#8 deep

1000

• Naujokai
  • 126 Pranešimai:
0

2009-05-25, 23:05

as sakyciau neblogas sitas PPV kaip TNA taciau nevisos kovos man patiko.Mano nuomone apsurdiskiausia kova tai del X-division title buwo kovojo kovoja nu buwo isikisima ir "tipo" laimejo Daniels ir ka jis padaro pratesia kova dar 5 min ir poto pralosia - cia tai tiesiog negalejau patiketi kad tokia nesamone darytu , pirma karta matau ka nors panasaus , cia turbut is tu "genealiu" Russo minciu paimta (neesme kad jis WCW suzlugze panasiom nesamonem),po sios kovos nuotaika isvis buwo nekokia , nu bet ka jau padarysi , dar wienas man labai istriges dalykas buwo tas wisu ME dalyviu atvaziavimas su masinom ten taip susivele toki leksta baijry suskele kad buwo graudu, kam to reikejo?cia trubut ir wel RUsso ideja :o ir isvis kam tiek tu promo apie ME dayvius rodyti ,zinoma reklamai gerai bet reikia reklamuoti wiska iki PPV o ne per jI ;). KA gi sitas PPV man yra tik trecias kuri ziuriu is TNA programos taigi nusivyliau TNA valdzia ir orginaliu minciu stokia matosi kad TNA bookeriai jos stokoja :D .

Šį pranešimą redagavo deep: 2009-05-25, 23:05

#9 Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2

2009-05-25, 23:23

Na va,pasirodo Foley dar su dirzu :o.Idemiai ziurejau tik ME ir galiu apsakyti,kad tikrai geras match'as.Joe ilgai nemaciau ir kai pamaciau ,vos is kedes neisgriuvau.Jis ryskiai sustorejo.Dar karta isitikinau,kad i TNA imetus gera Bookeri gautusi labai gera wrestlingo kompanija,kuri WWE galetu tampyti nervus.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

#10 Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9

2009-05-26, 00:36

Žinau, kad jau daug kartų bashinau TNA kamerų darbą , bet my god... KAIP įmanoma nesugebėt normaliai enterance‘ų nufilmuot? Paimkime pirmą kovą: Bashir įeinant 1 s buvo rodomas žibintas + prastas angle, Lethal Consequences įeinant 1s rodomi žibintai, priartinimai – atitolinimai ne gana, kad nereikalingi, bet dar ir pavėluoti + prastas angle, Eric įeinant pavėluotas ir prastas angle. Mano bobutė geriau būtų nufilmavus. Atidėjus į šalį šitą dalyką(kad ir kaip sunku taip būtų), galima eiti prie mačų:
3 vs 3: tipinis TNA X-div tag team mačas – action geras, psichologija iš kitos pusės NEįspūdinga, nors tą iš dalies atpirko tai, kad laiko kovai sakyčiau buvo duota pakankamai, viską šiek tiek pagadino tik kreivas finišas, nes realiai beveik nebuvo priežasčių jį tokį daryti. 5/10
Daffney vs Tailor: apgailėtina monsters ball parodija, matomai mačas įdėtas tik Stevie feudo, kurio nesupratau ir turbūt niekada nesuprasiu, buildinimui. Įdomu kiek laiko dar reikės TNA, kol jie pamatys, kad visas tas feudas – vienas didelis FAIL. 2.25/10
Daniels vs Suicide: mačas pusėtinas, tikėjaus kažko geresnio – veiksmai ne visiškai švarūs, atmosfera ne kokia, pabaiga nesuprantama, dar pridėjus tas bukas Don sapaliones apie konspiracijas visumoje – gana slogiai nuteikianti kova. 3.75/10
Kong vs Love: tikėjaus kažko įdomesnio, bet „kažkam įdomesniam“ paprasčiausiai nebuvo pakankamai laiko + žinoma, Kong leisti susigrąžinti title nebuvo galima, tačiau finišui galėjo ir ką nors įdomesnio sugalvot, visgi PPV mačas... 2.75/10
Joe vs Nash: pirmas dalinai normalus Joe mačas po ilgo laiko, bet be šio fakto daugiau kaip ir nieko įspūdingo, na gal tik juokingi Nash punch‘ai :o 3.25/10
Beer vs Brits: čia jau kažkas įdomesnio, nepaisant to, kad Rey pastoviai su savo neteminiais komentarais lindo į pirmą planą kovą tikrai buvo malonu žiūrėti, Beer money buvo savo gimmick viršūnėje (jei taip galima išsireikšti), ir nors pabaiga buvo kiek chaotiška, jie išspaudė tikrai gerą pasirodymą – Tag team division lives ;) 5.5/10
AJ vs Booker: vėlgi – gera kova, bet, kai turime reikalų su TNA visada yra tas „bet“ . „Towel“ ? I quit mače? You got to be kidding me! Iš to, kaip vyko kovo, jai davus dar 10 – 15 min ir normalią pabaigą sakyčiau buvo galima ištraukti kažką daugiau mažiau epic, dabar gi gavome tik šiek tiek aukščiau average. 5.25/10
Four way for... ?? Aš galvojau, kad šita kova buvo dėl championship ir tas, kuris gaus pin tas bus naujas champ, sacrifice tie – tik papildomi stipulations. Hm... Tokiu atveju iškyla klausimų, pvz, logiškai – koks tikslas kam nors Sting‘ą pinnint buvo? Oh well, TNA tikriausiai ne ta vieta, kur per daug logikos reiktų ieškoti, kaip bebūtų, kova buvo nebloga, na bent jau minučių pakankamai gavo, gal tik tas laiko tarpas kai Sting vs Foley svirinėjo gana apgailėtinai atrodė + mums TIKRAI būtinai reikėjo split screen, kad pažiūrėtume į Foley, sėdintį prie komentatorių stalelio(sarcasm). Realiai, pagal galimybes gana neblogai viskas buvo sulipdyta. 5.5/10

Bendrai – pusėtinas PPV, turėjom 4(+1) vidutinius ir 3 prastus mačus, nieko įspūdingo, tačiau ir nieko per daug baisaus(sort of...). Verdiktas – Acceptable.
Bendras asmeninis PPV įvertinimas: 4.75/10

Citata

Jei nupinina Jarret'a zmogus kuris tai padare tampa TNA owneriu

Ne tampa owneriu, o Jarret tiesiog savo teises kaip owneris būtų praradęs(bent jau taip buvo skelbiama). Nebent buvo koks nors papildomas išvedžiojimas kur nors papildomai paskelbtas. Nors realiai šioje vietoje kas tiksliai ką ir kaip aukojo vargiai ar tie patys TNA bookeriai būtų galėję atsakyti.

#11 Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

2009-05-26, 13:31

Kas man gali pasiulyti kaip sudarineti Suicide vs. Daniels matcho spejimu rezultatus? :o As lyg ir buciau linkes imti pirma match'a, bet tada Daniels atiktektu pergale, kas lyg ir ne visai teisinga. Ar man abu matchus sujungti? Ar tik antra matcha? Visiskai pasimeciau su situo TNA bookinimu.

#12 Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9

2009-05-26, 14:08

Rodyti pranešimąLix, 2009-05-26, 14:31, pasakė:

Kas man gali pasiulyti kaip sudarineti Suicide vs. Daniels matcho spejimu rezultatus? :o As lyg ir buciau linkes imti pirma match'a, bet tada Daniels atiktektu pergale, kas lyg ir ne visai teisinga. Ar man abu matchus sujungti? Ar tik antra matcha? Visiskai pasimeciau su situo TNA bookinimu.

Na ten tos 5-ios min kaip ir to pačio mačo, nors oficialiai lyg ir vadino - "past match over-time" tai čia tokį statement realiai kaip nori gali traktuot, aš šioje situacijoje sakyčiau - if bookers don't care, why should you? ;D Mesk monetą ir rašyk kaip iškris.

#13 DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
  • 320 Pranešimai:
0

2009-05-26, 14:35

Rodyti pranešimąLix, 2009-05-26, 14:31, pasakė:

Kas man gali pasiulyti kaip sudarineti Suicide vs. Daniels matcho spejimu rezultatus? :) As lyg ir buciau linkes imti pirma match'a, bet tada Daniels atiktektu pergale, kas lyg ir ne visai teisinga. Ar man abu matchus sujungti? Ar tik antra matcha? Visiskai pasimeciau su situo TNA bookinimu.
Manau turetum vertint, kaip bendra kova, nes svarbiausia galutinis jos rezultatas. Tos 5 minutes buvo, tik pratesimas tos pacios kovos. Sakyciau, rezulatatas turetu but no contest, nes ne vienas paciam gale nepadare pino ar submission, o ta danielso pergale pirmojoje dalyje buvo anuliuota. Pats matchas nesiskaite, kaip dvi atskiros kovos. Cia tik mano nuomone.

#14 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2009-05-26, 23:32

Ne į temą
Lix, o kaip WM12 vertintum? :)
kox galutinis rezas, taip ir vertini.
Lygios, kuriu niekas nespejo, reiskia, kad niekas negauna tasku.
Crazy booking.. :)

Nuotrauka
Nuotrauka

#15 Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

2009-05-27, 17:53

šiandien žiūrėjau paskutinį iMPACT ir ppv... tai pagalvokit kokia mano nuotaika, kai iMPACTAS baigėsi "žavingu" Mick'o maču prieš kartono gabalą, o čia dar per ppv galybės tiesiog beprotiškai fantastiško bookinimo... Kai prieš maždaug pusmetį (gal kiek mažiau) visi kritikavo TNA dėl buko bukingo (gražiai šitie žodžiai dera :)), tai aš dar sėdėjau ir dantis sukandęs žiūrėjau, ir man dar neatrodė taip blogai... bet dabar... Kaip Vince (McMahon) turi savo keistenybių, taip Vince (Russo) turi savo keistenybių ir abu juos galima vadinti arba genijais arba idiotais... ir kol kas aš linkstu prie antro varianto :)
Apie PPV nėr ką kalbėt, buvo pora neblogų mačų, o visa kita... :)

Nuotrauka

#16 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2009-05-28, 22:42

Na as neiprastai turiu sto i TNA puse, ir pasakyt, kad ne pora matchu buvo neblogu, bet net 4, laikantis klasikinio gero matcho apibrezimo.
Siuo, butent tavo pasiulytu, aspektu (geru ir geresniu nei geru matchu skaicium) sis PPV, pagal parasytus vertinimus prilygsta WM.
Kitas klausimas (apie kuri tu nekalbi) ar tie matchai turi liekamosios vertes, ir kiek laiko jie isliks musu atmintyje.

Nuotrauka
Nuotrauka

#17 Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
  • 742 Pranešimai:
19

2009-05-28, 23:40

paskaiciau kai kurios jusu atsiliepimus ir iskilo man toks klausimas kur jusu akys? sitas sacrifice buvo vienas is geriausiu siu metu tna ppv (na neskaitom big 3, nors tna teigia kad pas jos big 4 yra, bet kazkaip tik tris renginius laikau svarbius ) gavome keturis gerus macus. na ir pora padoriu kovu taigi pasnekesiu apie tas kurios mano manimu vertos komentavimo :rolleyes:
  • samoa joe vs Kevin nash, tai ko gero geriausia nesho 1 ant 1 kova, per ta laika kai jis grizo i ringa. zinoma joe viska tempe, bet kova buvo galima ziureti, tiesiog man buvo malonu stebeti kaip joe lupa nesha, gauna svaria pergale ir dar ant galo su jo susidoroja. Nekenciu as nesho, baugu man ziureti kaip jis juda ringe, bet deka joe si kova tapo ziurima tad ja vertinaciau ** 3/4. Nepatikesit, bet noreciau dar karta paziureti sia kova, nepamenu as kada neshas taip buvo atvanotas :o Mano manimu si kova buvo geresne uz ju pirmaja kova.
  • suicide vs danielsNa siek tiek nuvyle si kova, kvaila pabaiga, bet gerai kad daniels nebuvo isjobintas. tikejausi is jos daugiau, bet seip ppv negadino vertinciau **. Na daugiau ir neturiu ka pasakyti, tiesiog, paziurejau, pasakiau sau ok, puse velnio, laukiam kaip toliau ruso nustebins savo bukingu.
  • ERIC/JAY/CREED VS. SABIN/SHELLEY/BASHIR na tradicinis tna spotfestas, puiki kova atidarimui, tik gaila kad apie ja nesisuko jokios istorijos seip is oro sumaste ideti i carda ir tiek. tai ir ivertinimas tradicinis *** ne daugiau, na man kazko truko, na o ko pasakyti negaliu/
  • Beer Money vs British Mano manimu sita kova buvo geriausia vakaro kova, tiesiog as visada isijauciu i kova kai ir fanai gyvi buna, na cia jie tikrai selo. Buvo isvengta kvailo ruso bukingo, pripazinsiu tikejausi kad si kova baigsis nenormaliai, ir taip prasides buildas i slaviversary beer money vs team 3d vs britai. Bet dekui ruso kad bent sia kova jis sumaste uzbaigti normaliai. apie britus galiu pasakyti, kad jie per trumpa laika neblogai subuildinti buvo kaip stipri komanda. na maca vertinciau *** 1/2
  • Aj styles vs booker t Na tikejausi kad si kova taps motn, viskas ir ejo link sio titulo jai ne kvailas finishas, nuo kada belekoks klaunas gali ismesti balta rakslosti ir taip teisejas nusprendzia kad kovotojas taria i quit. wtf? kiek man teko matyti i quit kovu ten negalioja jokie balti rankslosciai, na bet tna kaip visada viska padaro novatoriskiau ;) vienintelis sio kvailo finiso paaiskinimas booker t nenorejo atlikti jobo aj styles ir taskas. Nesuprantu as tu "superstaru" negi jie galvoja kad pralose gmikini maca praras savo credibility ar ka? Negi taip buvo sunku istarti tam bookeriui I quit ir taip garbingai uzbaigti si fjuda. maca vertinciau *** 1/2 iki keturiu zvaigzduciu pritruko normalais ir garbingo finisho.
  • Main event bestebint man sia kova susidare man toks ispudis kad cia kovojo Jahretas pries kurta, na o like du asmenys pasirodydavo tik epizodiskai. Na gal ir geras sprendimas skirti epizodini vaidmeni prasciau wrestlinantiems, taip negadinant maco kokybes, bet viso to buvo galima isvengti atsiribojant nuo seniu. geras zenklas tik tas kad TNA supranta kad Mickas ir Stingas suckina ringe. Blogas zenklas tas kad jie dar suksis ME bent jau iki bfg. Na kova vertinu *** 1/4 per daug i aki krito tas faktas kad like du kovos dalyviai sedi prie komentatoriu stalo, guli kazkur uz ringo ir galvoja "o kaip gerai, kad turime kurta ir jahreta, nereikia man judeti ringe ir demonstruoti pasauliui kad as suckinu ringe"
Bendrai paemus sacrifice gavosi daug geresnis nei tikejausi, macai buvo kokybiski, tik menkos reiksmes. Gaila kad tokios wrestlingo kokybes nepasiule Lockdown. Jai man butu teke moketi 30zaliu uz si rengini tikrai nebuciau gailejasis, manau ir tie tradiciniai 32k pirkeju nesigailejo gautu reginiu.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-05-28, 23:51

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0