Baltic Wrestling Empire presents:
Inferno
Rodomas Inferno pristatomasis Inferno klipukas, skamba Inferno teminė daina Rage Against The Machine - Bulls On Parade. Vaizdas iš arenos - daugybė raudonų, baltų ir geltonų fejerverkų. Fanai šėlsta - vyksta masinė psichozė. Taigi - šou prasideda!
Šį vakarą matysime:
Spoiler'is
1 Mačą: Dwight Johnson vs. Mr. Hardcore vs. Joardan Derek!
Interviu su dar nežinomu wrestler'iu!
2 Mačą: Damane vs. The Maximus! The Great Disappointment turnyro kova!
3 Mačą: Sick Extreme vs. Adolfas Germanas! Dar viena turnyro dvikova!
Main Event: The Painless vs. The Chain & Refresh!
Interviu su dar nežinomu wrestler'iu!
2 Mačą: Damane vs. The Maximus! The Great Disappointment turnyro kova!
3 Mačą: Sick Extreme vs. Adolfas Germanas! Dar viena turnyro dvikova!
Main Event: The Painless vs. The Chain & Refresh!
Taigi, pirmasis mačas:
Dwight Johnson vs. Mr. Hardcore vs. Jordan Derek
Triple Threat
Spoiler'is
Arenoje tamsu.... Po kelių akimirkų pasigirsta Egypt Central-You make me sick iružsidega violetinė šviesa, žiūrovai tyli ir ant rampos pasirodo 2 metrų ir 8 centimetrų kaukėtasis "milžinas" Jordan Derek. Greitu žingsniu eina link ringo.Užlipa laipteliais ir jis jau ringe tada užtipa ant TurnBuckle ir sukryžiuoja nykščius. Uzgroja Linkin Park - Somewhere I Belong ir ant rampos pasirodo Mister Hardcore. Biski pavaiksto ant rampos ir pradeda bekti i ringa. Uzsoka ant jo ilipa i vidu ir padaro salto. Dwight Johnson ieina i arena laimingas, džiaugdamasis gauta proga wrestlint, draugiškas su publika, duoda "high five" keliems žiūrovams, įšokęs į ringą iškelia abi rankas į viršų.
Sekantis veiksmas
Skamba gongas
Sekantis veiksmas
Visi trys priesininkai ziuri vienas i kita.
Sekantis veiksmas
Bet Jordan Derek pradeda stumti ant prisininku ir sako ,kad jis cia yra geriausias.
Sekantis veiksmas
Jordan derek numoja ranka ir eina is ringo tik ka prasidejus kovai
Sekantis veiksmas
Dwight Johnson bando preisininka sustabdyti ir paklausti kas yra,kas blogai.
Sekantis veiksmas
Jordan Derek tuo ir pasinaudoja trenkia is aukunes
Sekantis veiksmas
D.J.susiima uz galvos ir pradeda svirduliuoti,atsisukes i D.J. Jordon Derek trenkia padaro Head to head.
Sekantis veiksmas
Hardcore suprates ,kad kazkas blogai isibega i Jordan Derek.
Sekantis veiksmas
Bet Jordan Derek tuo pasinaudoja ir daro Mr.Hardcore Big Boot.
Sekantis veiksmas
Jordan Derek gretai paima svirduliuojanti D.J. ir daro body slam ant Mr.Hardcore.
Sekantis veiksmas
Jordan Derek nustumia D.J. ir daro pin‘a Mr.Hardcore.
Sekantis veiksmas
..........1...........
Sekantis veiksmas
..........2..........
Sekantis veiksmas
Mr.Hardcore sujuda.
Sekantis veiksmas
Jordan Derek susinervuoja ,pradeda ilga pokalbi su teiseju.
Sekantis veiksmas
Tuo tarpu po truputi pradeda D.J.ir Mr.Hardcore stotis.
Sekantis veiksmas
Jordan Derek issiaiskines pasiima Mr..Hardcore
Sekantis veiksmas
JD daro Powerbomb
Sekantis veiksmas
Bet JD nepavyksta D.J. daro Low Blow
Sekantis veiksmas
JD klupedamas nusiima uz savo pasidiciavima
Sekantis veiksmas
Tuo pasinaudoja mr.Hardcore nuo virviu atsimuses daro dropkick.
Sekantis veiksmas
D.J. ir Mr.Hardcore stovi ziuri vienas i kita.Ziurovai saukia ju abieju vardus.
Sekantis veiksmas
Mr.Hardcore pradeda begti link D.J.
Sekantis veiksmas
Mr.Hardcore soka ant D.J.
Sekantis veiksmas
D.J. pagauna ir negi tai bus powerbomb.
Sekantis veiksmas
Bet ne Mr.Hardcore daro Moonsault ant JD ir is kart daro pin‘a
Sekantis veiksmas
......1.......
Sekantis veiksmas
D.J. spiria i varzovus.
Sekantis veiksmas
D.J. pradeda trankyti Mr.Hardcore.
Sekantis veiksmas
D.J. daro suplex Mr.Hardcore.
Sekantis veiksmas
Dar viena Suplex.Tuo tarpu JD po valio stojasi.
Sekantis veiksmas
Dar vienas Suplex.
Sekantis veiksmas
D.J. dar viena daro suplex,bet jam nepavyksta ir Mr.Hardcore reversindamas daro Reverse DDT.
Sekantis veiksmas
Atsistoja ,bet vos laikosi ant koju.Paziuri Mr.Hardcore i gulinti priesais D.J ir jo veida atsiranda siokia tokia sypsena.
Sekantis veiksmas
Bet uz Mr.Hardcore nugaros JD.
Sekantis veiksmas
Mr.Hardcore atsisuka paziureti kaip laikosi JD
Sekantis veiksmas
Ir gauna Spinebuster is JD.
Sekantis veiksmas
JD nueina link D.J. ir ji pakelia.
Sekantis veiksmas
JD parodo kad jau viskas ir atrodo kad jis darys JD Buster
Sekantis veiksmas
JD uzsimeta D.J. i virsu
Sekantis veiksmas
Bet ne D.J. daro DDT
Sekantis veiksmas
Visi trys wrestleriai guli ant zemes
Sekantis veiksmas
Ziurovai pradeda prasyti jusu megstamiausio kovotojo atsistoti
Sekantis veiksmas
Po valio keliasi J.D. ir D.J. ir Mr.Hardcore neatsilieka.
Sekantis veiksmas
Du wrestleriai jau atsistojo ant koju D.J. ir JD
Sekantis veiksmas
JD uzsimoja trenkti D.J.
Sekantis veiksmas
Bet D.J. isvengia ir daro Rock Bottom.
Sekantis veiksmas
Pradeda visiem girties atsisukineja i visas puses .
Sekantis veiksmas
Bet nepamato Mr.Hardcore
Sekantis veiksmas
Mr.hardcore daro Sweet Hardcore Music
Sekantis veiksmas
Ir is kart pin‘ina
Sekantis veiksmas
......1.......
Sekantis veiksmas
.........2.......
Sekantis veiksmas
..........3.......
Rodoma BWE interviu salė:
Spoiler'is
Ten David Patterson kalbina California Rose.
David Patterson: Taigi, sveikas California Rose. Netempkime gumos ir pradėkime - keletu sakinukų apipasakokite savo karjerą - didžiausius laimėjimus ir skaudžiausias nesėkmes.
California Rose: Sveikas, sveikas. Na ko gero didžiausias laimėjimas - Action diržas. Dėl jo stengiausi, dėl jo kovojau, dėl jo laimėjau. Skaudžiausias pralaimėjimas? Nežinau, gal tai būtų nesenas pralaimėjimas Sick Extreme? O gal kai pralaimėjau Battle Royal kovoje, juk pergalė buvo taip arti. Na žodžiu, pralaimėjimų tokių jau labai skausmingų nepatyriau.
David Patterson: Jūs dažnai buriatės į komandas su kitais kovotojais - su savo broliuku, Silencer, o daabr ir Jason Clue. Kodėl jūs tai darote? Ar nekyla kokių konfliktų tarpusavyje, ar išeina dirbti sklandžiai, be problemų.
California Rose: Na vėlgi, su broliu buvau komandoje vien dėl to,kad jis yra mano brolis. Jam reikėjo pagalbos, pagalbos reikėjo ir man. Dabar jis kaunasi Indijoje, laiko neblogos organizacijos pagrindinį titulą. Gali būti, kad jis sugrįš.. Na nesvarbu. Silencer. Gerbiu šį žmogų. Jis man pasiūlė kovoti vienoje komandoje, pasakė, kad mato, jog turiu talentą. Gaila, Silencer turėjo pasitraukti iš BWE, o kai jis grįžo jau nebeatkūrėme grupuotės. Ir dabar BWE Heavyweight čempionas Jason Clue. The Painless grupuotė. Kai aš joje atsiradau, ten buvo netik Jason, bet ir Jason (juokiasi). Ta prasme sutikau ir mūsų didžiąją legendą Speed. Gaila, kad jis nusprendė kabinti triusikus ant vinies, kitaip dar būtume parodę mūsų galią. Nieko, dabar parodysime tą galią dviese. Ir pagrindinė priežastis kodėl aš mėgstu su kuo nors būti komandoje? Vienas lauke ne karys, štai ir atsakymas. Aišku, jei tavo komandoje yra toks subinlaižys kaip Refresh, tai jau geriau lėkt iš tos komandos kuo toliau. Konfliktai? Jei tektų kiekvieną savaitę dirbti su Refresh, tai ko gero man tektų jį kurnors pakart, o kadangi mano komandos draugai yra nerealūs čiūveliai, tai apie kokius konfliktus dar gali būti kalbos?
David Patterson: Vienas lauke nekarys - nelabai tinkama frazė. juk visi kurie ėmė pagrindinius BWE titulus kovojo vieni. Na, išimtis Jason Clue kuris laimėjo titulą būdmas komandoje. Pats Jason Speed titulą laimėjo vienas - be kitų pagalbos.
California Rose: Tai pala, pala, Deividuk. Tu manai, kad Maniac, Chain, Answer buvo tikrieji čempionai?? Jie niekas, palyginus su Clue, o jis būtent ir paimė titulą su komanda.
David Patterson: Gerai, geriau pakalbame apie patį tave, o ne apie aplinkinius. Kaip manai, kiek ilgai sugebėsi išlaikyti titulą?
California Rose: Kad ir metus. Šis titulas yra sutvertas man. Jokie ten gotai iš manęs jo neatims. Žinau, laukia daug sunkių kovų, bet man vis vien, mano pusėje yra Jason ir jei kas - jis man padės.
David Patterson: Tu esi vienas iš geriausių šios lygos kovotojų - techniškas, puikus high-flyer'is. Tiesiog įdomu sužinoti, ką tu matai savyje? Kokiuose aspektuose tu esi geriausias. Fizinėmis galimybėmis, ar psichologinėmis?
California Rose: Manau fizinėmis. Vis dėlto, dar tenka pripažinti, kad man trūksta patirties. Ne daug, bet dar trūksta. Bet! Psichologiją aš irgi neblogai išmanau, mane tėvas to išmokė. Jis yra grynas smark'as. Jis žino netgi daugiau už mane! (juokiasi) Sveikas, tėti! (mojuoja į kamerą) Aišku aš nesu pats stipriausias lygos kovotojas, bet manau kai sugebi viską sudėti į vieną vietą ir gerai pamaišyti gaunasi nenugalimasis - California Rose.
David Patterson: Koks wrestlig'as tau yra arčiau širdies - kietas - paremtas amateur-wrestling'u, spotfest'as, submission, paremtas įvairiais permetimais ar dar koks kitoks?
California Rose: Žinok neturiu aš kažkokio mėgstamiausio. Man patinka skraidyti, bet negaliu išskirti kokių spotfest'ų. Man patinka žaisti ant žemės, bet visokių grappling irgi neesu didžiausias fanas. Manau tai, kad aš galiu kovoti visur mane ir padaro stiprų. Nesvarbu į kokį matchą mane mesi, aš neturiu Achilo kulno.
David Patterson: Taigi, pakalbam ne į temą - daug kas pradėjo žaisti tokį internetinį žaidimuką - MyBrute, ar žaidi jį?
California Rose: Žaidžiu. Kiekvieną dieną tvarkau Clue charą. Ringe neišeina, tai bent virtualiam pasauly jį panervinu (juokiasi)
David Patterson: Kokią rimčiausią traumą esi patyres savo gyvenime?
California Rose: Vieną kartą esu iš obels iškritęs. Pamačiau ledinę paną, pamiršau laikytis ir tėškiausi ant jos. Ne, čia po to. Kai ji atsikėlė, pasakė, kad būtų su manim permiegojus ir nuėjo. Tada tai infarktą gavau.
David Patterson: Skamba linksmai, taigi gal gali pasigirti reikalais meilėje, gal paną turi?
California Rose: Panos neturiu. Kam man viena, kai galiu duotis su visom? (pamerkia akį)
David Patterson: O kok...
California Rose: Ėj! Baigiam interviu ir varom į barą. Gerai?
David Patterson: Na... Tik nesakom valdžiai, OK? Aš dar į tuliką užbėgu.
California Rose: Tik paskubėk, gerai?
David Patterson: OK, bėgu.
Kamera išsijungia.
David Patterson: Taigi, sveikas California Rose. Netempkime gumos ir pradėkime - keletu sakinukų apipasakokite savo karjerą - didžiausius laimėjimus ir skaudžiausias nesėkmes.
California Rose: Sveikas, sveikas. Na ko gero didžiausias laimėjimas - Action diržas. Dėl jo stengiausi, dėl jo kovojau, dėl jo laimėjau. Skaudžiausias pralaimėjimas? Nežinau, gal tai būtų nesenas pralaimėjimas Sick Extreme? O gal kai pralaimėjau Battle Royal kovoje, juk pergalė buvo taip arti. Na žodžiu, pralaimėjimų tokių jau labai skausmingų nepatyriau.
David Patterson: Jūs dažnai buriatės į komandas su kitais kovotojais - su savo broliuku, Silencer, o daabr ir Jason Clue. Kodėl jūs tai darote? Ar nekyla kokių konfliktų tarpusavyje, ar išeina dirbti sklandžiai, be problemų.
California Rose: Na vėlgi, su broliu buvau komandoje vien dėl to,kad jis yra mano brolis. Jam reikėjo pagalbos, pagalbos reikėjo ir man. Dabar jis kaunasi Indijoje, laiko neblogos organizacijos pagrindinį titulą. Gali būti, kad jis sugrįš.. Na nesvarbu. Silencer. Gerbiu šį žmogų. Jis man pasiūlė kovoti vienoje komandoje, pasakė, kad mato, jog turiu talentą. Gaila, Silencer turėjo pasitraukti iš BWE, o kai jis grįžo jau nebeatkūrėme grupuotės. Ir dabar BWE Heavyweight čempionas Jason Clue. The Painless grupuotė. Kai aš joje atsiradau, ten buvo netik Jason, bet ir Jason (juokiasi). Ta prasme sutikau ir mūsų didžiąją legendą Speed. Gaila, kad jis nusprendė kabinti triusikus ant vinies, kitaip dar būtume parodę mūsų galią. Nieko, dabar parodysime tą galią dviese. Ir pagrindinė priežastis kodėl aš mėgstu su kuo nors būti komandoje? Vienas lauke ne karys, štai ir atsakymas. Aišku, jei tavo komandoje yra toks subinlaižys kaip Refresh, tai jau geriau lėkt iš tos komandos kuo toliau. Konfliktai? Jei tektų kiekvieną savaitę dirbti su Refresh, tai ko gero man tektų jį kurnors pakart, o kadangi mano komandos draugai yra nerealūs čiūveliai, tai apie kokius konfliktus dar gali būti kalbos?
David Patterson: Vienas lauke nekarys - nelabai tinkama frazė. juk visi kurie ėmė pagrindinius BWE titulus kovojo vieni. Na, išimtis Jason Clue kuris laimėjo titulą būdmas komandoje. Pats Jason Speed titulą laimėjo vienas - be kitų pagalbos.
California Rose: Tai pala, pala, Deividuk. Tu manai, kad Maniac, Chain, Answer buvo tikrieji čempionai?? Jie niekas, palyginus su Clue, o jis būtent ir paimė titulą su komanda.
David Patterson: Gerai, geriau pakalbame apie patį tave, o ne apie aplinkinius. Kaip manai, kiek ilgai sugebėsi išlaikyti titulą?
California Rose: Kad ir metus. Šis titulas yra sutvertas man. Jokie ten gotai iš manęs jo neatims. Žinau, laukia daug sunkių kovų, bet man vis vien, mano pusėje yra Jason ir jei kas - jis man padės.
David Patterson: Tu esi vienas iš geriausių šios lygos kovotojų - techniškas, puikus high-flyer'is. Tiesiog įdomu sužinoti, ką tu matai savyje? Kokiuose aspektuose tu esi geriausias. Fizinėmis galimybėmis, ar psichologinėmis?
California Rose: Manau fizinėmis. Vis dėlto, dar tenka pripažinti, kad man trūksta patirties. Ne daug, bet dar trūksta. Bet! Psichologiją aš irgi neblogai išmanau, mane tėvas to išmokė. Jis yra grynas smark'as. Jis žino netgi daugiau už mane! (juokiasi) Sveikas, tėti! (mojuoja į kamerą) Aišku aš nesu pats stipriausias lygos kovotojas, bet manau kai sugebi viską sudėti į vieną vietą ir gerai pamaišyti gaunasi nenugalimasis - California Rose.
David Patterson: Koks wrestlig'as tau yra arčiau širdies - kietas - paremtas amateur-wrestling'u, spotfest'as, submission, paremtas įvairiais permetimais ar dar koks kitoks?
California Rose: Žinok neturiu aš kažkokio mėgstamiausio. Man patinka skraidyti, bet negaliu išskirti kokių spotfest'ų. Man patinka žaisti ant žemės, bet visokių grappling irgi neesu didžiausias fanas. Manau tai, kad aš galiu kovoti visur mane ir padaro stiprų. Nesvarbu į kokį matchą mane mesi, aš neturiu Achilo kulno.
David Patterson: Taigi, pakalbam ne į temą - daug kas pradėjo žaisti tokį internetinį žaidimuką - MyBrute, ar žaidi jį?
California Rose: Žaidžiu. Kiekvieną dieną tvarkau Clue charą. Ringe neišeina, tai bent virtualiam pasauly jį panervinu (juokiasi)
David Patterson: Kokią rimčiausią traumą esi patyres savo gyvenime?
California Rose: Vieną kartą esu iš obels iškritęs. Pamačiau ledinę paną, pamiršau laikytis ir tėškiausi ant jos. Ne, čia po to. Kai ji atsikėlė, pasakė, kad būtų su manim permiegojus ir nuėjo. Tada tai infarktą gavau.
David Patterson: Skamba linksmai, taigi gal gali pasigirti reikalais meilėje, gal paną turi?
California Rose: Panos neturiu. Kam man viena, kai galiu duotis su visom? (pamerkia akį)
David Patterson: O kok...
California Rose: Ėj! Baigiam interviu ir varom į barą. Gerai?
David Patterson: Na... Tik nesakom valdžiai, OK? Aš dar į tuliką užbėgu.
California Rose: Tik paskubėk, gerai?
David Patterson: OK, bėgu.
Kamera išsijungia.
Damane vs. The Maximus
The Great Disappointment qualifying match
Spoiler'is
Nuskamba Alice in Chains - Them Bones. Arena pasidaro tamsiai melynos spalvos. Zmonems rekaujant, pro susidariusius garus prie ieimo izengia i patalpa Damane. Jisai besokinedamas eina ringo link. Ilipa i ringa ir iskelia savo rankas i virsu.
Uzgesta sviesos. Titatrone pasirodo ugnis ir pradeda skambeti Diktatura - Lietuvai, bei i arena ieina Lithuania Warrior. I ringa eina visada rimtas, susikaupes kovai.
Uzgesta sviesos. Titatrone pasirodo ugnis ir pradeda skambeti Diktatura - Lietuvai, bei i arena ieina Lithuania Warrior. I ringa eina visada rimtas, susikaupes kovai.
Sekantis veiksmas
Skamba gongas.
Sekantis veiksmas
The Maximus eina link Damane.
Sekantis veiksmas
Ir gauna smūgį.
Sekantis veiksmas
Bet smūgiuoja atgal.
Sekantis veiksmas
Damane vėl smūgiuoja Maximus.
Sekantis veiksmas
Maximus atgal.
Sekantis veiksmas
Damane spiria varžovui į pilvą.
Sekantis veiksmas
Maximus netikėtai griebia Damane koją.
Sekantis veiksmas
Damane griūna.
Sekantis veiksmas
maximus bando užlaužti koją.
Sekantis veiksmas
Reverse!
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
Kickout!
Sekantis veiksmas
Maximus kurį pinnino varžovas iš kart atsimuša nuo virvių.
Sekantis veiksmas
Spyris Damane į galvą.
Sekantis veiksmas
Damane ant žemės.
Sekantis veiksmas
Maximus atlieka Legdrop.
Sekantis veiksmas
Ir pinnina.
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
Kickout.
Sekantis veiksmas
Maximus kelia priešininką.
Sekantis veiksmas
Varžovo galva tarp Maximus kojų.
Sekantis veiksmas
Powerbomb!
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
Shoulder's Up.
Sekantis veiksmas
Maximus keliasi.
Sekantis veiksmas
Damane guli.
Sekantis veiksmas
Damane keliasi.
Sekantis veiksmas
Maximus pakelia priešą.
Sekantis veiksmas
Ir gauna Fisherman's Suplex!
Sekantis veiksmas
Netikėtas manevras.
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
Shoulder's Up!
Sekantis veiksmas
Abudu keliasi.
Sekantis veiksmas
Maximus stuma varžovą į virves.
Sekantis veiksmas
Damane įsikabina į jas.
Sekantis veiksmas
Maximus trinkteli į galvą.
Sekantis veiksmas
Damane griūna.
Sekantis veiksmas
KO!
Sekantis veiksmas
Maximus tikrai gerai užtaikė su kumščiu.
Sekantis veiksmas
Jis liapa ant turnbuckles.
Sekantis veiksmas
Taunt!
Sekantis veiksmas
Šuolis!
Sekantis veiksmas
Tiesiai ant pakeltų Damane kelių!
Sekantis veiksmas
Maximus atšoka.
Sekantis veiksmas
Maxima atsimuša į virves.
Sekantis veiksmas
Ir gauna Clothesline!
Sekantis veiksmas
Damane lipa ant turnbuckles.
Sekantis veiksmas
Frog-Splash!
Sekantis veiksmas
Maximus sunkiai keliasi.
Sekantis veiksmas
Damane tuo tarou jau ant kojų.
Sekantis veiksmas
Maximus atsisuka.
Sekantis veiksmas
Damane užsimeta varžovą į Fireman's Carry poziciją.
Sekantis veiksmas
DMC?
Sekantis veiksmas
Ne.
Sekantis veiksmas
Maximus nusileidžia ant kojų.
Sekantis veiksmas
Ir vėl Fireman's Carry pozicija.
Sekantis veiksmas
DM-FUCKING-C!!!
Sekantis veiksmas
Labai gerai pavykęs manevras.
Sekantis veiksmas
Maximus guli be gyvybės ženklų - viena problema pasaulyje mažiau
.
Sekantis veiksmas
Damane iškėlęs rankas rėkia iš džiaugsmo!
Sekantis veiksmas
Jam to negana.
Sekantis veiksmas
Jis kelia varžovą.
Sekantis veiksmas
Fireman'as Carry poziciją!
Sekantis veiksmas
Šūksnis.
Sekantis veiksmas
Dar vienas DM-FUCKING-C!
Sekantis veiksmas
D - M - C! D - M - C! D - M - C!
Sekantis veiksmas
Damane užverčia varžovo kojas.
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
Be šansų...
Sekantis veiksmas
...kickout'inti.
Sekantis veiksmas
Viskas - Damane nugalėtojas.
Sekantis veiksmas
Skamba Damane theme'as.
Sekantis veiksmas
Jis ramiai palieka ringą.
Sekantis veiksmas
Maximus išsiridena iš ringo.
Sekantis veiksmas
Taigi - Damane kitame etape.
Rodomas Answer locker-room'as:
Spoiler'is
Į jį pasibeldžia kažkos vyras. Answer jį įsileidžia. Vyras sako - "pone, kažkas daužo jūsų automobilį!". Answer negalėdamas tuo patikėti išbėga į mašinų stovėjimo aikštelę. Jis prieina prie savo automobilio. Bet jam nieko nenutiko! Vyriškis kuris pranešė ią naujieną išsitraukia kastetą ir sušunka - "vyrai puolam!". Iš įvairių pakampių iššoka dar šeši ginkluoti chuliganai. Jie pradeda gaudyti Answer'į. Jis nubėga į kažkokį pastatą. Nusikaltėliai jam iš paskos. Pastato durys užsidaro. Atsidaro! Iš namelio išbėga Answer. Jis nubėga už kažkokio kampo. Kaukėti chuliganai negali jo rasti. Answer paskambina telefonu. Kamera rodo jo veidą. Jame matome daugybę baimės. Ir staiga su laužtuvu Answer į nugarą kertą užpuolikas! Answer griūna, telefonas krenta iš rankų. Answer daužomas su visokiais ginklais. Atbėga apsauga. Vienas iš užpuolikų pačiumpa Answer'io telefoną ir pabėga. Answersužeistas guli. Atbėga apsauginiai, gydytojai ir išneša jį. Kas tie užpuolikai?
Sick Extreme vs. Adolfas Germanas
The Great Disappointment qualifying match
Spoiler'is
Suskamba Korn - Right Now sproginėja fejewerkai ir į arena ižengia Sick Extreme jis priena prie ringo ir nusimeta švarka. Įčiuožia į ringa ir jam patauntinus sproginėja fejewerkai. Pasigirsta trečio Reicho maršas. Visur skamba fanfaros ir į areną įvažiuoja didelis Mercedes klasės automobilis. Jisai privažiuoja arti ringo ir iš jo išlipa trys iskilus asmenys: Adolfas Germanas, Giunteris Tishe, Gerdas shlangestaigeris. Adolfas įlipa į ringą. Kova prasideda!
Sekantis veiksmas
Kovotojai susikimba
Sekantis veiksmas
Germanas nustumia Sick Extreme
Sekantis veiksmas
Dar vienas susikibimas
Sekantis veiksmas
Sick Extreme vėl yra nustumiamas!
Sekantis veiksmas
S-E metasi į priekį
Sekantis veiksmas
Clothesline!
Sekantis veiksmas
NĖRA! Germanas pasilenkia!
Sekantis veiksmas
Adolfas atlike German Suplex!
Sekantis veiksmas
Bet S-E apsisuka ore ir jis ant kojų!
Sekantis veiksmas
Spear!
Sekantis veiksmas
Dabar jau Adolfas paguldytas
Sekantis veiksmas
Sick Extreme spardo vokietį
Sekantis veiksmas
Atrodo S-E labai trokšta šios pergalės
Sekantis veiksmas
Jis apverčia vokietį ant pilvo ir ima jo koją!
Sekantis veiksmas
Taip, tai Ankle Lock!
Sekantis veiksmas
Ar vokietis pasiduos?
Sekantis veiksmas
Iki virvių apie pusę metro
Sekantis veiksmas
Adoflas bando trauktis artyn virvių
Sekantis veiksmas
Šliaužia
Sekantis veiksmas
Šliaužia
Sekantis veiksmas
Sick Extreme patempia Adolfą už kojos ir jie vėl ringo viduryje!!
Sekantis veiksmas
Germano veidas perkreiptas skausmo
Sekantis veiksmas
Jis atrodo jau pasiduos!
Sekantis veiksmas
..
Sekantis veiksmas
NE! Adolfas verčiasi ant nugaros, o S-E pameta koją!
Sekantis veiksmas
Sick Extreme eina link Adolfo
Sekantis veiksmas
Pastarasis spiria buvusiam Tag-Team čempionui!
Sekantis veiksmas
Sick Extreme imasi už pilvo
Sekantis veiksmas
Adolfas stojasi
Sekantis veiksmas
Matosi, kad jis negali tvirtai stovėti ant savo dešinės kojos.
Sekantis veiksmas
Vokietis ima Sick Extreme
Sekantis veiksmas
Irish Wip į ringo kampą!
Sekantis veiksmas
Whisper in the Wind!!!
Sekantis veiksmas
Sick Extreme finisheris!
Sekantis veiksmas
Yra!
Sekantis veiksmas
Bet ne! S-E pataiko ant teisėjo, kurį pastumė Adolfas!
Sekantis veiksmas
Teisėjas atjungtas!
Sekantis veiksmas
Adolfas stato Sick Extreme
Sekantis veiksmas
Punch!
Sekantis veiksmas
Punch!
Sekantis veiksmas
Germanui to dar negana! S-E pasitinka smūgių laviną!!!
Sekantis veiksmas
S-E krenta ant ringo kampo ir bando išsilaikyti ringo virvių pagalba
Sekantis veiksmas
Nacis iš kišenės traukiasi kažkokį tai daiktą
Sekantis veiksmas
Tai diržo sagtis!
Sekantis veiksmas
Nacis pasiima sagtį patogiai ir…
Sekantis veiksmas
Suskamba Korn - Right Now!!! Nejaugi tai..
Sekantis veiksmas
Taip! Tai Kyo!!
Sekantis veiksmas
Jis greit įbėga su kėde, išliuožia į ringą
Sekantis veiksmas
Bet Clothesline iš Adolfo!
Sekantis veiksmas
Nėra! Kyo išsisuka!
Sekantis veiksmas
Chair Shot!!
Sekantis veiksmas
Adolfas krenta
Sekantis veiksmas
Kyo žiauriu žvilgniu žiūri į Nacį.
Sekantis veiksmas
Prie savo draugo prieina Sick Extreme
Sekantis veiksmas
Pastarasis patapšnoja Kyo per petį
Sekantis veiksmas
Chairshot!!!!! OMG!!
Sekantis veiksmas
Sick Extreme griūna!!
Sekantis veiksmas
Ar tai reiškia, kad Sick Extreme Kyo komanda išardyta??
Sekantis veiksmas
Dieve mano..
Sekantis veiksmas
Kyo meta kėdę iš ringo ir pakelia Germaną
Sekantis veiksmas
Užmeta jį ant savo buvusio komandos partnerio ir lėtai palieka areną
Sekantis veiksmas
…
Sekantis veiksmas
Teisėjas atsigauna
Sekantis veiksmas
Jis prišliaužia prie kovotojų
Sekantis veiksmas
PIN!
Sekantis veiksmas
Vienas!
Sekantis veiksmas
Du!
Sekantis veiksmas
..
Sekantis veiksmas
Trys!!
Sekantis veiksmas
Užgroja trečiojo reicho maršas ir nugalėtoju skelbiamas Adolfas. Deja, jis atsistoti su iškelta ranka negali. Abu kovotojus išneša gydytojai,o Germanas žengia toliau The Great Dissapointment turnyre…
Rodoma mašinų stovėjimo aikštlė:
Spoiler'is
Ten eina mūsų "vakarėlių liūtas" David Patterson.
Sutaršyti plaukai, kreivai uždėti akiniai, prasagstyti marškiniai. Veida milžiniška šypsena. 
The Painless vs. The Chain & Refresh
Tag-Team Match
Spoiler'is
Skamba Metallica - Master Of Puppets! Arena pradeda mirgėti įvairiomis spalvomis. Iš po titantron'o išeina dabartiniai Undisputed ir Action čempionai - Jason Clue ir California Rose. Jie nueina link ringo. California Rose įsliuogia į ringą ir lipa ant turnbuckles. Jason Clue užlipęs ant apron'o lipa ant turnbuckles (kita puse). Rosy nusisega Action diržą ir jį iškelia. Tą patį padaro ir Clue su savo Undisputed diržu. Jason atsiremia į turnbuckles ir sukdamasis atsiduria ringe. Rosy nulipa nuo turnbuckles. Clue atsisuka į minią ir iškelia diržą, o Rosy priekį draugo atsitupia ir ištiesia rankas. Daugybė fejerverkų! Rosy atsistoja. Clue nueina prie virvių ir personalo darbuotojui paduoda Undisputed diržą. California Rose diržą padeda ant apron'o ir darbuotojas jį taip pat paima. Painless laukia oponentų.
Skamba Papa Roach - Alive. Arenoje pasirodo Refresh. Jis nueina prie ringo. Užkala Disturbed - Perfect Insanity. Pro dūmų kamuolį ant rampos pasirodo The Chain. Po titulo praradimo Chain veidas perkreiptas pykčiu. Vienoje rankoje jis laiko grandinę, kitoje riedlentę. Sprogstant pyrotechnikai The Chain riedlente nuvažiuoja nuo rampos. Jis privažiuoja ringą, ir kartu su Refresh įsliuogia į jį.
Skamba Papa Roach - Alive. Arenoje pasirodo Refresh. Jis nueina prie ringo. Užkala Disturbed - Perfect Insanity. Pro dūmų kamuolį ant rampos pasirodo The Chain. Po titulo praradimo Chain veidas perkreiptas pykčiu. Vienoje rankoje jis laiko grandinę, kitoje riedlentę. Sprogstant pyrotechnikai The Chain riedlente nuvažiuoja nuo rampos. Jis privažiuoja ringą, ir kartu su Refresh įsliuogia į jį.
Sekantis veiksmas
Rose jau stovi pasiruošęs kovai
Sekantis veiksmas
Refresh su Chain ginčijasi kas turi eiti pirmas
Sekantis veiksmas
jie vis dar nesusitarę
Sekantis veiksmas
California Rose tai pradeda atsibosti
Sekantis veiksmas
ir Double clothesline!
Sekantis veiksmas
Rose išridena Refresh už ringo
Sekantis veiksmas
Ir pakelia Chain
Sekantis veiksmas
Irish whip į ringo virves
Sekantis veiksmas
Ir California užlaužiaChain`o kaklą!
Sekantis veiksmas
California Rose pritupia taip įgaudamas pranašumą
Sekantis veiksmas
Chain pradeda bandyti išsivaduoti
Sekantis veiksmas
Bet pastangos bergžios
Sekantis veiksmas
Bum!
Sekantis veiksmas
Chain trenkia Rose į pilvą
Sekantis veiksmas
Antrą kartą
Sekantis veiksmas
Rose susilpnina smaugimą
Sekantis veiksmas
Ir Chain sugeba nustumti rankas!
Sekantis veiksmas
Bet Rose kala į galvą Chain`ui
Sekantis veiksmas
Rose pats įsibegėja
Sekantis veiksmas
ir
Sekantis veiksmas
Clothesline
Sekantis veiksmas
Refresh pagaliau atsibunda
Sekantis veiksmas
Good morning, sunshine!
Sekantis veiksmas
Chain atsikelia
Sekantis veiksmas
Rose kala dropkick į kaklą!!!
Sekantis veiksmas
California rose pakelia Chain ir nusiveda prie savo ringo kampo
Sekantis veiksmas
Tag!
Sekantis veiksmas
Rose atstato Chain kaklą
Sekantis veiksmas
Clue pasilipa ant antros ringo virvės
Sekantis veiksmas
Ir krentantis kumštis į Chain Kaklą!
Sekantis veiksmas
Chain parpuola ant kelių
Sekantis veiksmas
Clue įsibegėja nuo ringo virvių ir
Sekantis veiksmas
Running low dropkick!
Sekantis veiksmas
Bet Chain pasilenkia kaip per Matrica!
Sekantis veiksmas
Jason Clue perskrido virš Chain
Sekantis veiksmas
Abu kovotojai greit atssistoja
Sekantis veiksmas
Greitesnis Clue
Sekantis veiksmas
Tačiau Chain pasilenkdamas išvengia Clue smūgio
Sekantis veiksmas
Dropkick
Sekantis veiksmas
Clue greit atsistoja
Sekantis veiksmas
Chain`o shoulderblock!
Sekantis veiksmas
Clue dar to negana
Sekantis veiksmas
jis atsistoja
Sekantis veiksmas
Chain dar kartą įsibegėja ir
Sekantis veiksmas
Spear
Sekantis veiksmas
Jason griūna ant ringo grindinio
Sekantis veiksmas
Refresh pradeda rėkti, jog jis irgi nori kautis
Sekantis veiksmas
o Chain paprasčiausiai išmeta špygą
Sekantis veiksmas
Chain eina prie Clue kojų
Sekantis veiksmas
Bet Clue spiria iš kojos į Chain kaklą
Sekantis veiksmas
Chain griūna aukštielnykas
Sekantis veiksmas
Clue pakelia Chain ir
Sekantis veiksmas
DDT!
Sekantis veiksmas
Paradoksas: Clue pakėlė Chain tam, kad jis kristų žemyn
Sekantis veiksmas
Clue tagina California Rose
Sekantis veiksmas
Jason Clue priena prie Chain
Sekantis veiksmas
O Rose įsibegėja nuo ringo virvių
Sekantis veiksmas
Jason clue suneria savo plaštakas ir Rose pasinaudoja tuo lyg pakila
Sekantis veiksmas
Jason`as išmeta Rose aukštyn ir
Sekantis veiksmas
Elbow drop!
Sekantis veiksmas
Califronia Rose apverčia Chain ir
Sekantis veiksmas
S-T-F-U
Sekantis veiksmas
Chain labai sunku laikytis
Sekantis veiksmas
Tačiau jis vis dar laikosi
Sekantis veiksmas
Bando pasiekti ringo virves
Sekantis veiksmas
Tačiau jam sunku vilkti kartu ir Califronia Rose
Sekantis veiksmas
Rose sukaupia jėgas ir
Sekantis veiksmas
Apsiverčia!
Sekantis veiksmas
Pin
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
Califronia Rose vėl atverčia Chain
Sekantis veiksmas
Chain jau pasiruošęs pasiduoti
Sekantis veiksmas
Nejaugi pabaiga
Sekantis veiksmas
kas jį išgelbės?
Sekantis veiksmas
Refresh trenkia iš kojos
Sekantis veiksmas
Rose paleidžia Chain
Sekantis veiksmas
Teisėjas liepia grįžti Refresh į savo vietą
Sekantis veiksmas
Refresh kažkodėl dar bando aiškintis su teisėju
Sekantis veiksmas
Tuo pasinaudoja Clue
Sekantis veiksmas
Jis lipa į ringą
Sekantis veiksmas
Refresh bando atkreipti teisįjo dėmesį į tai
Sekantis veiksmas
Tačiau šis nereaguoja
Sekantis veiksmas
Clue kartu su Rose suima Chain ir
Sekantis veiksmas
Double DDT
Sekantis veiksmas
Nuo smūgio atotrankos Chain klūpi ant kelių ringo viduryje!
Sekantis veiksmas
Jason Clue ir Califronia Rose įsibegėja iš skirtingu pusių
Sekantis veiksmas
Ir suspaudžia Chain!
Sekantis veiksmas
Clue kol teisėjas nemato pasišalina iš ringo
Sekantis veiksmas
Rose pinina Chain
Sekantis veiksmas
Teisėjas pagaliau atkreipia dėmesį ir skaičiuoja
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
Shoulders up!
Sekantis veiksmas
Rose nepanikuoja
Sekantis veiksmas
Jis padaro dar kelis angry stompus
Sekantis veiksmas
Ir lipa ant turnbuckle
Sekantis veiksmas
jis jau ant viršutinės virvės
Sekantis veiksmas
“nušauna“ savo varžovą t.y. Chain ir
Sekantis veiksmas
FROG SPLASH!
Sekantis veiksmas
Chain
Sekantis veiksmas
Atstato kelius!
Sekantis veiksmas
Chain vos ne vos ringo virvių pagalba atsistoja
Sekantis veiksmas
Ir lipa pats ant trunbuckle!
Sekantis veiksmas
Sunkiai, bet lipa
Sekantis veiksmas
jau ant antros ringo virvės
Sekantis veiksmas
jau ant viršūnės!
Sekantis veiksmas
Bet California Rose jau atsipeikėjęs ir pats lipa ant turnbuckle
Sekantis veiksmas
Chain smūgiuoja iš dešinės
Sekantis veiksmas
Tačiau Rose vis tiek lipa
Sekantis veiksmas
Pasilipa ant antros ringo virvės
Sekantis veiksmas
Ir smūgių karas!
Sekantis veiksmas
vienas, antras
Sekantis veiksmas
trečias ketvirtas, septintas smūgis
Sekantis veiksmas
Rose laikosi tik viena ranka
Sekantis veiksmas
Chain suima už Rose kaklo ir
Sekantis veiksmas
ir...
Sekantis veiksmas
TORNADO DDT nuo Turnbuckle!
Sekantis veiksmas
Chain vos ne vos atsistoja
Sekantis veiksmas
ir rėpšliojasi link Refresh
Sekantis veiksmas
Refresh atkiša ranką
Sekantis veiksmas
Ir
Sekantis veiksmas
Tag!
Sekantis veiksmas
Ne! Refresh patraukė ranką
Sekantis veiksmas
Chain kažką sumurma
Sekantis veiksmas
“manai labai juokinga?“
Sekantis veiksmas
Ir trenkia Refresh į snukį!
Sekantis veiksmas
Refresh priverstas stoti į ringą
Sekantis veiksmas
Tačiau jis žvilgsniu susiremia su Chain
Sekantis veiksmas
Ir jie nepamato kaip
Sekantis veiksmas
California Rose įsibegėja ir
Sekantis veiksmas
Double Shoulderblock
Sekantis veiksmas
Chain Skrenda už ringo
Sekantis veiksmas
O Refresh spėja pačiupti ringo virvę
Sekantis veiksmas
Rose bando įmesti Refresh į ringą
Sekantis veiksmas
Jam pavyksta
Sekantis veiksmas
Bet Refresh ant kojų!
Sekantis veiksmas
Ir kala straight punch Rose`ui
Sekantis veiksmas
Irish whipina jį į ringo virves
Sekantis veiksmas
Bet Rose reversina į Irish whip
Sekantis veiksmas
Refresh užsimoja ir Clothesline from hell!
Sekantis veiksmas
Rose pasilenkia
Sekantis veiksmas
Refresh įsibegėja nuo kitos ringo virvės
Sekantis veiksmas
Ir vėl clothesline from hell
Sekantis veiksmas
Šį kartą pavyksta
Sekantis veiksmas
Refresh taip kala, kad Rose nuskrenda atgal iki savo ringo kampo ir tag!
Sekantis veiksmas
Jason Clue įlipa į ringa
Sekantis veiksmas
Refresh dar karta bando laime su Clothelsine From Hell!
Sekantis veiksmas
Jason Clue pasilenkia
Sekantis veiksmas
Refresh prabėga pro Jason Clue
Sekantis veiksmas
Ir JC atlieka Inverted DDT.
Sekantis veiksmas
Yra!
Sekantis veiksmas
Pin!
Sekantis veiksmas
1.
Sekantis veiksmas
2.
Sekantis veiksmas
Kick-out.
Sekantis veiksmas
Jason Clue kelia Refresh.
Sekantis veiksmas
Refresh nustumia Jason Clue link virviu ir atlieka jam.
Sekantis veiksmas
Dropckick!
Sekantis veiksmas
Jason Clue laikosi virviu pagalba.
Sekantis veiksmas
Refresh bando clothelsinint jį iš ringo.
Sekantis veiksmas
Bet gauna Spear.
Sekantis veiksmas
Jason Clue lekia link California Rose.
Sekantis veiksmas
Tagas!
Sekantis veiksmas
Ta pati padaro apsvaiges Refresh.
Sekantis veiksmas
California Rose ir The Chain lipa į ringa.
Sekantis veiksmas
California Rose ir The Chain susikimba.
Sekantis veiksmas
The Chain atrodo turi persvara ,bet gauna spyri į pilvą
Sekantis veiksmas
Ir DDT!
Sekantis veiksmas
Rose pins Chain
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
Kick-out.
Sekantis veiksmas
The Chain kick-outina!
Sekantis veiksmas
Tačiau Rose nėkiek nesinervina ir paprašo žiūrovu palaikimo.
Sekantis veiksmas
Ir patikėkit jį tikrai gauna.
Sekantis veiksmas
Jis nušauna varžova.
Sekantis veiksmas
The Chain stojasi ir Messiah!
Sekantis veiksmas
Ne The Chain pavyksta išsisukti.
Sekantis veiksmas
Jis greitai tagina Refresh.
Sekantis veiksmas
Ir pats palieka ringa.
Sekantis veiksmas
WTF?
Sekantis veiksmas
Jis ,net nepažiurėdamas į ringa palieka jį.
Sekantis veiksmas
Refresh žiūri į jį nesuprasdamas.
Sekantis veiksmas
Refresh atsisuka ir...
Sekantis veiksmas
Messiah!
Sekantis veiksmas
California Rose dar lipa ant turnbuckle ir…
Sekantis veiksmas
Corcksrew 630.
Sekantis veiksmas
California Rose tagina Jason Clue.
Sekantis veiksmas
Jason Clue kelia leisgyvį Refresh.
Sekantis veiksmas
Bridges Still Burning!
Sekantis veiksmas
Jason Clue ir California Rose padeda po koja ant Refresh.
Sekantis veiksmas
1.
Sekantis veiksmas
2.
Sekantis veiksmas
Kick-out!
Sekantis veiksmas
Meluoju…
Sekantis veiksmas
3.
Sekantis veiksmas
Taip!
Sekantis veiksmas
California Rose ir Jason Clue…
Sekantis veiksmas
The Painless nuskina dar viena pergale.
Sekantis veiksmas
Jie kelia abu savus titulus rodydami ,kad jie čia BWE dominuos.
Sekantis veiksmas
California Rose savo firminiu taunt nušauna Refresh.
Sekantis veiksmas
Jason Clue užlipa ant turnbuckle ir iškelia savo BWE Undisputed titulą.
Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-05-18, 19:19