Naktis,tamsu, juoda spalva, tamsūs skersgatviai, bėgantys šešėliai, atrodo pažįstama? Taip, tai baimės jausmas. *Refresh nusijuokia* ir toliau tesia: žudiko juokas kažkur patamsei nutilo. Visa tai atrodo mistiška, esate pripratę prie to? Nekeista, visi šešiamečiai yra pripratę prie baimės. Mirtinos baimės, kuri sukausto kiekviena išvydusi mane, mane - Karalių Refresh.
Publika pradeda boointi, žmonės greitai išsitraukia plakatus "Nekęsk Refresh Ultras" "Refresh užknisa" Grįžk į Kauną" kuriuos pasak komentatorių jau buvo išmetę.
Refresh ironiškai šypsosi, ir be jokio jaudulio tesia tai ką pradėjo: Galite čia nešvilpti, nes matau, kad gariūnai jus aprengė
Publika taip garsiai nušvilpinėja Refresh, kad arenos ekranai rodo, jog tai yra arenos garso rekordas, o Refresh nustoja šnekėti, nes net jam rėkiant į mikrafoną, beveik nieko nesigirdi.
Rėkite, spiekite, griūkite, darykite ką norite, vistiek tai nieko nepakeisi, nes dabar aš esu pagrindinis asmuo šioje arenoje ir visų jūsų akys nukreiptos ne į ką kitą, o į šios federacijos Karalių tai yra Mane. Galite vadinti mane pasikėlusiu, arogantišku, vadinkite mane kaip tik norite nors ir mulkiu, bet aš vistiek būsiu šio federacijos pagrindinis veidas, kurio marškinėlius jūs pirkote ir pirksite, tiesa tai darysite vienu tikslu -deginimui, bet man negaila, tai didina mano pinigų kiekį banke.
Titatrone parodomas video kaip grupelė jaunų vaikinų sudegina Žalios spalvos Refresh marškinėlius. Refresh nusiema kostiumą ir metą jį į žiūrovus, tačiau tuojaut pat jis grįžta atgal į ringą.
Refresh susimasto ir galvoja ką čia pasakius. Tai ką, vėplos matau nesuprantate, kad norėjau tartis gražiuoju, ką jau padarysi, teks šią federaciją užimti jėga ir sugebėjimais ringe *parodo į savo raumenis*.
Žiūrovai ir toliau šėlsta rodydami nepadorius gestus, bei keldami įvairiausio pobūdžio plakatus, kuriose Refresh yra įžeidinėjamas.
Man nesvarbu, ką jūs darote, kuo jūs vardu, neiškau draugu, nepildau savo priešų sąrašų, bet į Fusion federaciją atėjau vienu tikslu, ne tai nėra noras užsidirbti, tai nėra noras pamaloninti jus ir iškovoti dar vieną titulą į savo pasiekimų kolekcija, tai noras susikauti su Bottom(publika ima užti išgirdusi šį vardą), taip tai jis, vaikinas kažkada mane nugalėjas, tačiau atėjo keršto metas, kuris bus labai saldus, Bottom, jeigu tu nesi bailys, ateik ir prijimk mano mestą iššūkį.
Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2010-10-31, 20:42