Peršokti prie turinio

Makiwaro vs The Lett

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 3

#1 Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6

2010-12-05, 21:57

Arenoje keliom sekundėm užgęsta šviesa. Staiga pasigirsta pirmieji Megadeth - Symphony Of Destruction dainos akordai ir arenoje užsidega trumpa, labai akinama šviesa. Kai ji užgęsta, entrance takelio pradžioje jau stovi Makiwaro. Visiškai bejausmiu veidu, lėtai žengia į ringą. Atėjas į ringą, užlipa ant antros ringo virvės ir lėtai apsidairo aplink areną. Nulipa ir visiškai nejudėdamas stovi. Salėje sumišusi reakcija. Vieni bando Makiwaro palaikyti šūksniais, kiti jį nušvilpinėja. Mako lėtai prieina prie ringo krašto ir ištiesia ranką. Ringo announcerė paduoda jam mikrofoną. Mako, bejausmiu veidu, atsistoja ringo vidurį ir lėtai sukiodamas galvą apžiūrinėja arenoje esančius žiurovus.

-Konnichiwa, watashi no namae MAKIWARO... (Visa salė skanduoja "WHAT?") Makiwaro šelmiškai nusišypso. -Gerai gerai. Pasakysiu jums visiems suprantama kalba. Sveiki. Mano vardas Makiwaro (tačiau jis angliškai kalba su akcentu, tad vistiek nevisi supranta). Aš esu kilęs iš Japonijos, o Japonijoje wrestling'as tai antroji religija. Vien todėl, kad aš esu iš Japonijos... Vien tai mane padaro geresniu už daugumą šios kompanijos wrestlerių... (Makiwaro nusijuokia) Ar aš pasakiau "daugumą" ? Atleiskit, norėjau pasakyti - už visus (salėje pasigirsta garsus boo'inimas). Nuo pat vaikystės svajojau tapti wrestleriu. Ir mano svajonė išsipildė. Turiu pripažinti, kad jeigu būčiau kilęs iš Amerikos, dabar nestovėčiau šitame ringe, o greičiausiai kokioj nors gatvės užkampėj stovėčiau prie kiosko ir prekiaučiau kebabais (šelmiškai šypsosi)... Bet aš juo tapau. Tapau wrestleriu. Ir nuo tos akimirkos.. Turbūt laimingiausios akimirkos mano gyvenime... Svajoju tapti geriausiu wrestleriu. Man tiesa sąkant nelabai svarbu ką jūs apie mane manote. Mylite, nekenčiate, gerbiate ar dar ką nors - aš turiu tikslą būti geriausiu. (Trumpa pauzė) Ir aš juo būsiu. (Vėl pauzė) Tiesą sakant.. Galbūt jau ir esu... Kagi... Nesiruošiu čia ilgai aušint burnos, tik norėčiau trumpai pakalbėt apie mano ir Latvių patrioto... (Trumpa pauzė, Makiwaro pašaipiai šypsosi) Elgarz Baunzems artėjančią kovą.
Latvija? Čia kas? Šalis tokia? Gal kas nors esate apie ją girdėjąs? Gal žinote kur ji yra? Ar tai tik maža Amerikos provincija? Ne... Vis dėlto tai šalis. (Pas žiūrovus skirtingos reakcijos ir nuomonės). Na nesvarbu kur ji būtų, bet ji iš tolo neprilygsta nei Japonijai, nei JAV (keli žiūrovai biškį cheerina už Makiwaro, nes jis pagiria JAV :D) O JAV neprilygsta Japonijai!!! (dabar visi žiūrovai boo'ina :D ). Aš už Latvį esu visa galva pranašesnis! Vienintelis dalykas ką jis sugeba, tai juokinti kvailius, tokius kaip jūs, savo nevykusiais anekdotais! Jūs tik pasižiūrėkit į jį! Žmogus visiškai neturi pagarbos sau. O dar baisiau, tai, kad jis daro gėdą su savo kvailais juokeliais savo gimtajam kraštui!!! Aš laimėsiu mūsų artėjančią kovą per Final Frontier PPV. Tą dieną kai tu atsidursi su manimi viename ringe išgaruos visi tavo juokeliai. Laimėsiu ir visas kitas artėjančias kovas... Su bet kuo... Kas tik pasitaikys mano kelyje. (Vėl visi salėje booina, tik šįkart žymiai garsiau) Jūs visi mane nušvilpinėjate, bet man tai nerūpi. Jūs visi galėsite apsišvilpti, kai aš laimėsiu match'ą prieš Elgarz Baunzems. Elgarz! Pasidžiauk savo gyvenimu, savo šeima, pramogom, viskuo kuo tik gali... Iki gruodžio 19 dienos. Ši diena... Bus tavo pralaimėjimo diena... Ir nauja japonų kario Makiwaro iškilimo diena. (Salėje girdisi labai garsus boo'inimas, ir nelabai aiškiai girdisi šūksniai "You suck".) Makiwaro vėl šelmiškai puse lūpų nusišypso:
-Sayonara!
Makiwaro numeta mikrofoną ir išeina iš ringo skambant Megadeth - Symphony Of Destruction.

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2010-12-07, 19:17

#2 Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 420 Pranešimai:
51

2010-12-05, 22:24

Ne į temą
Latvis, neskubėk atrašinėt, Soul Stealer sakė, kad nelabai randa laiko PC tai kalbą nepilnai išpildė ir ko gero dar paredaguos :D

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

#3 Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6

2010-12-07, 19:11

Ne į temą
Viskas, čia galutinis kalbos variantas. Viskas paeditinta ir patiekta ant lėkštutės.

#4 emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
  • 458 Pranešimai:
0

2010-12-09, 13:57

Nuskambėjus smuikui ant rampos pasirodo The Lett, ir pėdina link ringo, priėjąs prie ringo prideda kumštį prie širdies kelioms sekundėms, įčiuožia į ringą ir pasiema mikrafoną.

- Sveiki visi! Atrodo dar visai neseniai laikiau šį mikrafoną rankose, bet pasirodo jau praėjo 3 savaitės. Ir štai aš grįžau. Taigi dabar jau gruodis, sninga, vaikai žaidžia, o aš? Aš tiesiog myliu šį mėnesį. Kalėdos, Naujieji, o dabar jau ir FINAL FRONTIER! Oh yeah! Bus puiki proga kai kam išspardyti šikną. Taip aš kalbu apie tą siauraakį kuris čia atėjo, pakalbėjo čia ta savo nesuprantama kalba ir išėjo. Net nepalaukė manęs. Išsigandai?(Publika cheerina) Pakalbėjai ir pabėgai. GĖDA. Na bet ką padarysi nemaniau, kad toks kaip pats save įvardinintis esančiu "iš Japonijos" galėtu tiesiog taip nueiti. Japonija, Japonija, Japonija... Tu kalbi tik apie Japoniją, kad ji yra geriausia šalis ir taip toliau.. O tu? Kas tu? Kažkoks išsišokėlis manantis, kad gali padaryti viską. Sakai esi geriausias ir nuostabiausias, bet tu to nesi niekam, NIEKAM įrodęs. O aš įrodysiu, ir taip įrodysiu, kad tą vakarą atsiminsi dar ilgai ir ne tik tu, bet ir tie kurie tą vakarą sėdės arenoje, sėdės namuose prie TV ekranų ir tie kovotojai kurie susirinks locker room'e, kaip aš eisiu iš ringo skambant mano muzikai, o tu gulėsi ant ringo. Atsiras proga, atsiras bent menkiausia proga ir tu busi pasiųstas ant žemės po mano Famouser. Netiki? PATIKĖK! Aš parodysiu tokią jėgą kurios tu iš manęs nesitikėsi. Tiesiog nublokšiu tave ant ringo grindinio. Tai bus mano vakaras. Ne tavo ar dar ko nors kito. Ringas bus karo vieta - bus išaiškintas geriausias ir stipriausias. Ir aš tikiu jog tai būsiu aš. Atiduosiu visą save ir savo širdį, kad nugalėčiau tave ir įrodyčiau, kad pasaulyje yra ne tik Japonija ir JAV, o yra ir mažesnių, skurdesnių šalių. Manai dėl to kad esu iš Latvijos aš tavęs neįveiksiu? Patikėk, už Latviją aš galiu kovoti, bet kada, bet kur ir kiek tik reikės. Aš noriu įrodyti ir tai jog kad ir kokia būtų maža šalis ji gali turėti didelę širdį. Būtent tokią aš ir turiu. Kad ir kas bus, ar aš krisiu ar kilsiu... AŠ VISADA KOVOSIU! Toks esu aš. Ir visad toks būsiu. Aš nebijau nei tavęs, nei kokio kito kovotojo šioje federacijoje. Dabar aš esu tobulos sportinės formos, būtent tokios kad išspardyčiau tau šikną. (Publika vėl cheerina tik šį kart garsiau)Tu tikrai tai pajusi. (Ilga pauzė)

- O šiaip vyruti... šneki nesąmones. Ką tu sugebi pasakyti tai išlementi tokius sakinius kaip "jis sugeba juokinti kvailius" ir bla bla bla... NEĮDOMU. Ar ne?
Sakai jog laimėsi visas kovas ir taip toliau... Slow down... Ką tu gali laimėti? Gyveni ten toj savo Japonijoj valgai sušį ir ryžius. Tai sportinė formą kurią gali įgyti neprilygsta nei man nei kokiam kitam wrestleriui. Tai tiktų kokiam nors KARATE ar dar kokiam nieko netraukiančiam japonų sportui. Bet tikrai tikrai ne Pro Wrestlingui. Kiek žinau Japonijoje yra tikrai neblogų wrestleriu ir šiaip Japonija yra tikrai neblogai išsivysčiusi valstybė, bet žiūrėdamas į tave aš nematau wrestlerio. Nemanau, kad tu kažką pasieksi. Kad ką nors pasiektum riekia dirbti ir kovoti. O iš tavo žodžiu supratau jog tu galvoji mane įveiksi labai lengvai ir paprastai. Na nenoriu labai ilgai čia tempti gumos, tad pasakysiu iš karto. Kaip tau galėjo kilti tokia mintis kaip JAV neprilygsta Japonijai. Juokauji? (Arenoje labai didelės ovacijos). Man labai įdomu jei viskas vyktų ne JAV o Japonijoje. Ar būtų geresnė arena nei ši, ar būtų geresnių fanų nei šie ar dar išvis ten būtų geresnė federacija nei ši. Todėl labai dėkoju Hiroshima Tadashi kuris pats beje yra kilęs iš Japonijos ir pačioje Japonijoje kūręs visokias federacijas, bet nei viena nėra tokia gera, kokia yra ši, kad atvažiavo čia į JAV ir įkūrė šią federaciją. Kadangi dar nei vienoj federacijoje nemačiau tokios tvarkos kaip čia. Ir kad ši federacija taptų dar geresnė aš kovosiu kiek tik reikės ir nugalėsiu tą Makiwaro, įrodysiu VISIEMS jums jog ir aš, The Lett iš Latvijos galiu įveikti šį "ZIRGA GALVA". (Nedaug kas suprato, bet kas suprato nusijuokė) Makiwaro ruoškis pralaimėti, Latvija ruoškis švęsti!

- Tai tuo ir baigsiu manau supratote ką aš norėjau pasakyti, ačiū kad išklausėt. Viso! "Čučumuiža!" ;)

Skambant teminei The Lett muzikai, The Lett palieka ringą.

Šį pranešimą redagavo emouTion: 2010-12-09, 14:04

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0