Peršokti prie turinio

Mark Smile vs. The Shadow vs. Michael Truth vs. Billy Boy

Temoje atsakymų: 1

#1 Feministas

Baltas diržas

• Naujokai
  • 14 Pranešimai:
0

2010-12-26, 22:16

Atejo Bily boy grojant jo muzikai ir sako: labas vakaras mano gerbejei ir gerbejos. as jus netycia nuvyliau per savo pirma kova ir ja pralaimejau. bet tai nieko blogo nes visiem pasitaiko kai jie pralosia. net ir patys geriausi toki kaip bottom yra pralosia savo kovas ir visi kiti. todel as visai nepergyvenu kad pralaimejau jau per pacia pirma savo kova kerjeroja nes kita kova as butinai laimesiu ir laimesiu visas kitas. po tos kovos kurai as pralosiau as daug treniravausi as sunkiai dirbau sporto saleja begiojau krosus oskinejau su sokdine ir dariau maksta kas diena. mano zmona pati man sake koks as sustiprejas ir koks as dabar kietas. tai pamatisit ir jus per kita mano kova kai as nugalesiu tris stiprius vyrukus per labai trumpai vikusia kova. as negaisiu laiko musdammas juos dauk ir ilgai nes as juos nugalesiu greit. vienas du smugiai paprasti ir po to mano finiseris. ir jus matisite man triumfuojanty sitam ringe as iskelesr rankas stovesiu o jus plosite man kaip jusu dievukas ir sekso simbolis pradeda savo kelia i karjeros virsune. jus busit liudinikai to, kad as labai greit pasieksiu virsune ir tapsiu netgi cempionu sios ferderacijos. taigi geriau is anksto nusipirkit bilietus ir ppv arba per telika pasibraukit programoja diena kai bus sis ppv kad nepraleistumet ir butumet pirmieji pamaciusyji kaip as laimesiu. o dabar leiskit as jum pasoksiu savo sexi soki ir paliksiu ringa kad kiti mano priesai galetu pasneket koki jie kieti yra. viso gero. pagroja mano temine daina ir bily boy pasokes grazu soki mergaites jau ploja jis palieka ringa.

#2 Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 420 Pranešimai:
51

2011-01-16, 20:57

Ant rampos pasipila dūmai, užgroja Ace of Base - Life is a Flower ir pradeda blykčioti žali lazeriai. Arenoje girdisi teigiamos ovacijos. Ant rampos pasirodo Smiley, sustoja vidury rampos, suneria rankas ant krūtinės ir su patenktinta šypsena lengvai palinguoja į muziką. Matosi, kad Smiley yra geros nuotaikos (kaip dažniausiai). Eidamas link ringo sumuša rankom su fanais. Įlipa į ringą, paprašo announcerės mikrofono. Mark kelias akimirkas palaukia kol žiūrovai nurims ir tada pradeda:

-Sveiki visi FUSION žiūrovai! (salė cheerina). Kaip gera vėl stovėti šiame ringe prieš jus visus. Senokai nesimatėm. Valdžia buvo man dosni ir suteikė ilgas šventines atostogas. Tačiau… Aš dabar esu pilnas noro kovoti, man nereikia atostogų, aš tiesiog esu išalkęs naujų įššūkių! Būtent tam ir atėjau į šią kompaniją, kad parodyčiau ką sugebu ringe. O taip pat man labai smagu pamatyti šypsenas kiekvieno iš jūsų veiduose (fanai cheerina). Kai matau, kad jūs, žiūrovai, esate geros nuotaikos tai man suteikia stiprybės. Jūsų palaikymas man daug ką reiškia, kai žinau, jog esu ne vienas įgaunu papildomo stimulo (fanų palaikymas).
-O stimulo aš turiu su kapu, kad iš būsimos savo kovos išeičiau kaip nugalėtojas. Kaip sakiau, aš esu ištroškęs kovų ir įššūkių, tačiau ar ateinančią savo kovą galėčiau pavadinti įššūkiu? Mano būsimieji priešininkai yra: Michael Truth (salė booina išgirdus jo vardą, Smiley pritariančiai palinksi galva), The Shadoooow (komišku tonu, salė gana tyli, nesigirdi aiškių nei palaikymo šūksnių nei nušvilpinėjimų) ir… emmmm… Berniukas Bilis. Kai tik sužinojau savo priešininkus tai pagalvojau, kad aš esu ne wrestlingo kompanijoj, o…. kokiame nors nuvalkiotame realybės šou. Argi normalu, kad turi kautis ringe ne su aukštos klasės imtynininkais, o su kažkiokiu tai narkomanu, kuris visąlaik būna apsinešęs? Arba su kažkokiu keistuoliu kuris atrodo, kad bijo ir vengia žmonių? Arba su žmogumi, kuris atrodo, kad prieš tai dirbo striptizo klube moterims? (salė nusijuokia). Varge, aš į šį verslą žiūriu labai rimtai, tačiau pamačius tuos tris ir dar vienoje krūvoje… (toliau Mark Smile nieko nesako, o padaro facepalm tauntą. Tada linksmai nusijuokia ir tęsia)… Tikrai gali į neviltį nuvaryt. Tačiau aš esu toks žmogus kuris neturi nei vilties nei nevilties. Aš nelaukiu abejodamas ir nesimeldžiu kol man iš dangaus nukrenta proga. Aš viską pasiekiu savo sunkiu darbu ir tuo didžiuojuosi. Dabar kai ką pasakysiu kiekvienam iš jūsų atskirai:
-Michael Truth, žinau, kad esi nešvarus kovotojas. Ne tik dėl to, kad tikriausiai miegi gatvėse, niekada nesiprausi. esi aplipęs purvu. Teisigai, ne tik dėl to, yra dar kai kas. Žinau, kad kovoje mėgsti eiti trumpiausiu keliu. Žinau, kad naudojiesi nešvariais metodais. Mano manymu tai daro tave pavojingiausiu iš mano oponentų. Todėl aš tau skirsiu įpatingą dėmesį ir pasistengsiu, kad teisybė nugalėtų.
-The Shadow, žinau, kad esi nusivylęs žmonėmis. Žinau, kad niekuo nepasitiki. Taip pat žinau, kad esi talentingas vyrukas ir noriu pasakyti, kad gali pasitikėti ir neabejoti manimi. Aš būsiu sąžiningas kovotojas ir tikiu, kad tu taip pat, dėl to mes padarysime velniškai gerą matchą kuriame tikrai nugalės geresnis. Nebent tu slapstysiesi šešėliuose…
-ir galiausiai… ech….. Bili, Bili, Bili… Nežinau ką tu sau galvojai ateidamas į šią kompaniją, bet čia ne tokių kaip tu berniukų žaidimų aikštelė, čia yra tikrų bebaimių vyrų ringas. Na ko gero aš tavęs labiausiai bijau iš savo priešininkų (Smiley nusijuokia), bet tik todėl, kad nežinau kokios esi pakraipos (salė nusijuokia).

- Ir neapsigaukit brangieji oponentai, nepaisant viso to ką aš dabar pasakiau, ateinančiame matche aš tikrai į jus žiūrėsiu rimtai.

Mark Smile numeta mikrofoną ir užgrojus jo teminei dainai palieka areną girdintis žiūrovų ovacijoms.

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2011-01-16, 20:58

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0