-Konnichiwa (Mako atrodo liūdnas, matyt dėl pralaimėjimo paskutiniame savo match'e). Sausio antroji... Ko gero nelaimingiausia diena mano gyvenime... Kovojau su The Lett tag team match'e... Ir... Pralaimėjau (keista, bet žiūrovai skanduoja Makiwaro vardą). Tam momentui... Buvau pats nelaimingiausias žmogus pasaulyje... Ir žinote kas dėl viso to kaltas ? Na, dėl to, kad pralaimėjau. O gi latvis!!! (Makiwaro "latvis" ištaria su tokia pagieža ir pykčiu, kad keli salėje sėdintys 10-mečiai pypliai pašiurpsta) TAIP!!! TAIP!!! TAIP!!! (Makiwaro atrodo kaip išprotėjąs. Niekas dar jo tokio susinervinusio ir pikto nematė) Latvis!!! JIS (Mako labai piktai pabrėžia šį žodį) yra kaltas dėl to, kad męs pralaimėjome! JIS paskutinę kovos minutę buvo atsakingas už mūsų abiejų pergalę! JIS turėjo šancą mum abiem laimėti taip išsvajotą pergalę!!! O ką jis padarė?!!! Jis tiesiog leido save ir mus abu sutriuškinti!!! JIS priėmė Frog Splash ir męs abu pralaimėjome!!! Iki pergalės mum nedaug trūko (Mako šiek tiek nurimsta)... Bet kai kas mum atėmė šancą ją išplėšti... Aš neišplėšiau pergalės Sausio antrąją... Tačiau galiu išplėšti širdį iš Elgars krūtinės tuojau pat, kai paliksiu šitą suknistą ringą!!! Gruodžio devynioliktąją man trūko vieno žingsnio iki pergalės (bandėt kada nors įsivaizduoti kaip atrodo išprotėjąs debilas kuriam labai stipriai paraudusios akys ir kuriam iš burnos drimba putos? NE? Dabar pamatytumėt Makiwaro, suprastumėt kaip tai atrodo)... VIENO VIENINTELIO ŽINGSNIO!!! (Mako šiuos žodžius į mikrofoną išrėkia su tokiu pykčiu ir agresija, kad susidaro toks jausmas, jog salėje sėdintiems vaikams greitai reiks duot pauostyt amoniako) The Lett yra dėl visko kaltas... KALTAS DĖL TO, kad męs pralaimėjome... KALTAS DĖL TO, kad neiškovojome tag team championship belt'ų... KALTAS DĖL TO, kad netapome čempionais!!!!!!!!!! (salė skanduoja "Lett SUCKS") Tačiau vieną klaidą padariau ir aš. Aš per daug pasitikėjau Latviu ir laikiau jį savo komandos draugu. Bet dabar pamačiau koks jis yra nevykelis ir pats nieko nesugeba padaryt. Todel ateinančiame matche The Lett man nebus komandos draugas. Jis man bus tiktai įrankis, kurio pagalba aš sieksiu savo tikslo. Jis pats nemoka išnaudot savo progų todėl aš juo pasinaudosiu, laimėsiu matchą, o latvis toliau liks toks koks jis ir yra dabar: The Liurbis! (keista, bet ir vėl girdisi velniškai garsus cheer'inimas už Makiwaro. Toks jausmas, kad Makiwaro šios kalbos metu, po truputį turninasi face'u
1) Jo tikras vardas ir amžius nežinomi
2) Jis yra mazochistas
3) Nešiojasi kardą, būtent tam, kad dar labiau pabrėžti koks jis yra idiotas
4) Maža to, kad kardą nešiojasi, tai dar turi drąsos juo ir pasišvaistyti!!!
5) Kovoja ne dėl pergalių o dėl kažkokio tai suknisto chaoso
6) Susimętęs skudurus su kažkokia tai durna ir neprognozuojama boba
7) Visą laiką šypsosi kaip debilas
8) Mėgsta filosofuoti... Gerai. Filosofavimas yra geras dalykas... Bet ne iš tokių lūpų kaip LOD. Kad mokėt filosofuot reikia turėti nors gramą smegenų savo makaulėje. Tačiau kiek žinau LOD tokių neturi, nes jis yra Liurbis Ožys Ddebilas!!! Įrodymas to, kad jis neturi smegenų yra tai, kad jis apie savo vaikystę neatsimena ničnieko! (Makiwaro ant savęs užsitraukė labai didžiulę žiūrovų nemalonę, greičiausiai visam likusiam gyvenimui) Ir devintas dalykas tas, kad jis labai panašus į japoną. Jis gali būt japonas... O tai yra bjauru, nes jis teršia japonijos garbę! (salėje girdisi boo'inimas) Visiem būtų geriau jei jo iš vis nebūtų. Ir aš pasirūpinsiu, kad jo šiame pasaulyje nebeliktų (Mako atrodo kaip pamišęs psichopatas). Galiausiai aš judviem turiu kai ką pasakyti. Jūs galite slėptis už savo nevykeliams skirtų ginklų, galite vaizduoti ninzes, samurajus ir atsilikelius išlindusius iš rūsio, kurie įsivaizduoja, kad valdo tamsą, bet faktas tas, kad jūs nieko nesugebate valdyti, nebent savo dešines rankas, atsisėdę namie ant sofos. Per Suicide Solution daugiau nebedarysiu tokios klaidos ir nebepasitikėsiu Latviu. Jei jis man trukdys, aš pats jį iškirsiu, nes jei nori ką nors padaryti gerai, turi tai padaryti pats. Tuo tarpu, jūs toliau galite "valdyti tamsą" savo rūsiuose ir žaisti turginėmis riedlentėmis kurias perkate iš bobučių už porą kapeikų. Nes čia yra wrestlingo kompanija, o ne cirkas ir kol to nesuprasite, tol nieko ir nepasieksite. Sayonara!
Makiwaro numeta ant žemės mikrofoną ir nuspiria jį tiesisiai į žiūrovus. Piktdžiugiškai nusišypso ir bando palikti ringą, tačiau ant jo pasipila visokių daiktų lavina. Makiwaro tampa visų salėje esančių daiktų magnetu, nes į jį skrenda kėdės, visokie pagaliai, popkornai ir panašūs dalykai. Makiwaro vos sugeba išnešti kudašių iš arenos, jį palydi nežmoniškai garsus boo'inimas. Tai pamatę operatoriai nusprendžia kad įjungti Megadeth'us būtų beviltiška, nes vis tiek dainos nesigirdėtų.
Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2011-01-09, 21:25