-Konnichiwa padugnės! (salėje girdisi garsus BOO!) Lygiai prieš savaitę vykusiame Pick Your Poison PPV, turėjau match'ą su Mark Smiley (salėje girdisi garsus palaikimas ir plojimai). Ir koviausi, mano manymu, savo pirmoje rimtoje kovoje šiame Fusion ringe. Deja man nepavyko laimėti (pirmoje tribūnų eilėje sėdintys žiūrovai rėkia "Like always!"
Mako meta piktą žvilgsnį į tuos žiūrovus kurie katik skandavo šią linksmą dainelę, bet po pikto Mako žvilgsnio užsičiaupė, keli asmenys pradėjo rodyti nepadorius gestus Makiwaro. Mako kreipiasi į išsišokelius:
-Jūs šūdo gabalai, manote kad sėdėdami čia salėje esate labai kieti? (Makiwaro išlipa iš ringo ir prieina prie tų žiūrovų) Jeigu jauties toks kietas sėdėdamas ant suknistos kėdės ir iki užspringimo rydamas "Pringles" (Mako kreipiasi į vieną storą jankį, kuris toks jausmas, kad nuo čipsų tuoj išvems visą skrandžio turinį), tai įrodyk savo kietumą žengdamas į šį ringą su manimi! (kažkas salėje rėkia "Eik į ringą ir išspardyk šito suknisto japono šikną!") Bet kur gi tu ateisi... Esi padugnė kaip ir visi šitie šūdo gabalai sėdintys šitoje arenoje (Mako šelmiškai nusišypso). Gerai... Per daug aš čia skiriu dėmesio tokiem padugnėm kaip jūs. Atėjau čia pakalbėti apie savo artėjantį match'ą (salė skanduoja "You Suck!") Manęs laukia match'as prieš penkis Fusion vyrukus, penkis monstrus, kuriuos turėsiu progą sutraiškyti, jau labai greitai (Mako kalbos metu lėtai vaikšto aplink ringą). Jau labai greitai aš vėl stovėsiu Fusion ringe ir kovosiu, kovosiu ir laimėsiu!
Jason Clue! Jis yra vienas iš penkių mano oponentų artėjančiame match'e. Žinai ką Clue? (Mako iš kišenės išsitraukia "Carlsberg" 0,3l buteliuką ir atidaro jį su akim) Tu netgi tokios smulkmenos kaip butelio kamščio atidarymas su akim nemokėtum atlikti, ką jau kalbėt apie tavo wrestlinimą (Mako užsiverčia butelį ir išmaukia porą gurkšnių). Priklausai tai saujelei Fusion wrestlerių, ant kurių man nusišikt ir kurie ne tik mano akimis žiūrint, yra padugnės (salė pradeda labai smarkiai boo'inti Mako) Aš tave sutrypsiu, kaip ir kitus keturis asmenis, artėjančiame match'e. Pereikime prie kito šliužo - Aaron Hawkins (salė rėkia "Hawkins sucks!") Taip taip, sutinku su jumis ir jum šiuo atveju pritariu. Hawkins sucks (salė cheer'ina). Aaron - kažkoks tatuiruotas iš kaliūzės pabėgęs narkomanas, įsivaizduojantis kad su savo tatuiruotėm yra labai kietas. Nė velnio! Per "Pain For Pride I" tu būsi nugalėtas, nes aš pasirūpinsiu, kad tiek tu, tiek visi kiti dalyvaujantys šiame match'e, būtų sutrypti. Po šio match'o nugalėtoju išeis tik vienas. Ir juo būsiu aš! Taigi Aaron, po match'o per "Pain For Pride I" tavo sudaužytą, sutryptą ir išniekintą leisgyvį kūną, pakabinsiu virš entrance ekrano, būsi Fusion'o trofėjus. Manau Tadashi nesupyks (Mako "žiauriai" nusišypso). Sekantis - latvis! Neaušinsiu burnos šnekėdamas apie latvį,nes jis to visiškai nevertas. Jis man tai įrodė, kai sugebėjo pralošti mūsų match'ą dėl FUSION Dynamic Duo Championship titulų per New Years Gift. Pereikime prie kito asmens - Mark Smiley (salė cheer'ina ir skanduoja "Smiley Smiley Smiley!") Koviausi su juo per Pick Your Poison ir rezultatas (Makiwaro parodo pirštu į rankos gipsą) akivaizdus. Sakiau, kad gerbiu šį žmogų, ir jis dar labiau užsitarnavo mano pagarbą, įrodydamas, kad nėra šliužas toks kaip visi kiti, sulaužydamas man ranką. Daktarai man sakė, kad gipsą galėsiu nusiimti po savaitės, o po to laukia reabilitacija. Iki Pain For Pride, vėl būsiu puikios sveikatos, ir po Pain For Pride išeisiu pakelta galva, kai kiti penki mano priešininkai, sutrypti gulės ringe, tiesdami į mane rankas, ir maldaudami pasigailėjimo (Mako padaro ilgą pauzę). Bet aš jiem nesuteiksiu pagalbos. Paliksiu juos raitytis skausme ir agonijoj, maldaujančius mano pagalbos ir atleidimo už tai, kad išvis išdrįso kišti savo prasmirdusias kanopas į ringą, kuriame stoviu aš (salė labai smarkiai boo'ina). Ir paskutinis mulkis - David Hartnett! (salė cheerina) Tau žmogau, siūlyčiau net nekišti savo arkliškų kanopų ir arkliško snukio į šį ringą, nes labai greitai aš sutraiškysiu tave kaip tarakoną ir Fusion'e bus vienu mulkiu mažiau. Taigi, Clue, Lett, Smiley, Hartnett, Hawkins - laukite vasario dvidešimtos, nes tai bus jūsų sutriuškinimo diena, diena kai jūs maldausite manęs pasigailėjimo, bet man bus nusispjaut, nes viskas ko man iš jūsų reikia, tai jūsų aukų ir saldžios pergalės skonio. Makiwaro palieka areną skambant Megadeth'am ir garsiam žiūrovų boo'inimui.
Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2011-02-13, 15:03