Peršokti prie turinio

Makiwaro vs Aaron Hawkins vs Jason Clue vs The Lett vs Mark Smile vs David Hartnett

Temoje atsakymų: 4

#1 Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 582 Pranešimai:
6

2011-02-13, 14:58

Arenoje keliom sekundėm užgęsta šviesa. Staiga pasigirsta pirmieji Megadeth - Symphony Of Destruction dainos akordai ir užsidega visoj arenoj trumpa labai akinama šviesa. Kai ji užgęsta, pasirodo Makiwaro. Tik šį kartą jis su aptvarstyta ranka. Visiškai bejausmiu veidu, lėtai žengia į ringą. Atėjas į ringą, užlipa ant antros ringo virvės ir lėtai apsidairo aplink areną. Nulipa ir paprašo ringo announc'erės mikrofono. Ringo announcer'ė ištiesia mikrofoną į Makiwaro delną, bet jis tiesiog su agresija išplėšia mikrofoną merginai iš rankų. Šelmiškai nusišypso ir atsistoja ringo vidurį. Už tokį šiurkštų poelgį su mergina, Makiwaro dar nepradėjąs kalbos jau yra labai smarkiai boo'inamas.

-Konnichiwa padugnės! (salėje girdisi garsus BOO!) Lygiai prieš savaitę vykusiame Pick Your Poison PPV, turėjau match'ą su Mark Smiley (salėje girdisi garsus palaikimas ir plojimai). Ir koviausi, mano manymu, savo pirmoje rimtoje kovoje šiame Fusion ringe. Deja man nepavyko laimėti (pirmoje tribūnų eilėje sėdintys žiūrovai rėkia "Like always!" :) )
Mako meta piktą žvilgsnį į tuos žiūrovus kurie katik skandavo šią linksmą dainelę, bet po pikto Mako žvilgsnio užsičiaupė, keli asmenys pradėjo rodyti nepadorius gestus Makiwaro. Mako kreipiasi į išsišokelius:
-Jūs šūdo gabalai, manote kad sėdėdami čia salėje esate labai kieti? (Makiwaro išlipa iš ringo ir prieina prie tų žiūrovų) Jeigu jauties toks kietas sėdėdamas ant suknistos kėdės ir iki užspringimo rydamas "Pringles" (Mako kreipiasi į vieną storą jankį, kuris toks jausmas, kad nuo čipsų tuoj išvems visą skrandžio turinį), tai įrodyk savo kietumą žengdamas į šį ringą su manimi! (kažkas salėje rėkia "Eik į ringą ir išspardyk šito suknisto japono šikną!") Bet kur gi tu ateisi... Esi padugnė kaip ir visi šitie šūdo gabalai sėdintys šitoje arenoje (Mako šelmiškai nusišypso). Gerai... Per daug aš čia skiriu dėmesio tokiem padugnėm kaip jūs. Atėjau čia pakalbėti apie savo artėjantį match'ą (salė skanduoja "You Suck!") Manęs laukia match'as prieš penkis Fusion vyrukus, penkis monstrus, kuriuos turėsiu progą sutraiškyti, jau labai greitai (Mako kalbos metu lėtai vaikšto aplink ringą). Jau labai greitai aš vėl stovėsiu Fusion ringe ir kovosiu, kovosiu ir laimėsiu!
Jason Clue! Jis yra vienas iš penkių mano oponentų artėjančiame match'e. Žinai ką Clue? (Mako iš kišenės išsitraukia "Carlsberg" 0,3l buteliuką ir atidaro jį su akim) Tu netgi tokios smulkmenos kaip butelio kamščio atidarymas su akim nemokėtum atlikti, ką jau kalbėt apie tavo wrestlinimą (Mako užsiverčia butelį ir išmaukia porą gurkšnių). Priklausai tai saujelei Fusion wrestlerių, ant kurių man nusišikt ir kurie ne tik mano akimis žiūrint, yra padugnės (salė pradeda labai smarkiai boo'inti Mako) Aš tave sutrypsiu, kaip ir kitus keturis asmenis, artėjančiame match'e. Pereikime prie kito šliužo - Aaron Hawkins (salė rėkia "Hawkins sucks!") Taip taip, sutinku su jumis ir jum šiuo atveju pritariu. Hawkins sucks (salė cheer'ina). Aaron - kažkoks tatuiruotas iš kaliūzės pabėgęs narkomanas, įsivaizduojantis kad su savo tatuiruotėm yra labai kietas. Nė velnio! Per "Pain For Pride I" tu būsi nugalėtas, nes aš pasirūpinsiu, kad tiek tu, tiek visi kiti dalyvaujantys šiame match'e, būtų sutrypti. Po šio match'o nugalėtoju išeis tik vienas. Ir juo būsiu aš! Taigi Aaron, po match'o per "Pain For Pride I" tavo sudaužytą, sutryptą ir išniekintą leisgyvį kūną, pakabinsiu virš entrance ekrano, būsi Fusion'o trofėjus. Manau Tadashi nesupyks (Mako "žiauriai" nusišypso). Sekantis - latvis! Neaušinsiu burnos šnekėdamas apie latvį,nes jis to visiškai nevertas. Jis man tai įrodė, kai sugebėjo pralošti mūsų match'ą dėl FUSION Dynamic Duo Championship titulų per New Years Gift. Pereikime prie kito asmens - Mark Smiley (salė cheer'ina ir skanduoja "Smiley Smiley Smiley!") Koviausi su juo per Pick Your Poison ir rezultatas (Makiwaro parodo pirštu į rankos gipsą) akivaizdus. Sakiau, kad gerbiu šį žmogų, ir jis dar labiau užsitarnavo mano pagarbą, įrodydamas, kad nėra šliužas toks kaip visi kiti, sulaužydamas man ranką. Daktarai man sakė, kad gipsą galėsiu nusiimti po savaitės, o po to laukia reabilitacija. Iki Pain For Pride, vėl būsiu puikios sveikatos, ir po Pain For Pride išeisiu pakelta galva, kai kiti penki mano priešininkai, sutrypti gulės ringe, tiesdami į mane rankas, ir maldaudami pasigailėjimo (Mako padaro ilgą pauzę). Bet aš jiem nesuteiksiu pagalbos. Paliksiu juos raitytis skausme ir agonijoj, maldaujančius mano pagalbos ir atleidimo už tai, kad išvis išdrįso kišti savo prasmirdusias kanopas į ringą, kuriame stoviu aš (salė labai smarkiai boo'ina). Ir paskutinis mulkis - David Hartnett! (salė cheerina) Tau žmogau, siūlyčiau net nekišti savo arkliškų kanopų ir arkliško snukio į šį ringą, nes labai greitai aš sutraiškysiu tave kaip tarakoną ir Fusion'e bus vienu mulkiu mažiau. Taigi, Clue, Lett, Smiley, Hartnett, Hawkins - laukite vasario dvidešimtos, nes tai bus jūsų sutriuškinimo diena, diena kai jūs maldausite manęs pasigailėjimo, bet man bus nusispjaut, nes viskas ko man iš jūsų reikia, tai jūsų aukų ir saldžios pergalės skonio. Makiwaro palieka areną skambant Megadeth'am ir garsiam žiūrovų boo'inimui.

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2011-02-13, 15:03

#2 Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

2011-02-13, 15:38

Skamba The Empire Shall Fall - We The People. Arenoje pasirodo Jason Clue. Jis nueina prie komentatorių staliuko ir ne kaip Mako, mandagiai paima mikrofoną. JC įlipa į ringą ir prikišęs mikrofoną prie lūpų taria:
- Ačiū tau, Makiwaro, už tai, kad sugebi prajuokinti ne tik mane, bet ir tikriausiai visus tavo maloniai "šūdų gabalais" ir "padugnėmis" vadinamus žiūrovus. [nubraukia juoko ašarą] Ne, žmogau, rimtai... Tiesa, velnioniškai gaila, kad jau išėjai, nes labai norėjau, kad mano žodžius girdėtum tiesiai. Tu mums tik parodei, kad esi nemanieringas prasčiokas... Taip, didingasai, tu išplėšei mikrofoną iš šios žavios damos rankų, bet aš tikrai abejoju, ar tai turėjo įbauginti ką nors. Jo... Tikras didvyris! Taip, žinau, kad aš pats ne angelas, bet po galais!.. [pauzelė] Tu atidarei alaus butelį su akim... Įspudinga! NETGI atsigėrei alaus! Sveikinu! Tiesa, tai būtų suveikę, jei po to nebūtum manęs ir Aaron'o pavadinęs padugnėm, nes dabar tai atrodė keista, kad kitus vadinęs žemo lygio besikeidamas, visus įžeidinėdamas ir vartodamas alkoholį pats atrodei dar žemesnio. [kikena] Bet gi ne koks teisėjas, kad vardinčiau ir taisyčiau visas Makiwaro klaidas, jų tiesiog per daug, Makiwaro pats tėra milžiniška klaida... [pauzelė] Ir šiaip, dabar atėjau pakalbėti ne apie kažkokį Japonijos pilietį...

Clue apsidairo:
- Metų metus, ištisus dešimtmečius, kiek tik egzistavo profesionaliosios imtynės, visada ateidavo nauji kovotojai ir jie visada kalbėdavo, kokie jie geri, kokie jie šaunūs, kaip jie pakeis šitą biznį. Bet esmė ta, kad bent 95% jų savo pažadų ir lūkesčių neįgyvendina. Jie tiesiog nusėda ant dugno ir nugrimsta mūsų atminyje. Argi jūs atsimenate tokius kaip "Cool Men", "Supper Stone", "Monstro"? Nee, tai ne šiaip su klaidomis parašyti žodžių kratiniai. Tai buvę kovotojai. O jūs net girdėję jų nesate. Ne, aš jūsų nekaltinu, jie to ir nėra verti. Jei ir esate kažką girdėję apie juos, tai jų atvaizdai jums jau išbluko iš atminties ir vargu ar juos pamante. Kaip čia pasakius, jie atėjo, jie ir išėjo. Daugiau nieko. Į tą pačią grupę galima įtraukti ir šiuos keturis vardus: The Lett, David Hartnett, Mark Smile ir tą patį jau minėtą Makiwaro. Jie tėra užpildas, jie tėra tie "beveidžiai spot-beždžioniai". Taip, jie atletiški. Tačiau tuo jų privalumai ir baigiasi. Įsivaizduokite FUSION po metų, dviejų... Ar jūs juos matote kaip būsimus čempionus? Jei atsakymas visgi teigiamas, pažiūrėkite į tokius žmones, kaip Šeškius Pyzdeškius, The Maniac, ar patį mane. Mus visus sieja tai, kad mes esame PASAULIO čempionai. Ar buvę, ar esami ir būsimi - tai neturi prasmės, mes jau parodėme pasauliui, kad mes esame iš tų 5 procentų, kurie išlieka, tiksliau pasakius - iškyla. Ar jūs turite tai, ką turime mes? Įgūdžius, charizmą, gebėjimą blaiviai mąstyti bet kokioje situacijoje. Na, aš to jums neatsakysiu, tai rasite savyje. Jei visgi kažką radote, aš jus nuoširdžiai pasveikinsiu, tiesa patikėsiu tuo tik pats susidūręs.

Clue parodo kiaurai žvelgiantį žvilgsnį:
- Bet šiaip, kur daugiau šansų patekti? Tarp 95% ar 5%?

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-02-13, 15:40

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

#3 Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 817 Pranešimai:
75

2011-02-17, 00:05

Uzgroja Metallica-Enter Sandman ir i arena pro dumu kamuolius ieina David Hartnett.Ziurovai ji pasitinka ovacijomis.Ilipes i ringa ir sulaukes kol ziurovai nustos ploti “The Winner” pradeda kalbeti:

Čempionas-kas tai yra?Ar tai zmogus ,kuris viso labo nesioja cempiono dirza?Ar tai toks zmogus,kuris bet kokiomis priemonemis ji laimejo?Ar tai zmogus,kuris padedamas vieno ar daugiau asmenu laimejo titula?Daugeliu atveju taip ir buna.Taciau tokiais budais titula laimeje zmones nera cempionai.Jie yra tik beviltiski asilai kurie nesugeba irodyti savo pranasumo todel griebiasi slyksciausiu priemoniu tam,kad laimetu.Toks yra netgi FUSION WD cempionas.Ir tas vos subine ringe pavelkantis senis gali kalbeti kiek tik nori apie,tai,kad titula reikia laimeti visais imanomais budais,bet,kad ir kiek titulu teoriskai jis yra laimejes jis niekada nebuvo cempionas.Ir butent jis pats yra titulo nuomininkas.Kas yra tikras cempionas?Tikras cempionas ir toks zmogus kuris yra geriausias savo kategorijoje,kuris stovi laipteliu auksciau uz visus ir ne tik sugeba laimeti,bet ir irodyti,kad jis yra pranasesnis!Jis sugeba dominuoti ringe ir bet kuriuo metu apginti savo titula ir irodyti pranasuma pries bet ka.Jo sugebejimai ir igudziai yra geriausi ir jis nugali savo priesininka taip,kad po kovos jo varzovas nebenoretu nieko isskyrus ligonines lovos.Toks yra tikras cempionas!Toks yra tikras nugaletojas!Ir tokiu as tapsiu si sekmadieni kai laimesiu FUSION Iron-Man cempiono titula!(Ziurovai garsiai palaiko Hartnett’a)Jeigu kazkam, o tiksliau YAKUZA nariams kyla abejoniu del mano sugebejimu,tai jiems galiu pasakyti tik tiek-nuo FUSION ikurimo as laimejau visas savo kovas isskyrus Battle Royal kuriame dalyvavo apie 20 zmoniu ir nepaisant to,kad jo nelaimejau,bet buvau vienas is daugiausia zmoniu eliminavusiu imtynininku.Clue-tu mane priskiri grupei "beveidžiu spot-beždžioniu“?Ka gi,pazvelkime siek tiek i praeiti:
The Prelude [iPPV], 2010.11.21.David Hartnett iveikia Aaron’a Hawkins’a
Final Frontier 2010 [iPPV], 2010.12.19-David Hartnett sudauzo vyno buteli i Jason Clue galva ir su kitais FUSION nariais atspardo YAKUZA nariu subines.Veliau ta pati vakara Hartnett eliminuoja Aaron’a Hawkins’a is Battle Royal.
New Year's Gift, 2011.01.02-David Hartnett vel sudauzo buteli i Jason Clue galva ir vel su kitais FUSION nariais atspardo YAKUZA nariu subines.Veliau laimi savo kova ir patenka i Pain For Pride
Pick Your Poison 2011.02.06-David Hartnett iveikia Oblivion ir apgina savo vieta Xscape match’e
Idomu Jason’ai,bet ta spot-bezdzione vis spardo ir spardo YAKUZA subines ir kartais praskelia tau galva su vyno buteliais.As tau pasakysiu kas yra spot-bezdzione.Tai esi tu kartu su savo kolegomis is YAKUZA.Tai jus esate pilka mase kuri ateina ir iseina.Jus darotes sau geda kaskarta izenge i sita ringa ir esate priklausomi nuo siauraakio senio.Jus esate tik niekam nereikalingi daiktai kurie bus ismesti kai taps nebenaudingi.Ir jus niekada nebusit cempionais.Nei tikrais,nei „popieriniais“.Ir nesvarbu keliese jus ateitumete i match’a-ar dviese su Hawkins’u ar tryse su dar kuo nors.As paguldysiu jus visus!Smile,Makiwaro,The Lett-jums galiu pasakyti tik tiek,kad geriau nepakliukite man po ranka sitam match’e,nes nesvarbu kas atsidurs pries mane-visi kris ant zemes labai skaudziai.Sitam match’e as neturiu jokiu draugu.Visi 5 mano varzovai man yra tik taikiniai kuriuos turiu eliminuoti ir pasiimti tai kas priklauso man!Si sekmadieni jus is David Hartnett isvysite fenomenalu,cempioniska pasirodyma kuris amziams liks jusu atmintyje.Tikro cempiono dvasia slypi giliai jo viduje.Ir kai ateina tas momentas kai tenka rinktis-buti padugne ir pasirinkti lengviausia kelia link pergales arba buti tikru nugaletoju ir kovoti tol kol nebera nieko kas galetu tau pasipriesinti tampa aisku kas yra tikras cempionas,o kas tik tuscia vieta ir silpnavalis zmogus.As tikiuosi,kad visi jus ateisite i sia kova ir kovosite kaip garbingi tikri kariai,kurie zino kas yra pagarba sau ir savo priesininkams.As tikiuosi,kad mano pergale bus ne pries 5 bedvasius,tuscius ir nezinancius kas yra tikra kova idiotus,o pries 5 iki paskutinio gongo kovojancius ir drasius imtynininkus.Siame match’e visi turi lygias galimybes laimeti,taciau tik vienas,kuris sugebes atiduoti ringe sirdi taps cempionu.Makiwaro,Lett,Smile,Hawkins,Clue-si sekmadieni ringe nebus jokiu draugysciu,nebus jokiu slaptu sajungu.Kiekvienas kovos uz save.Netgi Clue ir Hawkins gali kalbeti,kad jie kovos isvien,bet kai tik ateis ta akimirka kai titulas bus ranka pasiekiamas jus pamatysit,kad YAKUZA nera tokia vieninga ir kazkas kazkam smeigs peiliu i nugara.Man tokie dalykai negresia,nes as esu pasiruoses viskam ir as visad turiu akis pakausyje.As niekada neesu buves geresnes sportines formos.As niekada nebuvau labiau nusiteikes.As niekada nebuvau labiau susikaupes.Ponios ir ponai,kolegos ir varzovai-si sekmadieni David „The Winner“ Hartnett taps tikru cempionu ir niekas nesugebes atlaikyt jegos kuria nesioju savyje!Iki greito pasimatymo!

Hartnett numeta mikrofona ir lydimas didelemis ziurovu ovacijomis Hartnett palieka ringa.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

#4 Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 420 Pranešimai:
51

2011-02-17, 16:55

Ant rampos pasipila dūmai, užgroja Ace of Base - Life is a Flower (fanai, išgirdę muziką, pradeda džiūgaut) ir pradeda blykčioti žali lazeriai. Pasirodo Smiley, sustoja vidury rampos, suneria rankas ant krūtinės ir su patenktinta šypsena lengvai palinguoja į muziką. Eidamas link ringo sumuša rankom su fanais. Įlipa į ringą, jo vidury patauntina (fanai markinasi :) ). Tada paprašo announcerės mikrofono, muzika ir fanai nutyla, Smiley prideda mikrofoną prie burnos ir pradeda:

-PAIN FOR PRIDE! Būtent taip vadinasi artėjantis PPV, kuris įvyks jau vos už keleto dienų, o jame bus karūnuotas pirmasis FUSION Iron Man čempionas. Pain For Pride. Žinot su kuo dar asocijuojasi man šie žodžiai? Su visu mano gyvenimu. Aš nėjau per gyvenimą lengvai, nesirinkau trumpiausių kelių, nors ir kaip viliojamas buvau – nesirinkau klystkelių. Aš netgi, kas daugeliui jums gali pasirodyti neįmanoma – pasirinkau straith edge kelią. Ir visa tai ne tam, kad vėliau puikuočiausi prieš kitus koks aš esu geresnis. Visa tai tam, kad aš įrodyčiau pats SAU, kad esu tvirtas ir stiprus tiek fiziškai, tiek psichologiškai ir, kad įrodyčiau sau, jog aš galiu. Gyvenime teko patirti nemažai skausmo ir nemažai teko paaukoti, kad rezultatas būtų – aš stovintis išdidžiai iškėlęs galvą. Bet kuo daugiau ištveri skausmo tuo daraisi tvirtesnis. Todėl man nesvarbu kiek jo man teks patirti tikslo siekimo procese nes aš jo nebijau. Aš jau sau įrodžiau, kad visa tai galiu ištverti (žiūrovai pradeda ploti).
-Taigi, Jason’ai Clue (tonas pasikeičia į linksmą) -vadini mane beveidžiu ar užpildu? Tiesą sakant man netgi yra garbė būti įžeistam buvusio pasaulio čempiono. Čia yra beveik tokia pati garbė kaip gauti suktuką nuo Chuck’o Norris’o. Tai yra lyg paskatinimas stengtis dar labiau. Žinai, iki pilnos laimės man dar trūksta tavo parašo. O jis turėtų būti ne betkur, jis turėtų būti ant ypatingos vietos, kuri simbolizuotų jo autoriaus vertę ir lygį, tarkime ant… subinės! (žiūrovai pritaria cheerindami) –Akivaizdu, kad Tadashi jau papildė savo parašų kolekciją. Jason’ai, tik pasižiūrėk į save. Kažkada buvai čempionas, bet dabar… pasidarei panašus į mažvaikį smėlio dėžėje su kitais tokiais pat nesubrendėliais žaidžiantį gaujas. Jus netgi vienija taspats mažvaikiškas bandos jausmas. Taip, didžiuokitės, kai jūsų visa banda užsipuola ir nukensmina vieną kovotoją, bet kai skaičiai išsilygina tau ir visai tavo šutvei tenka su žaizdom ir ašarom akyse eiti pas Tadashi pasiguosti besitikėdamiems, kad iš gailesčio jis tau suteiks dar kokių tai nors privilegijų. Tu nieko nebesugebi padaryti vienas, o gal ir niekada nesugebėjai. Ši grupuotė yra tik todėl, kad tu bijai būti tas užpildas, bijai, kad vienas pats būsi pamirštas ir niekam nebereikalingas. Todėl ir susidėjai su tokio pat lygio desperatiškais žmonėmis. Ir kiek juokinga kai pradėjai kalbėti apie tuos kurie iškilo ir kuriems to padaryti nelemta. Nes būtent tavo dėka Oblivion ir niekada neiškils. Jis tau tarsi iš paskos besivalkiojantis skuduras ir atpirkimo ožys. Ir žinai, man labai patinka ta jūsų Jakuzos politika – “dėl savų pasiaukoti negaila”. Ir kartok tai visą laiką Oblivion’ui. Bet skuduras pasens ir jį teks išmesti. Tačiau Oblivion nenusimins, juk viskas buvo KITŲ labui. Ir už tai reiks padėkoti tau, Clue. O dabar pažiūrėk į mane. Aš viską pasiekiau vienas, savo darbu. Jau kelis kartus įveikiau tuos “beveidžius” ir įrodžiau, kad kartu su jais nepriklausau, Battle Royal matche patekau tarp trijų likusių ringe ir prireikė tokių grandų kaip Bottom ir Pyzdeškius, kad mane eliminuotų. Aš be to užsitarnavau savo vietą Xscape matche kaip ir užtarnautai pasiimsiu sau priklausantį FUSION Iron Man champion diržą. Ir jei tau dar negana ir netiki, kad aš rimtai nusiteikęs, paklausk Makiwaro (Smiley pabaksnoja sau per alkūnę) –jis patvirtins. Taip, tai kolkas nėra daug, bet aš ir nežadu sustoti. Muzikinis kūrinys tik įsibėgėjo ir Mark Smile melodija pamažu pradeda sklisti po FUSION. Ir žinai, man labai patinka tas faktas, kad tu kažkada buvai pasaulio čempionas, nesvarbu užsitarnavai tą ar ne. Man tai patinka todėl, kad per Xscape matchą aš tuo pasinaudosiu ir pakilsiu į naują, kur kas aukštesnį lygį būtent tavo sąskaita. Tas beveidis, kaip tu mane pavadinai, ne tik, kad eliminuos tave šiame matche, bet ir jo pabaigoje išdidžiai stovės iškėlęs čempiono diržą. Ir įdomu ar surasi savyje drąsos ir vyriškumo mane pasveikint kaip pats anksčiau sakei.
-Dar yra šis tas, ką norėčiau adresuoti Hartnett’ui. Aš tave gerbiu kaip kompetetingą varžovą. Bet dabar supratau, kaip tu negerbi manęs. Matyt toks jau tas turtuolių bruožas – būti gerbiamam, o pačiam negerbti kitų. Taip grėsmingai kalbėjęs jau padarei kelias klaidas. Nepakliūti tau po ranka? Jei laikai mane tokiu, kurį įsivaizduoji lengvai nušluosiąs tai čia pirmoji tavo klaida. Gal ir pargriausi mane, bet aš atsistosiu ir vėl ir vėl ir vėl ir vėl! Tik man įdomu kiek kartų pajėgsi atsistoti pats, nesitikėjęs nė vieno griuvimo. Nes aš priešininkų nenuvertinu. Aš itesą sakant laikau tave rimčiausiu savo iki šiol turėtu oponentu ir man bus labai smagu kovoti su tavim šiame lygyje ir įrodyti, kad klydai. Ir antra klaida: tikiesi, kad Yakuza susipeš tarpusavy? Gali laukt ir toliau, bet to nesulaukęs suprasi, kad padarei klaidą, kuri tau kainavo Iron-Man championship diržą. Matai, aš neatmetu galimybės, kad jie tikrai yra išprotėję ir save paaukos dėl kito, kuriam jis net nerūpi. Aš esu pasiruošęs viskam.
-Taigi, per Pain For Pride jūs galėsite nesiskaityti su savo priešininkais kaip lygiais, galėsite slėptis už savo užnugario ir vėliau gal net būti išduoti, galėsite laukti priešininkų klaidos. Tačiau aš nesu toks, aš viską pasiekiu savo darbu ir nelaukiu sudėjęs rankas. Aš ką nors pasiekiu to pelnytai užsitarnavęs. Per Pain For Pride bus karūnuotas Iron Man čempionas ir Mark Smile tą diržą užsitarnaus!

Smiley numeta mikrofoną ir suskambus jo teminei dainai palieka areną girdintis žiūrovų palaikymo šūksniams.

Ne į temą
Nepykit, kad promo šiek tiek ilgas :)

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2011-02-17, 17:02

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

#5 Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1

2011-02-17, 21:34

Be jokiu ceremoniju pasirodo Aaron Hawkins:

Titantrone rodomas vaizdelis:

Spoiler'is

- Ach galeciau ziureti, tai valandu valandas ir man niekada nepabostu. Tiesa sakant as labai megstu ziureti kaip tokio kalibro tipai patiria nusivylima kai pirma karta susiduria su nemalonumais. Kai zemesniojo lygio kovotojai susitinka su aukstesnio lygio kovotojais. Uz visa tai mano akiai maloniau matyti kaip as pats svelniai tariant "nusodinu" tokius issisokelius. Taciau, kas dar labiau mane dziugina, kad per PFP as galesiu nusodinti ne viena, ne du, o net 3,5 kovotojo. Jus turbut saves klausiate "Tikriausiai jis nelanke matematikos pamoku", taciau as suskaiciavau visiskai teisingai, nes siame mace yra viena siuksle kuri lyg siurbele isisiurbe i mane ir bando pasisavinti savo slove, taciau tenka tave nuliudinti "nugaletojau" tau nepavyks, nes tu nesi tam sutvertas. Stai as esu privilegijuotas YAKUZA narys, kuris vienu rankos mostu gali tave pasalinti is FUSION, taciau tai butu per lengva, pernelyg lengva. As noriu pasimegauti kiekviena tavo skausmo minute, as noriu isgirsti kaip tu klykdamas atsiprasineji manes, as noriu tave sunaikinti, as noriu tave suzlugdyti. Zinoma girdedamas tai tu turbut galvoji, kad tai paprasciausi skiedalai ir manai jog viskas mace vyks 180% kitaip, taciau jei logiskai pagalvotum tu suprasi, kad plikom rankom pries tanka kuris griauna viska savo kelyje nepakovosi. Kaip kiskis negali pasipriesinti vilkui, kaip aitvaras negali sunaikinti lektuvo, taip ir tu negali pasipriesinti YAKUZAI. Gerai pamastes supranti, kad galbut vertetu pakeisti kelia ir stoti i musu puse, taciau tu jau pasirinkai savo kelia, tu pasirinkai stoti i silpnuju puse. Taip, galbut visi kartu jus esate stiprus, taciau be bandos jus esate niekas. Juk maza skruzde negali nugaleti ilgai megojusio, bet ka tik prizadinto ituzusio liuto. Dabar pagalvojus apie tave gautusi visai nebloga istorija: "Tu ejai, ejai savo karjeros keliu, taciau viena karta kliudei akmeneli, ka jau, milziniska akmeny, pro kuri tu niekaip nepraeisi. Tu vadini mus padugnemis kurie renkasi lengviausia kelia, kurie smeigs vienas kitam i nugara peili, taciau ar tik pats nesi paruoses kokio planelio apgauti tarkim Makiwaro? Tiesa sakant tavo pastangos ieskoti draugu siame mace vargiai ar atsipirks, nes tu nespesi pats suvokti kaip kova taps 5 pries 1, taciau ar man reikia vidutinioku pagalbos? Tikrai, ne. Supranti YAKUZA filosija paprasta mum nesvarbu kuris musu narys yra cempionas, svarbiausias musu tikslas tureti visus titulus po savo ranka. Zinai koks skirtumas tarp YAKUZA ir tavo apsisaukeliu grupuotes? Skirtingai nuo jusu, mes visi YAKUZA nariai yra lyg broliai, lygiaverciai broliai, mes nelaikome peilio uz nugaros ir nesiruosiame smeigti ji viens kitam i nugara, vos tik vienas ar kitas is musu gaus sansa suzibeti, mes nesame lyg Stalinas su Hitleriu, mes nesame apsimeteliai. Taciau kokio velnio visa tai tau sakau, juk tu vis tiek nesuprasi, jog esi Speed marionete, tau padetu nebent smegenu persodinimo operacija. (Aaron Hawkins nusisuka ir pasnibzda: bet ir tai vargiai) Na, bet uzteks tauksti apie si kietuli kuris tesugeba sleptis uz Bottom nugaros, juk nenoriu nuskriausti kitu sio maco dalyviu nesuteikdamas jiem demesio. Pirma karta pasiziurejas i kovos dalyviu sarasa pagalvojau gal jie sumaise kovos dalyvius su tautu susirinkimo dalyviais? Ir latvis, ir japonas, ir dar velniai zino kas, visi jie cia. Zinoma cia tik mano pamastymai, bet gal jus visus istreme uz tai, kad daret geda savo saliai? As pasakiau pamastymai? Veikiau faktas, jog jus niekam nereikalingi, nes visi sioje saleje supranta, kad jus - visuomenes atliekos.

Hawkins nutyla, sviesos issijunge

- O dabar momentas kurio taip ilgai laukete. As parodysiu jums tai ko jus niekada nesate mate, nes as esu fenomenalus Harttnett, uoj Hawkins, tiek Smiley, tiek Maki, tiek Lett, tiek David laukite sutriuskino dienos, kai jus visus pasiglems pragaras, nes ta diena bus karunuotas naujas karalius, kurio saldzios pergales dziugins zmones. Wooop

Hawkins nutyla

- As regejau nusvitima, as pamaciau, kad Hartnett laimes titula.
Spoiler'is

Ne į temą
Sorry, kad truputi late buvau labai uzsiemes

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0