Peršokti prie turinio

Sick-Extreme-Kyo © vs. IKLi & ???

Temoje atsakymų: 1

#1 DzeLine

Baltas diržas

• Naujokai
  • 93 Pranešimai:
19

2011-02-15, 00:00

Suskamba Skillet - Monster, į areną įžengia IKLi nešinas puspilniu stikliniu buteliu. Jis eina link ringo šiek tiek svirduliuodamas, panašu, kad jis išgėręs. Jam priėjus prie fanų išaiškėjo, kad jis ne truputėli išgėręs, o visiškai GIRTAS, fanai net nosis prisidengė nuo alkoholio kvapo. Šį kartą jis nesumušė su fanais rankomis, šį kartą jo girtame veide aiškiai matėsi nusivilimas, depresija. Jis pagaliau ringe be jokių ceremonijų jis pakelia nuo ringo grindinio jam paruoštą mikrofoną ir pradeda savo kalbą:

- Štai aš, girtas, niekam nereikalingas, talentingas jaunuolis, šiuo metu gyvenu JAV arba kitaip tariant "Galimybių Šalyje". Toli gražu fortūna man nesišypso, man nesiseka rasti merginos, mane paliko mane čia atlydėję draugai, aš sumoviau didžiausias savo wrestling'o karjeros galimybes, galų gale morališkai palūžau. Nusivylęs vaikščiojau po miestą ir netyčia aptikau švedų parduotuvėlę, kur nusipirkau savo tėvynėje mėgiamos "Absolut" dėgtinės, nusipirkau ne vieną butelė, o kelias dėžes, supratau, kad noriu paskandinti savo skausmą alkoholyje ir šiek tiek per vėlai supratau, jog sulaužiau savo pažadą sau. Bet kaip sakoma šviesos be šešėlio nebūna, taip pat ir šešėlių nebūna be šviesos. Visai neseniai man ir vėl nusišypsojo fortūna, aš gavau šansą kovoti dėl FUSION Dynamic-Duo Titulo, bet deje, bet tam titului egzistuoti būtina dviejų žmonių komanda, o aš vis dar neturiu partnerio. Kad ir kaip bebūtų keista aš dėl to nesijaudinu, nes galbūt visai netikėtai fortūna ir vėl pakryps į mano pusę ir galų gale aš sutiksiu žmogų, kuris gali pakeisti mano mąstyseną ir galbūt net laikyti FUSION Dynamic-Duo titulus, nesvarbu ar tą žmogų aš surasiu pats, ar mane suras jis, o gal jį paskirs vadas? Esmė ne tame, kas bus mano partneris, esmė tame, kad jis bus ir su juo aš pasieksiu griausmingiausia savo ir jo karjeros pergalę, galų gale IKLi gaus deramą pagarbą ir sunkiai uždirbtą savo pirmąji titulą. Šansas į titulą man atvėrė akis. Aš pamačiau, kad buvau tik nusigėręs nevykėlis iki šiandienos. Šis butelys degtinės (iškelia "Absolut'ą) yra paskutinis mano rankose laikytas ir mano burnoje ragautas alkoholis (užsiverčia butelį ir išgeria viską iki dugno). Ir jeigu aš sulaužysiu sau duota pažadą, tedegsiu aš pragare. Aš daviau ši pažadą girdint jums IKLimanai, girdint FUSION vadovui, girdint visiems kovotojams ir svarbiausia girdint Sick-Extreme-Kyo. Taigi jūs, pervertinti šliužai tapote mano pažado liūdininkais, taip pat tapsite šio pažado kaliniais. Juk negali žinoti ką toks beprotis, kaip IKLi gali padaryti kovoje, gal jis sudaužys vodkos buteli tiesiai jums i galvas, gal sumanys jus supjaustyti stiklo šukėmis - niekada negali žinoti. Mano pasiūlymas jums: branginkite savo šeimą, savo draugus, branginkite kiekvieną savo minutę prieš mačą, nes po jo jūs nebebūsite tokie kaip buvote ankščiau, jūs būsite palūžę, nelaimingi, suluošinti, išsigandę ir visų svarbiausia jūs nebebūsite čempionais. Jums Sick-Extreme-Kyo ir jums mieli žmonės gali atrodyti, jog tai tėra įkaušusio jaunuolio sapalionės, bet tik aš vienas žinau, kad šiuo metu mano mintys teka laisvai ir nevaržomai, nepriklausomai nuo to, kad aš iš tiesų daugokai padauginau, juk mes visi padarome klaidų, bet ne visi padarome klaidų kelis kartus, as papulsiu į tą žmonių grupę, kuri mokosi iš savo klaidų ir įrodysiu, kad šie mano pasakyti žodžiai tikrai nėra tušti ir beverčiai. Nesvarbu ar jūs tikite tuo ar ne, bet per artėjantį Pain For Pride PPV jūs pamatysite naujus FUSION Dynamic-Duo čempionus, įdomu, kad bus tie laimingieji (sarkastiškai nusišypso).

IKLi numeta mikrofoną ir, o Dieve, jis prarado sąmonė ir skaudžiai tėškėsi į ringo grindinį. Į ringą tuoj pat atskuba medikai, žiūrovų akyse matyti susirūpinimas ir kartu neapykanta. IKLi išvežamas iš arenos, įnešamas į greitosios pagalbos automobilį ir išvežamas į artimiausią ligoninę. Įdomu ar jis atsigaus iki ateinančio PPV?

#2 Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11

2011-02-17, 15:24

Satisfaction...Ties šiuo žodžiu suskamba tranki muzika ir iššauna pyro, Kyo ir Sick Extreme pasirodo arenoje, jie iššoka į ringa ir sukryžiuoja rankas ant kurių įvairiausi simboliai. Kyo turi mikrofona:

-Ką čia ir bepasakius, ką čia darai IKLi? Stovinėji girtas ringe visų šių fanų akivaizdoje, alpsti ne nuo žaizdų ar smūgiu ,bet nuo alhoholio kiekio tavo kūne, bet nemanyk ,kad aš kvailys, nemanyk ,kad S-E kvailys, tu tikriausiai bandei įsijausti į mūsų kailius, pažinti mus, galvojai gal jei įsiliesi į mūsų gyvenimo stilių galėsi mus nukaut, nee...Tik S-K-E sugeba vienu metu liaudiškai tariant atrodyti gerai, tuo pačiu pijokauti ir aišku tuo pačiu apginti savo tag team titulus ir tam prireikė daug treniruočiu.

Sick Extreme pertraukia drauga:
-Na, o dabar palikime komedijos žanra kam nors juokingesniam ir einam prie reikalo, mes jau du mėnesiai kaip nešiojamės šiuos blizgučius ir du mėnesiai kaip esame tag team čempionai, tai ne mažas laikas ,bet ar per ilgas mums? Be abejo ne, jei nepralaimėjom Yakuza nariam, jei nepralaimėjo šia federacija okupuoti bandžiusiems Latviui ir Čiur... Japaškei tai kodėl dabar turėtumėm pralaimėt kažkokiam iki žėmės prasigėrusiam kovotojui ir jo nežinomam partneriui? Neturėtumėm ir prižadamam jums fanai nepralaimėsim... Ir tikrai ne todėl ,kad mums labai rūpėtu šie ant peties kabandtys titulai, aišku jie vertingi ,bet tikrai nevertingesni nėi tas pats faktas ,kad mes esame tag team čempionai čia(parodo į krutine) ir esame palaikomi jūsų ir aš prižadu mes tęsime savo pažada toliau skinsime pergales, būsime tag team čempionais ir aišku išnaikinsim paskutines Yakuza liekanas jei jų ten liko. *Staiga Kyo perima mikrofona ir jo veide pasirodo labai pikta išraiška*

-Jei jau prakalbom apie nevykelius nemokančius kautis garbingai, pakalbėkime ir apie tai kas man visai neseniai atsitiko, ogi buvau užpultas kažkieno, iš pasalų...Yakuza aišku neigia ,kad čia prikišo nagus ,bet aš netikiu, IKLI? Na jis ,net nežinojo ,kad reiks kautis su mumis,o jei ir žinojo tikriausiai jau skandino savo neviltį alutyje bandydamas atsiminti tik tai ,kad jam teks kautis dėl tag team titulų ,bet bandydamas užmiršti ,kad jam teks kautis dėl jų butent su S-K-E. Sprendžiant iš lapo šis žmogus mano ,kad mes esame jo „bitch ass bitches“ *Kyo nusijuokia*, kai sužinosime kas tai padarė atrodo jam teks keliauti... *Sick Extreme stabdo draugą*

-Ramiau Kyo, šitai palikime šiek tiek toliau, tegu žmogus pasidžiaugia ,kad mes dabar užimti, svarbiausia ,kad jam mums sukliudyti nepavyks nei per Pain For Pride kadangi su troškulį malšinti mėgstančiu kovotoju kausimės nekur kitu ,bet steel cage narve, kad galėtumėm pravalyti jo alhoholio pilnas venas, šis matčas dar bus barbed wire, o tai padaryti mes puikiai mokam :) Na mes tave kaip kiekviena varžovą kažkie gi stengiamės gerbti ,bet kai šis likus savaitei iki PPV vietoje to ,kad sužinotų savo partnerį, treniruotusi ar galų gale prisigertu nuošalį...PRISIGERIA! Bet vidurį ringo! Taip, taip aš kartojuosi ir tu sakysi ,kad mes su Kyo negeresni ,bet yra vienas skirtumas tarp taves ir mūsų IKLi. Žinai koks? Mes alumi ir dūmais apliejame savo pergales, tu skandini savo pralaimėjimus.

Suskamba DJ Dalgis – Negėriau! Sick Extreme apsimeta nustebusiu ir ši daina perjungiama į „Satisfaction“. Sick Extreme Kyo palieką arena.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0