na ash nesu CW'u megejas, taj ir matchas manes nesuzhavejo, nors jie pusiau bande kovot ne kaip CW'aj (chopaj, strog sholder block, ir dar visokio bieso).
Taj matchas tuo ir geras, kad jie visokio stiliaus ten prikisho:) Man asmenishkaj niekad nepatinka kovoj tokie dalykaj kaip 'stare-downaj', ir kitokio tipo sustojimaj, kaj atrodo tarsi prashoma publikos 'davaj paplokit, o mes pagalvosim ka chia mum toliau daryt, tuo pachiu ir pailsesim bishki'.
be to, man nepatinka visokie show elementaj, tauntaj ir pan (ten kaj tajiri vis acistoja kaip nindze ir t.t. ir pan).
Nu ir asjhq vidury kovos acistojimas kampe ant viduriniu ringo virviu ish viso su kova nesusijes:) ir realumo tikraj neprideda:) Dar kaj priesh kova tokie dalykaj buna, taj dar imanoma suprasti...

Be to, ash nesu ir ECW megejas, taj nzn koke ten publika vidutinishkaj renkasi, bet dabar ta atrodo kazhkokie apsipute fanatikaj, kurie tik renkia y-sy-dab (ECW), ir jiem px ten ringe vyksta (ar tajiris acistoja ant ringo virviu, ar psichosis jam pirshtukus rodo - visi vis tiek be proto lajmingi:D nesamone kazhkokia)
Tajgi objektyviai jau neivertinsiu (net ir su savo kosmine paklajda), nes buvo kruva dalyku kurie man asmenishkaj nepatinka. Nors shi kova tikriausiai perzhenke gero matcho riba (***1/2)