Flair's promo; Austin's apearence.
Sukūrė Fortaz, 2005-10-18, 16:40
Temoje atsakymų: 12
2005-10-18, 16:40
Na chia noriu paprashys ish shios savajtes (10-17) raw:
Flair'o kalbos, ir kaip jis su beisbolo lazda nusivijo HHH. Nes atrodo labaj nebloga buvo.
Austino viso pasirodymo, nes atrodo jis buvo girtas:DDDDDDDD
Flair'o kalbos, ir kaip jis su beisbolo lazda nusivijo HHH. Nes atrodo labaj nebloga buvo.
Austino viso pasirodymo, nes atrodo jis buvo girtas:DDDDDDDD

2005-10-22, 12:33
negi neix raw nesisiunte, negaletu ishkirpti?
ar neverti demesio atrodo shitie?
ar neverti demesio atrodo shitie?

2005-10-22, 13:33
Na pas mane visas show vienam nsv faile, o kadangi karpyt nsv failu neina tai negaliu imest
2005-10-22, 17:49
Lix pasakė:
Na pas mane visas show vienam nsv faile, o kadangi karpyt nsv failu neina tai negaliu imest
gal kas kitas?
ten tikraj nerealus Promo, kaip Lix?
Nes ash apie juos iki shiol mataw atgarsiu vis:)

2005-10-22, 18:02
Nu mano nuomone tai cia ne expertine, bet flairo kalboj tai nieko labai idomaus nepamaciau, tiesiog pasake kad hhh loxas ir pan. iskviete ji i ringa, pasieme beisbolo lazda, o hhh buvo pavaizduotas kaip bailys(na kaip ir anksciau pries batista).
O austino tos kalbos, na tai jo stiliumi buvo ir tiek irgi nieko per daug ypatingo, nors scsa kalbos visada buna tikrai geros. WHAT?
O austino tos kalbos, na tai jo stiliumi buvo ir tiek irgi nieko per daug ypatingo, nors scsa kalbos visada buna tikrai geros. WHAT?
2005-10-22, 19:00
Lix pasakė:
Nu mano nuomone tai cia ne expertine, bet flairo kalboj tai nieko labai idomaus nepamaciau, tiesiog pasake kad hhh loxas ir pan. iskviete ji i ringa, pasieme beisbolo lazda, o hhh buvo pavaizduotas kaip bailys(na kaip ir anksciau pries batista).
Flair kalba buvo tikrai gera, o SCSA kazkaip lievai pasake 'and that's the bottom line cause Stone Cold said so' na be ugneles
2005-10-23, 11:46
nu taj Austinas sako kad ten girtas buwa:D
o taj beef, gal tu gali imest?

2005-10-23, 12:24
Fortaz pasakė:
nu taj Austinas sako kad ten girtas buwa:D
Del mazo hdd as istrinu video ji paziurejes, taigi jau nebeturiu.
2005-10-23, 12:32
Siaip, Fortaz, jei nori as galiu imesti tau raw rebound, ten parodo gal 3min ir geriausius epizodus is austino kalbos.
2005-10-23, 17:43
o Flair yra?
ir kiek sveria? man shi menesi jau su download limitu problematishka:)

#11 Guest_putupas_*
2005-10-23, 19:14
Lix pasakė:
Siaip, Fortaz, jei nori as galiu imesti tau raw rebound, ten parodo gal 3min ir geriausius epizodus is austino kalbos.
2005-10-23, 19:49
Fortaz pasakė:
o Flair yra?
Ne, flair nera. Uzima 9mb
2005-10-23, 21:42
imesk, achiu;)

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0