Ziedu Valdovas
Guest_putupas_* 2005-12-14
Man asmeniskai LOTR yra vieni is geriausiu filmu
.
P.S Ir knygos LOTR labai geros
P.S Ir knygos LOTR labai geros
RazieL_
2005-12-14
hm , filmas beabejo lb geras , as ne ekspertas ir nemoku filmu kritiskai vertint (kad ir kaip bebutu gaila) , tik galiu pasakyt , kad patiko ;]]
na o knygos.. perskaiciau lotr antra dali , po to kai pamaciau pirma filma ;] (rodos) dar siek tiek skaiciau trecios , bet kadangi nesu tox protingas ir nemegstu knygu skaityt , taip ir nebaigiau
na o knygos.. perskaiciau lotr antra dali , po to kai pamaciau pirma filma ;] (rodos) dar siek tiek skaiciau trecios , bet kadangi nesu tox protingas ir nemegstu knygu skaityt , taip ir nebaigiau
Skorpio
2005-12-14
skaiciau wisas knygas ir ziurejau wisus flimus geras filmas su galybe specialiuju efektu kai ziuri filma atsiranda kazkoks didybes jausmas siuzetas super aktoriai nerealiai vaidina kur reikia apsiwerkia zodziu jega
Grybz
2005-12-14
nūūūū... a irgi galiu apsiliumbt kai reik. <;
skaičiau visas knygas. Mačiau visus filmus. :]
vienas u kitą geresni (kas paprastai būna iimtis, pirmas būna geriausias filmas). <;
viena geriausių apskritai ekranizacijų. ;]
skaičiau visas knygas. Mačiau visus filmus. :]
vienas u kitą geresni (kas paprastai būna iimtis, pirmas būna geriausias filmas). <;
viena geriausių apskritai ekranizacijų. ;]
Guest_Triple-H`_* 2006-01-27
Skaiciau visas knygas . Paskui tik per ziurejau visus filmus ir parsisiuncia aisku
. Jo pritariu Skorpio , kad kaip ziuri filma atsiranda dydybes jausmas . Jo esu kaska panasaus patyres
Doppelganger
2006-03-24
apskritas sh... man buvo tas LORT, ziurejau pirma filmo daly, krc atsoko fantazija ziuret ir sekancias dalis. Perdaug fantaziju tame LORT...
Guest_lituvis_* 2006-03-25
gera trilogija man patiko turiu visas dali, knygos neskaiciau neprisiverciau neprisiverciu, suzavejo visas pastatimas viskas buvo ispudinga pasijauti kaip realiam veiksme, tiesa zaidimus irgi zaidziau irgi gan geri.
Krc super, dar reiketu tokiu filmu
Krc super, dar reiketu tokiu filmu
Grybz
2006-03-26
Impaler, Mar 24 2006, 11:46 AM, pasakė:
apskritas sh... man buvo tas LORT, ziurejau pirma filmo daly, krc atsoko fantazija ziuret ir sekancias dalis. Perdaug fantaziju tame LORT...
Tolkinas net elfų kalbą sukūrė blyn, jis buvo.. nu nerealus, o žiedų valdovas tai įrodo. Hobitą skaičiau tai ten visai įdomu, mažai veiksmo, bet visi Viduržiemio istorija.
Lix
2006-03-26
Grybz, Mar 26 2006, 02:46 AM, pasakė:
LOTR? ;D nu dzin, būna ir man kad susimaiai. ;]]
Tolkinas net elfų kalbą sukūrė blyn, jis buvo.. nu nerealus, o iedų valdovas tai įrodo. Hobitą skaičiau tai ten visai įdomu, maai veiksmo, bet visi Viduriemio istorija.
Tolkinas net elfų kalbą sukūrė blyn, jis buvo.. nu nerealus, o iedų valdovas tai įrodo. Hobitą skaičiau tai ten visai įdomu, maai veiksmo, bet visi Viduriemio istorija.
Hobitas tai isvis ten kitokio stiliaus biski, as asmeniskai pirma ji paskaiciau, o tik po to LOTR. Siaip jega Hobitas, tokia paprasta knyga, be jokiu pasauliniu bedu
BitlasLt
2006-05-27
skaiciau visas knygas bet amciau tik I ir III filmus:D bet kaskaip trecias jau kitaip nei knygoj aprasyta ..Bet tik truputi ir turbut vien del to kad nebuvo laiko viskam parodyti bei sukurti...
Gulbė.
2008-05-04
Visą žiūrėjau, viską skaičiau. Filmai žiauriai jėgiški, o jau tie efektai dieviški.