←  Muzika

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Metalas

nuotrauka Skorpio 2005-12-16

Koks poziuris i si muzikos tipa??
Man tai pati geriausia muzika yra metalas db beveik tik jo ir klausau o dar klausimas butu toks kodel patinka ir kodel nepatinka?
Man taj patinka del to kad sukuria kazkokia smagia atmosfera :) ir seip papurtai galva issilieji :D
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2005-12-16

patinka...seip ne vien jo klausau , kartais man nepatink jis , bet seip , krc nemoku savo isreikst minciu...patinka
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-12-16

man panasiai kaip ir skorpio, dabar irgi pagrinde metala pradejau klausyt, ypac po judas priest konco. Metalas man visom progom patinka, ir kai esu piktas ir kai linksmas ir kai liudnas :D Ypac megstu per namu kino sistema pasileist ir padrebint visa nama ;D aisku tik kai tevu nebuna ir reik uzdaryt visus langus ir palanges, nes buna kaimynai is kito namo ateina skustis :) bet taip garsiai klausntis man tiesiog gera, linksma pasidaro:)
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2005-12-16

neturiu nuomones , nes visi sako , kad niekada nesu klauses metalo gabalo nei vieno ir viska ka klausau vadina hard rocku , taigi , nuomones kaip ir neturiu :)
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-12-16

Rodyti pranešimąRazieL_, Dec 16 2005, 05:43 PM, pasakė:

neturiu nuomones , nes visi sako , kad niekada nesu klauses metalo gabalo nei vieno ir viska ka klausau vadina hard rocku , taigi , nuomones kaip ir neturiu :)

Is manes tikrai turi bent kelis simtus metalo dainu :D pvz beveik visos metalicos dainos yra metalas, slipknotai, kornai ir pan :D
Cituoti

nuotrauka Grybz 2005-12-16

slipknot'ai kažkoks rapcore'as ar kas do daiktas X}
šiaip metalą senai klausau. kžn.. patinka, nors šiaip ;abiau mėgstu punk rock'ą. <:
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-12-16

Rodyti pranešimąGrybz, Dec 16 2005, 05:53 PM, pasakė:

slipknot'ai kažkoks rapcore'as ar kas do daiktas X}
šiaip metalą senai klausau. kžn.. patinka, nors šiaip ;abiau mėgstu punk rock'ą. <:

Jop, atsiprasau, ten hardcore sumaisytas su gorecoru ir modern rocku :)
Cituoti

Guest_kurt_* 2005-12-16

Nu, kaimynai tikriausiai negirdi, kai as klausau (tikriausiai negirdi). O siaip, pas drauga namie, ka duoda elektrike (as taip vadinu elektrine gitara), tai uj buna. Viena karta nuo kubo nuleke daug cd :rolleyes:
mitalas man lbj patinka
Cituoti

nuotrauka GhZ 2005-12-16

Nzn man tas metalas tik rekia ir viskas :rolleyes:
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-12-16

Rodyti pranešimąGhZ, Dec 16 2005, 07:38 PM, pasakė:

Nzn man tas metalas tik rekia ir viskas ;)

yra daugiau metalo stiliu nereik vien trasho klausyt :rolleyes:
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2006-03-24

Metalas yra gerai, metalas yra labai gerai!!! Lb megstu sy stilius, bet ir nevein, vienodaj gali vezht tarkim armin van buuren ar mauro picotto as well as marilyn manson, slipknot ir tt.
Cituoti

nuotrauka Re-Powaz 2006-03-24

Kalbant apie metala tai neseniai suradau toky metalo rusiu apibudinima
http://forumas.fantastika.lt/viewtopic.php...4615f1c231f2fa0
:)
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-03-24

Rodyti pranešimąRe-Powaz, Mar 24 2006, 05:06 PM, pasakė:

:)

Nesamone...nors yra kazkiek tiesos, bet nesamone.
Cituoti

nuotrauka Re-Powaz 2006-03-24

Rodyti pranešimąBam, Mar 24 2006, 05:45 PM, pasakė:

Nesamone...nors yra kazkiek tiesos, bet nesamone.
Cia bent jau as jokios tiesos neieskojau, tiesiok skaiciau ir luzau :)
Cituoti

Guest_lituvis_* 2006-03-24

Metalas hmm... klausau patinka, kodel? todel kad metalas turi energijos, nes skirtingai nei popsas( jomajo koks bjaurus zodis) jam yra zymei daugiau idedama pastangu, ir seip greit kaimynu slamsta nuramina kuris groja apcioj manes
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2006-03-24

Rodyti pranešimąRe-Powaz, Mar 24 2006, 03:06 PM, pasakė:

:D

liux :D

Doom Metal
Veikėjas atvyksta pilin, įvertina drakono dydį, užsidepresuoja ir nusižudo. Drakonas suvalgo jo lavoną, o paskui ir princesę.

lb tinka :D

Grindcore
Veikėjas atvyksta pilin, užmuša drakoną, užlipa į bokštą, išdulkina princesę ir užmuša ją. Po to vėl išdulkina. Tada padega ir vėl išdulkina.

cia ir geras :D
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2006-03-29

Hard Rock
Veikėjas atvyksta pilin raudonu kabrioletu, kuriam tupi dvi papingos blondinės, gerdamas Jack Daniels iš butelio. Tada papjauna drakoną peiliu ir apturi orgiją su princese ir blondinėmis.
man sitas labai patiko ir
Classic Rock N’Roll
Veikėjas atvyksta pilin ant motociklo, rūkydamas kasiaką, pasiūlo drakonui, kuris pasirodo esantis visai fainas bachūras ir geras draugelis. Po to apsistoja nuošaliam sodo kampelyje su princese ir po daug daug sex, drugs and rock n’roll subloguoja nuo LSD ir uždūsta savo vėmaluose.

prisizvengiau
Cituoti

nuotrauka Beef 2006-03-29

Rodyti pranešimąBam, Dec 16 2005, 06:52 PM, pasakė:

yra daugiau metalo stiliu nereik vien trasho klausyt :)

va butent is Thrasho tai klausau Boney neM - rusu grupe, daro senu dainu(ne rusisku) coverius.

O taip pat labai dziaugiuos nesenai parsiusta Metallicos diskografija, tikrai rimta grupe
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-03-30

Metallica nera thrashas, thrashas yra Slayer, Kreator, Sepultura, Fear Factory (nevisos dainos). O Boney neM neklauses.
Cituoti

nuotrauka Grybz 2006-03-30

ėėėė. tai kodėl metallica yra laikoma trasho pradininke? o_O
jopštvairogės. ;D
o Boni neM valdo biškį. ir ne biškį ;D
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-03-30

Nu pradzioj jie kazka panashaus grojo, bet vokalas i thrasha nelabai nepanashus. Nelabai as tos istorijos zinau, bet thrashas kiek kitaip skamba, pvz slayer`is ir metallica skirias, nors abu nuo ~83 metu groja. Nu daznai pradininkai nuo savo pasiekeju skirias ;D
Cituoti

nuotrauka Grybz 2006-03-30

metallica nuo 81 metų groja. ;DD nu velnias žino. bet visi sako, kad metallica yra trash pradininkai. xD
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-03-31

Kiek apsisvieciau - 1980tuju pagrindines 4 thrasho grupes buvo Metallica, Anthrax, Megadeth ir Slayer. Slayeriai yra laikomi geresniais uz likusias kitas 3 geriausias, daugiausia itakos padarusias 80tuju thrasho grupes. Slayer muzika buvo apgaubta daug skandaliu, del ju dainu zodziu. Slayer nera grynai thrasho grupe, ji turi daug death metal panasumu muzikoje ir lyricsuose.
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2008-05-08

Metalas valdo!
Cituoti

nuotrauka Walleris 2008-05-08

Rodyti pranešimąStraight Edge - CM Punk, 2008-05-08, 20:06, pasakė:

Metalas valdo!
Kaip tu gali sakyti, kad metalas valdo jei klausai tokio, atsiprasant sudo, kaip MCR ar FOB?
Cituoti