Royal Rumble 2006
`MalioK`
2005-12-16

THE 2006 ROYAL RUMBLE MATCH
THE MAIN EVENT

WINNER: REY MYSTERIO
RATING: ***
KURT ANGLE © vs. MARK HENRY
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

WINNER: KURT ANGLE ©
RATING: *1/4
EDGE © vs. JOHN CENA
WWE CHAMPIONSHIP

WINNER: JOHN CENA ©
RATING: ***
SIX WAY TEXAS TORNADO MATCH
CRUISERWEIGHT CHAMPIONSHIP

WINNER: GREGORY HELMS ©
RATING: **
THE BOOGEYMAN vs. JBL
A FREAK vs. A WRESTLING GOD

WINNER: THE BOOGEYMAN
RATING: 1/2*
MICKIE JAMES vs. ASHLEY
SPECIAL REFEREE - TRISH STRATUS

WINNER: MICKIE JAMES
RATING: **
* Ivertinimai pagal J.D. Dunn
Bam
2005-12-16
Del Ortono tai levaj, bet labai dziaugiuos, kad RVD grizta. Belieka laukt daugiau informacijos...
Fortaz
2005-12-17
Na.. RVD vel pusho negaws, kas be ko... Ortonas dirzha pasiims ish Batisto arba Cenos, nes taj bus labaj publika dominantis matchas, o kad RR yra antras pagal rejkshminguma... Labaj abejoju...
Man nej kiek neprastesni nej SurSeries nej SSlam
`MalioK`
2005-12-17
Fortaz, Dec 17 2005, 01:48 PM, pasakė:
Na.. RVD vel pusho negaws, kas be ko... Ortonas dirzha pasiims ish Batisto arba Cenos, nes taj bus labaj publika dominantis matchas, o kad RR yra antras pagal rejkshminguma... Labaj abejoju...
EDIT: As susidariau tokia nuomone, todel kad sis PPV nustato ta zmogu, kuris bus pusinamas visus metus.
Skorpio
2005-12-18
Ooo RVD grizta.. pagaliau jau buvo atsibode laukt . Db reik laukt kol zmogus atgaus forma
emcas
2005-12-18
Kolkas galime dziaugtis tik del RVD sugryzimo. Labai noriu pamatyt ji wrestlininant vel
Fortaz
2005-12-18
`MalioK`, Dec 17 2005, 01:53 PM, pasakė:
Na gerai, tada pridursiu tavo firminius zodzius - MAN, MAN, MAN;)
EDIT: As susidariau tokia nuomone, todel kad sis PPV nustato ta zmogu, kuris bus pusinamas visus metus.
Batsita yra didele ishimtis (kaip ir Cena) - chia vien del dirzho..
O visi kiti zhmones - Rock, HHH, SCSA - Jie ir taip pushus gaudavo ishtisiems metams...
Jej ivardintume RR kaip BuildUp'a ant Wrestlemanijos (o panashiai sh dalies ir yra), taj jis jau tikraj tampa ne antru pagal rejkshminguma.
`MalioK`
2005-12-18
Fortaz, Dec 18 2005, 02:30 PM, pasakė:
Na Benoit shis dalykas nelabaj tiko, Lesnariuj tik ish dalies.
O visi kiti zhmones - Rock, HHH, SCSA - Jie ir taip pushus gaudavo ishtisiems metams...
Jej ivardintume RR kaip BuildUp'a ant Wrestlemanijos (o panashiai sh dalies ir yra), taj jis jau tikraj tampa ne antru pagal rejkshminguma.
Vistiek man (MAN, MAN;) RR yra anrtas pagal svarbuma - ir butent todel, kad tai pagrindinis momentas buildip'ui pries didziausia metu ivyki - WM.
`MalioK`
2005-12-24
Na, dabar atsirado naujas posteris - apacioj galima pamatyti Cena ir Angle'a.
P.S. Posteris pirmame poste.
P.S. Posteris pirmame poste.
Bam
2005-12-25
Dizzee
2005-12-26
man nepatinka tas virsutiniame posteryje, kad apacioje yra tik raw wrestleriai , ir atrodo tajp , kad wwe butu tik 1 lyga-raw
Bam
2005-12-26
nu ten nera ryskiai parodyta, kad tik RAW superstarai yra, gal angle ir cena musa koki rey`u ir JBL`a
Fortaz
2006-01-02
Blyn blyn..
Viskas kaip kokiais Austino lajkajs, ar 2003ajs...
McManomanija still runing wild...
Ir dar visi keturi... Ir dar taip lievaj padarytam postery... Nu tik rejk tiketis, kad RR matchas bus geras, nes paskutiniai keli buvo tikraj nenuviliantys, prieshingaj nej visas ppv:/
Viskas kaip kokiais Austino lajkajs, ar 2003ajs...
McManomanija still runing wild...
Ir dar visi keturi... Ir dar taip lievaj padarytam postery... Nu tik rejk tiketis, kad RR matchas bus geras, nes paskutiniai keli buvo tikraj nenuviliantys, prieshingaj nej visas ppv:/
Lix
2006-01-04
Guest_aGBo_*
2006-01-04
SD! reik maineventeriu o jis toks ir galetu but ,laukiu dar didesnio jo pusho gal net it rr
Bam
2006-01-04
Jei jus apei ortona, tai aisku, kad per daug pushinamas
mane tai nervina, gal net JBL geriau uz ji
Galetu rast kita heela, nes as jo tiesiog neperneshu
uztektu jam max ir upperiu but
TruBaller
2006-01-04
Jei klausi koki wrestleri taip vadina, tai Lashley. O jei klausi, kas sita termina vartoja, tai dazniausiai Tazz'as
Fortaz
2006-01-04
Aj nu taj ne, Lashlej net Final 4 butu per geraj:) Kenedis va butu galejes jej svejkas i Final 4 nebent patekt...
`MalioK`
2006-01-05
Royal Rumble dar nespejo buti paskelbtas officialiai, o WWE jau planoja susikti dar viena PPV - pasirodo SD! nori palaiminti mus *tipo* geru matchu - BATISTA © vs. MARK HENRY. *Just too sweet...*