←  Televizija

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

CSI

nuotrauka TruBaller 2005-12-20

Pirmiausiai, tai tiems kas nezino. CSI yra serialas, kuri rodo per TV3 arba TangoTV. Tai butu idomu suzinoti ar jus ji ziurit ir kokia jusu nuomone apie ji ?
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2005-12-20

Man tai labai patinka , bet ne visada iseina paziuret , siep labai retai iseina paziuret , bet man tokie pilni paslapciu filmai patinka.
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2005-12-20

Suradau bendraminti :) O siaip mane truputi nervina, kad daznai per reklamas ta serija biski suspoilina, tai bune netaip idomu ziureti.
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-12-20

kiek esu mates tai labai patiko, tik, kad kazkaip vis nepagaunu kada rodo :D labai velaj jau :)
Cituoti

nuotrauka dogmas 2005-12-20

Super. Visada ziuriu man patinka lb.
Cituoti

nuotrauka girlscancry 2005-12-21

Man irgi labai patinka sis serialas. As dar ziuriu ir CSI Miami. Man jie abu patinka, o kaip jums?
Cituoti

nuotrauka GhZ 2005-12-21

Serial'as super bet dazniausiai iki jo speju nuluzt :)
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2005-12-21

o as neziuriu nemaciau nei vienos serijos :) reiks paziuret :)) net neatkreipiau demesi kad toki rodo :)))
Cituoti

nuotrauka girlscancry 2005-12-21

Siandien kaip tik per TV3 22.10 rodis CSI
Cituoti

nuotrauka XEUS 2006-01-16

Visada žiūriu, kai galiu. Kaip būsimasis teisininkas galiu pasakyti, kad gana arti tikrovės įrodymų tyrimo, rinkimo, vertinimo stadijose.
Cituoti

Guest_Striker_* 2006-05-10

ir CSI kriminalistus ir CSI majami wisados ziuriu... nerealiausias serialas. labai idomu zirueti kaip iesko tu ikalciu, kai wiska ten ispurskia ir krapsto :D :D
Cituoti

Guest_TcUnami_* 2006-08-16

jo cia taj unreal serialas ;) geriausias is geriausiu :D
Cituoti

nuotrauka girlscancry 2006-09-03

Tai va TV3 be CSI, CSI Miami dar rodys CSI New York. Man jie jau pradeda vienodi atrodyti, tik aktoriai ir miestai skiriasi. Aisku dar New York nemaciau, bet nemanau, kad skirsis labai nuo kitu.
Cituoti

nuotrauka BitlasLt 2006-09-03

Jo .As ir tai pradedu maisyt kuris kuriame mieste dirba.man tik patinka ,kad pagrindiniai vadai kakzokios tikrai iskirtines asmenybe.(vienas kazkoks atsikyrelis kitas siaip"D)Bet vienodumas tikrai pradeda knist.
Cituoti