←  GFX Battles/Turnyrai

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Vel banneris

Apklausa: Vel banneris (17 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuokite uz jums patinkanti:

1. Nuotrauka (14 balsai(-ų) [82.35%])

Balso procentinis santykis: 82.35%

2. Nuotrauka (3 balsai(-ų) [17.65%])

Balso procentinis santykis: 17.65%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

nuotrauka Lix 2005-12-23

Nu kagi, instaliavom forume nauja skina(daugiau informacijos naujienu forume) tai reiktu gal ir bannerio kokio naujo ;) Dysis sikart beveik nesvarbus, nu turbut geriausia daryt tokio panasaus dydzio kaip ir ana karta. Bet svarbiausia, kad spalvos butu sviesios, galbut geltonos. Taigi labai laukiam, jog kas nors sukurtu banneri arba bent pamegintu kazka nuveikti :? Dekui.
Cituoti

nuotrauka emcas 2005-12-23

Man naujas skinas visai grazus, dabar uzsidejau :? Reikes ka nors pabandyt su banneriu gal ;)
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2006-01-07

Nenoriu kurti temos, taciau noriu pasakyti, kad butumet aktyvesni sioje skiltyje. Ji juk nera bereikalingai padaryta. Todel bukit bent kiek cia aktyvesni ;)
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2006-01-07

O net nebuvau sito topiko pastebejes ^^ Pabandysiu ka nors sukurt, taciau su mano sugebejimais daug ko nesitikekit ^^
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2006-01-07

As ne apie topic'a kalbu... As kalbu apie skilti ;)
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2006-01-07

Aj jei del battles, tai labai praleimejimo bijau, tai nesirungiu ;)
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2006-01-18

Nu sakiau kad nieko gero nebus :? Patarkit ka dar galima pridet..
Nuotrauka
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-01-18

aaam...kaip cia tau pasakius.... :? gal geriau nieko nesakysiu :)
Cituoti

:) Zinok nieko kito ir nesitikejau :? Paprasiausiai ivykdziau pazada.. Uztat koks uzrasas! :D
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2006-01-18

koncepsija grazi , atlikimas ne :P
Cituoti

nuotrauka GhZ 2006-01-18

Rodyti pranešimąDeSerT, Jan 18 2006, 05:00 PM, pasakė:

Nu sakiau kad nieko gero nebus :D Patarkit ka dar galima pridet..
Nuotrauka

Siaip zjbs butu toks lengvas neprauktas paveiksleliu jei tuos ECW TNA istryntum ir paliktum paparstai fona ir tu wme uzrasu man tai grazus jis visai :P
Cituoti

Ok pabandysiu rytoj, vistiek sergu, nebus ka veikt
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2006-01-18

o man gal ir keistai nuskambes bet lb patinka sitas baneris nu nieko sudetingo cia bet grazu
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2006-01-19

pritariu.. kolega desert neblogai cia padare.. hmz tik tas tna uzrasas per daug suspaustas o seip zjb manau prie skino tiktu..
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2006-01-19

Nuotrauka nu cia be tu shuduku :)
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2006-01-19

TIKRAI LEVIAU , sakau.. surandi normalu tna uzrasa , iskerpi , idedi ir padarai praita blendinga , susirandi wwe uzrasa , iskerpi , idedi ir padarai praita blendinga , susirandi wcw uzrasa , iskerpi , idedi , padarai praita blendinga ir uztenka!
Cituoti

Tai as turiu .psd sito darbo :) biski free transform ir baigta
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2006-01-19

O man tai tie visi logotipai isvis nepatinka. Tiesiog tai jau darosi nebeoriginalu. Taip, pirmas banner'is su tais logotipais prilipo, bet daryti kitus tokius pacius, man tie darbai atrodo nuobodus ir nieko neissiskiriantys (tuo labiau, kad ir musu "draugai" pasiskolino sita ideja ir savo forumui pasidare banneri butent su logotipais... taip, dabar jau jo lyg ir nebera, bet manau, kad sitos idejos jau reiktu atsisakyti).
Cituoti

Sorry uz daug postu :) Tai duokit kokia ideja, nes man paciam dabar i galva nieks neateina :/
Cituoti

Nu cia nieko blogo nematau tuose daug postu :) Jie juk i tema ;) O dabar kaip ir akys i mane krypsta, nes cia kaip ir klausimas is mano posto :) Hmmm... tikrai pasakysiu, kad nznau... Nesu labai galvotas tokiais klausimais, todel tikrai, manau, kad kokiu nors ideju nelabai ir duosiu :?
Cituoti

nuotrauka emcas 2006-01-19

As irgi norejau pasireikst, bet ideju nelabai buvo, tai is dalies banneris panasus i sena, bet gal vistiek geriau negu nieko :? Del tu logotipu, tai jie yra, nes vakar darant banneri negalvojau, kad napatiks. Tai va:

Nuotrauka
Cituoti

Nu cia jei ka tai jus nepriimkit uz gryna piniga ;) Cia tik mano nuomone ir jus i ja neprivalote atsizvelgti :?
Cituoti

nuotrauka girlscancry 2006-01-19

O jeigu vietoj logotipu deti visokiu wrestleriu nuotrauku ir is TNA ir is WWE.
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-01-19

kodel jus naudojat ta citrinine spalva? :? ir kam det WCW? ji jau mirus :) manau darykit WM theme`ui logotipa, ne tam lemonui ;)
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-01-19

Rodyti pranešimąBam, Jan 19 2006, 04:39 PM, pasakė:

kodel jus naudojat ta citrinine spalva? :? ir kam det WCW? ji jau mirus :) manau darykit WM theme`ui logotipa, ne tam lemonui ;)

Deja lemonui. Juk tam ir topicas buvo skirtas
Cituoti