Jusu WoW nuotykiai
RazieL_
2005-12-28
Taigi sugalvojau tokia tema 
Stai mes su DeSerT viename uzsenieciu , rodos portugalu serve. Mes su desert buvom dwarfai , laimingai kelemes lvl savo salyje , Dun Moroghe . Kadangi mes cia zaidem labai neilgai dar , pamatem koks cia geras servas ir nusprendem atsvest. Nuejome i neprabangu vietini bara , kur yra tik silpni gerimai. Taigi mes su desert prisipirkom ju , mat jie buvo nebrangus ir pradejom gert. Pradzioj siek tiek apsvaigom , pradejom truputi kreivai vaikscioti ir vaizdas siek tiek blurry pasidare. Nuejome zudyt monstru , bet kadangi isgerus mums nelabai gerai sekesi sugryzom vel i bara. Nesusilaikem isgert ir daugiau , taigi po keliu minuciu mes labai svyravom ir vaizdas atrode ganetinai blurry , bei besitraukinejantis artyn - tolyn . Galvojom dar isgert , bet po dar vieno bokalo is sienos staiga islindo kazkox orkas su nerealiais armorais bei ginklais. Mes su desert nusijuokem . Tada pradejom jo klausti ar jis tikras , kitaip sakant : ARE YOU REAL? Bet jis neatsake . Pamanem kad mums jau vaizduojasi ir pradejom gert toliau kol visiskai nusigerem ir atbego Trollis su nerealiais armorais. Tada prie jo pribego visi aplinkiniai dwarfai , bet jis juos kaipman iszude. Mes vel pradejom klausti "ARE YOU REAL?" , tada netiketai jis mane uzmuse ir as atsiradau graveyarde. Desert suprato kad cia nebejuokinga ir puole ta trolli. Veliau paaiskejo kad tie du hordos nariai buvo GM'ai , taigi taip mes ir palikom jiems ispudi apie dwarfus - girti , kuriems is burnos eina burbulai , svyruojantys bei zagsintys pijokai
na o jus jei zaidete sita zaidima , gal irgi ka nors smagaus patyrete?
Stai mes su DeSerT viename uzsenieciu , rodos portugalu serve. Mes su desert buvom dwarfai , laimingai kelemes lvl savo salyje , Dun Moroghe . Kadangi mes cia zaidem labai neilgai dar , pamatem koks cia geras servas ir nusprendem atsvest. Nuejome i neprabangu vietini bara , kur yra tik silpni gerimai. Taigi mes su desert prisipirkom ju , mat jie buvo nebrangus ir pradejom gert. Pradzioj siek tiek apsvaigom , pradejom truputi kreivai vaikscioti ir vaizdas siek tiek blurry pasidare. Nuejome zudyt monstru , bet kadangi isgerus mums nelabai gerai sekesi sugryzom vel i bara. Nesusilaikem isgert ir daugiau , taigi po keliu minuciu mes labai svyravom ir vaizdas atrode ganetinai blurry , bei besitraukinejantis artyn - tolyn . Galvojom dar isgert , bet po dar vieno bokalo is sienos staiga islindo kazkox orkas su nerealiais armorais bei ginklais. Mes su desert nusijuokem . Tada pradejom jo klausti ar jis tikras , kitaip sakant : ARE YOU REAL? Bet jis neatsake . Pamanem kad mums jau vaizduojasi ir pradejom gert toliau kol visiskai nusigerem ir atbego Trollis su nerealiais armorais. Tada prie jo pribego visi aplinkiniai dwarfai , bet jis juos kaipman iszude. Mes vel pradejom klausti "ARE YOU REAL?" , tada netiketai jis mane uzmuse ir as atsiradau graveyarde. Desert suprato kad cia nebejuokinga ir puole ta trolli. Veliau paaiskejo kad tie du hordos nariai buvo GM'ai , taigi taip mes ir palikom jiems ispudi apie dwarfus - girti , kuriems is burnos eina burbulai , svyruojantys bei zagsintys pijokai
na o jus jei zaidete sita zaidima , gal irgi ka nors smagaus patyrete?
DeSerT
2005-12-28
Geri laikai buvo
Buvom nustoje lost, bet darom skandalinga sugryzima i wow ;D Papasoko raziel biski keistai, kaip koki rasineli mokytojai
Be to dar neuzsimine kad apie 2 valandas lakstem visur, bandem nukabint dwarfes kelias, paskui nuvarem i iron forge, ten radom sustra bara, dar labiau prisigerem, as prisipirkau gerimu uz visus pinigus
Nu sustru buvo
Siaip man patiko momentas, kai vienam tokiam serve radau buga - ten rates buvo blizzlike (patys zemiausi) Todel lvl nifiga nekilo
Ten reikejo toki moba nukirst 10 lvl ir pakyli i 220 lvl
Tai as ji siaip taip nukirtau, pyst 220 lvl.. Iskart kazkur 20 pm'u kad as GM ar ka
Paskui ta serva iswipino del manes
O ten kazkur 10 zmoniu 60 lvl buvo
Tai va tiek kol kas
Po musu (mano ir raziel) skandalingo sugryzimo i wow bus daugiau prikolu
RazieL_
2005-12-28
siandien vel tas pats , lix pradejo lost wow ir mes nutareme atsvest. Nuejome i stormwind (humanu sostine) , susiradom bara , prisipirkom gerimu uz pinigu likucius ir norejom susirast staliuka prisest. Pasirodo tas baras buvo sektantu kazkokiu ir pozemiuose ten warlockai visokie. Taigi , desert mums pasiule atsvesti sia proga , kad lix losia sitam serve lauke. Atsisedom ant deziu , graziame gamtovaizdyje ir pradejom gert. As beabejo kaip greiciausias gerikas pirmas nusigeriau , tada kiti du . Staiga is niekur nieko i mane atleke fireball ir nueme man puse hp . Siaip ne taip suzeistas nusliauziau iki ji paleidusio undead mago ir bandziau parodyt ka reiskia dwarfish paladin power. Visgi as miriau , kaip ir mano komradai ir mes vos parovem nuo to mago. Pasirodo ten buvo raid'as (kai horde puola koki allianco miesta, arba atvirksciai)
KODEL VISADA KAI NUSIGERI TAIP BUNA?
O rasyt vaizdingai ismokau is pcklubo rasytojo NPC , kuris apie wow rase kaip kokia knyga
Dar beje : radom keliaujanti cirka su lix irp risipirkom paciu nerealiausiu gerimu , nuo kurio vieno tu visiskai girtas. taigi galima numanyt ka veiksim veliau
KODEL VISADA KAI NUSIGERI TAIP BUNA?
O rasyt vaizdingai ismokau is pcklubo rasytojo NPC , kuris apie wow rase kaip kokia knyga
Dar beje : radom keliaujanti cirka su lix irp risipirkom paciu nerealiausiu gerimu , nuo kurio vieno tu visiskai girtas. taigi galima numanyt ka veiksim veliau
DeSerT
2005-12-28
Beje tas undeadas mane 3 kartus patiese, viena kart avim paverte ir isprievartavo
Lix
2005-12-28
Nu bl siandien tai nieko zjbs per daug nebuvo, lakstem kaip kokie idotai is vienos vietos i kita ir tiek. Bl tik nusigeriau po kokiu 4 bokalu atbega kazkoks duxas ir nuzude
Prisikeliau po to vel nuzude
Krc kur ejom su RazieL ten nuspisdavo tie raidininkai. Tai taip ir neuzkacalino manes
Nu bent radom cikre tu gerimu, as 20 nusipirkau tai galesim desert pavaisint tave, busim girti girti
Guest_putupas_* 2006-01-06
Ziuriu cia visi pasakoja savo WoW nuotykius is privatu
.As papasakosiu savo nuotykius is globalo.Na cia noobiski nuotykiai
.
Na viena karta jaunasis orkas vardu "Mantas " sugalvojo ,kad jam jau laikas keliauti pasilinksminti i Allianc'o zemes
,na nuskrenda jis su dirizabliu i Undercity ir piriot pestute i Stormwind apylinkes
,galvojau paerzinsiu noobus,pakalbesiu su kita puse
.Na nueinu pas tuos (siaip ne taip praslydes pro visus sargybinius ) .Ogi ziuriu ,tie alliance scum kazkokia nesuprantama kalba sneka
.
Kita karta sugalvojau solo nueiti i Rage fire chasm(instance skirtas lvl 15-29 zaidejam ) .Na ir ka keliauju sau per urvus
,sutinku kazkoki kazkoki kirmina lvl 15 ar 14 galvoju uzversiu
,akurat jis kazkoks galingas....Ogi paziuriu po to kad ,jis ELITE
.
Dabar neseniai smagi vieta buvo
,ashanvale kazkoks alliance npc sargybinis sugebejo mane nusauti ir tik prisikeliu vel nusauna
.Teko prisikelt pas angela ir moket 15 sidabriniu uz daiktu remonta.... .
Tai tiek...To be continued....
Na viena karta jaunasis orkas vardu "Mantas " sugalvojo ,kad jam jau laikas keliauti pasilinksminti i Allianc'o zemes
Kita karta sugalvojau solo nueiti i Rage fire chasm(instance skirtas lvl 15-29 zaidejam ) .Na ir ka keliauju sau per urvus
Dabar neseniai smagi vieta buvo
Tai tiek...To be continued....
RazieL_
2006-01-06
hm , mano manymu geriau turet 80gold ir prisikelus 15 silver au nieko nereiks.. o kalbet su alliancu reikia per general : /1 message , tai tam instancai ir yra , kad visi mobai elite , o bosas vos neuzverciamas..
Guest_putupas_* 2006-01-06
Tai kad alliance nesuprantama kalba sneka
,o kuo geresni daiktai ,tuo brangiau remontuot kainuoja...As dabar turiu pvz 4 auksinius...O bosai siaip lengvai verciami ten instancu
,no problem
.
RazieL_
2006-01-06
uhu.. priklauso kox instancas.. pvz tame kur mes su desert buvom budami 36lvl abu , mus uzverte per puse minutes bosas instanco... o seip , tame ir esme , kad per /1 general kalbama normaliai , bent kiek man zinoma..ir per general rodos galima kalbet hordai ir alliancui..
pvz nueik i badlandu instanca , pamatysi ka reiskia instanco bosas
hm.. 4 auskiniai..thats much ^^
Guest_putupas_* 2006-01-07
Sakau per general chat /1 neina susineket
,horde sneka orcish,o alliance common kalba
.O i instance reik eiti kaip minimum keturiese
.
RazieL_
2006-01-07
cia bus ziaurus off topic bet...
kiek paklojai uz wow ir kiek bus 14euru litais?
kiek paklojai uz wow ir kiek bus 14euru litais?
Guest_putupas_* 2006-01-07
Paklojau 149.99lt ,o menesinis mokestis yra 13 euru
,kazkur 40 lt .
DeSerT
2006-01-07
Nu nacriot -.- nors pats kaip nors planuoju lost tam officiale xD Siaip pinigu laisvai sukrapstyciau tik credit card neturiu.. Beje kaip tu moki?
RazieL_
2006-01-07
galima credit cardu moket ,o galima pirkt pre-paid kortas , kurios buna 60dienu (2men) ir kainuoja 120lt.. tai reiskia kad susitaupytum tiek reikia tiesiog neisleist 2lt per diena , bet aisku su credit card'u pigiau
Lix
2006-01-07
Guest_putupas_* 2006-01-08
Klaipedoj BMS'uose visuose yra prepaid kortos
.2 menesiam kainuoja 99,99.lt .
Jeigu kas nors eisit zaisti i globala
,juinkites i Moonglade serva
.
Jeigu kas nors eisit zaisti i globala
koltasXxX
2006-05-29
del to WoW turbut man ir nepatiko bo pabandziau palost private, buvo mazai zmoniu ir ishtryniau WoW. Man dabar Tik GW imponuoja , nes pvz , bet kokiam mieste is tu daugelio kur yra netgi ish tu kurie senajame GW , bent po 4 zhmones visa para buna ir jie vistiek vislaika keiciasi, o dar pridejus kiek tuo metu klaidzioje kazkur tai FUN FUN
RazieL_
2006-05-29
sakyčiau paskutiniai 2postai buvo visai ne į temą..
o undertaker postas dar ir reklama.. 17 taisyklė t.y.
pagal idėją warną turėtum gaut o_O
o undertaker postas dar ir reklama.. 17 taisyklė t.y.
pagal idėją warną turėtum gaut o_O
DeSerT
2006-05-29
Aj kam taip ziauriai, rekomendacija, o ne reklama
Jei nori renkies - jei nori ne. Taciau ne i tema cia ryskiai buvo