←  Mainstream

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

SmackDown! video spoiler

nuotrauka `MalioK` 2006-01-05

Taigi cia noriu kad visi siame forume paziuretu i pagrindini №1 Contender for The World Heavyweight Championship! *Saunuolis Vinnie! Tavo naujas main-eventeris - daug zadantis!* Dabar cia pamatisite apgailetina zmogu - Mark "The World's Strongest Man" Henry. Cia yra video klipas is SD! taping'u, kurios officialiai rodis rytoj. Ypac man patiko zmoniu reakcija, kurie saipesi ir Mark'o - pvz. vienas fanas sauke "C'mon, you're the world's strongest man!", arba "You're an idiot, man!" :)

THE WORLD'S STRONGEST MAN vs. THE STEEL CAGE
Cituoti

nuotrauka MoX 2006-01-05

Ciatai geras :) Dar kiek knisos ,kad tas duris i narva ikistu :D
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-01-05

Jis neapgailetinas, jis stiprus! :) Bet siaip tai jo, cia viskas labai apgailetinai buvo padaryta, bent jau butu tik atejes ir iskart nutraukes ta grandine, o ne narva dauzes :D
Cituoti

nuotrauka emcas 2006-01-05

Neblogai cia! :) Tik labai apgailetinai atrode, kai bande islauzti tas duris :D
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-01-05

"The video you have requested is not available."
Cituoti

nuotrauka emcas 2006-01-05

Hm.. Nebera. Pries keleta minuciu buvo..
Cituoti

Rodyti pranešimąFortaz, Jan 5 2006, 10:50 PM, pasakė:

"The video you have requested is not available."
Turbut WWE pagrasino susidaruoti :)
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-01-05

gal kas galetu papasakot, kas cia mazdaug vyksta?
Cituoti

Rodyti pranešimąBam, Jan 5 2006, 11:20 PM, pasakė:

gal kas galetu papasakot, kas cia mazdaug vyksta?
Gerai, kad as spejau pamatyti. Taigi trumpai papasakosiu - viksta "Steel Cage" matchas tarp MNM ir Batistos/Mysterio. Visi isskirus Batista ir referee guli ant ringo grindu. Melina uz cage'o ribu kviecia Mark'a Henry. Jis iseina ir apie 5 minutes bando papulti i narva. Turbut duris nebuvo gerai paruostos, tam kad Henris jos "israutu savo jega". Tai jis ispradziu bande tiesiog rankom israuti (kaip buvo planuota) - o veliau jau is nevilties *prie jo jau net referis priejo prokonsultavo; Batista visa ta laika kvailai stovejo/lauke Mark'o ringe - nebande nei pin'o - nieko!* pradejo remtis kojomis i ringa;)) Jau net fanas jam reke: "C'mon, you're the world's strongest man!" Po to ir ta metalini duri apie 2 min. negalejo itempti i ringa - kitas (o gal tas pac fanas) jam reke: "You're an idiot!"
Cia buvo geras :) Jis atrode taip apgailetinai - net neisivaizduoju kaip WWE tai redagos :D
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2006-01-06

Nu sito daugiau niekur manau ir nepamatysim. Juk panasiai ir su Kane buvo. Per jo sugryzima jis atejo ir kazka Chokeslam'ino, bet jam ten kazkaip is pirmo karto nepavyko. Nu kazkas panasaus buvo kaip Taker'io nesusipratimas su Hogan'u. Tai va... Sitai matem parsisiuntus show, o per BTV viskas atrode taip, kad Kane ateina ir be jokiu problemu padaro Chokeslam. Tai via bus mazdaug panasiai. Tiesiog paims ir sudelios viska kaip jiems reikia.
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-01-06

Na dar vienas video, kurio WWE dar nespejo uzdrausti.
http://www.youtube.c...p?v=g3ytXGOuwhI
Ten dar ne edit'inta Tim White'o viedeo segmentas. Is siandienos SD!
Cituoti

nuotrauka Beef 2006-01-07

Paziurejau smackdown tapinga tai viskas atrodo mazdaug taip: ateina Mark Henry, pabando keliose vietose narvo stipruma ir tada priejes prie grandines ja nutraukia, o su durim ir nekilo problemu, taigi jo nesamones ismontavo :D
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-01-07

Rodyti pranešimąBeef, Jan 7 2006, 12:25 AM, pasakė:

Paziurejau smackdown tapinga tai viskas atrodo mazdaug taip: ateina Mark Henry, pabando keliose vietose narvo stipruma ir tada priejes prie grandines ja nutraukia, o su durim ir nekilo problemu, taigi jo nesamones ismontavo :D
kaip tu ji pazhejaj? SD tapingaj acirade jaw tokiu metu?:/
Cituoti

Rodyti pranešimąFortaz, Jan 7 2006, 02:59 AM, pasakė:

kaip tu ji pazhejaj? SD tapingaj acirade jaw tokiu metu?:/

Kanadoje, Australijoje ir dar kazkur jie jau ketvirtadieni parodomi, penktadieniais (o kartais net ketvirtadieniais jau buna siustis) Nors pats smackdown uzrasas buna 'Friday Night Smackdown' kas biski nelogiskai turetu atrodyti zmonems kurie ziuri transliacija ketvirtadieni.
Cituoti

nuotrauka MoX 2006-01-07

Hmmm... as parsisiunciau kazkoki sd kur kai issiungia i reklama rodo , juoda ekrana ir kalbasi tazz su cole girdejosi kaip vinco klause kazko tai man atrodo ,kad kazkaip as neiiskirpta parssiunciau ,o ant pacio galo batista vos nosies krapstyt pries kamera nepradejo :)
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-01-07

Rodyti pranešimąMoX, Jan 7 2006, 02:05 PM, pasakė:

Hmmm... as parsisiunciau kazkoki sd kur kai issiungia i reklama rodo , juoda ekrana ir kalbasi tazz su cole girdejosi kaip vinco klause kazko tai man atrodo ,kad kazkaip as neiiskirpta parssiunciau ,o ant pacio galo batista vos nosies krapstyt pries kamera nepradejo :)
www.pwtorrents.net saite neilgam buvo torrent'as ne editintos SD! Ja pasalino po keliu valandu. Speju, tu butent ta ir parsisiuntei. Visus sios ne editintus klipus, show i ineta paleido kazkoks viriokas, kuris pagavo ju (ekskliuzivu WWE) palidovini signala (dabar manau jiems teks keisti ji;)
Cituoti

Guest_GezaS_* 2006-01-07

Kova su durimis turbut jam buvo sunkiausia.;)
Cituoti

Katik paziurejau SD! Dabar tik noriu pagirti WWE darbotojus. Visa Mark'o kova su durimis (~5 min) buvo sutrumpinta iki ~1 min ;) Ir nebuvio girdeta nei vieno fanu komentaro. This is how the pro's do it!
Cituoti

nuotrauka emcas 2006-01-07

Rodyti pranešimą`MalioK`, Jan 7 2006, 06:40 PM, pasakė:

Katik paziurejau SD! Dabar tik noriu pagirti WWE darbotojus. Visa Mark'o kova su durimis (~5 min) buvo sutrumpinta iki ~1 min ;) Ir nebuvio girdeta nei vieno fanu komentaro. This is how the pro's do it!
Parode, kad iskart islauze tas duris ar kaip? ;)
Cituoti

Rodyti pranešimąeMCas, Jan 7 2006, 08:23 PM, pasakė:

Parode, kad iskart islauze tas duris ar kaip? ;)
Jie iskirpo, kaip jis apie 5 min. stovejo ir bande atsukti ta duri. Jie parode, kad jis iskart priejes prie duru paeme uz grandinis ir isrove. Po to iskirpo kaip jis beviltiskai bande inesti duri i ringa. Gerai viska suredagavo - profai ;)
Cituoti

Gal galit imesti kur nors dar karta ta faila kur Maliok buvo uploadines? Tik renaminkit del visa ko.
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-01-07

Rodyti pranešimąBeef, Jan 7 2006, 08:41 PM, pasakė:

Gal galit imesti kur nors dar karta ta faila kur Maliok buvo uploadines? Tik renaminkit del visa ko.

man atrodo, kad ne, nes ten tik streaminamas failas buvo ;)
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2006-01-08

Nu va... Katik paziurejau ta SD versija, kurios nerodo per TV, tai visai smagu :P
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-01-08

Gal gali ishkirpt ta juokingaja Henrio dali?
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2006-01-08

Rodyti pranešimąFortaz, Jan 8 2006, 01:16 PM, pasakė:

Gal gali ishkirpt ta juokingaja Henrio dali?

Nu pameginsim :P
Cituoti