SmackDown! video spoiler
`MalioK`
2006-01-05
Taigi cia noriu kad visi siame forume paziuretu i pagrindini №1 Contender for The World Heavyweight Championship! *Saunuolis Vinnie! Tavo naujas main-eventeris - daug zadantis!* Dabar cia pamatisite apgailetina zmogu - Mark "The World's Strongest Man" Henry. Cia yra video klipas is SD! taping'u, kurios officialiai rodis rytoj. Ypac man patiko zmoniu reakcija, kurie saipesi ir Mark'o - pvz. vienas fanas sauke "C'mon, you're the world's strongest man!", arba "You're an idiot, man!"
THE WORLD'S STRONGEST MAN vs. THE STEEL CAGE
THE WORLD'S STRONGEST MAN vs. THE STEEL CAGE
Lix
2006-01-05
Jis neapgailetinas, jis stiprus!
Bet siaip tai jo, cia viskas labai apgailetinai buvo padaryta, bent jau butu tik atejes ir iskart nutraukes ta grandine, o ne narva dauzes
`MalioK`
2006-01-05
`MalioK`
2006-01-05
Bam, Jan 5 2006, 11:20 PM, pasakė:
gal kas galetu papasakot, kas cia mazdaug vyksta?
Cia buvo geras
TruBaller
2006-01-06
Nu sito daugiau niekur manau ir nepamatysim. Juk panasiai ir su Kane buvo. Per jo sugryzima jis atejo ir kazka Chokeslam'ino, bet jam ten kazkaip is pirmo karto nepavyko. Nu kazkas panasaus buvo kaip Taker'io nesusipratimas su Hogan'u. Tai va... Sitai matem parsisiuntus show, o per BTV viskas atrode taip, kad Kane ateina ir be jokiu problemu padaro Chokeslam. Tai via bus mazdaug panasiai. Tiesiog paims ir sudelios viska kaip jiems reikia.
`MalioK`
2006-01-06
Na dar vienas video, kurio WWE dar nespejo uzdrausti.
http://www.youtube.c...p?v=g3ytXGOuwhI
Ten dar ne edit'inta Tim White'o viedeo segmentas. Is siandienos SD!
http://www.youtube.c...p?v=g3ytXGOuwhI
Ten dar ne edit'inta Tim White'o viedeo segmentas. Is siandienos SD!
Beef
2006-01-07
Paziurejau smackdown tapinga tai viskas atrodo mazdaug taip: ateina Mark Henry, pabando keliose vietose narvo stipruma ir tada priejes prie grandines ja nutraukia, o su durim ir nekilo problemu, taigi jo nesamones ismontavo
Fortaz
2006-01-07
Beef, Jan 7 2006, 12:25 AM, pasakė:
Paziurejau smackdown tapinga tai viskas atrodo mazdaug taip: ateina Mark Henry, pabando keliose vietose narvo stipruma ir tada priejes prie grandines ja nutraukia, o su durim ir nekilo problemu, taigi jo nesamones ismontavo 
Beef
2006-01-07
Fortaz, Jan 7 2006, 02:59 AM, pasakė:
kaip tu ji pazhejaj? SD tapingaj acirade jaw tokiu metu?:/
Kanadoje, Australijoje ir dar kazkur jie jau ketvirtadieni parodomi, penktadieniais (o kartais net ketvirtadieniais jau buna siustis) Nors pats smackdown uzrasas buna 'Friday Night Smackdown' kas biski nelogiskai turetu atrodyti zmonems kurie ziuri transliacija ketvirtadieni.
MoX
2006-01-07
Hmmm... as parsisiunciau kazkoki sd kur kai issiungia i reklama rodo , juoda ekrana ir kalbasi tazz su cole girdejosi kaip vinco klause kazko tai man atrodo ,kad kazkaip as neiiskirpta parssiunciau ,o ant pacio galo batista vos nosies krapstyt pries kamera nepradejo
`MalioK`
2006-01-07
MoX, Jan 7 2006, 02:05 PM, pasakė:
Hmmm... as parsisiunciau kazkoki sd kur kai issiungia i reklama rodo , juoda ekrana ir kalbasi tazz su cole girdejosi kaip vinco klause kazko tai man atrodo ,kad kazkaip as neiiskirpta parssiunciau ,o ant pacio galo batista vos nosies krapstyt pries kamera nepradejo 
`MalioK`
2006-01-07
Katik paziurejau SD! Dabar tik noriu pagirti WWE darbotojus. Visa Mark'o kova su durimis (~5 min) buvo sutrumpinta iki ~1 min
Ir nebuvio girdeta nei vieno fanu komentaro. This is how the pro's do it!
emcas
2006-01-07
`MalioK`
2006-01-07
eMCas, Jan 7 2006, 08:23 PM, pasakė:
Parode, kad iskart islauze tas duris ar kaip? 
Beef
2006-01-07
Gal galit imesti kur nors dar karta ta faila kur Maliok buvo uploadines? Tik renaminkit del visa ko.
Bam
2006-01-07
TruBaller
2006-01-08
Nu va... Katik paziurejau ta SD versija, kurios nerodo per TV, tai visai smagu