←  Prašymai

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Regal vs Benoit matcho

nuotrauka Beef 2006-01-07

Jis kazkur pries 1-2 menesius per Velocity, sako labai geras matchas.
Butu gerai ir jo ivertinima suzinoti.
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-01-07

Tau kuri reikia? Jie turejo du matchus:

1. Chris Benoit vs. William Regal (face)
Velocity: Liepos 16, 2005

2. Chris Benoit vs. William Regal (heel)
Velocity: Spalio 1, 2005
***3/4
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-01-07

Siaip jie dar ir per SD! turejo 7min *** matcha. `MalioK`, jei turi imesk abu, bus idomu paziuret, nes velocity niekad neziuriu :)
Cituoti

Rodyti pranešimąLix, Jan 7 2006, 11:32 AM, pasakė:

Siaip jie dar ir per SD! turejo 7min *** matcha. `MalioK`, jei turi imesk abu, bus idomu paziuret, nes velocity niekad neziuriu :)
Na as kalbejau tik apie Velocity matchus;) Siandien imesiu viena, o kita turbut rytoj. Gal imesiu i yousendit.com - tas skubekite siustis.
Cituoti

nuotrauka emcas 2006-01-07

Rodyti pranešimą`MalioK`, Jan 7 2006, 10:04 AM, pasakė:

1. Chris Benoit vs. William Regal (face)
Velocity: Liepos 16, 2005
As turbut sita turiu, nes pas mane irgi velocity ir mazdaug tokiu metu gavau, tai jei `MalioK` del kokiu nors priezasciu negales imest pasakykit - imesiu :)
Cituoti

Rodyti pranešimąeMCas, Jan 7 2006, 01:48 PM, pasakė:

As turbut sita turiu, nes pas mane irgi velocity ir mazdaug tokiu metu gavau, tai jei `MalioK` del kokiu nors priezasciu negales imest pasakykit - imesiu :)
Jei gali - imesk, man perpus maziau darbo bus (nes pas mane sunkumai su greiciu - dificitas;)
Cituoti

nuotrauka emcas 2006-01-07

Gerai, imesiu siandien veliau :)
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2006-01-07

O ka jus darot, kai jie yra imetami. Juk as po keliu dienu buvau imetes, bet kiek suprantu nelabai kas siuntesi :)
Cituoti

Rodyti pranešimąTruBaller, Jan 7 2006, 03:30 PM, pasakė:

O ka jus darot, kai jie yra imetami. Juk as po keliu dienu buvau imetes, bet kiek suprantu nelabai kas siuntesi :)
Ka as dariau? As pats siunciausi abu matchus (kai tik jie atsirado) ir iskirpdavau is Velocity. Beto, tu reges (?) tik viena ju kova buvai imetes - ir linkas jau nedirba;)
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2006-01-07

Jo jo... Tu imetiai ta matcha, kurio nebuvo. Bet vistiek truputi pikta, kai uploadini, o daugelis to net nepamato :)
p.s. as neturiu galvoje visu :D
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-01-07

Gal kas turi ju SD matcha? Ash sugalvojaw rinkt ju matchu kolekcija, man patinka ju tarpusavio wrestlinimo stilius.
Cituoti