←  Divas

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Graziausia Raw Diva search panele

Apklausa: Kuri ? (0 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

nuotrauka Beef 2005-07-28

Elisabeth
Nuotrauka
Kristal
Nuotrauka
Leyla
Nuotrauka
Ashley
Nuotrauka
Summer
Nuotrauka

Man asmeniskai graziausios Elisabeth ir Leyla, dar Ashley puse velnio, kitas 2 mesciau lauk
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2005-07-28

Nu jei klaustumet mano nuomones tai tokie dalykai kiap Raw Diva Search yra apsoliutus shudas :evil: Uz ka balsuoti net neisivaizduoju, nes nemanau, kad bent viena moka wrestlinti. O ka joms veikti wrestlingo lygoje jei jos nemoka wrestlinti tai cia turbut tik Vinco klausti. Nebalsuoju nei uz viena, del anksciau isvardintu priezasciu.
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2005-07-28

Balsawau uz summer o seip ashley "moket turetu" wrestlint :)
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2005-07-28

Siaip butu neblogai imest photo prie temu, nes kai kurie zmones (DeSerT) nezino kaip merginos atrodo
Cituoti

nuotrauka Beef 2005-07-28

TruBaller pasakė:

Nu jei klaustumet mano nuomones tai tokie dalykai kiap Raw Diva Search yra apsoliutus shudas :evil: Uz ka balsuoti net neisivaizduoju, nes nemanau, kad bent viena moka wrestlinti. O ka joms veikti wrestlingo lygoje jei jos nemoka wrestlinti tai cia turbut tik Vinco klausti. Nebalsuoju nei uz viena, del anksciau isvardintu priezasciu.

Ziurek, temos pavadinimas - 'Graziausia Raw Diva search panele'. Cia apie wrestlingo gabumus kalbos nera ;) Nu bet jei tau visos jos bjaurios zertvos atrodo tai nebalsuok :)
Cituoti

O kas sake, kad jos negrazios ? As tiesiog issakau savo nuomone apie tokius dalykus kaip sitas.
Ir jei nesupratai is anksciau mano isvardintu priezasciu kodel as nebalsuoju, tai paaiskinsiu dar karta. As esu nusistates pries visokius Raw Diva Search, todel ir nebalsuoju.
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2005-07-28

Elizabeth =o
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-07-28

Ashley tikrai gražiausia, visus kartus balsavau tik už ją :) Ji per talentų parodymą biški parodė, kad moka wrestlint, šiaip greičiausiai ji gali išmokt wrestlint, nes ji tokia hardcoriškiausia, kitos tikros fyfos :)
Cituoti

Jei jai suteiktas toks ivaizdis tai nereiskia, kad ji tokia ir yra :)
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2005-07-28

leyla :)
Cituoti

Guest_Hunter_* 2005-07-31

eina sau geros ziuriai geros mergos iskyrus dvi pabaisas :)
Cituoti

nuotrauka Lix 2005-07-31

Graziausios is viso diva search man buvo Elisabeth, Cameron ir Ashley. Dabar balsuoju uz Elisabeth. Tikiuosi bent jau ne Leyla taps diva, nes ji per ta bikini camp parode savo sugebejimus
Cituoti

nuotrauka WinstoN 2005-07-31

Man graziausios Ashley, Summer na ir Elisabeth
Cituoti

Guest_Hunter_* 2005-08-03

noriu summer noriu sammer is kur gaut? :D
Cituoti

Guest_Rossi_* 2005-08-11

as einu uz Leyla. stulbinamas grozis pas ja. viena graziausiu moteru kurias kadanors esu regejas. :o
Cituoti

Guest_Rossi_* 2005-08-12

o kas pernai laimejo sita konkursa?
Cituoti

Guest_Rossi_* 2005-08-20

TruBaller pasakė:

Nu jei klaustumet mano nuomones tai tokie dalykai kiap Raw Diva Search yra apsoliutus shudas :evil:

musu poziuriai labai skiriasi... man sitas konkuras buvo idomiausias paskutinio meto RAW ivikis ^_^ vien del diva search siunciausi visas nepamatytas laidas kol buvau isvykes.
Cituoti

nuotrauka WinstoN 2005-08-20

Rossi pasakė:

o kas pernai laimejo sita konkursa?

Juk Christy ir as pritariu tru nes taip tik atsiranda daugiau nieko nemokanciu divu, nes pvz Christy jos idomus matchai jie nieko nesugebe... tik spardytis ir tampyt uz plauku ir wwe tokiu daug samdo..
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2005-08-20

Nu tai musu poziuris apie wrestlinga isvis skiriasi ^_^ Todel manau ir siame reikale truputi kitoks musu mastymas :lol:
Cituoti