Don't try this at home,ar paisote?
Guest_Hunter_*
2005-07-28
Nu va sugrazinau savo mylimiausa tema i foruma.Mylimiausia gal del to kad vel visi gales pasigirt kokius veiksmus isdarineja namie ir kaip visda gale pasitriochlint kokie jie puikus wrestleriai at home
kaip vienas kitam daro german suplex ir tt.Taigi rasykit savo savo patirimus, isgyvenimus ir tt apie wrestlinga at home.
P.S as irgi noriu pasigirt sakes kaip pawrestlinau kaime su draugeliu krc dauzemes dauzemes jau abu nebeturejom jegu as kaip HBK pradejau trip su koja i zeme draugelis atsistojo kai kirtau is kojos sweet chin music i veida nosis por sikna islindo
P.S as irgi noriu pasigirt sakes kaip pawrestlinau kaime su draugeliu krc dauzemes dauzemes jau abu nebeturejom jegu as kaip HBK pradejau trip su koja i zeme draugelis atsistojo kai kirtau is kojos sweet chin music i veida nosis por sikna islindo
RazieL_
2005-07-28
Gawau newykusi powerbomb ir nugaros trauma
wos neperlauze man stuburo per puse
stai ka reiskia co-operatintis , nesimokius
Bam
2005-07-28
Turėti 20kg sveriančia sesę, kuri ištisai prašo "kautis" labai gerai
Ant jos laisvai galima atlikt german suplex, F-U, snap suplex, military press, powerbomb, piledriver ir daug kitų judesių. Aišku ant lovos, dar gerai kai pas tevus yra vandens lova, nors nelūžta
Esu jau 3 lovas sulaužęs, namie 2 ir pas drauga 1 darydamas russian leg sweep (jis kokia 60 sveria, ne 20
)
Guest_[kurt]_*
2005-07-28
Dabar man pertrauka,nes su dveis gibsais mazai ka padarysiu. O anksciau su shadow ir su kaimynais bandem daryti kazka pan i wrestlinga.
XEUS
2005-07-28
O pas mane dingo visi bandomieji trušiai
nebėra ant ko išbandyti vertical drop brainbuster.
Bam
2005-07-28
XEUS pasakė:
O pas mane dingo visi bandomieji trušiai
nebėra ant ko išbandyti vertical drop brainbuster.
0_o ar negaila triušių?
koltasXxX
2005-07-28
mes su draugu sode padarem powerbomb , F-U ir chokslem ant pasigaminto "stalo" , po to taip visokius fyntus su pagaliais lentom ir kitais extreme dalykais , kita savaite bandysim atlikt permetima ant spygliuotos velos
XEUS
2005-07-28
koltasXxX pasakė:
mes su draugu sode padarem powerbomb , F-U ir chokslem ant pasigaminto "stalo" , po to taip visokius fyntus su pagaliais lentom ir kitais extreme dalykais , kita savaite bandysim atlikt permetima ant spygliuotos velos
koltasXxX
2005-07-28
kaip bus taip , gal savo darysim gal eisim prie fermos ;] , be to dar halogena reik perlauzht y nugara
DeSerT
2005-07-28
Mes primityvius veiksmus dar tedarom
Buvau viena kojos trauma rimtesne gaves, ir kai dare pedigree man as iskisau ranka ir man ant rankos su keliu uzkrito 
P.S smagu chatint sitoj temoj kai fortaz nera =D
P.S smagu chatint sitoj temoj kai fortaz nera =D
TruBaller
2005-07-28
Jei nesupratai, kad as atsakiau i tavo posta, tai pasakau, kad turejau galvoje Forta.
Bam
2005-07-28
hmm..Dabar su HARDCORE-AUGAS darom perversmą
Už poros savaičiu galit sulaukti nuotraukų ir video, su bewrestlinančiu HARDCORE-AUGAS
Guest_Hunter_*
2005-07-28
Bam Harcore-augas as irgi noriu pawrestlint davai ir mane priimkit :wink:
HARDCORE-AUGAS
2005-07-28
jei nori ateik viskas leidziama. O Bamui didelis ACIU uz tai kad pades isviesinti kas vyksta pas mus lygoje,be jo nieko nebutu.
P.S. pagaliau fortui irodysiu kad nemeluoju
P.S. pagaliau fortui irodysiu kad nemeluoju
`MalioK`
2005-07-28
Siaip man net nereikia wrestlinti
Man savuju nuotikiu pakanka. Per Juros svente "pavrestlinau" - isiveliau i mustines ir teko dvilikta valanda nakties i lygonyne iskeliauti. Dabar sedziu name su trejais siuliais smakroje :wink: Vat mano Don't try this at home variantas.
XEUS
2005-07-28
`MalioK` pasakė:
Siaip man net nereikia wrestlinti
Man savuju nuotikiu pakanka. Per Juros svente "pavrestlinau" - isiveliau i mustines ir teko dvilikta valanda nakties i lygonyne iskeliauti. Dabar sedziu name su trejais siuliais smakroje :wink: Vat mano Don't try this at home variantas.
Guest_Hunter_*
2005-07-28
maliok visko buna as per kauno dienas pawrestlines sedejau 3 paras nes vienam ten nosi sulauziau o kitiek dviem net nezinau bet pripaise man kaip vandalizam ir chuliganizam tevai uzmokejo bauda o tevas i galva man dave bet pirma paklause kiek padejau
`MalioK`
2005-07-28
XEUS pasakė:
Jėga, vis šis tas įdomaus