←  Indie ir Puroresu

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Ka manote: Kenta Kobashi vs Samoa Joe?

Apklausa: Klausimas: (8 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Kaip vertinate shi matcha?

1. Match of the year (3 balsai(-ų) [37.50%])

Balso procentinis santykis: 37.50%

2. Match nr2 (parashyti kas pirmas) (3 balsai(-ų) [37.50%])

Balso procentinis santykis: 37.50%

3. Match nr3 (parashyti kas pirmas ir antras) (1 balsai(-ų) [12.50%])

Balso procentinis santykis: 12.50%

4. Blogiau (parashyti kodel) (1 balsai(-ų) [12.50%])

Balso procentinis santykis: 12.50%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

nuotrauka Fortaz 2006-01-14

Na va, balsuokit.
Ash pac balsuoju uzh nr2, nes taip jau gavosi, kad pirma pazhejaw AJ vs Joe ish Turning Poit, po to perskajchiau J.D.Dunn top 10, ir tik tada prisiminiau kad nemachiau Kobashi vs Joe. O ne paslaptis, kad Dunn tam mathuj dave pirma vieta (tiesa jo top 10'ne nebuvo ishvis Joe vs AJ ish TP, nes per velaj ivyko).
Taj tikejawsi kazhko dar nerealesnio ne Aj vs Joe pask matche, bet... Ten suradaw tik zhymej axujenesni stifinima su daxuja chopsu.. Taj ajshq leme, kad jie zhymiai daugiau lajko nej AJ su JOe praslankiojo ringe nieko nedarydami, o tiesiog gaudydami kvapa... Ir pradzhia uzhtruko, kol jie isibegejo. Aplamaj, zhiurint atrode, kad matchas normaliai ilgesnis uzh JOE vs AJ (nors realiai tik 3min), ir ash pasigedaw shiek tiek improvizacijos - viskas kas buvo, taj chopaj, spyriai, dar keli vejxmeliai - na jie ta ir norejo padaryt - kad va nesiginam bevejk, ir ishsiajshkinam, kas geriau puola, bet man taj shiek tiek numushe matcha.. Bet ne taip daug - vis del to, jis NR2:)
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-01-14

Nu turbut pritarsiu Fortaz ir duosiu pirma vieta Styles vs Joe is TP'05. Siaip objektyviau vertinant dar reiktu pasizet tokius matchus kaip Angle vs HBK per WM ar Joe vs daniels vs Styles, bet kiek atsimenu man tie matchai ne taip patiko kaip sitie 2. Kobashi vs Joe duociau antra vieta, nes kazkaip ta veiksmo seka buvo idomi, pirmiausia atakavo joe, o ant galo jau ji visai numarino Kobashis su tais chopais, idomus matchas, bet Styles vs Joe buvo kazkodel ispudingesnis man, nors Kobashi vs Joe turbut toks buvo labiau isskirtinis.
Cituoti

nuotrauka WinstoN 2006-01-14

Nu as iswis nebalsuosiu, nes neturiu sawo top matchu ir ju nelabai lyginu :). O sitas matchas man pasirode idomus, fanai aisku labai dziaugesi Kobashi'u ir iskart atskyre MOTYC :D krc neturiu as niekad daug komentaru apie matchus.. nes nemoku to issakyt ka manau :) Ir aisku patiko, kad Joe naudojo senesniu Kobashi priesininku combo, kad nugaletu pati Kobashi ir chop'u buwo tikrai nemazai... bet kazkaip man tas ir nepatiko, kad beweik wisas matchas buwo chop'ai nu ne beweik wisas o didzioji jo dalis :)
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-01-14

Sis matchas - stiffing'o etalonas. Tikrai nepakartojamas stiffingo pavizdis is abeju varzovu. ~70% - chopai, punchai, kick'ai (daugiausiai is Samoa puses) viskas kita irgi stiff matcho atributika. Pabaiga mane nuvile, nes maniau matchas baigsis via Burning Hammer - sakyciau matchas nusipelne baigti sio ypatingu finisheriu, bet deja...
Problema ta, kad mane ilgi stiff matchai nelabai zavi, taigi pripazindamas kad matchas ****3/4 (nes as esu isitikines, kad matchui truko Burning Hammerio, kad gauti *****:) - turiu pagal savo skoni jam duoti tik 3-cia vieta, kur pirma gautu Joe vs. Daniels vs. AJ, o antra AJ vs. Joe TP'05.
Cituoti

nuotrauka XEUS 2006-01-14

Mano manymu šis matčas nėra ***** tai jau tikrai, visu pirma dėl to, kad Joe & Low Ki vs Kobashi & Homicide buvo kur kas geresnis matčas, visu antra, jis neprilygsta Kobashi vs Sasaki, nors pagal visus objektyvius faktorius turėtų lenkti jį (tačiau čia pasireiškia subjektyvūs faktoriai - Joe visiškai nesupranta kaip wrestlina Kobashi, o žmogui su šimtamečio keliais sunku prisitaikyti prie greito indie stiliaus), tačiau savaime suprantama kadangi tai Samoa Joe ir Kobashi nėra net galimybės, kad jie sugebėtų turėti tarpusavyje mažiau kaip ***, jie stengiasi ir jiems pavyksta, tačiau nei vienas iš jų neįdėjo net 70 % savo pastangų, atrodė, kad Kobashi labiausiai rūpinasi negauti dar vienos kelių traumos, o Joe kovoja su kažkuo ką mato pirmą kartą savo gyvenime (galėjo bent senas AJPW kasetes peržiūrėti prieš kovą) ir abu viską ko neišbaigė bandė kompensuoti stiffinimu, na matčas baigėsi anksčiau nei turėjo baigtis, čia gal taip pat vienas dalykėlis mažinantis įvertinimą (Joe išsieikvojo savo jėgas, nors nieko per daug ir nepadarė), Kobashi galėjo užbaigti nors Orange Crush finisheriu. Galutinis įvertinimas ***3/4 (tai daugiau nei labai gerai, tačiau mažiau nei nuostabu ir jį galima prilyginti Misawa vs Kawada iš NOAH, taip sakant matčų kategorijai kurie turėjo būti ***** bet tokiais netapo)
Cituoti

Rodyti pranešimąXEUS, Jan 14 2006, 05:22 PM, pasakė:

Mano manymu šis matčas nėra ***** tai jau tikrai, visu pirma dėl to, kad Joe & Low Ki vs Kobashi & Homicide buvo kur kas geresnis matčas, visu antra, jis neprilygsta Kobashi vs Sasaki, nors pagal visus objektyvius faktorius turėtų lenkti jį (tačiau čia pasireiškia subjektyvūs faktoriai - Joe visiškai nesupranta kaip wrestlina Kobashi, o žmogui su šimtamečio keliais sunku prisitaikyti prie greito indie stiliaus), tačiau savaime suprantama kadangi tai Samoa Joe ir Kobashi nėra net galimybės, kad jie sugebėtų turėti tarpusavyje mažiau kaip ***, jie stengiasi ir jiems pavyksta, tačiau nei vienas iš jų neįdėjo net 70 % savo pastangų, atrodė, kad Kobashi labiausiai rūpinasi negauti dar vienos kelių traumos, o Joe kovoja su kažkuo ką mato pirmą kartą savo gyvenime (galėjo bent senas AJPW kasetes peržiūrėti prieš kovą) ir abu viską ko neišbaigė bandė kompensuoti stiffinimu, na matčas baigėsi anksčiau nei turėjo baigtis, čia gal taip pat vienas dalykėlis mažinantis įvertinimą (Joe išsieikvojo savo jėgas, nors nieko per daug ir nepadarė), Kobashi galėjo užbaigti nors Orange Crush finisheriu. Galutinis įvertinimas ***3/4 (tai daugiau nei labai gerai, tačiau mažiau nei nuostabu ir jį galima prilyginti Misawa vs Kawada iš NOAH, taip sakant matčų kategorijai kurie turėjo būti ***** bet tokiais netapo)
Angle vs HBK - skyschiau jie gawtu tavo pazhiuriu, ar panashiai (bandant ishejti ish WWE ribu)?
Blyn, ash galvojaw visi sutaria, kad Kobashi vs Joe yra ****+ :/
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-01-14

Rodyti pranešimąFortaz, Jan 14 2006, 05:29 PM, pasakė:

Angle vs HBK - skyschiau jie gawtu tavo pazhiuriu, ar panashiai (bandant ishejti ish WWE ribu)?
Na, kiek as skaiciau sis matchas gauna visiskai skirtingus ivertinimus - vieni zavisi ir vadina ji genialiu (pvz. tas pac Meltzeris dave jam *****), o kitiems jis visiskai nuobodus. Kiek zmoniu, tiek nuomoniu.
Tarp fanu daug gincu sukeles matchas;)
Cituoti

Rodyti pranešimąFortaz, Jan 14 2006, 07:29 PM, pasakė:

Angle vs HBK - skychiau jie gawtu tavo pazhiuriu, ar panashiai (bandant ishejti ish WWE ribu)?
Kol neperžiūrėjau ROH tag teamo matčo su Kobashi galvojau, kad tai ***3/4 arba ****, tačiau, kai pamačiau tą tag team full matčą ( kur jau Joe prisiderina prie Kobashi šiek tiek), beje tas tikrai ****1/4, manau, kad jei jie turėtų dar vieną matčą tas jau tikrai būtų MOTY arba bent jau visai netoli to. Ir beje internete bent jau ***3/4 reitingas Joe vs Kobashi matčui atsiliepimuose dažnesnis nei *****. Dėl Angle vs HBK, na jie WWE lygoje pasiekia labai aukšto lygio matčą, savaime suprantama jų matčas vertinamas kiek kitaip, na pvz. kur labiau žmogus džiaugsis aukso radęs aukso kasykloje ar srutų duobėje??
Cituoti

Taj jo, nerejkejo ir to hiperbolizuoto palyginimo - suvokiu taj, bet taves asmenishkaj klausiu - jej isivajzduotum, pvz, kad Angle vs HBK (WM21) matchas perkeliamas i Roh ar kokia Puro lyga. Viskas identishka 100%. Kiek tu duotum? Na chia taip kvajla klaust, nes jie gal net tokio matcho nepadarytu, bet man vis del to idomu, kaip tu zhiuri i ta matcha?
Cituoti

Rodyti pranešimąFortaz, Jan 14 2006, 07:57 PM, pasakė:

Taj jo, nerejkejo ir to hiperbolizuoto palyginimo - suvokiu taj, bet taves asmenishkaj klausiu - jej isivajzduotum, pvz, kad Angle vs HBK (WM21) matchas perkeliamas i Roh ar kokia Puro lyga. Viskas identishka 100%. Kiek tu duotum? Na chia taip kvajla klaust, nes jie gal net tokio matcho nepadarytu, bet man vis del to idomu, kaip tu zhiuri i ta matcha?
Na čia turbūt reikia prisiminti neseniai buvusį Big Mouth Loud lygoje tarp AJ Styles ir Petey Williams, aš jam daviau ***1/4 ir vertinau grynai standartiškai ir savaime suprantama parašiau labai didelius priekaištus, visi kiti įvairiuose užsienio forumuose šį matčą vertino kaip totalų š**ą t.y. koks bedvasis ir žemas gali būti šių dviejų wrestlerių matčas, tačiau man šis matčas niekuo nesiskyrė nuo jų kitų matčų (na taip jis buvo dar labiau mechaniškas), tačiau manau TNA lygoje visi jį įvertintų taip kaip jį įvertinau aš (čia išsiskiria dar vienas labai jau šalutinis vertinimo kriterijus, kurį kažkada minėjau - žiūrovų reakcija į tai kas vyksta). Pati BML lyga propoguoja strongstyle, todėl žiūrovams nelabai patiko mažai tai primenantis jų matčas, o matydami abejingus žiūrovus ir jie nepersistengė. Angle vs HBK ROH lygoje būtų *****, nes žiūrovai reaguotų į viską kas vyksta ir garantuoju tai HBK ir Angle dar labiau užvestų ir net neįsivaizduoju kokio lygio šedevru viskas baigtųsi, bet jeikalbant apie identišką, identiško tikrai negalėtų būti (būtų geresnis), tačiau manau ***** - mažesnė salė, geresni žiūrovai, žiūrint net ir filmuotą variantą būtų taip pat. Puro lygoje priklausytų kokioje - U-Style tai savaime suprantama būtų WTF, BML tas pats, nes ten žiūrovai nežiūri ir nenori amerikietiško wrestlingo nė kruopelytės, savaime suprantama šis matčas bet kur būtų bent ***1/4. Jei net vertintume pagal panaudotas priemones (t.y. WWE stilių) ir atskiroje lygoje esantį stiliaus šabloną (na tiesiog tradicinį lygos kovų stilių pvz. AJPW iki 2000-NOAH, NJPW ir t.t.), o ne žiūrovų reakciją, tai NJPW lygoje būtų ***1/4 , HUSTLE-dabartinėje AJPW - ***** , NOAH - ***3/4.
Cituoti

Vo achiu, panshaws tipo klausima jau senaj norejaw uzhduot, tik dabar susideliojo daugiau mazhiau kaj kas i vietas.
Cituoti