←  Prašymai

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Real Owen Death video

nuotrauka Fortaz 2006-02-05

Kazhkada senaj bandzhiau parsisiust - vien fake'aj... Prashaw realaws to jo kritimo - ne kazhkokios ishkarpos ish ECW, ne jo kalbos priesh jam nukrintant, ne JR praneshimo apie jo mirti...
Cituoti

nuotrauka Vysniuz 2006-02-05

as sioki toki turiu kaip jis krenta tiesiai ant virviu ir viskas nufilmuota tik nzn kaip imest
jei ka man PM ir pasakyk kur imest :)
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-02-05

www.yousendit.com
ir ten jau viskas ajshq
Cituoti

nuotrauka MoX 2006-02-07

Dar noriu pasitikslinti. O tai tikrai yra nufilmuota ?
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-02-07

Rodyti pranešimąMoX, Feb 7 2006, 04:40 PM, pasakė:

Dar noriu pasitikslinti. O tai tikrai yra nufilmuota ?
Taip - tai ivyko per PPV.
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-02-07

Taj blyn, negi niex neturi..
XEUS?
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2006-02-07

Rodyti pranešimąFortaz, Feb 7 2006, 06:19 PM, pasakė:

Taj blyn, negi niex neturi..
XEUS?

As tai manau, kad jei ji kas nors turetu, tai turbut ir pas tave tas video butu, nes garantuoju, kad jei ir yra maciusiu ta video, tai ju yra labai mazai, kadangi jis butu tikrai populiarus visame internete (tame tarpe ir cia). Nu cia tokia mano nuomone.
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-02-08

Nu taj kad sakaw, kazhkada XEUS minejo, kad mate, bet ishtryne... O tas video niekad net jej ir acirastu populiariu netaptu, nes visi mano kad tas scafold matchas yra kritimas tikrasis, ir niex nesijawdina:)
Cituoti

nuotrauka girlscancry 2006-02-08

O koks PPV buvo per kuri jis mire?
Cituoti

nuotrauka MoX 2006-02-08

Rodyti pranešimągirlscancry, Feb 8 2006, 01:04 PM, pasakė:

O koks PPV buvo per kuri jis mire?

Over the edge ,jau buvo rasyta forume
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2006-02-08

Rodyti pranešimąFortaz, Feb 8 2006, 11:31 AM, pasakė:

Nu taj kad sakaw, kazhkada XEUS minejo, kad mate, bet ishtryne... O tas video niekad net jej ir acirastu populiariu netaptu, nes visi mano kad tas scafold matchas yra kritimas tikrasis, ir niex nesijawdina:)

Nu nevisi... Juk visose temose, visuose forumuose, kuriuose yra idedamas tas fake kritimas bent 40 procentu zmoniu ir pasako, kad cia yra fake. Nu bent jau taip dazniausiai buna :D Tai as manau, kadtirka hart'o mirtis tikrai ispopuliaretu.
Cituoti

Guest_Raiden_* 2006-02-08

Uzsienio forume sakoma,kad irsas pas wwe,o gal tai yra tiesa?Juk nete nera (bent jau nelengva atkapstyt)
Cituoti