←  Klausimai ir pasiulymai

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

EHW skiltis.... to be or not to be??

Apklausa: Ar leisti padaryti EHW atskira skilti??? (30 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Ar leisti padaryti EHW atskira skilti???

1. Taip (17 balsai(-ų) [56.67%])

Balso procentinis santykis: 56.67%

2. Ne (11 balsai(-ų) [36.67%])

Balso procentinis santykis: 36.67%

3. palaukim artejancio show (cia tiem kas dar nemate) (2 balsai(-ų) [6.67%])

Balso procentinis santykis: 6.67%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

nuotrauka HARDCORE-AUGAS 2006-02-18

stai praejus menesiui po pirmuju EHW show iskilo klausimas ar padaryti atskira EHW skilti???
noreciau suzinoti forumo poziuri i tai.. as ten deciau rezultatus,ppv rezultatus,biografijas, kaip pradet backyardint... ir visa kita kas susije su EHW

prasau butinai prabalsuoti palikti atsiliepima....
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-02-18

Sakau: "Tegul". Manau galetume sukurti subforuma "Indie ir Puroresu" skiltyje. Zinome, kad HARDCORE-AUGAS jau musu forumo senbuvis - jis turi hobbi. Turi kamera ir kazka bando daryti su draugais. Tai niekam netrukdytu, o HARDCORE-AUGUI duotu kazkoki stimula tobulintis. Aisku cia nieko rimto, bet cia gi bent kazkokie pamatai - zmogus turi kamera, bando daryti kazka panasaus i backyard-wrestlinga. Mums sukurti maza subforuma nieko nekainos, o jam tai bus pirmas zingsnis i kazka rimtesni - kaip as jau buvau pasakes - duos savotiska stimula. Man si skiltis netrukdis;)
Cituoti

nuotrauka MoX 2006-02-18

Tegul :) Na man tikrai butu idomu pazieti tuos video kai neturesiu ka veikti . As uz :)
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2006-02-18

Is kur jus traukiat tas skiltis ir sub-forumus. Niekas ju daryti nesiruosia. Kas toliau ? Ai va... Tu tikria apie tai sugalvojai ne pries menesi, nes jau pries kelis menesius zadejai tokia tema padaryti. Taciau tokios temos, kaip nera taip nera. Kazkaip keista kaip is zmogaus, kuris praso visos skilties.

p.s. sitas klausiams jau seniai aptartas.
Cituoti

nu... bet tada as nieko neturejau... nei foto.. nei video.. nieko!!!
ir i viena topica nieko nesukisi!! saito as kurt nesiruosiu nes is to nieko gero neiseis.. o cia tarp savu forumieciu ir galima gaut normalius ivertinimus ir siaip fainiau... tai va.. atsakau itavo klausima Tru.. kas bus toliau?? vat bus taip... bus skiltis (jeigu taip atsitiks) ir ten bus viskas dedama :) ar tau sitaip baisiai gaila??
Cituoti

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 18 2006, 10:29 PM, pasakė:

Is kur jus traukiat tas skiltis ir sub-forumus. Niekas ju daryti nesiruosia. Kas toliau ? Ai va... Tu tikria apie tai sugalvojai ne pries menesi, nes jau pries kelis menesius zadejai tokia tema padaryti. Taciau tokios temos, kaip nera taip nera. Kazkaip keista kaip is zmogaus, kuris praso visos skilties.

p.s. sitas klausiams jau seniai aptartas.
O gal nerealu padaryti ta subforuma? Nereikia buti antzmogiu, kad skurti subforuma Indie skiltyje. Topico cia nepakaks, nes AUGAS nori deti ir biografijas ir video ir aprasymus - jei visa si dalyka daryti vienoje temoje, tai ten bus vinigretas - nerealu. + Zmogus noretu pasiskaityti atsiliepimus. Viena tema cia na niekaip neapsiribosi. O kas bus musu forumui is sios temos? Prarasime kolegu-forumu pagarbos?! A taip... mes nesame pasauletinio masto forumu, kad mums tai paveiktu "pristiza". Maza skiltis niekam netrukdis - zmogui gi tai bus labai svarbu. Taigi tegul; sprendzia ne tik adminai o forumo dauguma.
Cituoti

Rodyti pranešimąHARDCORE-AUGAS, Feb 18 2006, 10:36 PM, pasakė:

nu... bet tada as nieko neturejau... nei foto.. nei video.. nieko!!!
ir i viena topica nieko nesukisi!! saito as kurt nesiruosiu nes is to nieko gero neiseis.. o cia tarp savu forumieciu ir galima gaut normalius ivertinimus ir siaip fainiau... tai va.. atsakau itavo klausima Tru.. kas bus toliau?? vat bus taip... bus skiltis (jeigu taip atsitiks) ir ten bus viskas dedama :) ar tau sitaip baisiai gaila??

Tas klausiams "kas toliau" buvo ne tau adresuotas.

Ar man gaila ? Ne, man negaila, bet man negaila to, kas yra kokybiska. Sakiau jau tai adminu skiltyje, pasakysiu ir dar karta. Duokit man zmogu, duokit kamera bei ciuzini ir padarysiu geresni matcha nei jus ten turit. Neisizeisk, bet taip yra. Ir as isvis nesuprantu tavo to noro mums ikisti tos skilties. Pradzioje is vieno admino gaunam tavo prasyma padaryti tokia skilti - vienbalsiai nusprendziame, po to gauname kita. Nejaugi taip sunku suprasti atsakyma ?

p.s. jei labai noretum, tai sutalpintum viska i viena tema.
Cituoti

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 18 2006, 10:45 PM, pasakė:

Tas klausiams "kas toliau" buvo ne tau adresuotas.

Ar man gaila ? Ne, man negaila, bet man negaila to, kas yra kokybiska. Sakiau jau tai adminu skiltyje, pasakysiu ir dar karta. Duokit man zmogu, duokit kamera bei ciuzini ir padarysiu geresni matcha nei jus ten turit. Neisizeisk, bet taip yra. Ir as isvis nesuprantu tavo to noro mums ikisti tos skilties. Pradzioje is vieno admino gaunam tavo prasyma padaryti tokia skilti - vienbalsiai nusprendziame, po to gauname kita. Nejaugi taip sunku suprasti atsakyma ?
p.s. jei labai noretum, tai sutalpintum viska i viena tema.
Visu pirma, tai buvo ne vienbalsiai. As neisakiau savo nuomones, nes tada isvis neturejau laiko kistis i ta diskusija.
Dabar, zinai kas skiria tave Tru, mane ir kitus nuo AUGO? Mes neimame kameros ir nedarome tai, ka daro jie. Velniai zino ka as padariciau jei tureciau, galeciau ir t.t. Faktas - kad jis turi laiko, turi nora ir kas svarbiau - turi rizto bandyti kazka panasaus i backyard wrestling. Tu - ne, as - ne, jis - taip. Vat kada tu turesi rankose kamera ir padarysi (ne gedisis pries zmones) tai ka jie daro - tada kalbesime. O kolkas...
Cituoti

OK... as noriu skiltie apie mano futbolo komanda. Galesiu deti bio, rezultatus straipsnius, net interviu. Komanda zaidzia pirmoj lygoj (nu cia dar nera aisku, nes galim licenzijos negauti, bet vistiek), dubleriai - antroje. Tai darom. Juk as nuo jusu skiriuosi, kad ten zaidziu, turiu noro (nu istikruju neturiu bet koks skirtumas). Dabar sakysit, jog cia ne wrestlingas, bet ten irgi nelabai i ji panasu.

Beje, kas is tos kameros, kai pamate kas ten yra, dauguma net nebesisiuncia ;)
Cituoti

emmmmm..... as pamirsau pasakyti kad reiketu sita klausima ispresti arba dar siandien arba iki ritojaus kokios 11 ar 12 h nes paskui as vel visa savaite neprieisiu prie kompo... nu rezultatam tai rasiu laiko ;)

bet jei jus pageidaujate galime sita klausima spresti ir iki kito penktadienio :D ,nes per ta laika as spesiu uploadinti apie 4show :D
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2006-02-18

balsavau uz ne , nes jums tikrai reikia STIPRIAI tobuleti iki kol galesit turet atskira skilti ;)
Cituoti

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 18 2006, 11:04 PM, pasakė:

OK... as noriu skiltie apie mano futbolo komanda. Galesiu deti bio, rezultatus straipsnius, net interviu. Komanda zaidzia pirmoj lygoj (nu cia dar nera aisku, nes galim licenzijos negauti, bet vistiek), dubleriai - antroje. Tai darom. Juk as nuo jusu skiriuosi, kad ten zaidziu, turiu noro (nu istikruju neturiu bet koks skirtumas). Dabar sakysit, jog cia ne wrestlingas, bet ten irgi nelabai i ji panasu.

Beje, kas is tos kameros, kai pamate kas ten yra, dauguma net nebesisiuncia ;)
Tai mes dabar sprendziame sita klausyma taip, kaip tai sprendzia normaliose forumose - apklausa (nes forumo nariai naudojasi forumu - jie ir turi teise spresti). Suprantu tavo sarkazma, bet jei "nori sukurti skilti apie savo futbolo komanda" - tai padarik apklausa naujoje temoje. Cia sprendziame EHW lemti, o ne futbolo komandos;) Jei dauguma nuspres "Uz" tavo komanda - tai valio! Sporto skiltis bus papildyta. O kolkas cia ne prie temos.
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2006-02-18

man rodos tos skilties wisai nereikia, kas bus jei kiekvienas uzsimanys skilties tai ir kursim? jums dar reikia daug tobuleti ant sito dalyko kol bus galima ziuret nes paskutini karta kai ziurejau tai buwo tik kazkoks suplexas, ir dar operatorius filmawo kaip bega kazkoks mazvaikas ir jis jam spiria ir rekia PYDA****. Tai gal dar pakentek su wrestleriu biografijom ir pns o tiesiog postink ehw sou medijoj, trumpai apibudindamas busima sou.
Cituoti

Rodyti pranešimą`MalioK`, Feb 18 2006, 11:11 PM, pasakė:

Tai mes dabar sprendziame sita klausyma taip, kaip tai sprendzia normaliose forumose - apklausa (nes forumo nariai naudojasi forumu - jie ir turi teise spresti). Suprantu tavo sarkazma, bet jei "nori sukurti skilti apie savo futbolo komanda" - tai padarik apklausa naujoje temoje. Cia sprendziame EHW lemti, o ne futbolo komandos;) Jei dauguma nuspres "Uz" tavo komanda - tai valio! Sporto skiltis bus papildyta. O kolkas cia ne prie temos.

Ammm... Primink del kieno nuomones, kad negalima balso laikyti iskaitytu, kol nepaliekamas komentaras, nepadareme metu apdovanojimu ?

Beje, kam tada adminu skiltis ? Juk viska memberiai gali nuspresti. Kam mes tada ja darem ? Turbu tik siaip pakalbeti tarpusavyje ir aptarti gyvenima. Juk ji tada praranda reiksme, nes viska sprendzia memberiai. O tie memberiai gali buti ir tokie, kurie turi 10 postu ir is neturejimo ka viekti cia uzejo, arba tokie, kurie be postinimo cia, visiskai nieko forumo labui nepadare.
Cituoti

tai tu turbut tik pirmaji show parsisiuntei..... siuskis visus is eiles ir pamatysi tobulejima ;) per kita savaite pasistengsiu uploadinti kitus dar nematytus show :D
Cituoti

nu as maciau show , bet tobulejimo juose nei kiek :/
Cituoti

Rodyti pranešimąHARDCORE-AUGAS, Feb 18 2006, 11:19 PM, pasakė:

tai tu turbut tik pirmaji show parsisiuntei..... siuskis visus is eiles ir pamatysi tobulejima :D per kita savaite pasistengsiu uploadinti kitus dar nematytus show :D

Aciu, bet as savo laisva vieta galiu ir geresniu budu panaudoti ;)
Cituoti

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 18 2006, 11:17 PM, pasakė:

Ammm... Primink del kieno nuomones, kad negalima balso laikyti iskaitytu, kol nepaliekamas komentaras, nepadareme metu apdovanojimu ?
Ammm... Primink man kas tada pasake, kad klido?

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 18 2006, 11:17 PM, pasakė:

Beje, kam tada adminu skiltis ? Juk viska memberiai gali nuspresti. Kam mes tada ja darem ? Turbu tik siaip pakalbeti tarpusavyje ir aptarti gyvenima. Juk ji tada praranda reiksme, nes viska sprendzia memberiai. O tie memberiai gali buti ir tokie, kurie turi 10 postu ir is neturejimo ka viekti cia uzejo, arba tokie, kurie be postinimo cia, visiskai nieko forumo labui nepadare.
As nesakiau, kad nariai turi spresti viska. Ar sakiau? HELL NO! Bet kad jie turi teise patis nuspresti kokios temos jiems butu idomios (ir jie noretu matyti), o kokios ne - ta teise jie gali tureti;)
Cituoti

tai tu parsisiusk ir istrink... plus tavo tas pasakymas kad taupai vieta daug ka pasako.. reiskias kad tu matei tik 1 show ir tu is jo sprendi apie visa EHW!!! jei ka 1 show ira levas.. blin viska net tai pasako.. pirmas show...

ir tu turbut nesi mates levesniu backyarderiu!!! jei noresi as tau galesiu uploadinti tokius levus machus kokiu tu dar gyvenime nesi mates!!! uz musu machus 100000 kartu levesni!!!
Cituoti

na kiti show uz ji tikrai ne ka geresni o_O
Cituoti

Rodyti pranešimąRazieL_, Feb 18 2006, 11:27 PM, pasakė:

O tu rask savyje drasos suburti zmoniu, paimti kamera ir bandyti kazka daryti;)
Cituoti

Rodyti pranešimą`MalioK`, Feb 18 2006, 11:23 PM, pasakė:

Ammm... Primink man kas tada pasake, kad klido?

As nesakiau, kad nariai turi spresti viska. Ar sakiau? HELL NO! Bet kad jie turi teise patis nuspresti kokios temos jiems butu idomios (ir jie noretu matyti), o kokios ne - ta teise jie gali tureti;)

Ammm... Manau, kad sakydamas jog as galiu priminti, zinai ir atsakyma, nes as tai jo nezinau ;) Butu idomu suzinoti.

Kodel mes tada vieni sprendem kaip turi buti skiltys isdestytus ? Kodel sprendem vieni, kad reikia Eilite media skilties ? Kodel ? Juk memberiai turi tiese pasisakyti. Argi ne ?

Augai, man uztenka paziureti i kitu atsiliepimus. Ir tie atsiliepimai nebuvo stulbinantys. Beje, tau neatrodo, kad as tuo tarpu kai siunciu tavo show, geriau siusciau koki nors kad ir ROH matcha ?
Cituoti

nuotrauka DaBloK 2006-02-18

prabalsavau uz taip, nes vis tiek vieninteliai lietuvoj turbut. kazkokios pradzios reikia.. kad ir ne pati geriausia, bet jau pagrindines pastabos pasakytos ir po biski matosi tobulejimas, nemaciau dar naujo show tai tikiuosi ten gal jau ir normaliu matchu pamatyti nu vnz zmones gali ir nori tobuleti tai duokim jiems daugiau vietos , nauja skilty ;)
Cituoti

Rodyti pranešimąRazieL_, Feb 18 2006, 09:27 PM, pasakė:

bet pradziai gerai!!! sito tai geriau neneik nes cia faktas!!!
Cituoti

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 18 2006, 09:31 PM, pasakė:

Ammm... Manau, kad sakydamas jog as galiu priminti, zinai ir atsakyma, nes as tai jo nezinau ;) Butu idomu suzinoti.

Kodel mes tada vieni sprendem kaip turi buti skiltys isdestytus ? Kodel sprendem vieni, kad reikia Eilite media skilties ? Kodel ? Juk memberiai turi tiese pasisakyti. Argi ne ?
Augai, man uztenka paziureti i kitu atsiliepimus. Ir tie atsiliepimai nebuvo stulbinantys. Beje, tau neatrodo, kad as tuo tarpu kai siunciu tavo show, geriau siusciau koki nors kad ir ROH matcha ?

cia jau ne mano reikalas ka tau siustis... bet jei matei tik viena show tai geriau nesakyk kad viskas ira shit ir mes netobulejam!!!
Cituoti