←  Video

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Ortono "bajeriai"

Guest_Raiden_* 2006-02-22

Link: http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=1FHP6Q4...842AND05IV815IU

Kadangi aptarinejom ortono bajerius,paziurekit kaip isidirbineja zmogus ir nepamirskit komentaru!
Cituoti

nuotrauka MoX 2006-02-22

Can u repeat your last question ? :D

Nerealu :lol:)) man atrod tu ta visa press conference mesk ir visks :D
Cituoti

Guest_Raiden_* 2006-02-22

Visos neturiu,geriau bajeriai iskarpyti :lol:
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2006-02-22

bl ortonas nemoka kalbet visiskai per press :lol: visi is jo zvengia :D:D:D cia jis turbut prasydamas pakartot filtravo informacija :D o po to tipo tox pasake "no comment" ir atstate tokia dauniska grimasa , nesuprasdamas kad save susivarte :D
Cituoti

Guest_astulka_* 2006-02-22

na tikrai no comments. pasirode kaip koks idiotas 20x perklausdamas. zvengia is jo ten visi.
aciu uz video :D
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-02-22

Sitas nelabai geras, pirmas geresnis buvo, jis cia dar gana neblogai pasirode, prajuokino kelis zmones :D
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2006-02-23

Bet seip tai ortonas kai durnius atrode, 2 kartus paprase pakartot o poto be komentaru. Jam gal tikrai kas smarkiai galva sutrenke
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-02-23

Nezinau, ka jus ji kritikojat - as perziurejau visa conferencija nuo pradzios iki pabaigos (kai tik ja isklojo WWE.com) ir man labai patiko Ortono komentarai;D Ypac tas jo "No Comment" po Kurt'o. Gal tai mano toks yptaingas humoro jausmas, bet as buvau patenkintas jo pasirodimu;)
Cituoti

Guest_Raiden_* 2006-02-23

Nu,bet jis cia toks pasikeles,jei matei visa konferencija MALIOK,tai zinai,kad jis labai kieta vaidino,o kiti juokesi (wrestleriai),bet buvo ir truputi pasipiktine.

O man patiko kai ortonas pasake:No comment,o 619 papilde:No comment,no cojones:)
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-02-25

Rodyti pranešimąRaiden, Feb 23 2006, 09:14 PM, pasakė:

Nu,bet jis cia toks pasikeles,jei matei visa konferencija `MalioK`,tai zinai,kad jis labai kieta vaidino,o kiti juokesi (wrestleriai),bet buvo ir truputi pasipiktine.
O man patiko kai ortonas pasake:No comment,o 619 papilde:No comment,no cojones:)
Nezinau, gal jums tai atrode pasikele (gal taip ir buvo), bet zinau, kad konfirencijose jie tiesiog jokauja ir smagiai leidzia laika; as maciau tiesiog Ortona, kuris bande prajokinti publika - jam tai puikiai pavyko. Pvz. tas "No Comment" tikrai buvo skirtas ismusti kiek joku is ziurovu;)
Cituoti

Guest_Raiden_* 2006-02-25

Bet ziurovai,jiems reikia ismokti bent kiek kulturos,man ju elgesys nepatiko.
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2006-02-25

Ka galiu pasakyti ? Ortonas puikiai dirba savo darba jei jus istikruju patikejote, kad jis ten rimtai negirdi ir jei istikruju manot, kad jis ten labai rimtai kalbejo -_-
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2006-02-25

nu as nepatikejau kad jis negirdi , tiesiog zeeeeeuriai juokinga : "no comment" ir tokia zeuriai dauniska grimasa padare -_-
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-02-25

Nu siaip tai cia biski dauniskai ;) Butu jo gimmickas koks nors kaip Eugene'o gal ir pritiktu, o dabar lyg ir rimtas zmogus, o tokius pokstus krecia ;)
Cituoti

Guest_Raiden_* 2006-02-25

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 25 2006, 07:08 AM, pasakė:

Ka galiu pasakyti ? Ortonas puikiai dirba savo darba jei jus istikruju patikejote, kad jis ten rimtai negirdi ir jei istikruju manot, kad jis ten labai rimtai kalbejo ;)

Taip,patikejom,bet kodel tema vadinasi Ortono"bajeriai",o ne Ortonas kurcias ;) ?
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-02-25

Jopshtvajroges!!!!
RECES!!!!;) ar kaip ten rashos:)
Gi per Conferencijas visi ish visu juokiasi... PVZ per kazhkuria konferencija triplis pasake, kad per WM bet kokiu atveju kovos del dirzho (manaw per RR), o kazhkas po to perklause.. Nu tada ir visi wrestleriai pradejo perklausinet:)
Taj ir ka, chia daunus ish saves padare?
Shiaip, ten vyrauja acipalajdavimo atmosfera, visi nori palengvinti itampa priesh PPV - elementaru, jokiu che ishvedzhiojimo 'daunas', ne eugene gi', ar pan
Cituoti