Ortono "bajeriai"
Guest_Raiden_*
2006-02-22
Link: http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=1FHP6Q4...842AND05IV815IU
Kadangi aptarinejom ortono bajerius,paziurekit kaip isidirbineja zmogus ir nepamirskit komentaru!
Kadangi aptarinejom ortono bajerius,paziurekit kaip isidirbineja zmogus ir nepamirskit komentaru!
MoX
2006-02-22
Can u repeat your last question ? 
Nerealu
)) man atrod tu ta visa press conference mesk ir visks
Nerealu
RazieL_
2006-02-22
bl ortonas nemoka kalbet visiskai per press
visi is jo zvengia
:D:D cia jis turbut prasydamas pakartot filtravo informacija
o po to tipo tox pasake "no comment" ir atstate tokia dauniska grimasa , nesuprasdamas kad save susivarte
Guest_astulka_*
2006-02-22
na tikrai no comments. pasirode kaip koks idiotas 20x perklausdamas. zvengia is jo ten visi.
aciu uz video
aciu uz video
Bam
2006-02-22
Sitas nelabai geras, pirmas geresnis buvo, jis cia dar gana neblogai pasirode, prajuokino kelis zmones
Skorpio
2006-02-23
Bet seip tai ortonas kai durnius atrode, 2 kartus paprase pakartot o poto be komentaru. Jam gal tikrai kas smarkiai galva sutrenke
`MalioK`
2006-02-23
Nezinau, ka jus ji kritikojat - as perziurejau visa conferencija nuo pradzios iki pabaigos (kai tik ja isklojo WWE.com) ir man labai patiko Ortono komentarai;D Ypac tas jo "No Comment" po Kurt'o. Gal tai mano toks yptaingas humoro jausmas, bet as buvau patenkintas jo pasirodimu;)
Guest_Raiden_*
2006-02-23
Nu,bet jis cia toks pasikeles,jei matei visa konferencija MALIOK,tai zinai,kad jis labai kieta vaidino,o kiti juokesi (wrestleriai),bet buvo ir truputi pasipiktine.
O man patiko kai ortonas pasake:No comment,o 619 papilde:No comment,no cojones:)
O man patiko kai ortonas pasake:No comment,o 619 papilde:No comment,no cojones:)
`MalioK`
2006-02-25
Raiden, Feb 23 2006, 09:14 PM, pasakė:
Nu,bet jis cia toks pasikeles,jei matei visa konferencija `MalioK`,tai zinai,kad jis labai kieta vaidino,o kiti juokesi (wrestleriai),bet buvo ir truputi pasipiktine.
Guest_Raiden_*
2006-02-25
Bet ziurovai,jiems reikia ismokti bent kiek kulturos,man ju elgesys nepatiko.
TruBaller
2006-02-25
Ka galiu pasakyti ? Ortonas puikiai dirba savo darba jei jus istikruju patikejote, kad jis ten rimtai negirdi ir jei istikruju manot, kad jis ten labai rimtai kalbejo
RazieL_
2006-02-25
nu as nepatikejau kad jis negirdi , tiesiog zeeeeeuriai juokinga : "no comment" ir tokia zeuriai dauniska grimasa padare
Lix
2006-02-25
Nu siaip tai cia biski dauniskai
Butu jo gimmickas koks nors kaip Eugene'o gal ir pritiktu, o dabar lyg ir rimtas zmogus, o tokius pokstus krecia
Guest_Raiden_*
2006-02-25
Fortaz
2006-02-25
Jopshtvajroges!!!!
RECES!!!!
ar kaip ten rashos:)
Gi per Conferencijas visi ish visu juokiasi... PVZ per kazhkuria konferencija triplis pasake, kad per WM bet kokiu atveju kovos del dirzho (manaw per RR), o kazhkas po to perklause.. Nu tada ir visi wrestleriai pradejo perklausinet:)
Taj ir ka, chia daunus ish saves padare?
Shiaip, ten vyrauja acipalajdavimo atmosfera, visi nori palengvinti itampa priesh PPV - elementaru, jokiu che ishvedzhiojimo 'daunas', ne eugene gi', ar pan
RECES!!!!
Gi per Conferencijas visi ish visu juokiasi... PVZ per kazhkuria konferencija triplis pasake, kad per WM bet kokiu atveju kovos del dirzho (manaw per RR), o kazhkas po to perklause.. Nu tada ir visi wrestleriai pradejo perklausinet:)
Taj ir ka, chia daunus ish saves padare?
Shiaip, ten vyrauja acipalajdavimo atmosfera, visi nori palengvinti itampa priesh PPV - elementaru, jokiu che ishvedzhiojimo 'daunas', ne eugene gi', ar pan