Klausimai
DeSerT
2005-08-19
Manau sita tema tikrai pravers... Stai mano pirmas klausimas: Kaip padaryt instaleri... As noriu kad man 2 rar failus isekstactintu i viena folderi, bet butu per instaleri. Gal zinot kokia programa?
RazieL_
2005-08-19
na gal ir pravers bet cia skyrius pavadinimu zaidimai :wink: o ne programos
koltasXxX
2005-08-19
kad nera tokio skyriaus ce geriausia rasyt.
Koky ftp client patartume uploadinimui ir downloadinimui specialiai hdd.takas.lt ?
Koky ftp client patartume uploadinimui ir downloadinimui specialiai hdd.takas.lt ?
Guest_bliuska_* 2005-08-19
koltasXxX pasakė:
smartFTP ir nieko kito (tako servui)
Lix
2005-08-19
Na as is savo ftp(vinitos) parsisiusti failus naudoju Internet Download Manager su kuriuo siunciuosi ir viska kita
DeSerT
2005-08-19
Lb dekui uz Install maker, o del temos, taigi viskas susije su zaidimais, programos kazkas panasaus
Bet galit klaust ir kodu, kaip pereit ir t.t.
Guest_putupas_* 2005-08-19
koltasXxX pasakė:
kad nera tokio skyriaus ce geriausia rasyt.
koltasXxX
2005-08-19
flashget ir man patiko , kol nepradejo visu failu gadint bl jau 6 GB siuntimo sugadino
Guest_X_PaRty_* 2005-08-19
JOa su flashget gerai siusti is HTTP 10 kartu(jei neklystu)didesniu greiciu siuncia
Lix
2005-08-21
X_PaRty pasakė:
JOa su flashget gerai siusti is HTTP 10 kartu(jei neklystu)didesniu greiciu siuncia
TruBaller
2005-08-21
X_PaRty pasakė:
Nu bbz dawg kur taip raso 
Tai jei taip, tai geriau patylek ir nerasyk, nes dazniausiai taip prasiziojes nusisneki.
DeSerT
2005-08-26
Tai va dabar mano lb sunkus prasymas. As noriu padaryt reprezentacini filmuka. Kad butu istisas ~4 minuciu filmukas, su muzika. Ir kad ji sudeti as turiu iskirpti vietas is daugelio daugelio kitu filmuku. Tai va gal kiek ir painiai pasakiau, bet man reikia tokiu programu: Kad galima butu iskirpti is daug failu ir sudeti i viena. Ir kad eitu dar ant to VIENO jau gerai padaryto failo, kuri visiems rodysiu muzika paleist
Tai va cia labai sudetingas prasymas gal kas padesit.
DeSerT
2005-08-26
Ar eina su Windows mivie makeriu iskirpt is daug filmuku po kadra ir sudet i viena? Su juo lengva naudotis?
Lix
2005-08-26
Naudotis su WMM yra labai paprasta, tik tiek, kad pas kai ka jis daznai luzineja, be to galima video uzsavinti tik .wmv formatu. Na siulau su WMM pasipraktikuot, jei noresi ko nors daugiau, atsisiusk Adobe Premiere.
koltasXxX
2005-08-27
Media Wizard , Movie Xone , MGI VideoWave , EditDV , EditStudio , Vegas Video , Adobe Premier , Ulead MediaStudio Pro