←  Žaidimai

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Klausimai

nuotrauka DeSerT 2005-08-19

Manau sita tema tikrai pravers... Stai mano pirmas klausimas: Kaip padaryt instaleri... As noriu kad man 2 rar failus isekstactintu i viena folderi, bet butu per instaleri. Gal zinot kokia programa?
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2005-08-19

na gal ir pravers bet cia skyrius pavadinimu zaidimai :wink: o ne programos :)
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2005-08-19

kad nera tokio skyriaus ce geriausia rasyt.
Koky ftp client patartume uploadinimui ir downloadinimui specialiai hdd.takas.lt ?
Cituoti

nuotrauka WinstoN 2005-08-19

na mes naudojam Filezilla ir wiskas gerai..
Cituoti

na nzn man filezilla sux erorai su tais downloadais buna
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-08-19

as siaip naudoju flashfxp, nu ne hdd.takas bet apskritai viskam :)
Cituoti

Guest_bliuska_* 2005-08-19

koltasXxX pasakė:

Koky ftp client patartume uploadinimui ir downloadinimui  specialiai hdd.takas.lt ?

smartFTP ir nieko kito (tako servui)
Cituoti

nuotrauka Lix 2005-08-19

Na as is savo ftp(vinitos) parsisiusti failus naudoju Internet Download Manager su kuriuo siunciuosi ir viska kita :)
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2005-08-19

Lb dekui uz Install maker, o del temos, taigi viskas susije su zaidimais, programos kazkas panasaus :) Bet galit klaust ir kodu, kaip pereit ir t.t.
Cituoti

Guest_putupas_* 2005-08-19

koltasXxX pasakė:

kad nera tokio skyriaus ce geriausia rasyt.
Koky ftp client patartume uploadinimui ir downloadinimui  specialiai hdd.takas.lt ?
Flash Get geras
Cituoti

flashget ir man patiko , kol nepradejo visu failu gadint bl jau 6 GB siuntimo sugadino
Cituoti

Guest_X_PaRty_* 2005-08-19

JOa su flashget gerai siusti is HTTP 10 kartu(jei neklystu)didesniu greiciu siuncia
Cituoti

bet sugadina failus , tai jau gereu 10 kartu leceu siust
Cituoti

Guest_X_PaRty_* 2005-08-19

Nu nzn kiek siuntes man viska perfect parpute
Cituoti

nuotrauka Lix 2005-08-21

X_PaRty pasakė:

JOa su flashget gerai siusti is HTTP 10 kartu(jei neklystu)didesniu greiciu siuncia

:D :) :D ;) Cia jau tavo nusisnekejimu virsune. Zodziu jei turi 56k modema, ir siunti su FlashGet tai tau viska 70kb/s greiciu sius? :D tai o man tada turetu ant 800kb/s siust, idomu :D
Cituoti

Guest_X_PaRty_* 2005-08-21

Nu bbz dawg kur taip raso ;)
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2005-08-21

X_PaRty pasakė:

Nu bbz dawg  kur taip raso ;)

Tai jei taip, tai geriau patylek ir nerasyk, nes dazniausiai taip prasiziojes nusisneki.
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2005-08-26

Tai va dabar mano lb sunkus prasymas. As noriu padaryt reprezentacini filmuka. Kad butu istisas ~4 minuciu filmukas, su muzika. Ir kad ji sudeti as turiu iskirpti vietas is daugelio daugelio kitu filmuku. Tai va gal kiek ir painiai pasakiau, bet man reikia tokiu programu: Kad galima butu iskirpti is daug failu ir sudeti i viena. Ir kad eitu dar ant to VIENO jau gerai padaryto failo, kuri visiems rodysiu muzika paleist :) Tai va cia labai sudetingas prasymas gal kas padesit.
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2005-08-26

tam yra skirta windows movie maker
Cituoti

nuotrauka Lix 2005-08-26

O jei ne freeware tai Adobe Premiere
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2005-08-26

Ar eina su Windows mivie makeriu iskirpt is daug filmuku po kadra ir sudet i viena? Su juo lengva naudotis?
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2005-08-26

nera sunku su kokiu nereikalingu klipu pasipraktikuok poto lioso gaunasi
Cituoti

nuotrauka Lix 2005-08-26

Naudotis su WMM yra labai paprasta, tik tiek, kad pas kai ka jis daznai luzineja, be to galima video uzsavinti tik .wmv formatu. Na siulau su WMM pasipraktikuot, jei noresi ko nors daugiau, atsisiusk Adobe Premiere.
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2005-08-27

Media Wizard , Movie Xone , MGI VideoWave , EditDV , EditStudio , Vegas Video , Adobe Premier , Ulead MediaStudio Pro
Cituoti