←  Raw diskusijos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

John Cena

Guest_cena_* 2005-07-31

John Cena is da best ! ! ! Ka apie ji manote? ! Blogu zodziu net nebandykite rasyti ir sneketi nesamones kad jis blogas ;] sutikit moka kautis ir dainuoti I am bad bad man 8) 8) 8) 8)
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2005-07-31

cena pasakė:

<...>  
Blogu zodziu net nebandykite rasyti...
<...>
O as pabandysiu :)
Dabar gan sudinai kaunasi, pradedant nuo WM21 jis net nebande tobulinti savo moveset'a ir technika. Dainoja jis tik del to kad Vincas yra jo sponsorius. Taigi kolkas nieko gero apie ji pasakyti negaliu. Na gal tik kartais pasijokiu is jo jokeliu. Vaikinui reikia daugiau mokytis...
Cituoti

Guest_cena_* 2005-07-31

Pripazink bet kaunasi neklogai :wink: 8)
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2005-07-31

Pirmiausiai tai pasakysiu, kad esu Cenos fanas, bet bukim realistais. Cena nera tas kuris gali be kito kovotojo pagalbos padaryti gera matcha.
O apie muzika tai galeciau pasakyti ta pati... Nieko ten gero nematau :)
Taciau, kad ir kaip ten butu jis turbut patektu i mano megstamiausiu wrestleriu desimtuka.
Cituoti

Guest_cena_* 2005-07-31

Saunu :wink:
Cituoti

O nx tu dabar spamini ?

Beje, galima paklausti, kiek matei jo matchu neskaitant tu kuriuos rode BTV ?
Cituoti

cena pasakė:

Pripazink bet kaunasi neklogai  :wink:  8)
As reges gan suprantamai parasiau:

`MalioK` pasakė:

Dabar gan sudinai kaunasi...
Taigi manau kad nepripazinsiu :wink:
Cituoti

Guest_Hunter_* 2005-07-31

cena nera jau toks geras kovotojas ir as isvis nemanau kad jis kadanors galetu buti tokia wrestlingo legenda kaip fleras HHH arba daugelis kitu isties puikiu wrestleriu bet nyrasyt jo irgi neskubu juk iskovojo wwe dirza galbut ateitije dar kanors pasieks
Cituoti

Hunter pasakė:

cena nera jau toks geras kovotojas ir as isvis nemanau kad jis kadanors galetu buti tokia wrestlingo legenda kaip fleras HHH arba daugelis kitu isties puikiu wrestleriu bet nyrasyt jo irgi neskubu juk iskovojo wwe dirza galbut ateitije dar kanors pasieks
Na bent jau Vincas su tavo nuomone nesutiktu - McMahonas mano jog dabar kuria antra Hulk Hogana. Manau jam kolkas sekasi:
Hulkamaniacs = Chain gang
Cenos sugebejimai ringe = Hulk Hogano sugebejimai ringe (na gal Cena siek tiek geriau kaunas, bet jei nesitobulins, tai greit atsiras Hogano lygyje)
Hulk Hoganas turejo karjera filmose = Cena turi karjera muzikoje
Hulk Hogan = John Cena

Cia aisku tik viska apibendrinus dariau isvadas - bet cia ^ yra galimas ateites Hoganas :)
Cituoti

Nu galima taip ir su The Rock, SCSA ar net su tuo paciu Goldbergu sulyginti. Tik lyginant su Rock ir SCSA nelabai tiktu sulyginimas del sugebejimu :)
Cituoti

TruBaller pasakė:

Nu galima taip ir su The Rock, SCSA ar net su tuo paciu Goldbergu sulyginti. Tik lyginant su Rock ir SCSA nelabai tiktu sulyginimas del sugebejimu :)
Na Goldberg'as neturejo tokios pastebiamos media karjeros gi? :) O siaip jau nekarta buvo rasoma jog Cena yra kuriamas kaip Hulkamanijos protatipas. Hulk Hoganas turejo labai stipria media karjera (jo filmai gal ir nebuvo labai MILZINISKI, bet daug kas zino Hulka pagal kinomatografa). Todel Cenai ir pradejo kurti media karjera - kad jo vardas skambetu ne tik wrestlingo pasaulyje, bet ir uz jo ribu 9taip pat buvo su Terry). Taip pat buvo sukurtas tas "Chain Gang" - juk tai yra "Hulkamaniacu" analogas (Nei SCSA, nei Rockas neturejo pavadinimu savo fanams - jie buvo paprasciausiai "fanai"). Taigi Vincas bando padaryti Hulk Hogano klona, tik kiek modifikota i dabartinius laikus. Vat kitas klausymas - ar jam payks? :wink:
Cituoti

Tada duosiu dar viena pavyzdi, kuris atitiks beveik viskam, tik vel ne matchu kokybe - Y2J :) Nu cia tik tarp kitko, nes is dalies turbut tau pritariu :)
Cituoti

TruBaller pasakė:

Tada duosiu dar viena pavyzdi, kuris atitiks beveik viskam, tik vel ne matchu kokybe - Y2J ;) Nu cia tik tarp kitko, nes is dalies turbut tau pritariu :)
Na cia as galiu panaudoti dar kita argumentas - Y2J nera raumenu kalnas, kaip Cena ir Hoganas :) O ziurovui reikia matyti, kad jo mylimas wrestleris butu raumenemis pranasesnis uz varzova - cia jau kazkurtais fanu psichologija :wink:
Cituoti

As manyciau, kad cia wwe fanu psichologija, kuria sukure Vincas ;) Tarkim man tikrai nera svarbu wrestlerio rauminingumas. Nu bet cia zinoma tik nedaugelio tokia nuomone.
Cituoti

TruBaller pasakė:

As manyciau, kad cia wwe fanu psichologija, kuria sukure Vincas ;) Tarkim man tikrai nera svarbu wrestlerio rauminingumas. Nu bet cia zinoma tik nedaugelio tokia nuomone.
100% Sutinku. Cia tikrai McMahonas padare WWE fanus pagal save. Vat TNA kompanijoje manau labai pristizikas "X Division" titulas ir pats ju "X" divizionas - nes TNA puikiai pasinaudoja savo high-flyeriu diviziona. O Vincas savo kompanijos pagrindu laiko tos raumeningus vaikinus - cia jo klaida :)

P.S. Sorry for off Topic.
Cituoti

nuotrauka XEUS 2005-07-31

cena pasakė:

John Cena is da best ! ! ! Ka apie ji manote? ! Blogu zodziu net nebandykite rasyti ir sneketi nesamones kad jis blogas ;] sutikit moka kautis ir dainuoti I am bad bad man  8)  8)  8)  8)
Tokie žmonės kaip tu yra beviltiškai paveikti amerikietiškų nesąmonių:
1.

Citata

Blogu zodziu net nebandykite rasyti ir sneketi nesamones kad jis blogas
- tai parodo, kad beviltiškai esi įsitikinęs WWE brukamomis nesąmonėmis, tai kartu parodo tavo intelekto lygį.
2.

Citata

sutikit moka kautis ir dainuoti
- totalus savo tiesų brukimas, nesugebi kaip ir sušikti paksistai ir ortoniečiai (vienas ir tas pats, tik garbinimo objektas tik skiriasi) objektyviai pažvelgti į wrestlingą ir konkrečius wrestlerius.
P.S. Mano nuomone Cena yra grnas WWE idealas, wrestleris su baziniu movesetu ir didele charizma, vsio. Tikrai nevertas koks dabar yra būti čempionu, nes jo tobulėjimas baigėsi (kas beje vyko po truputį iki jam tampant main-eventeriu)
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2005-07-31

Nu va sita tema paskaite Johncenieciai maus is forumo ;)
Cituoti

Guest_TourneY_* 2005-07-31

Hm, manau, kad reikėjo iškart trint temą, nes iki konstruktyvios diskusijos su šituo individu toloka. Mano paties nuomonė apie John Cena - "Sux and must die".
Cituoti

O kodel ja reiktu trinti ?
Beje, manau, kad su tavim butu tas pats tik is kitos puses ;)
Cituoti

Guest_TourneY_* 2005-07-31

Nori pasakyti, kad perskaitęs patį pirmą postą nematai priežasties temos trinti? Tuomet apklausa "Hmz..." su galimais atsakymų variantais: "Taip" ir "Ne" pasirodytų irgi verta dėmesio?
Cituoti

Ka tu cia nusisneki ?
Tu gal nepastebejai, kad cia siaip ir buvo diskutuojama ? Ir siaip jei tema sukure vienas zmogus tai nereiskia, kad toje temoje turi diskutuoti tik jis.
Cituoti

Guest_Muzonas_* 2005-07-31

Paskaites puse Temu,tai iseina puse wrestleriu jums yra susikti nemoksos,nemokantis nieko gero.O Xeus kiek pastebejau ,tai isvis beveik ne 1 nepatinka:),tik japonu :)
Cituoti

Kad aklbant apie WWE, tai butent taip ir yra. Daug wrestleriu is tos kompanijos yra 0.
Cituoti

Guest_Muzonas_* 2005-07-31

siaip galiu pasakyt ,jei ziurint ju tikru kovos elementu sugebejimu lygi,tai jie skaityk visi pralaimetu profisanalioje kovoje,kaip Rings,Bushido ir panasei su profisonalais ,neisimtis ir daugelis Japonijos wrestleriu,bet sitas WWE wrestlingas yra kitoks ,cia ziurima labiau i ju show wrestlingo,vaidibos sugebejimus,daznai kreipiama i ju isvaizda,svori.
Cituoti

Guest_Shadow_* 2005-07-31

Nu cena man tai fifty-fity.Tik nelabai prie sirdies,kad jis reperis.
Cituoti