←  Audio

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Disturbed

nuotrauka Lix 2006-04-07

Aciu, man Disturbed patinka, bet turiu tik 10,000 fists. Papildysiu kolekcija :)
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-04-07

Idejau dar viena ju albuma, sitas irgi geras, pildykites savo kolekcijas :)
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-04-07

Ok, aciu dar karta :)
Cituoti

Guest_Raiden_* 2006-04-07

Aciu Bam'ai,ketinu pirkti mp 3 grotuva tai kazkaip ir reikia savaja fonoteka praplesti.
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-04-07

Imechiau paskutini albuma :) 10000 fists, ENJOY :D
Cituoti

nuotrauka emcas 2006-04-10

O tai cia ju visa diskografija tie 3 albumai ar dar yra?
Cituoti

nuotrauka WinstoN 2006-04-10

Rodyti pranešimąeMCas, Apr 10 2006, 02:10 PM, pasakė:

O tai cia ju visa diskografija tie 3 albumai ar dar yra?

Nu is esmes yra dar wienas albumas, bet ten kaip ir toks turinis albumas kuri tik per turus jie groja, kiek zinau officialios jo cd nera o jis wadinasi "Music as a weapon" o seip tai tik tie 3 albumai ir yra wisi ju officialus
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2006-04-10

o kiek as zinau, tas papildomas albumas ir susideda is pirmo ir antro albumo atrinktu dainu o_O
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2006-04-10

Geras tas 10.000 fists, beje kakzaip praleidau Belive albuma, reix pust, bet per emule :D
Cituoti

nuotrauka Grybz 2006-04-10

Rodyti pranešimąImpaler, Apr 10 2006, 03:49 PM, pasakė:

Geras tas 10.000 fists, beje kakzaip praleidau Belive albuma, reix pust, bet per emule :D
patarčiau naudot soulseek (esu išbandžius kokie pas emūlę greičiai o_O apgailėtina).
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-04-10

Rodyti pranešimąGrybz, Apr 10 2006, 07:33 PM, pasakė:

patarčiau naudot soulseek (esu išbandžius kokie pas emūlę greičiai o_O apgailėtina).

Jo... Emule turbut pats leciausias p2p. Bet joje turbut daugiausiai failu yra. 60mb per savaite atsiuncia :D
Cituoti

vyraivyrai vyyyrai... kapi jus klaidingai manot apie emule... gaila tikrai jei jum idomu ash JAU klausausi per emule parpusto CD, ir atkreipkit i pirmo posto valanda-minute ir sio posto laika. Per kiek laiko atsisiunte. is emule norit kaip ish bit torrento kad ciuptu pust visu greiciu. o asilas "emule" yra uzhsispyres ir pradeda imt kai jau duodi (uploadini) geriausia emule 24/7 laikyt ir bus net labai gerai!

for more info apie emule - www.emule.skynet.lt
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2006-04-10

aha. man ir bisky keista :D disturbed dvd parsiunciau per 2 dienas tik :D uzema 700 mb, nu cia as apie antra cd, pirma gan kiek ilgiau siunte, 3 dienas (is 1 zmogo tik)
Cituoti

va, ne ash vienaas taip sakau. emule geras dalykas, patikekit, tikrai geras. Ir failu gyvavimo laikas KUR KAS ilgesnis nei BT!
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-04-10

Rodyti pranešimąImpaler, Apr 10 2006, 09:41 PM, pasakė:

vyraivyrai vyyyrai... kapi jus klaidingai manot apie emule... gaila tikrai jei jum idomu ash JAU klausausi per emule parpusto CD, ir atkreipkit i pirmo posto valanda-minute ir sio posto laika. Per kiek laiko atsisiunte. is emule norit kaip ish bit torrento kad ciuptu pust visu greiciu. o asilas "emule" yra uzhsispyres ir pradeda imt kai jau duodi (uploadini) geriausia emule 24/7 laikyt ir bus net labai gerai!

2h 52min tarp siu postu. Tarkim tas albumas yra 65mb. Apskaiciavus mano tiksliaisais skaiciavimais, jei tau tikrai siunte beveik 3h tai greitis buvo 7kb/s. Kaip emulei neblogai. Bet juk cia buvo pateiktas rapidshare linkas! Pvz man is rapidshare siuncia 60-80kb/s

Taip, emule gerai, kai nori kazka downloadint kur kitur nerasi arba tingi ieskot, bet kokio tolko siustis kazka kur rasi kitur? Nesuprantu. Na, gal nebent jei uploadinai ten 5 metus, tai gal ten tipo tavo pozicijos geros :D
Cituoti

nuotrauka Grybz 2006-04-10

ė aš ne vyras o_O;;;; aš grybas. ;D dzūkijos vaverūška, jei ką. ;D
Cituoti

nuotrauka emcas 2006-04-11

Rodyti pranešimąImpaler, Apr 10 2006, 09:41 PM, pasakė:

Butent kam tau reikejo siust is emules, jei cia yra daug greitesnis rapidshare linkas. Sakei siuntei ~3h, tai is rapidshare butum atsisiuntes per max. ~1h (man atsiuncia per 30min) :D
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2006-04-11

siunciau todel, kad nujauciau kad linke esantys gabalai CRB kokybeje. O ash ieshkau albumu, tikrai gerai ir nuostabiai skambancioje VBR kokybeje :D stai ir viskas :D
Cituoti