←  WWE

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Vengeance 2006

nuotrauka `MalioK` 2006-05-14

Nuotrauka

ROB VAN DAM © vs. EDGE
WWE/ECW CHAMPIONSHIP
Nuotrauka
WINNER: ROB VAN DAM ©
RATING:
***1/2

BENJAMIN © vs. NITRO vs. CARLITO
INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP
Nuotrauka
WINNER: NITRO ©
RATING:
***1/2

KURT ANGLE vs. RANDY ORTON
ONE NIGHT STAND REMATCH
Nuotrauka
WINNER: RANDY ORTON
RATING:
**3/4

D-GENERATION X vs. THE SPIRIT SQUAD
HANDICAP MATCH
Nuotrauka
WINNER: D-GENERATION X
RATING:
**1/2

RIC FLAIR vs. MICK FOLEY
BEST OF THREE FALLS MATCH
Nuotrauka
WINNER: RIC FLAIR
RATING:
*

JOHN CENA vs. SABU
EXTREME LUMBERJACK MATCH
Nuotrauka
WINNER: JOHN CENA
RATING:
*1/4

EUGENE vs. UMAGA
A FREAK SHOW
Nuotrauka
WINNER: UMAGA
RATING: 1/4
*

KANE vs. IMPOSTOR KANE
A FIVE STAR MATCH? HELL NO!
Nuotrauka
WINNER: IMPOSTOR KANE
RATING: 1/2
*

* Ivertinimai pagal J.D. Dunn
Cituoti

nuotrauka girlscancry 2006-05-14

Nelabai zavi ta mintis, kad iki pat Vegeance Cena cempas bus. Bet tikiuosi,kad per Vegeance Edge is Cenos atims cempo titula. As labai labai noriu, kad Edge vel butu cempas, nes jis tikrai vertas ilgiau pabuti cempu negu 3 savaites. Del DX atsikurimo tai nezinau, nes man niekada nepatinka tokie kaip sugrizimai. Galetu ka nors naujo idomiau sugalvoti, o ne kas buvo anksciau atkurti.
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-05-14

cia originalus posteris?
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-05-14

Rodyti pranešimąFortaz, May 14 2006, 01:38 PM, pasakė:

cia originalus posteris?

Būtų fainai, jei WWE pareklamuotų mūsų saitą ;D

Dėl DX tai labai džiaugiuos ir laukiu jų sugrįžimo :D
Cituoti

Rodyti pranešimąBam, May 14 2006, 01:41 PM, pasakė:

Būtų fainai, jei WWE pareklamuotų mūsų saitą ;D

Dėl DX tai labai džiaugiuos ir laukiu jų sugrįžimo :D
kad tas wrestling maniacs uzhdetas kazhkieno taj suprantu, bet ar visa kita originalu?>
edit: radaw jau naujienose.
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-05-14

Tai cia kaip ir HIAC matchas turetu but :D Siaip D-X sugrizimas yra nesamone visiska, geriau tiesiog nauja stable sukurtu. O main eventas tai daug susidomejimo nekelia... Tik dabar dar idomiau darosi kaip ten per ECW ONS bus, gal vistik pries JBL'a wrestlins :D
Cituoti

Rodyti pranešimąLix, May 14 2006, 01:57 PM, pasakė:

Tai cia kaip ir HIAC matchas turetu but :D Siaip D-X sugrizimas yra nesamone visiska, geriau tiesiog nauja stable sukurtu. O main eventas tai daug susidomejimo nekelia... Tik dabar dar idomiau darosi kaip ten per ECW ONS bus, gal vistik pries JBL'a wrestlins :D
na supranti, kodel visi zhiuri i DX sugrizhima, kaip i lygiai ta pachia komanda?
jej taip bus - tai tikraj nesamone, bet taip tikraj nebus.
Chynos Steph neilejs, likusiu jobberiu - o kam ju rejkia? Ju ir taip sochiai:)
Tigi Stable tixlas - pakelt naujus wrestlerius, sutejk jiems itikinamumo. HHH butent jo igavo ish DX. Dabar tarsi sugrazhins skola:) Please... Carlito+Ken... Please... Please:)
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-05-14

Gi kazkur skaiciau, kad ir CM Punk'as galetu buti D-X'e. O jis overness pakankamai greitai igautu del savo charismos. Tokiam stable pabuvimas su HHH ir HBK jam butu tikrai i nauda.

O siaip mane D-X knisa tuo, kad creative'as nieko naujo negali sugalvoti. Nu aisq gal i stable sukist HHH ir HBK ir pavadinti ja kitaip nei D-X butu siek tiek ir keista.
Cituoti

nuotrauka Re-Powaz 2006-05-14

Na man DX sugryzimas realiausias pries McMahon'us, nes pries ka daugiau galetu HBK ir HHH susivienyt? Pries cena, na jis neturi partnerio ir butu ishvis absurdishka, nes 1 vs 2 situacijoje dazniausiai laimi 1...
Taigi ash beveik ysitiknes kad jie susivienys pries McMahon'us
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-05-14

Spirit Squad :D
Cituoti

nu taj jo, priesh McMahonus... Ir priesh zhmona, tuoj gimdysianchia, ane?:)
Cituoti

nuotrauka Re-Powaz 2006-05-14

Rodyti pranešimąFortaz, May 14 2006, 04:42 PM, pasakė:

nu taj jo, priesh McMahonus... Ir priesh zhmona, tuoj gimdysianchia, ane?:)
Tiesa sakant taip :) bet manau nei ji, nei linda netures jokios reiksmes ir tikiuosi vengeance uzsibaigs tas hbk vs McMahons feudas
Cituoti

Rodyti pranešimąRe-Powaz, May 14 2006, 08:43 PM, pasakė:

Tiesa sakant taip :) bet manau nei ji, nei linda netures jokios reiksmes ir tikiuosi vengeance uzsibaigs tas hbk vs McMahons feudas
Na taj tikekimes... Bet jej bus taip kaip tu isitikines kad bus, taj galima numatyt eilini feudo Austin vs McMahon pakartojima:) shi karta grupuochiu lygmenyje (a.k.a. nWo vs WCW):)
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2006-05-15

jo DX
ai galetu smagiai paversta visa PPV atmosfera, kol kas main-event nezhavi, bus ydomu kokie kitie machai
Cituoti

nuotrauka Beef 2006-05-15

Na nepatinka man nors tu ka ta wwe politika si ta isspoilinti vardan didesnio ziurovu skaiciaus arba paskleisti tam tikrus 'rumors' apie, pavydziui, Takerio gryzima. Nors cia ir senai zinoma, kad DX sugrys, bet noreciau, kad tai nebutu reklamuojama, o kai tai ivyks, kad butu priimta kaip didziausias siurprizas, noriu isijausti vat :D
P.S. Vis dar negaliu pamirsti kai isspoilino Angle WHC laimejima wwe.com.
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-05-20

Na, WWE tesia spoilinti Vengeance'a ir DX grizima:

WWE VENGEANCE 2006 PROMO
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-05-20

heh..nu spoilindami manau daugiau pinigų užsidirbs ir bus daug didesni pardavimų skaičiai :)
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2006-05-20

bet nyedomu uzhtat :) , kox man skirtumas ant tu fanu pagausejimo :)
Cituoti

Guest_Raiden_* 2006-05-20

Rodyti pranešimągirlscancry, May 14 2006, 09:24 AM, pasakė:

Nelabai zavi ta mintis, kad iki pat Vegeance Cena cempas bus. Bet tikiuosi,kad per Vegeance Edge is Cenos atims cempo titula. As labai labai noriu, kad Edge vel butu cempas, nes jis tikrai vertas ilgiau pabuti cempu negu 3 savaites. Del DX atsikurimo tai nezinau, nes man niekada nepatinka tokie kaip sugrizimai. Galetu ka nors naujo idomiau sugalvoti, o ne kas buvo anksciau atkurti.

Nu matai kartais naujoves gali buti sh (pvz. Spirit Squad),bet wwe megsta atkurt senus laikus,kartais tai pritraukia ir old-shool gerbeju...
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-05-21

Dar vienas Vengeance posteris (is zurnalo):

Nuotrauka

Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2006-05-30

Kad negauciau uz galima paspoilinima apsidraudziu tagais ir ypac `MalioK` paskaityk ka parasiau.
Spoiler'is
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-05-30

Rodyti pranešimąImpaler, May 30 2006, 05:40 AM, pasakė:

Kad negauciau uz galima paspoilinima apsidraudziu tagais ir ypac `MalioK` paskaityk ka parasiau.
Spoiler'is
Call me crazy, bet ant Cenos pecio posteryje matomas WWE titulas + Tas matchas jau yra reklamojamas per TV ir mieste.
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-05-30

Rodyti pranešimąImpaler, May 30 2006, 05:40 AM, pasakė:

Spoiler'is

[spoiler]Taigi reikia lankytis naujienu saituose(cia wwe.com nesiskaito) ir suzinosi is kur "prisisapnavo". Jei nesilankai, bet vistiek nori suzinoti svarbesnes naujienas, tai sek jas musu forume ir nerek, kad cia kazkas nusisneka.

John Cena vs Edge, tai toks stiprus spoileris, mazdaug 90% kad jis ir ivyks. 100% bus po ECW ONS.
Cituoti

nuotrauka girlscancry 2006-06-14

Kaip jums Vegeance press? Man tai visai patiko. Man labai patiko Edge, toks savo stiliuje atejo ir pirmas zodis "Shut up" ir seip fainiai pakalbejo. Dar labai patiko DX reunion (HHH ir HBK). Patiko man ju pokstai uzpakaliu rodimas, Grisham uzkelniu pakelimas ir snekos. Man is vis super sita press buvo. Aisku buvo geras dalykas, kad Cenos nebuvo :lol:
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2006-06-14

Eeee. Is kur ta press gaut?
Cituoti