ManuaL GFX
Guest_ManuaL_* 2006-06-01
Na va as ce naujokas ir nusprendziau pradeti nuo gfx. As gfx'inu gana neseniai taip kad lbj nesijuokit
:
1.
Ce pac pirmas mano darbas 
2.
Ce kai sugalvojau padaryti ka nors su merginomis 
3.
vienas naujesniu ...
4.
ce naujausias taciau dar reike fonto 
5.
kaip gi be wrestling'o 
Ir vienas userbar'as
:
1.
Ce pac pirmas mano darbas 2.
Ce kai sugalvojau padaryti ka nors su merginomis 3.
vienas naujesniu ...4.
ce naujausias taciau dar reike fonto 5.
kaip gi be wrestling'o Ir vienas userbar'as
Fantazy
2006-06-01
Šiaip userbar'as nerealus bet aiškiai pagal tuta, nu bet labai puikiai atrodo. Ir dar iš visu kitu labiausiai patiko 4 darbas užpildita daugmaž, viskas, nors man jau akys merkiasi, bet atrodo labai gražiai, gali būti kad fontas viska tik gandins
fantastiškai atrodo bg su renderiu arba man jau akyse liejasi. 
P.S. Prikišau veida prie ekrano ir pamačiau viena dalyka, gal reikėtu paveiksliuka iškelt prieš scanlines, galbūt gražiau atrodytu
P.S. Prikišau veida prie ekrano ir pamačiau viena dalyka, gal reikėtu paveiksliuka iškelt prieš scanlines, galbūt gražiau atrodytu
koltasXxX
2006-06-02
grazus ir isbaigti darbai, esme ne darbo sudetingume bet bendrame vaizde, o ce labai grazus vaizdelis
Guest_ManuaL_* 2006-06-02
Aciu
. Ir ar verta man 4-tame darbe deti fonta?? Nes as galiu pagadinti kaip sake Fantazy..
Su texstu man visada problemos buvo
Su texstu man visada problemos buvo
Lix
2006-06-02
Pabandzeu uzdet fonta ple.. :S Nezinau nerandu gal patartumet koki uzdet, nes nellbj norisi darba gadint:
Fantazy
2006-06-02
Nu itas tai tikrai nelabai :| Per daug susiliejas ir kiek įmatau Unrealo fontas čia netinka, gal paiekok www.dafont.com prie gotkos ar panaiai, turėtum rasti.
DeSerT
2006-06-02
Abu grazus
Tik prie sigu truputi tustoka. O tik dabar pastebejau ta kill him.. Manyciau nereikia jo iswis
Fantazy
2006-06-02
Su userbaru nekas
Kur rėmai? Fontas nekas arba čia tik stroke viska gadina ir bg kako nekaip, gal tamsiai raudona būtų graiau. O dėl sigo tai bg pagal mane grau. Renderis neblogai, tik tekstas nelabai graiai, nesavo vietoi.. Aj be to nelabai tinka tas daiktas kaip ant userbaro
RazieL_
2006-06-03
nu visai nieko eip tik 1,2,3,5 darbuose visikai nepriderintas pic'as, t.y. kaip lix man sako, nelabai moki "įklijuot" pic'ą..
Bam
2006-06-03
naaaaisss, tik reik rykesnio teksto
ir manau mergaitėj tiktu spalvotesnis ir rykesnis fonas
Grybz
2006-06-03
man itas patinka, tekstas nors ir prastokai matomas, bet tinka prie tos bobikės. x> odiu aunuolis, pagarba i grybo tau. :}