←  Futbolas

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

2006 METU PASAULIO CEMPIONATAS

nuotrauka Skorpio 2006-06-08

jis jau rytoj o dar nera topico :S keista tj wa uzh ka sergate ir kas galvojate kad laimes.
Sergu uzh ITALIJA! del laimejimo lb sunku spresti manau atsitiks taip kaip europos cempionate...
Cituoti

nuotrauka BitlasLt 2006-06-08

man patinka anglai ir brazilai:D
brazilai visada graziai zaidzia ..o anglu puolejai nerealia ab u turetu gerai sulost
Cituoti

nuotrauka girlscancry 2006-06-08

As visuomet sergu uz Anglija ir noriu jos pergales, bet visdelto manau kad laimes Brazilija.
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2006-06-08

turbut pasikartosiu, bet man visada patiko anglu ir brazilu futbolas, ofence ofence ofence, dar visada smagu buna paziuret Olandu rungtynes, seip labiausiai noreciau finalo Anglija - Brazilija :)
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2006-06-08

Rodyti pranešimąUndertaker, Jun 8 2006, 12:58 PM, pasakė:

man patinka anglai ir brazilai:D
brazilai visada graziai zaidzia ..o anglu puolejai nerealia ab u turetu gerai sulost
rooney seis metais nelos bent jau kiek prisimenu
Cituoti

nuotrauka BitlasLt 2006-06-08

nu eurofootball.lt raso kad jis po mediku apziuros jis sugryzo i rintines stovykla:D
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2006-06-08

Visa laik sirgau uz anglija - manau ir dabar nesikeis mano nuomone
Cituoti

Guest_astulka_* 2006-06-08

Na mano favoritai visuomet buvo vokieciai :) ir dar prie sirdies italai. Siaip sunku apsisprest, kas laimes bet tikiuos, kad NE brazilai. Statyciau uz italus.
Cituoti

nuotrauka emcas 2006-06-09

Mano favoritai italai ir brazilai, bet labiau italai :D
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2006-06-10

as apsales nuo komentatoriu blogiau uz radzeviciu cia apie tuos kurie komentawo trinidado ir swedijos rungtynes......
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2006-06-10

Jo jis zeuru, komentuoj, kai kox zmogus prie TV sededamas, OBA!, OHO!
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-06-10

Ai man jau geriau sitie uz Meskoni. Tikiuosi isvis Meskoniui neleis komentuot, o tai iskart uzmigciau beziuredamas :D Geriausiai tai Kesminas pavaro :P
Cituoti

Guest_astulka_* 2006-06-10

nu bet sitos rungtynes Svedija vs Trinidad & Tobago buvo fainos. siaip jau buvau nusiteikus palaikyt svedus, bet po pirmu 10 min. jau "sirgau" uz Trinidada. Kaip jie dziauges tom lygiosiom :P

beje, pritariu, kad komentatoriai gal ir ne stebuklas, bet jau uz Meskoni tikrai geriau.
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2006-06-11

Komentatoriai prikolni :P Vienas kazka spelioja, kitas kita pertraukineja ir vienas pastoviai AHA sako :D
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2006-06-12

gerai o dbr kitas klausimas kas galvojate laimes? or geriau pasakykit final 4

as manau:
Italija
Anglija
Brazilija
Olandija
Finale Italija vs Olandija.... tikrai abejoju ar brazilai laimes siais metais. Nu bet wa tokios mano nuojautos speliones.
Cituoti

nuotrauka Grybz 2006-06-14

Komentatoriai fū :lol: ypač tie du kur komentavo Anglijos ir kažko ten dar rungtynes, nepamenu ko ;D pz, kaip bechemas gerai šiandien žaidžia, koks jis aktyvus ir taip kokį penkioliką kartų pakartoja ;DD zeba jie. jo. Aš šiaip kaip visada už Angliją, man jie gražų futbolą žaidžia, dar Dramblio Kaulas jė x>
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2006-06-14

Aj jo, ten vienas Berkempfa (:>) isimylejes komentatorius
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2006-06-14

berkamp`as olandijos rinktines puolejas :S
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2006-06-14

Vistiek zn ka norejau pasakyt
Cituoti

nuotrauka Grybz 2006-06-15

am, Lix, kodė tau Meškonis nepatinka?
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-06-15

Todel, kad kai jis komentuoja, nu ypac jei rungtynes 22h tai beziuredamas gali uzmigti, labai jau nuobodus jo balsas, o dar kai pradeda tuos savo uzrasus skaityt...
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2006-06-15

nevien Lix'ui meskonis nepatinka, tai jau tikrai :D
Cituoti

nu va. ;D po tokių blankių rungtynių galas buvo efektingas. ;D myliu angliją. ;D
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2006-06-15

blin jau buvau sunerimas, galvoju joptaimat, ka ce tas trininidas ir togabas ishsidirbijea, po to pagaliau , blin geras buvo davido pasas crouchui ir paciam gale gerai suzaide kazkuris is tu afrikieciu , gajla nuosale buvo :)
Cituoti

aš irgi truputį jaudinaus ;O bet kai įmūšė tai rėkt pradėjau ir galvą kratyt. ;D ir dar taip rodžiau - \m/ (gerai, gerai, per daug metallicos). man irgi gaila, kad ten jų nuošalė buvo, būtų įmušę įvartį į Anglijos vartus bent vieną ;(
Cituoti