SummerSlam 2006
`MalioK`
2006-07-03

EDGE © vs. JOHN CENA
WWE CHAMPIONSHIP

WINNER: EDGE ©
RATING: ****1/4
KING BOOKER © vs. BATISTA
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

WINNER: BATISTA
RATING: *3/4
BIG SHOW © vs. SABU
ECW CHAMPIONSHIP

WINNER: BIG SHOW ©
RATING: 1/2*
HULK HOGAN vs. RANDY ORTON
LEGEND vs. LEGEND KILLER

WINNER: HULK HOGAN
RATING: *
D-GENERATION X vs. THE MCMAHONS
BITTER RIVALS TAG TEAM MATCH

WINNER: D-GENERATION X
RATING: ***
MICK FOLEY vs. RIC FLAIR
"I QUIT" MATCH

WINNER: RIC FLAIR
RATING: ****
REY MYSTERIO vs. CHAVO GUERRERO
IN LOVING MEMORY OF EDDIE GUERRERO?
WINNER: CHAVO GUERRERO
RATING: **1/4
* Ivertinimai pagal J.D. Dunn
Ezzy
2006-07-03
kaip suprast Special Guuest Referee - Eddie Guerrero? 
o kad Booker gautu WHC tai as labai nenoriu, labai labai, tokiam lopui King titulas net perdaug, reiktu ji padaryt panasiu veikeju kaip Simon Dean
o kad Booker gautu WHC tai as labai nenoriu, labai labai, tokiam lopui King titulas net perdaug, reiktu ji padaryt panasiu veikeju kaip Simon Dean
Lix
2006-07-03
Tai o ka Vince'ui sunku subookint Eddie matchui?
Jei jau subookino Dieva, tai reiskia gali bookint ir numirelius.
Bam
2006-07-03
Blet...kas nors nuaukit Hoganą ir jo nemokančią dainuoti, Paris Hilton wannabe dukrą
arba padarykit, kad jie nelystų ir negadintų WWE
Man visai neįdomu iūrėt pilnus promo, jobinimus Hoganui ir pan, o kas blogiasuia - Brooke`s video klipas per RAW
Lix
2006-07-03
Bam, pasinaudok tuo, jog neziuri per TV, o downloadini RAW - prasuk
As pvz si SD! perziurejau per 50min prasukdamas visokius squashus ir nedominancius sh. O tai ka prasuku, pasiskaitau reportuose
`MalioK`
2006-07-03
Ezzy, Jul 3 2006, 09:14 PM, pasakė:
kaip suprast Special Guuest Referee - Eddie Guerrero? 
Ezzy, Jul 3 2006, 09:14 PM, pasakė:
Bam
2006-07-03
A daniausia įsijungiu RAW ar kitą wrestlingą ir sėdiu arba guliu ant fotelio, todėl labai tingis prasukinėt ;D
Re-Powaz
2006-07-03
Na man Booker T butu daug geresnis champas uz Rey, gerai gavo titula, pasidziauge, uzteks... Bet tiek laiko CW nesiot HW dirza darosi nesamone... ir dar ish World Heawyweight Championship padaryt tik World Championship... Galiu pasakyt tik daugelio pamegta fraze That's.....That's not cool!
DeSerT
2006-07-03
Eikit sau, Brooke grazi, garsa isiungi ir gali megautis
Siaip noreciau visai hogano matcho, patinka man tas senuko stilius
GhZ
2006-07-04
Hm...Sie trys maciau sudomino,aisq su Hoganu ten nieko nesigaus bus kaip Hogan vs HBK
koltasXxX
2006-07-04
ko taip pasikeliai bamai ;]Galetu jos su Parsi duetu dainuot pasivadintu kaip nors "Please don't MUTE us" ar pan. Man vienintelis kas nepatinka kad vis tempia ta hogana ir tipo jau paskutinis machas jau viskas jau baigesi pyst vel ysirauna y ringa ir taip keleta kartu
Bam
2006-07-04
Su HBK madaug paskutinis matchas, bet dabar jam reikia ginti dukros garbę ;D
Ezzy
2006-07-04
manau siam SD jau prasides Chavo ir Rey feudas, nes manau jau zenklai tam yra, kai Chavo saukesi Rey pagalbos kai buvo ant Henry peciu, ir isvartys taip kad specialiai nepadejjo
DeSerT
2006-07-09
BBQUE king of kings
Beje kas ten su tuo watergunu stovi? Uznesa i Maria o_O
Guest_astulka_*
2006-07-09
Fortaz
2006-07-09
Fortaz
2006-07-10
lich
2006-07-11
Siaip Booker T yra mano megstamiausias SD! wrestleris del jo stiliaus ir judesiu grozio ringe...Taciau jeigu batista gaus WHC title tai kazin ar taip greitai mcmahonas nores po batistos returno nuimt is jo ta title tai kazkaip abejoju kad ta title gautu...oi! gi jis dabar KING BOOKER!